![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Loterja juz jest !!!!
|
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() Mam pytanie i prosze o odp. czy ja tam mam podawac e mail gdzie mam jakies konto w tibi na nim zalozone ? czy moge byle jaki
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ManU Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 80
|
![]() kochane nooby
prosze was o to zebyscie zalozyli jak najwiecej meili i zglosili sie do loterii moze wtedy wycofaja ten debilny idiotyczny kretynski smieszny glupi co tu duzo mowic po prostu zly pomysl |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Thank you for participating in the lottery. In case of winning, you will be notified at the email address [email protected].
Thank you for participating in the lottery. In case of winning, you will be notified at the email address [email protected]. Ostatnio edytowany przez Fefin - 09-01-2007 o 22:59. |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Płockowo City
Imię: Gall anonim :P
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 130
Skille: zmienne
Poziom mag.: 7
|
![]() to, ze ktos zalozy 120 postaci na 1 lvlu będzie znaczyło tylko jego frajerstwo, ze sam na paccu nic nie skorzysta a innym nie da mozliwości wygrania go ... Ale jednak tacy "ludzie" istnieją i cóż zrobić
![]()
#288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: Kraków
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
|
![]() z niektorcyh postow tuaj wnioskuje ze szanse wygrana ma tlyko ten mail na ktorym jest jakies konto w tibi czy to prawda??
Prosze o jakies pszetlumaczenie tego wszytskeigo c jest tam napsiane na tej loteri |
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
|
![]() po co zakladac postacie wystarczy tylko e-mail
#291 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to sobie obadaj ze byle co wpiszesz byle bylo z "@"...."."pl,deuk ti i tak wezmie udzial w losowniu i uznaje to jako maila wies sam zamknij drzwi i wyjdz!!!
|
![]() |
![]() |
#293 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Anyway chodzilo o to ze: - o ile rzeczywiscie wpisujesz tam te maile - skonczyl bo to szczyt kretynizmu + napewno nie pisal tak idiotycznych postow ... btw. nie da sie zamknac drzwi i wyjsc ; ) @down Lepiej napisac do nich petycje ... Naprawde ... Ostatnio edytowany przez Hayne - 09-01-2007 o 23:06. |
|
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
|
![]() jestem chory wiec jutro od rana trzaskam jakies 500 kont tylko se bede musial je zapisac i prosz ekazdego zeby wysylala ile tlyko mzoe zeby tym kurwom sie wszytsko zjebalo od tych emajlów
|
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() no oni zajebisci są -.- Może to jest ich strategia, że jak dużo osób ( w tym ja )
zobaczy tak porytą loterię,to sie wk**wi i założy PACCa za rl ![]() ![]() żaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłoooooooooossssssssne eeeeeeeeeeeeeeeee!!! @up racja,niech sie im odechce robić "fajnych" loterii, a jak już muszą to niech zrobią pożądnie ;/
hot,ehh? Ostatnio edytowany przez Kolos from rodos - 09-01-2007 o 23:10. |
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wystarczy wpisac bezsensownie mejla trza go zalozyc i ZNAC DO NIEGO HASLO bo jak wygrasz to pewnie przyjdzie ci e mail i musizz podac nick chara itd. wiec te konta trzeba zalozyc !!! kretynski pomysl!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#298 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Początkujący
|
![]() Oryginalnie napisane przez BoxerxD
jestem chory wiec jutro od rana trzaskam jakies 500 kont tylko se bede musial je zapisac i prosz ekazdego zeby wysylala ile tlyko mzoe zeby tym kurwom sie wszytsko zjebalo od tych emajlów ^ jeleniu aby zobaczyc czy wygrales bedziesz musial przejrzec te TWOJE 500 kont... przeciez nie zadzwonia i nie powiedza ze na koncie blblbla@pl wygrales PACC..... to raz. a dwa: Jezeli tak bardzo zalezy ci na tym PACC a nie umiesz przestrzegac zasad tej zasranej loteryjki to po co w ogole grasz?? a trzy: nie zabieraj innym szans wygrania... ![]() cztery: moge sie zalozyc ze jesli serio jutro bedziesz zakladal te konta to nawet 50 nie zalozysz ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja temu nie przecze - inna sprawa, ze kazdy w miare inteligentny osobnik na tym forum odrazu to wylapal. Drugi problem to to, zeby nie podrzucac kretynom pomyslow ; )
Ostatnio edytowany przez Hayne - 09-01-2007 o 23:14. |
![]() |