![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Bez kitu ja też czekam tylko na te losowanie może coś wygram ;]
@edit:CO do waszych problemów z przeglądarkami to tyle mam do powiedzenia: Ja korzystam z IE jakieś 7-8 lat i nigdy nie próbowałem innej używać a z ie jestem wpełni zadowolony ![]()
Zanim napiszesz jakiś nowy durny Topic... http://http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm Ostatnio edytowany przez borekziom - 09-01-2007 o 18:32. |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]() Jak wziasc udzial w losowaniu pacc?
|
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Co do pytań związanych z zapisywaniem sie do losowania to ja uważam że to jest zbędne ponieważ:
1. Zablokowałoby strone jakby wszyscy sie pchali do zapisywania -,- ![]() 2. Hakerzy chcieliby to wykorzystać i by podawali linki do "własnych stron konkursowych" co by spowodowało wiele shakowanych postaci. 3. To by było nie sprawiedliwe wobec osób które niemogą grać bo np oglądają smerfy <joke> ![]() ![]() ![]() ![]() Więc uważam że rejestrowanie sie niejest konieczne..
#126 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @edit: @up: a jak możesz stwierdzić po opisie bo jestem ciekaw ![]()
Zanim napiszesz jakiś nowy durny Topic... http://http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm Ostatnio edytowany przez borekziom - 09-01-2007 o 18:53. |
|
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Skopanie city
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Galana
|
![]() Ehh Wy tu o sprzęcie, i o swoich best solo, a nuż losowanie się zacznie.Cholera fajnie by było Pacc'a wygrać......raz......coś poważnego........choć raz w życiu.......
![]() ![]() Aha tradycyjnie razem z wszystkimi serdecznie gratuluję zwycięzcom, Polakom oczywiście.Brazylijczykom życze bana ![]()
![]() "Tibia jest jak bumerang... Jeśli Ty do niej nie wrócisz, Ona wróci do Ciebie..." Ostatnio edytowany przez Durdq - 09-01-2007 o 19:06. |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]() @pacc
1 tys, pacow podzielilem na 72 swiaty 1000/72 = 13,888...9 ;> Ostatnio edytowany przez Aqqin - 09-01-2007 o 19:12. |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hej powiedzcie jak to jest s tym losowaniem czy trzeba się zapisać na to czy jak?? Bo z tego co Wy mówicie nieda się nic wywnioskować jednie mówia tak drudzy inaczej. Czyta ten temat jakiś Moderator albo ktoś?? Dr.Omader pownie by coś powiedział
![]()
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
![]() |
![]() U mnie pół klasy gra w tibie (w tym ja ;p) i wszyscy chcą wygrać pacc.
A co do stronki to odjechanie wygląda ;p |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: W domu
Imię: Asaszoriu
Świat: Samera
Poziom: 19
Skille: 11/20
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Z tego co ja wywnioskowałem to nie trzeba sie zapisywać... a nawet jak by tak było to tibia.pl napewno by o tym napisała...
|
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz nie dziwie się.Taka szansa pojawi się dopiere za 10 lat
![]()
#135 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Imię: Demius Tyron
Profesja: Knight
Gildia: ---
Świat: Iridia
Poziom: 27
Skille: 60/59
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() To dzisiaj będzie losowanie tych pacc?? Jeśli tak to może ktoś wie o której??
|
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() takie informacje posiada tylko cipsoft
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Damianoo Jaga
Profesja: Knight
Gildia: Panopticon
Świat: Secura
Poziom: 4x
Skille: 72/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
. . . Ludzie! Wiekszosc Waszych wpisow jesT NIEPOTRZEBNA!... I prosze Was! NIE PYTAJCIE WIECEJ CZY BEDZIE DZISIAJ LOSOWANIE! ANI, O KTOREJ BEDZIE! . . . JAK NAPISALI TAK ZROBIA!... Czekajcie spokojnie . . . ! A nie zasmiecacie TEMAT!... Pozdrawiam.
![]() |
#138 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: W domu
Imię: Asaszoriu
Świat: Samera
Poziom: 19
Skille: 11/20
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
Demius... tak dzisiaj będzie to losowanie ale nikt nie wie o której i nie trzeba sie zapisywać... |
|
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Poziom mag.: 42
|
![]() ja pier*** wiekszosci wypowiedzi to az zal czytac nikt nie wie kiedy bedzie losowanie, jak bedzie to bedzie informacja na tibia.com i wtedy ktos ci poda ze juz sa jakie dane a po co sie pytac przez kilkanascie/kilkadziesiat stron o to samo "kiedy bedzie losownie" albo pisac "chce wygrac pacc"
ja spadam pouczyc sie anglika, a wam radze nauke polskiego bo ja czytalem temat od pierwszej strony to az mnie dziwi ile placicie za przejscie do nastepnej klasy, juz nie czepiam sie prostych literowek bo kazdemu sie zdarza ale jak ktos pisze "ktury" i to pare razy no to ludzie..... niektorym osobom polecam wrzucenie wypowiedzi najpierw do worda w celu sprawdzenia bledow a potem dopiero pisac posta Ostatnio edytowany przez wonap - 09-01-2007 o 19:26. |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Świat: Elysia
|
![]() Rwaa jego mać....... ppl..
@ Lottery: The lottery will start Jan 9th, 2007 I tyle!! Czyli albo CipSoft nad tym jeszcze pracuje albo "maszyna losująca" nad tym pracuje. Przeciez CipSoft nic nie napisał aby sie trzeb było zarejejstrowac ani nie daje żadnego formularza który trzeba wypełnic. Więc Loteria sie rozpoczeła i trzeba czekać na wyniki!!!! |
![]() |