![]() |
#4061 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Navoxiv pisałeś ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#4062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Hybrid jakbyś znalazł chwile czasu , spróbuj znaleśc coś na Sinid'a , on by dał wiele za namelocka , swego czasu pamiętam jak zrobił chara po pijaku , bodajże 2 dni pózniej dopiero sie skapnoł że zle napisał (miało byc Sin Id XD).
Wrazie pytań czy on faktycznie chce namelocka złap go w grze (jeśli masz taką możliwośc) napewno potwierdzi to co tutaj napisałem. pzdr.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#4063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Znajdzcie cos naKonde xD Moze po Tajlandzku to przeklenstwo^^
|
![]() |
![]() |
#4064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Dawno nie zaglądałem tutaj, a tu nadal to samo drążycie jeden i ten sam temat - jechanke po innych.... większosc jak zawsze udaje inteligentow, a reszta cały czas pierdzieli bzdury... nieliczni ktorych mozna na palcach jednej reki zliczyc gadają od rzeczy.... zmiencie płyte jak możecie
![]() a co do strony to wygląda strasznie... gorzej ju nie mogli zrobic, przypomina mi jakąś okładke gry dla 7 latka, dzieciniada, kogo oni tam zatrudniaja do tego CipSoftu? no ale cóż wkońcu to niemcy :/ @Hybrid mam propozycje dla Ciebie Thorinka i innych tam "Tosiaków" ![]() ![]()
#4065 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16697 inwazja na dara
![]()
#4067 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Kilka postów wcześniej.......
Cytuj:
Cytuj:
@Arkus Zaxuhe, Xairax, Brat Thorina i Thorin graja na innym servie. Thorin mieszka dalej ze mną w pokoju al ena weekend jeździ do kumpli żeby normalnego neta mieć do gry a nie jak tu 1 kb/s... zrobił sorca juz 76 lvl w miecha i ostatnio wbił 1,6 mln w ciągu dnia.... Cytuj:
![]()
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ THE END \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ Picture of the Day 17/03/2007 http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918 My Proposals "About faster Selling loot" http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999 http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/ Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 09-01-2007 o 20:17. |
|||
![]() |
![]() |
#4068 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zaxuhe => Zaxuhe ^^ Twojego nicku nie znam ;P |
|
![]() |
![]() |
#4069 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Yqa, Yqe, Yqi, Yqo btw. są takie spoty, gdzie wystarczy coś obczaić i wbijasz tyle expa bez problemu.. i to bez blockera...
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ THE END \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ Picture of the Day 17/03/2007 http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918 My Proposals "About faster Selling loot" http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999 http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/ |
|
![]() |
![]() |
#4070 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
jakby mnie interesowal tylko moj char to bym go expil? to bym nie opmagal krupnikowi i nie doszedl wo wojny, to bym doszedl do hwl jak mnie nuskei kilka razy osobiscie zapraszal? i wiele, wiele innych, ale wlasnie mam swoje zasady i dlatego jestem tu gdzie jestem, tobie sie podobac neio musza, to ja sie nimi kieruje a nie ty/wy.
![]() |
#4071 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Hahah zasady ze opuszczasz wojne?
Wow, jakby tylko tobie Nuskei to proponowal ^^ hahaha, teraz bodajze jest new owner so stfu. Kondzie dawalem bursty ktore nie byly mi potrzebne, lizanie dupy? |
![]() |
![]() |
#4072 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4073 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a z nowym ownerem znam sie lepiej niz ty z ktorymkolwiek ![]() a co maja zasady do puszczania wojny? nie mam zasady "nigdy nie opuszaj wojny" jesli o to ci biega ![]() ps: kochalem takie akcje: wpada taki raverton na d lair, widzi expiacego mnie, o dziwo nie wie ze ja polak i: rav: i hunt here ja: not really, i was first rav" leave i hunt i itp ze 3 x tak probowal, w koncu keidys nie wtrzymalem, wygarnalem mu op polsku ostro(jak poszukam to moze mam saved convo) i potem juz bylo "expisz? za ile konczysz?" ![]() ![]()
![]() |
#4074 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4075 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wnioslo wnioslo, nigdy nie zapomne jak sfragowalismy Rainfangera czy aylithi ![]() a co do wyjscia z wojny to zostawiliscie mmm guildmates (qmpli?!) bez wyjscia odchodzac :<< poprostu skazaliscie nas na kleska:| |
![]() |
![]() |
#4076 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Ehhhhh Ascario pierwszy Raz musze Ci przyznac racje. Zmieniłeś sie chyba albo mnnie polubiłeś (kto mnie nie lubi
![]() ![]() A co do mojego fraga no coż byłem afk jak zrobiliscie mass loga i już byłem w trapie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
szkoda ze nikt z poza hwl i znajomych tu nie moze sobie milo grac niestety ![]()
#4078 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak jak ascario napisal, my walczylismy bo musielismy, i pokazalismy hcyba ze cos nie cos tez potrafimy, i nie mow o malym sd powerze bo takim wlasnie malym prawie dostalismy aylithie raz i raifangera zlozylismy. to ze aylithii wtedy nie zabilismy to lipa, ale ten atak wiele nam dal, zwlaszcza w wojnie "psychologicznej" ![]() licza sie checi a kombinujac naprawde duzo mozna. przypominam ze wojna "trwala" od kwietnia, my dloszlismy pod koniec lipca. poza tym to wojna a nie wieczna deklaracja na jedna ze stron, byliosmy z konda tylko dlatego ze to zwiekszalo nasze szanse, i nikt tego nie ukrywal, nawet przed konda. to nie byl nasz "radosny wybor" w walce o wladze. mialem paru przyjaciol w hwl, ciagle uwazam ze 1 moze 2 mam, i mysle ze mimo ze iwelu z nich nienawidzi moich postow i tego jak gram(staje przeciw nim, krytykuje itp) to pare osob wciaz mnie szanuje.
![]() |
#4079 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Tharrin Tak, maly sd powah + podejscie pl do wojny "ehs ja mam rl life i nie bede go wastowal na tibie" |
|
![]() |
![]() |
#4080 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Świat: Askara
|
![]() To konda was skazal na kleske, a nie my. Napisz mu zeby sie zalogowal bo bedzie akcja. Na 99% Cie oleje- robil tak praktycznie zawsze. Dlaczego wszyscy maja sie do niego ustawiac? Zreszta kiepski z niego lider. Ty mowisz ze na xeesa miales za maly sd damage, a nie pamietasz jkak AYlithe na d lair strapowaliscie? sd bylo okolo 1k+ fe, ale wtedy kazdy mial checi i wiare ze takie akcje moga cos zmienic, niestety pozniej wszystko sie zmienilo. Kilka osob chcialo walczyc, a reszta czekala na zbawienie. Podczas pokoju bylo po 25 osob online a podczas wojny 5-10. To jest chyba duza roznica.
|
![]() |