![]() |
#241 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Trenchtown
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agentos
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 72
|
![]() Update miał być wczoraj o 14, zaczął się 18:30, serwery wstały koło 23:30 (nie pamiętam dokładnie). Strona o 00:00 była offline nadal.
|
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2007
|
![]() To ja Wam chłopcy powiem tak...
Idźcie spać, albo się pouczcie, a jak jutro wrócicie ze szkoły, to daję Wam gwarancję, że losowanie bedzie już ukończone! Ja tak zrobiłem wczoraj. Nie czekałem, bo nawet nie było na co, więc i teraz nie będe czekał, ale fajnie mi się czyta te forum. Można się uśmiać! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Profesja: Sorcerer
Poziom mag.: 42
|
![]() ludzie angielski jest w tibi prosty, prosta budowa to w ksiazkach pisanych po angielsku na 1 poziom sa takie rzeczy, a angielskiego uczy sie kazdy wiec nie przesadzajcie, watpie zeby ktos kto ma z 15 lat mialby jakikolwiek problem z takim poziomem
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kraków
|
![]() Cytuj:
Zreszta patrzac na bandy polskich (i nie tylko) noobow (nie, nie myle z neewbie) ktorzy podlatuja do mnie i nawiazuja nastepuajcy dialog - pl?! - Sorry, can You speak english? - pl?! - English is international language. PL AFAIR means that You're from Poland - I don't know polish. - s*******aj/.../noob!/hunted! mam straszna ochote na wymyslenie jakiegos testu, ktory warunkowalby mozliwosc grania, a najlepiej w ogole posaidania internetu. @up +1 karma. Ale niestety mylisz sie w jednej kwestii - sa ludzie ktorzy maja z takim pozaiomem angielskiego cholerne problemy. Ostatnio edytowany przez Hayne - 09-01-2007 o 22:08. |
|
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik forum
|
![]() a czemu nie domagacie sie spolszczenia klawiatury?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Augustów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 50+
|
![]() Cytuj:
Czytam wszystkie wypociny od około 15:00. praktycznie co drugi post idziałem tekst typy: "aaa, kiedy loteria, bo ja już chce mieć pacc?"... Wstrzymajcie się! Hayne, nie warto Twojego zachodu ![]() Tibia.pl ma jeden bardzo poważny problem! Nie potrafi pozbyć się idiotów z forum! Serwer ma o niebo lepszy od tibia.org.pl, jednak tam panuje lepszy klimat, bo nie widać już takiego natłoku idiotów jak widać tutaj... No nic, może kiedyś się to zmieni. @About cały temat "Kiedy będzie loteria?" xD ** Strona... Ehh, szkoda gadać, jedyne co mi się w niej podoba to... czcionka! NIe wypał kompletny, no cóz. Mam nadzieję, że zwolnią tego "iwul webmajstra". **Oczywiście JOKE... Pozdrawiam Ostry
AdSense Nuclear power (Click on the ads) Ostatnio edytowany przez polostap - 09-01-2007 o 22:14. |
|
![]() |
![]() |
#248 | |
Użytkownik forum
Imię: Silhouette
Profesja: Knight
Poziom: 28
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#249 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Olkusz
|
![]() Cytuj:
Bo na tym forum wszystkie pomysly sa idiotyczne, a ci co je proponuja nie maja zielonego pojecia o ich realizacji? |
|
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik forum
|
![]() Mazerlander; amen ;]
w sumie sorry za duzo wymagam maja problemy z polskim a ja wymagam zeby pdostawy anglika znali ![]() za duzo tu analfabetow i ludzi z dysmysleniem ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Użytkownik forum
Imię: Silhouette
Poziom: 28
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Chodzi dokladniej o javascript ktory zostal uzyty o ile sie nie myle ofc web"masterow" jak juz |
|
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Poland - Żory
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 116
Skille: ogromne
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Wyglad strony calkiem w pyte jedynie nie podoba mi sie kolor tla, calkowicie nie wspolgra z reszta strony.
#253 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Laski City
Imię: Jazzy Kiubas
Profesja: Druid
Gildia: nienaleze do gildi
Świat: Galana
Poziom: 12
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Kidy jest te losowanie pacc ?? ale pewnie na mnie niewypadnie
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
IMO "moich" idiotow da sie porownac do tutejszych (bez obrazy oczywiscie), jest ich w miare tyle samo, moze tylko inaczej ich kretynizm sie objawia - u czesci ; ) Klimat - sprawa trudna do rozsadzenia, jednak ten ktory zaobserwowalem tutaj (przegladajac forum jako gosc ; )) jest rzeczywiscie dlamnie zbyt sztywny. Koniec "dyskusji" na temat org.pl ; p Co do "moich sil" - no niestety taki juz jestem, ze jak widze, ze ktos niema racji staram sie mu to wyperswadowac wszystkimi mozliwymi srodkami ; ) Ostatnio edytowany przez Hayne - 09-01-2007 o 22:26. |
|
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Gostynin
Świat: Valoria
Poziom: 65
Skille: 77/76
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Imię: Dragon partykus
Świat: Askara
Poziom: 17
Poziom mag.: 17
|
![]() @gdzies tam up
ktoś tam napisał że morze beda rozdawac 1 pacc dziennie... oj chyba raczej nie to by trwało ponad 3 lata hmm... ciekawe kiedy zacznie sie ta loteria a tak pozatym to ta strona to taka troche ch****a jadynie czcionka i logo ujdzie a reszta dno a co do tych paccow to ciekawe czy wogule dzisaj zaczna losowanie |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
|
![]() Losowanie sie wlasnie rozpoczelo.
Trzeba podac pare danych na swoj temat ; ) |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm wczoraj przegladalem inny temat zwiazany z tym 10-cio leciem (obecnie zamkniety)a teraz przejżałem ten ten. Ten sam poziom. Dzieci pisza mas posty kiedy loteria, chcem free pacc ... ehkmmm. Jest pare osob znajacych sie jak np. Hayne. Zgadzam sie z tymi co uwazaja ze new stronka jest sux. Wole juz stara. Zauwazylem tez ludzi piszacych zeby zmienic przegladarke. Dlaczego my co mamy opere mamy zmieniac ja tylko dlatego ze tibia.com nie dziala poprawnie ? Ja osobiscie tego nie zrobie. Poczekam az to naprawia a jak nie to nie, w tym czasie bede tibia.com na IE odwiedzal ( bo mam zainstalowana ale nie uzywam )
PS: Dodam tez od siebie taka mala refleksje. Chcialbym zeby tibia byla taka jak kiedys np 7.4. Wtedy to sie fajnie gralo. Teraz robia wszystko moim zdaniem zeby tylko zarobic. Ulatwiaja gre noobom i wogole .... Nie rozwijajcie tej mysli dalej bo to nie ma sensu. Tak tylko napisalem bo mi sie zebralo lekko ;P PS2: Jak MYSLICIE kiedy beda new servy ? ( napisalem MYSLICIE tak jak napisalem poniewaz zaraz nooby zaczely by pisac ze z kad mamy wiedziec. Wiem ze tego nikt nie wie oprocz Cip~ale chcem tylko wasze zdanie znac ![]() PS3: Sorry za org ![]() ELO !!