![]() |
#2321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Stan: Początkujący
Imię: Acarmis Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom mag.: 70
|
![]() Ding!
![]() No i końiec hunta... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2323 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: ToRuŃ
Gildia: Suicide Squad
Poziom: 111
Poziom mag.: 71
|
![]() Grali ale zes sie rozpisal O.O
ogolnie Ten team byl "rox" Suru zrobil liste na tibia.com ale i tak kto chcial mogl isc na tego quest lol |
![]() |
![]() |
#2324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() Gratulacje wykonania Poi
![]()
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
#2325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Za 7 górami, za 7 lasami ..
Imię: Ziober
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mercenaries Incorporated
Poziom: 155
Skille: 97/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Grali dzięki za uznanie
![]() A co do organizacji poczęści sie zgodze z tobą, sam osobicie myslałem, że rozstawienie spawn blokerów zajmie mniej czasu :/ . Co do ludzi to sie zgodze w pomieszczenie z dzwigniami dali popis najpierw bawiąc sie nimi potem stojąc i czekając na zbawienie, zamiast isc i blokać respy. Co do puzniejszej sali sam odczułem ,że co niektorzy przyszli zrobic tego questa na kompletnym EKO !! Niewiem ile osób sie podjebało z lootem po dojściu do pokoju z 7 TP ale tym co zostali i blokowali resp chce podziękować(Kaktus, Bebi,Mikerman,Lucek i inni co zostali i pomogli) @Tymon Niewiem o co ci chodzi Ostatnio edytowany przez Zbirr - 07-01-2007 o 19:56. |
![]() |
![]() |
#2326 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ding!!
![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
Zbanowany
|
![]() @grali
Polowa teamu to byly osoby ze skullami na BL, wiec nie wiem po co się niektorzy trudza, zeby byl porzadek... Przyjdzie taki Surufon kozak i ma na to wyj... bo ma przeciez 200lvl, tfu mial, bo niestety zginal. A gdzie? Tam gdzie zawsze... bo tylko tam umie cisnac hotkeye jego 13nastoletnia siostra... Wracajac do BL. Najpierw jest spamm na forum o tym, ze ktos cos komus ukradl i trzeba go dodac na BL. BL mowi o tym, ze takiego czlowieka powinno sie poprostu katowac, bo inaczej bedzie czynil zlo tak jak to caly czas robi. Ale nie... Przyjdzie Quest i kazdy boi sie odezwac.. Dobrze sie zachowales z Harrina (nie wiem czy tylko Wy), ze odeszliscie i daliscie sobie z tym swiety spokoj.. Od samego poczatku wiedzialem, ze z tego bedzie kompletne dno. @Acar Nie exp juz, bo Cie musze przegonic -.- Ostatnio edytowany przez Masat - 07-01-2007 o 21:05. |
![]() |
![]() |
#2328 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: ToRuŃ
Gildia: Suicide Squad
Poziom: 111
Poziom mag.: 71
|
![]() O to mi chodzi ze Jak bedzie Forum dzialac Zobacz ile osob jest wpisana na liste ktora Suru zrobil I na roznych SS widac osoby ktore nie byly na ilosc a poszly wniosek ? kazdy mogl isc kto chcial I od kogos nikt sie nie przyje********. @ Masat true, True. |
![]() |
![]() |
#2329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() bardziej kontrowersyjny team juz nie pojdzie, bo wszystkie nooby juz sie zabraly z Suru, no moze poza niektorymi pozytywnie nakreconymi nubkami ;d
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
#2330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Poziom: 312
|
![]() @PoI: Ten ten "team" nie mial organizacjii, zrobilismy ten quest ale za 2 razem, rotfl. Ja osobiscie nie mialem wiekszych problemow... nawet ładnie sobie na tym zarobilem (nie liczac nagrod). Mimo wszystko, CipSoft kolejny raz sie nie postarał... I nowe ubranko ;< ~300k w plecy >.< Bebi~ EDIT: OMFG! TEN PAN Z DOLU CHYBA NIE RPZECZYTAL MOJEGO NICKU NA FOTUM, ALBO JEST NA ODWYKU Z BEBILOMANI! SKIEROWAL POSTA W MOIM KIERUNKU I JESZCZE NIE PROBOWAL MNIE OBRAZIC! NO, NO MASAT... Ziob down: Co do Pana T. zgadamy sie jeszcze :>
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bebilon - 07-01-2007 o 23:41. |
![]() |
![]() |
#2332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Za 7 górami, za 7 lasami ..
