|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Łazy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aldora Pall
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 26
Skille: 65/55
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Kurde to masz szczescie powiem Ci... Ja jak sobie sam nie nazbieram to nie mam:/ Lipa!
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() Mam prosbe bo zamiast pomoc ludziom to tutaj troche sprzeczek sie narobilo...jedni mowią zeby z melee weponem na trolle do 13 lvla inni ze inaczej...prosilbym o skupinie w jednym poście informacji o skillowaniu.(by czlowiek grajacy na nowym servie otworzyl tibia.pl ten post i juz ma wszystko w pigułce)
Z gory ThX |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() a ja mam dlaciebie takie rady
1.prosisz graczy o noob eq jak sie uda to ktoś Ci coś da, idziesz kupujesz ze 10 spearów i reszte noob eq a jak wystarczy kasy to kupujesz kolejne speary i siedzisz na trolech pod Ab ja tak zrobiłem i w jeden dzień nabiłem 40 dist tracąc przy tym okolo 100 spearów które mi z troli wypadły co jest bardzo istotne a jak Ci niewypadną nowe to będziesz na nie miał kase i ja teraz nie narzekam mam w depo 70 spearow z lootowania i kupowania za kase z trolów ![]() ja tak teraz zrobiłem dzisiaj bo jestem na non pvp ale teraz mam kłopot ze skilowaniem bo niemam gdzie ![]() Ostatnio edytowany przez ZdicH - 20-12-2006 o 10:47. |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
BTW. Jak będziesz więcej pisał takie głupoty to zaskarżę Cię za łamanie krzeseł. Jak spadłem to połamałem =/ |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Ehh...
Ludzie, nigdy palem nie graliście? Moje doświadczenie w tej profesji to lv 9 47/45 (wtedy był ten #%$^#&@$%^&#@$ update) na Isarze i lv 13 45/37 (obecnie) na Refugii (non PvP). I wiecie co? ZERO problemów. Dark Helmet 200+ gp (u mnie 204 +37 worms), Scale arm 80+ gp (u mnie 90), dwarf 60+ gp (60), brass legs (100-(max cena, gdy Refugia miała 2 miechy), ja za darmo od jakiegoś miłego High Levela), 100 spearów 300-600 (mi się udało 300). Można kupić z 20 spearów. No i obowiązkowo wędka, łowienie jest banalne dzięki Hotkey. Wormy kupujemy w sklepie, nie ma sensu się piep**** z graczami. Miasto TYLKO Carlin, kupujemy Utevo, lecimy do Ab, można na Foldzie lv 9 nabić i Exurkę kupić (przydatna przy 6 Trollach na klatę). A kasa? na Rooku siedzieć na Skeletach i robić loot chara, masowo skupować Carlin Swordy i Viking Helmety, ja po wejściu na main miałem ~900 gp (po sprzedaży). W Ab Knightom, Sorcom i Drutom speary niepotrzebne, więc leżą na ziemi, ew. ładnie poprosić i po sprawie. Ja zawsze wychodzę z 4-6 spearami i 10 rybkami, wracam z 300-600 gp i 15+ spearów (ile cap pozwoli), czyli 10 na plus. Przyszedłem z 80 włóczniami na prawie 10 lv, mam ponad 200 włóczni. Biegamy TYLKO Z TARCZĄ, BRASS LEGS i ew. Boots na niższym poziomie. BIEGAMY TYLKO NA FUL ATK!!! GONIMY TROLLE, BO PIERDOLCE Z 5 HP BLOKUJĄ RESPA!!! NIE JESTEŚMY N00BAMI!!! ŻYJEMY W PRZYJAŹNI Z INNYMI LUDŹMI Z AB (innymi oczywiście też ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Progeusz - 09-01-2007 o 22:58. |
![]() |
![]() |
#68 | ||||||||||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez goburu - 10-01-2007 o 08:46. |
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#69 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
P.S. No i dalej mi sie nie chce pisaćm jesteście już doświadczeni więc wiecie co robić. P.S.2. Napisałbym poradnik dla palka ponieważ to moja ulubiona profesja no ale nie mam zbytnio czasu ale postaram się to zrobić w ferie. P.S.3. Prawa Autorskie Zastrzeżone! |
|
![]() |
![]() |
#70 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez goburu - 10-01-2007 o 16:01. |
||
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() Tyle tylko że jakby FACC mieli dostęp do wszystkich expowisk to może nie byliby tacy chamscy bo w końcu każdy walczy o exp a jak np. na harmoni gra po ok. 800 ludzi to wiesz...
|
![]() |
#72 |
Zbanowany
|
![]() goburu moglbys napisać ze to do pietrownika bo jezeli jakis uzytkownik przeczyta to i pomysli ze ja to napisalem i wyjde na naaba xD
@up omg z dostępem do wszystkich miejsc dla FACCów Buahua człowieku jak Ty to sobie wyobrażasz? Masa noobów siedzących na tombach lub scarabach waląc z wanda... Noob zawsze bedzie noobem i zawsze bedzie sie wbijał na resp wiec... Ostatnio edytowany przez alkoOholik - 10-01-2007 o 16:01. Powód: abudabia |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Ja proponuje kupić eq, reszta kasy przeznaczyć na speary i na trolle
1.Speary się mniej więcej zwrócą i kasy przybędzie. |
![]() |
#75 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#76 |
Zbanowany
|
![]() ale po co nam to mówisz? chcesz sie pochwalić? Ja gram w Tibie 4 lata z Paccem i też nie zrobiłbym dla gry wszystkiego lol...
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#78 |
Zbanowany
|
![]() Omg... Chcesz mieć dostęp do wszystkich expowisk to płać... facc to jakby wersja " demo " gry więc ciesz się z tego co masz... Ja mam pacc bo poprostu zawsze mi sie za niego zwraca kilkukrotnie... nie chce mi sie kłócić... to jest temat do czego innego. Czekam na Vil'a bo chce zobaczyć co powie o moim tekście (str.7)...
Pozdro ![]() @down człowieku po co Ci lepsze eq? trolle nic nie robią w rook eq więc po co marnować kase? Lepiej zostawić sobie to 500gp bo później przyda sie na arrows. Jedynie legdy możesz se wygrzebać z Edron z Questa i Scale Armor z Questa przy Thais... Ostatnio edytowany przez alkoOholik - 10-01-2007 o 16:59. Powód: ach Ci ludzie... |
![]() |
![]() |
#79 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Niegrający
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
|
![]() ale fajne mamy archeologów na forum!
żeby nie było offtop ja ci radze kupic eq i spiry na trolle i tak ciagle jaksie skancza spiry bijesz z jakies borni i czkeasz az wyleca
||
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Maja dostep do wszystkich expowisk nie dla tego ze zasluzyli tylko dlatego że zaplacili, a pozatym to ze ci sie na facc area wwalaja ne expa nie dlatego ze sie nie mieszcza wszyskie FACCi, tylko dlatego ze wiekszosc ludzi z pacciem troche juz gra, i zazwyczaj nie ma 13 lat... zobacz sobie chociazby co bedzie jak zrobisz skulla przed dp w carlin, bez 100+ lvla marne na przezycie 20 minut, a w ank mozesz sobie stanac ze skullem i isc ze spokojna głową sie odlac do kibla...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |