![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() @Nisogaf
To ja ci tez przytocze pewno sytuacje, EM zaatakowalo kogos w edron bylo nas (akurat beze mnie poniewaz czekam az mi pacc przyjdzie [zamawiany przez tibia.pl]) okolo 25 i chlopaki czekali na was na edron, wy po pewnym czasie zmyliscie sie na ankrahmun i Roshar/Nemtor wolali zebysmy tam sie stawili,niestety byly tam jeszce wasze noobchary i Eli, Wizak i Suchy jak sie nie myle nie mogli poplynac. Po pewnym czasie uwolnili sie o noobcharow i wiedzac ze w Ankh nie maja kompletnie szans poszli na Darashie i tam na was czekali. Czekali dobre 15 minut na was a wy nic, Roshar i Crafty mowili ze juz ida, zaraz przyjda etc. Po 15/20 minutach all dali loga,no bo ile mozna czekac? Powiesz ze nie chcieliscie wejsc w nasza pulapke zapewne, ale zauwaz ze my nie chcielismy wejsc w wasza ![]() /Pozdro tysiac piecset sto dziewiecset. |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @up
madre slowa |
![]() |
![]() |
#243 |
Guest
|
![]() Ja widziałem wczoraj pewną akcje pod thais (północna strona)
ze 4 rs tam stali kogoś ubil dzienkowali sobie ja fast logout bo niewiedziałem i niewiem czy to był peking czy jakaś wojna gildi. wienc sie pytam czy ta wczorajsza akcja pod thais to jakaś wasza wojna czy jacyś wredni pk? a tak na temat EM i CO to troche mam uraze do EM bo biorą jakiś noobów mex byle +100 lvl (zabił mnie taki noob) zabił jakigoś typa chciałem otworzyć włączylo mi sie bicie w knightaz skullem a ten mówi do 16 palla (mnie) give armor or die ja mu pisze im no have arm im pall a ten mnie nadal leje i ubił (itak wiedziałęm że jakbym dał coś to by mnie terz zabił) morze powie ktoś że to ja jestem noob ale to szczyt głupoty żeby od palla z którch wienkszość chodzi w p-secie lub pustych (żeby sie więcej boltów zmieścilo). mam nadzieje że ten mex straci przynajmniej z 30 mln expa a tak wogule to nie jestem po stronie żadnej gildi niemam do reszty EM urazy że przypadkiem znalazł się w ich gildi taki trep i ułom upośledzony psycho-fizycznie z objawami depresji po wizycie starego w wannie! Ostatnio edytowany przez Laiden - 09-01-2007 o 18:52. Powód: text |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 82
Skille: 80+/70+
Poziom mag.: 7
|
![]() Powiem szczerze EM wygra z Co bo sam Nemtor nic nie zrobi.
Hupe dobrze powiedzial ze EM sa zgrani. EM mysli chociaz maja ciezko a CO to banda durni ktorzy mysla ze lvl i Nemtor to wszystko. Trzeba miec skill chociaz juz troche mniej potrzebny i przedewszystkim mozg(ktorego brak wiekszosci ludzi z CO i tych innych gildi). Co do zachowania CO wyzywania ze Em to ku**,itp to powiem krotko n/c ![]() Ostatnio edytowany przez Didek Boys - 09-01-2007 o 19:15. |
![]() |
![]() |
#245 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#246 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: Daleko
Stan: Zbanowany
Imię: Migule ortega Tepe
Profesja: Rookstayer
Gildia: Czosen Łan
Poziom: 666
Skille: -99/-44
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Cytuj:
"Boshe" ile ty masz lat? Do wysokiego lvla nie potrzeba mozgu, wystarcza hyrdy po 12h na dobe... hmm przyda sie jeszcze klawiatura z 2 klawiszami np. F1 i F2 do leczenia i walenia z vis'a. tyle na ten temat. Pozdro Zet |
|
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja jednak mysle ze trzeba miec troche mozgu .... 2 przyciski ? hmm zastanow sie bo ja mysle ze troche wiecej do tego myszka moze ? -.- Te pozdro zet to mam rozumiec ze ty jestes nemtor czy pozdrawiasz nemtora ? Jak te pierwsze to nice joke ![]()
http://photobucket.com/albums/c62/Modusek/ Ostatnio edytowany przez Modus - 10-01-2007 o 00:48. |
|
![]() |
![]() |
#248 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie przestancie sie klucic powtarzacie te same texty od 10 strony. A wogole kogo to obchodzi ktory z was nie ma mozgu a ktory go ma?
Ladnie prosze nie robcie smietniska z tego tematu @Laiden Podaj mi nicki tych noobcharow to ci pewnie odpowiem co sie dzialo. Takze jak bys mogl podac nicka tego co Ciebie bil. |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Poziom: 82
Skille: 80+/70+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#252 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
~ HAIL BLACK WINDOW |
|
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() Prawie robi wielka roznice...
Nie wiem czy wiesz ale bw PRAWIE sam rozjebal masakrowiec (pierwszy owner) i w ogole tylko na xenerze im idzie (choc juz nie maja w nazwie bw) @topic Nemtor musi zrobic pozadek z CO, bo juz sie nieciekawie zaczyna robic... Wkoncu bedzie taka sytuacja ze EM bedzie mialo taka przewage, ze juz nie bedzie dalo odrobic... |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Sfargront
Stan: Początkujący
Imię: Gary ****ulitis
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 007
Skille: 7/9
Poziom mag.: 4
|
![]() BLACK WINDOW- huehehehehehehe (ale palant)
I ziomek nie sraj zarem ze masa sam rozjebal polowe bw. Na poczatku bw robilo co chcialo (Eli 2 lub 3 dedy zalapal-.-). P.S. Ostatnio Pizuka (byly czlonek bw) sie wypowiadal na forum tibia.com i sie pytal nemtora czy nadal go sciga. Lamus jeden, a kilka lat temu taki kozak byl...
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. Ostatnio edytowany przez Makaveli Tha Don - 10-01-2007 o 17:58. |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Apropo battle w Thais, chcielismy poporstu dac loga ale skoro juz przyszliscie na nasz teren to oprocz 1 fraga zrobionego w trakcie masslogu, zrobilismy 5 nastepnych. My nie ustawiamy zadnych noob charow na drodze do hero cave. Myslisz ze nie chcialbym zebyscie tam wpadli? Kazdy kto zejdzie na dol pada wiec no problem. Jezeli chcesz sobie bezpiecznie poexpic to mozesz nam zaplacic, tak jak placiles Animie kilka miesiecy temu. Masslogi byly, sa i beda tak dlugo jak bedziecie expic. Ostatnio edytowany przez Hupe - 10-01-2007 o 20:40. |
|
![]() |
![]() |
#258 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Teraz jest troszke inna sytuacja EM posiada tez Sorców i to na dosc wysokim poziomie co czyni wojne bardziej wyrównaną. Podczas wojny z BW[ktorzy posiadali w swym skladzie duza ilosc palków, choc nie tylko] lvle byly duzo duzo nizsze, latwiej bylo 2-3 sorcami wybic duza liczbe charów wrogiej strony. To co sie działo nie ma porownania do tego co jest teraz. Tyle na ten temat. Hail Queen!! ![]() Ostatnio edytowany przez Migule_Ortega_Tepe - 10-01-2007 o 21:24. |
|
![]() |
![]() |
#259 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Cytuj:
Nie pamietasz juz co pisałes? Ostatnio edytowany przez Pall_Mall - 10-01-2007 o 22:16. |
|
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() 23:04 Roshar [157]: 21:52 Warning! The murder of Eleik Roon was not justified.