Imię: Ziober
Gildia: Mercenaries Incorporated
Poziom: 155
Skille: 97/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Spoko Masat więc od dzisiaj musisz mnie katować bo napewno bede miał BL od Tuxedotu za nic ale mnie to nierusza bo nieprzejmuje sie tymi raportami z BL a dlaczego? a dlatego , że w 80% prowadzścych sprway to sa zadufani w sobie przyjaciele ktorzy myslą, że jak maja władze to im wszystko wolno i beda dwać bl na prawo i lewo bo coś im niepasi.
Odrazu zaznacze, że przestrzgam zasad bl i respektuje ludzi jeśli oni respektuja mnie i też przestrzegaja zasad ![]() Co do teamu na POI to widze, że zaczyna se robić takie same gówno jak z tym teamem co zrobił jako pierwszy przed questem wszystko pięknie cacy a po queście zaczeli wyciągać na siebie brudy odnośnie questa Mnie to naprawde jebie kto był i co zrobił , jakoś nikt nic slowem niewspomniał o nich jak ten team byl zbierany. Przy tym queście wyszlo z kim jest sens sie wybierać w przyszłości na questy a z kim nie Bebi co do nastepnego celu to może ubicie pewnego pana na T.. :> Ostatnio edytowany przez Zbirr - 07-01-2007 o 23:39. |
![]() |
![]() |
#2333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() Mi wanna halp łif ubicie pana T!
Nice sski Gratz PoI Szkoda ze Vetius znow padl :S
#2334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() pking na non pvp xDD ale wy grozni jestescie ;d bebik, gz oufita
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
#2335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Turin Tizer
Gildia: Death Assassins
Poziom: 105
Skille: 19/24
|
![]() @Acar
To teraz dingi sie posypia ![]() @PoI Po pierwsze: nie kazdy mogl isc, trzeba bylo to uzgodnic z glownymi blokerami i Suru. A ze ten brazul nie updatowal listy na forum to juz inna bajka. Po drugie: chaos nieziemski, jednym z czynników wplywajacych na to bylo przewodnictwo surufona który tak umie porozumiewac sie po angielsku ze slownik wyskakuje przez okno i krzyczy "br?"!!! @Ziober Pokoik z tymi szmatami co nie dzialaja na nie fizyczne w labiryncie (nie pamietam nazwy) wymiata xD Kako & Knights style. Dalismy rade i to jest rox ![]() @PoI-interested-ppl Najprawdopodobniej wszystkie te posty zostana skasowane jako offtop ![]()
#2336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kulawy Knight
Profesja: Knight
Gildia: Silence Army
Poziom: 154
Skille: 98/94
Poziom mag.: 7
|
![]() No w PoI to ja nie zapomnę jak Ziober i część innych ludzi z ekipy po wejściu w teleport pojawiła się w innym miejscu... Postanowiłem ze to ja będę blokował... no i blokuje wszystko w porządku i nagle dziura mówią 2 demony na dole... to pytam rdy? mówią yes yes itd... odliczam 3...2...1... wskakuje ustawiam się i trapa mi zrobiły czekam czekam.... czeeeeeeeekam nikt nie włazi ... fe jakimś cudem zabiłem na full def i z explo szukam rope pointa... NIE MA jakaś dziura była... właże a tam phantomów pełno ja nie miałem gfb jakimś cudem dotarłem do kolejnej dziury... wlazłem tam teleport no to się wbiłem co miałem zrobić po wejściu 3 nightmare i combosy ładowały jak głupie a ekipa mnie zostawiła...
I tak się skończyło moje blokowanie ![]() Ofc przeżyłem ![]() ![]()
http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm NAUKA OBSLUGI FORUM WEJDZ I SIE NAUCZ... ![]() Ostatnio edytowany przez customer17 - 08-01-2007 o 20:14. |
![]() |
![]() |
#2337 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo kulek jest nieśmiertelny!