|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2081 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() @NarroweQ
Ale Ci ludzie którzy kryją się pod nickami w tibi zapewniam Cię że są zupełnie inni (nielicząc nielicznych wyjątków). Na ich zachowanie wpływa głównie to że są za monitorem. Trzeba o tym pamiętać.
Skibe :>) Ostatnio edytowany przez Skibo - 09-01-2007 o 20:46. |
![]() |
|
![]() |
#2082 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A miałby siedzieć cicho, kiedy Taifun z kolegami wyżucają go ze Zwidkiem Z Dusków? Wiesz co to hmm honor? I to świadczy , że nie są aż tacy źli w Rl, bo mają taką wartość jak honor. |
|
![]() |
#2083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Typowi zawineliśmy bohy bo jesteśmy PA bo potrzebujemy na runy na walke z Duskami
![]() ![]() Typ BOH'y stracił i bedzie się żalić na forum jacy my jesteśmy "fe", "be", "źli" i "niedobrzy" nie ograniam tego ![]() HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
#2084 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: WWa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 101
Skille: 90/87
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dokładnie, ludzie gdy nie mają fascynującej osobowości kryją się i udają kogos innego. Czują się bezkarni wobec nas bo przecierz nie możemy tego sprawdzić
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Imię: co czy co
Profesja: Rookstayer
Gildia: BlantoHoliksCrew
Poziom: B
Skille: H
Poziom mag.: C
|
![]() "Typ BOH'y stracił i bedzie się żalić na forum jacy my jesteśmy "fe", "be", "źli" i "niedobrzy" nie ograniam tego"
ja tez cie nie ograniam ala zwidku |
![]() |
![]() |
#2086 |
Zbanowany
|
![]() Jak to tylko bohy to mi je oddajcie, po co wam "Tylko BoHy" dla was to tylko bohy a dla mnie to kradziez jak kazda inna. Jestescie zlodziejami i tyle. Dobrze was jednak rozumiem, przed konsekwencjami takiego zachowania ochraniają was kilometry kabla. Wg mnie cale Vision powinno zostac zbanowane na stałe i problem na serwerze by sie skonczyl.
Jeszcze jedno przemyslenie: Typowi z Was niestety Polacy, bo tylko my potrafimy sami sie wzajemnie dojezdzac. To jest przykre. Pomyslcie jakie stereotypy przez ta glupia gre sobie tworzymy. "Polak potrafi". Niestety... |
![]() |
![]() |
#2087 |
Użytkownik forum
|
![]() kurwa przez ciebie i to co piszesz przypalilem peta nie z tej strony masz szczescie ze dzieli nas tyle km kabla bo bym ci tego peta w morde wsadzil
|
![]() |
![]() |
#2088 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
<buahaha> Co do wojny, to skoro Vision może se zarobić na takich jak ty to czemu nie... Pzdro. |
|
![]() |
![]() |
#2089 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() "Jeszcze jedno przemyslenie: Typowi z Was niestety Polacy, bo tylko my potrafimy sami sie wzajemnie dojezdzac. To jest przykre. Pomyslcie jakie stereotypy przez ta glupia gre sobie tworzymy. "Polak potrafi".
Niestety" Zgadzam się z tą wypowiedzią Polacy nie potrafią razem grać. Zamiast trzymac razem to dwie Polskie gildie leją się, żeby nie ta wojna Taifun pewnie by miał już 300 lvl jako pierwszy w Tibii i byłby to Polak ale przez to nie wbije i niestety tak było jest i będzie. To jeśli Vison chciało już kogoś na Furorze okraśc to dlaczego akurat Polaka przeciez jak juz tak bardzo chcieli czuc sie że 46 lvl nic im nie może zrobić. Teraz Vison czują się jak PA ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Milten - 09-01-2007 o 21:25. |
![]() |
![]() |
#2090 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() @NarroweQ
Jeśli to dla Ciebie tylko gra to dlaczego tak to przeżywasz Co do fimu to całkiem fajny ![]() Ostatnio edytowany przez Pall_Mall - 09-01-2007 o 21:30. |
![]() |
![]() |
#2091 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2092 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
w jakim ty swiecie zyjesz @ milten a kogo jak nie polaka mieli okrasc jezeli 99% servera to pl @ down po co to sie nogi noca Ostatnio edytowany przez oczy_po_ojcu - 09-01-2007 o 21:35. |
![]() |
![]() |
#2093 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I trochę szacunku a nie Polaka piszesz z małej litery... Ostatnio edytowany przez Milten - 09-01-2007 o 21:37. |
|
![]() |
![]() |
#2094 |
Zbanowany
|
![]() Wiecie co? Denerwuje mnie ta gra. Denerwuja mnie niektorzy ludzie tu grajacy. Ide spac. I zyc prawdziwym zyciem. I nie chodzi mi o te bohy, kupie sobie nowe. Chodzi mi o mentalnosc. O to ze sami siebie niszczymy, Vision wychodzi z zalozenia ze jak oni nie moga grac to juz nikt nie bedzie mogl. Trudno. Zycie. W ten sposob odechciewa sie grac w te gre. Dobranoc.
|
![]() |
![]() |
#2095 |
Użytkownik forum
|
![]() wreszczei cos mądrego bez płakania powiedziales
ZYCIE raz na dnie a raz na szczycie |
![]() |
![]() |
#2096 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A co? walczyłbyś na furorze z Br? Duskiness&Aberratio&Vision vs Stree i jakies noobki 40 lvle? Pa to jedna z taktyk wojny więc zrozum... @Milten Tak, tak , Nie Polak potrafi, tylko Petro&Taifun potrafią ! Haha! Czyli "Polacy Potrafią". Btw. Juz wiem z kąd Imargam ma tyle boh'ów w domku ![]() Ostatnio edytowany przez ReeGal - 09-01-2007 o 21:45. |
|
![]() |
#2097 |
Użytkownik Forum
|
![]() To żadna sztuka okradać ludzi 200ek z kolegami i później chwalić się że ma dużo bohow.
|
![]() |
![]() |
#2098 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
wiec pisz cos z sesem co wnosi cos do tego tematu albo zamilcz i W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J co NarroweQ to nie od dzis wiadomo ze nasi rodacy niszcza przyjemnasc i zapal do gry drugim ludzia ... taka metalnosc jak sie samemu nie ma to trzeba kogos opierdolic zeby to zdobyc ... przykre ale prawdziwe
![]() |
#2099 |
Użytkownik forum
|
![]() hyba tylko ciebie bo juz 2 raz sie do mnie przy*******asz
jak ci nie pasi to nie czytaj a wy*******aj to mozesz do mamusi mowic jak ci na to pozwoli |
![]() |
![]() |
#2100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Człowieku mnie też irytujesz =/ Na przykład takimi błedami jak pisanie słowa "hyba" przez samo "h" nie wydaje Ci się że powinno być "chyba" ? i pisania "polak" z małej litery to świadczy jaki masz szacunek do samego siebie, a więc pomyśl co piszesz
|
![]() |