Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-01-2007, 22:01   #241
Krazen
Użytkownik forum

Krazen's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Trenchtown

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agentos
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 72
Krazen ma numer GG 6103398 Krazen ma login Tlenu a_gentos@tlen.pl Adres Jabbera do Krazen
Domyślny

Update miał być wczoraj o 14, zaczął się 18:30, serwery wstały koło 23:30 (nie pamiętam dokładnie). Strona o 00:00 była offline nadal.
Krazen jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-01-2007, 22:04   #242
asquith
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 01 2007

Domyślny

To ja Wam chłopcy powiem tak...
Idźcie spać, albo się pouczcie, a jak jutro wrócicie ze szkoły, to daję Wam gwarancję, że losowanie bedzie już ukończone! Ja tak zrobiłem wczoraj. Nie czekałem, bo nawet nie było na co, więc i teraz nie będe czekał, ale fajnie mi się czyta te forum. Można się uśmiać!
asquith jest offline  
stary 09-01-2007, 22:05   #243
wonap
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Profesja: Sorcerer
Poziom mag.: 42
Domyślny

ludzie angielski jest w tibi prosty, prosta budowa to w ksiazkach pisanych po angielsku na 1 poziom sa takie rzeczy, a angielskiego uczy sie kazdy wiec nie przesadzajcie, watpie zeby ktos kto ma z 15 lat mialby jakikolwiek problem z takim poziomem a jak ma to widocznie warto sie pouczyc zamiast grac
wonap jest offline  
stary 09-01-2007, 22:06   #244
Hayne
Użytkownik Forum

Lokacja: Kraków

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anpy Pokaż post
A spolszczenie KLIENTA przydałoby się tym co go nie znają. A każdy ma prawo grać.
IMVHO nieznajomosc angielskeigo tylko szkodzi w MMORPG. Tak, kazdy ma prawo grac, ale niech czegos sie od niego tez wymaga.

Zreszta patrzac na bandy polskich (i nie tylko) noobow (nie, nie myle z neewbie) ktorzy podlatuja do mnie i nawiazuja nastepuajcy dialog

- pl?!
- Sorry, can You speak english?
- pl?!
- English is international language. PL AFAIR means that You're from Poland - I don't know polish.
- s*******aj/.../noob!/hunted!

mam straszna ochote na wymyslenie jakiegos testu, ktory warunkowalby mozliwosc grania, a najlepiej w ogole posaidania internetu.

@up
+1 karma.
Ale niestety mylisz sie w jednej kwestii - sa ludzie ktorzy maja z takim pozaiomem angielskiego cholerne problemy.

Ostatnio edytowany przez Hayne - 09-01-2007 o 22:08.
Hayne jest offline  
stary 09-01-2007, 22:08   #245
wonap
Użytkownik forum

Domyślny

a czemu nie domagacie sie spolszczenia klawiatury? jak nie znacie anglika to pewnie nie wiecie co to jest enter, space, delete, backspace, page down, page up, home?
wonap jest offline  
stary 09-01-2007, 22:09   #246
BoxerxD
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krazen Pokaż post
Update miał być wczoraj o 14, zaczął się 18:30, serwery wstały koło 23:30 (nie pamiętam dokładnie). Strona o 00:00 była offline nadal.
Mylisz sie Update zaczelo siem o 18.05 a skonczylo 23.20
BoxerxD jest offline  
stary 09-01-2007, 22:11   #247
polostap
Użytkownik Forum

polostap's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Augustów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 50+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wonap Pokaż post
ogolnie to du** odczepcie sie od tej opery ja uzywam opery i m istrona dziala bez zadnych problemow
up: hmm no nie wiem ja jakos nie podszkolilem angielskiego bo dawno na channelach nie widzialem poprawnie uzywanego jedynie nazwy przedmiotow typu spear, wooden itp a z rozmowy to raczej anglika sie nie nauczylem bo kazdy uzywa prostych slow a gdzies pomineli kilkanascie angielskich czasow
A zrozumiecie Wy w końcu, że nikt tutaj nie czepia się Opery? Amagad... Żeby chociaż jeden z was pomyślał, albo chociaż przeczytał posty powyżej, wiedziałby, że chodzi tutaj o webmasterów CipSoft'u, a nie o developerów wspaniałej przeglądarki Opera...

Czytam wszystkie wypociny od około 15:00. praktycznie co drugi post idziałem tekst typy: "aaa, kiedy loteria, bo ja już chce mieć pacc?"... Wstrzymajcie się! Hayne, nie warto Twojego zachodu
Tibia.pl ma jeden bardzo poważny problem! Nie potrafi pozbyć się idiotów z forum! Serwer ma o niebo lepszy od tibia.org.pl, jednak tam panuje lepszy klimat, bo nie widać już takiego natłoku idiotów jak widać tutaj... No nic, może kiedyś się to zmieni.

@About cały temat
"Kiedy będzie loteria?" xD **

Strona... Ehh, szkoda gadać, jedyne co mi się w niej podoba to... czcionka!
NIe wypał kompletny, no cóz. Mam nadzieję, że zwolnią tego "iwul webmajstra".

**Oczywiście JOKE...
Pozdrawiam
Ostry

Ostatnio edytowany przez polostap - 09-01-2007 o 22:14.
polostap jest offline  
stary 09-01-2007, 22:11   #248
Silhouette
Użytkownik forum

Imię: Silhouette
Profesja: Knight
Poziom: 28
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez asquith Pokaż post
To ja Wam chłopcy powiem tak...
Idźcie spać, albo się pouczcie, a jak jutro wrócicie ze szkoły, to daję Wam gwarancję, że losowanie bedzie już ukończone! Ja tak zrobiłem wczoraj. Nie czekałem, bo nawet nie było na co, więc i teraz nie będe czekał, ale fajnie mi się czyta te forum. Można się uśmiać!
na 90% masz racje, ale reki ja bym nie dal sobie za to uciac, ide sie uczyc polecam wiekszosci 12-14 latkow przyda sie troche angielskiego ^_-
Silhouette jest offline  
stary 09-01-2007, 22:12   #249
Mazerlander
Użytkownik forum

Mazerlander's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Olkusz

Domyślny

Cytuj:
Powiem Ci tylko tyle że znam angielski śrdenio. A spolszczenie KLIENTA przydałoby się tym co go nie znają. A każdy ma prawo grać.
I leet'a dla tych co sie urodzili w Polsce a i tak jezyka ni ortografi nie znaja. I braila dla niewidomych. I zamontowac gebofon dla analfabetow co im tekst czytac bedzie. Amen! Wolnosc rownosc dla wszystkich!

Cytuj:
I jeszcze jedno pytanie:
Dlaczego na tym forum wszyscy krytykują każdy pomysł?
Bo na tym forum wszystkie pomysly sa idiotyczne, a ci co je proponuja nie maja zielonego pojecia o ich realizacji?
Mazerlander jest offline  
stary 09-01-2007, 22:14   #250
wonap
Użytkownik forum

Domyślny

Mazerlander; amen ;]
w sumie sorry za duzo wymagam maja problemy z polskim a ja wymagam zeby pdostawy anglika znali
za duzo tu analfabetow i ludzi z dysmysleniem
wonap jest offline  
stary 09-01-2007, 22:15   #251
Silhouette
Użytkownik forum

Imię: Silhouette
Poziom: 28
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez polostap Pokaż post
A zrozumiecie Wy w końcu, że nikt tutaj nie czepia się Opery? Amagad... Żeby chociaż jeden z was pomyślał, albo chociaż przeczytał posty powyżej, wiedziałby, że chodzi tutaj o webmasterów CipSoft'u, a nie o developerów wspaniałej przeglądarki Opera...

Chodzi dokladniej o javascript ktory zostal uzyty o ile sie nie myle ofc

web"masterow" jak juz
Silhouette jest offline  
stary 09-01-2007, 22:16   #252
i00n
Użytkownik Forum

i00n's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Poland - Żory

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 116
Skille: ogromne
Poziom mag.: 19
i00n ma numer GG 3928089
Domyślny

Wyglad strony calkiem w pyte jedynie nie podoba mi sie kolor tla, calkowicie nie wspolgra z reszta strony.
stary 09-01-2007, 22:16   #253
ZiomzLasu
Użytkownik forum

ZiomzLasu's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Laski City

Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 12
Poziom mag.: 6
ZiomzLasu ma numer GG 9773701
Domyślny

Kidy jest te losowanie pacc ?? ale pewnie na mnie niewypadnie
ZiomzLasu jest offline  
stary 09-01-2007, 22:17   #254
Hayne
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez polostap Pokaż post
Tibia.pl ma jeden bardzo poważny problem! Nie potrafi pozbyć się idiotów z forum! Serwer ma o niebo lepszy od tibia.org.pl, jednak tam panuje lepszy klimat, bo nie widać już takiego natłoku idiotów jak widać tutaj... No nic, może kiedyś się to zmieni.
Pozwole sobie walnac lekkiego offa.
IMO "moich" idiotow da sie porownac do tutejszych (bez obrazy oczywiscie), jest ich w miare tyle samo, moze tylko inaczej ich kretynizm sie objawia - u czesci ; )
Klimat - sprawa trudna do rozsadzenia, jednak ten ktory zaobserwowalem tutaj (przegladajac forum jako gosc ; )) jest rzeczywiscie dlamnie zbyt sztywny.

Koniec "dyskusji" na temat org.pl ; p

Co do "moich sil" - no niestety taki juz jestem, ze jak widze, ze ktos niema racji staram sie mu to wyperswadowac wszystkimi mozliwymi srodkami ; )

Ostatnio edytowany przez Hayne - 09-01-2007 o 22:26.
Hayne jest offline  
stary 09-01-2007, 22:23   #255
BoxerxD
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZiomzLasu Pokaż post
losowanie pacca odbylo sie juz 8h temu

joke..
BoxerxD jest offline  
stary 09-01-2007, 22:23   #256
Vins3nt
Użytkownik Forum

Vins3nt's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Gostynin

Świat: Valoria
Poziom: 65
Skille: 77/76
Vins3nt ma numer GG 3381795
Domyślny

Cytuj:
Kupię Rope za 50GP-najlepiej koło jakiegoś drzewa;]
Vins3nt jest offline  
stary 09-01-2007, 22:24   #257
partykus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Świat: Askara
Poziom: 17
Poziom mag.: 17
Domyślny

@gdzies tam up
ktoś tam napisał że morze beda rozdawac 1 pacc dziennie... oj chyba raczej nie to by trwało ponad 3 lata

hmm... ciekawe kiedy zacznie sie ta loteria a tak pozatym to ta strona to taka troche ch****a jadynie czcionka i logo ujdzie a reszta dno a co do tych paccow to ciekawe czy wogule dzisaj zaczna losowanie
partykus jest offline  
stary 09-01-2007, 22:27   #258
wonap
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
lepiej dla ciebie jezeli wypadnie ci ksiazka od polaka
........ok znalazlem ksiazke z 3 podstawowki wiec; "kochane dzieci; "Nie" z czasownikami piszemy oddzielnie"
wonap jest offline  
stary 09-01-2007, 22:28   #259
Hayne
Użytkownik Forum

Domyślny

Losowanie sie wlasnie rozpoczelo.

Trzeba podac pare danych na swoj temat ; )
Hayne jest offline  
stary 09-01-2007, 22:29   #260
Modus
Użytkownik Forum

Modus's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005

Imię: Modus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Unity
Świat: Aldora
Poziom: 105
Skille: 88/86
Poziom mag.: 7
Wyślij wiadomość przez ICQ do Modus Modus ma numer GG 7365489 Modus ma login Tlenu modus@tlen.pl Adres Jabbera do Modus
Domyślny

Hmmm wczoraj przegladalem inny temat zwiazany z tym 10-cio leciem (obecnie zamkniety)a teraz przejżałem ten ten. Ten sam poziom. Dzieci pisza mas posty kiedy loteria, chcem free pacc ... ehkmmm. Jest pare osob znajacych sie jak np. Hayne. Zgadzam sie z tymi co uwazaja ze new stronka jest sux. Wole juz stara. Zauwazylem tez ludzi piszacych zeby zmienic przegladarke. Dlaczego my co mamy opere mamy zmieniac ja tylko dlatego ze tibia.com nie dziala poprawnie ? Ja osobiscie tego nie zrobie. Poczekam az to naprawia a jak nie to nie, w tym czasie bede tibia.com na IE odwiedzal ( bo mam zainstalowana ale nie uzywam )

PS: Dodam tez od siebie taka mala refleksje. Chcialbym zeby tibia byla taka jak kiedys np 7.4. Wtedy to sie fajnie gralo. Teraz robia wszystko moim zdaniem zeby tylko zarobic. Ulatwiaja gre noobom i wogole .... Nie rozwijajcie tej mysli dalej bo to nie ma sensu. Tak tylko napisalem bo mi sie zebralo lekko ;P

PS2: Jak MYSLICIE kiedy beda new servy ? ( napisalem MYSLICIE tak jak napisalem poniewaz zaraz nooby zaczely by pisac ze z kad mamy wiedziec. Wiem ze tego nikt nie wie oprocz Cip~ale chcem tylko wasze zdanie znac

PS3: Sorry za org

ELO !!

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania