Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-08-2006, 08:59   #61
móc
Użytkownik Forum

móc's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bombelek
Skille juz mi podskoczyly ale jak widze nadal trwa dyskusja kiedy zalozyc luk i strzaly, czy przy 40 dista czy przy 50... Dzis nawet jeden kumpel poradzil by zrobic to przy 60<wow>, ale przy tym lamiacym sie wszystkim nerwowo tyle nie wyrobie!
Optymalny wariant to przeniesc sie na luk przy 50 dysta.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bombelek
Zauwazylem ze mowicie tu o kupowaniu kamieni? Oczywiscie macie na mysli,tak jak ja, kupowanie ich od ich osob? Bo przeciez nigdzie u zadnego Npc kupic ich nie mozna... Chyba ze sie myle! A kupowanie ich od innych jest bardzo mozolne poniewaz prawie nikt ich nie sprzedaje. Najwiecej i to raz udalo mi sie kupic 60 small stones'ow! Moim sposobem na ich pozyskanie sa wyprawy moja inna postacia na gobliny na Femor Hills i tam przeszukiwanie cial...
Small stonesy mozna kupic tylko od czlowieka. Ale bardzo duzo osob je sprzedaje. Np na moim serwerze na trade wczoraj widzialem jak 3 osoby je sprzedaja w ilosciach 100+.
móc jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-08-2006, 10:53   #62
bombelek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Łazy

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 26
Skille: 65/55
Poziom mag.: 10
bombelek ma numer GG 3460018
Domyślny

Kurde to masz szczescie powiem Ci... Ja jak sobie sam nie nazbieram to nie mam:/ Lipa!
bombelek jest offline  
stary 15-12-2006, 20:59   #63
DoomDancer
Guest

Domyślny

Mam prosbe bo zamiast pomoc ludziom to tutaj troche sprzeczek sie narobilo...jedni mowią zeby z melee weponem na trolle do 13 lvla inni ze inaczej...prosilbym o skupinie w jednym poście informacji o skillowaniu.(by czlowiek grajacy na nowym servie otworzyl tibia.pl ten post i juz ma wszystko w pigułce)
Z gory ThX

stary 19-12-2006, 12:04   #64
ZdicH
Guest

Domyślny

a ja mam dlaciebie takie rady
1.prosisz graczy o noob eq jak sie uda to ktoś Ci coś da, idziesz kupujesz ze 10 spearów i reszte noob eq a jak wystarczy kasy to kupujesz kolejne speary i siedzisz na trolech pod Ab ja tak zrobiłem i w jeden dzień nabiłem 40 dist tracąc przy tym okolo 100 spearów które mi z troli wypadły co jest bardzo istotne
a jak Ci niewypadną nowe to będziesz na nie miał kase i ja teraz nie narzekam mam w depo 70 spearow z lootowania i kupowania za kase z trolów
ja tak teraz zrobiłem dzisiaj bo jestem na non pvp ale teraz mam kłopot ze skilowaniem bo niemam gdzie

Ostatnio edytowany przez ZdicH - 20-12-2006 o 10:47.

stary 19-12-2006, 16:13   #65
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
2. siedzisz na rotach dajmy na to do 30 lvl i zbierasz kase na summony i na speary i później za tą kase treinsz (ja to gdzieś przeczytałem i sprawdziłem powiodło się)
Strzeliłem autentycznego rotfla.
ripper jest offline  
stary 20-12-2006, 09:55   #66
Zarandiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005

Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZdicH Pokaż post
2. siedzisz na rotach dajmy na to do 30 lvl i zbierasz kase na summony i na speary oraz później treinsz (ja to gdzieś przeczytałem i przetestowałem)
Mniej czytaj... Na rotach do 30 lvl? Ta, na rotach super kasa yeah, fortuna -.- Człowieku biłeś kiedyś coś mocniejszego od rota? Np. Takiego solda? To jest na pewno lepszy potwór do lootowania od jakiegoś tam rotworma. On jest dobry do max 20 lvl. Potem na rotach to w ogóle by exp nie szedł, przy takiej ilości cavebotterów jaka się pojawiła ostatnio. I nie jest regułą, że trenisz na 30, trenisz wtedy gdy chcesz przenieść się na lepsze potworki, wtedy to minimum 70 skilla i można jechać.

BTW. Jak będziesz więcej pisał takie głupoty to zaskarżę Cię za łamanie krzeseł. Jak spadłem to połamałem =/
Zarandiel jest offline  
stary 09-01-2007, 22:01   #67
Progeusz
Użytkownik forum

Progeusz's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Początkujący
Progeusz ma numer GG 9504066
Domyślny Evul Progeusz poucza xD

Ehh...
Ludzie, nigdy palem nie graliście? Moje doświadczenie w tej profesji to lv 9 47/45 (wtedy był ten #%$^#&@$%^&#@$ update) na Isarze i lv 13 45/37 (obecnie) na Refugii (non PvP). I wiecie co? ZERO problemów.
Dark Helmet 200+ gp (u mnie 204 +37 worms), Scale arm 80+ gp (u mnie 90), dwarf 60+ gp (60), brass legs (100-(max cena, gdy Refugia miała 2 miechy), ja za darmo od jakiegoś miłego High Levela), 100 spearów 300-600 (mi się udało 300). Można kupić z 20 spearów. No i obowiązkowo wędka, łowienie jest banalne dzięki Hotkey. Wormy kupujemy w sklepie, nie ma sensu się piep**** z graczami.
Miasto TYLKO Carlin, kupujemy Utevo, lecimy do Ab, można na Foldzie lv 9 nabić i Exurkę kupić (przydatna przy 6 Trollach na klatę). A kasa? na Rooku siedzieć na Skeletach i robić loot chara, masowo skupować Carlin Swordy i Viking Helmety, ja po wejściu na main miałem ~900 gp (po sprzedaży). W Ab Knightom, Sorcom i Drutom speary niepotrzebne, więc leżą na ziemi, ew. ładnie poprosić i po sprawie. Ja zawsze wychodzę z 4-6 spearami i 10 rybkami, wracam z 300-600 gp i 15+ spearów (ile cap pozwoli), czyli 10 na plus. Przyszedłem z 80 włóczniami na prawie 10 lv, mam ponad 200 włóczni. Biegamy TYLKO Z TARCZĄ, BRASS LEGS i ew. Boots na niższym poziomie. BIEGAMY TYLKO NA FUL ATK!!! GONIMY TROLLE, BO PIERDOLCE Z 5 HP BLOKUJĄ RESPA!!! NIE JESTEŚMY N00BAMI!!! ŻYJEMY W PRZYJAŹNI Z INNYMI LUDŹMI Z AB (innymi oczywiście też )!!! Ja raz siedziałem 2 h bez ryby cały czas czarując - Meat mi leciał, JEMY MIĘCHO W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI, BO CIĘŻKIE!!!

Progeusz the Satanist: Codename 666

Ostatnio edytowany przez Progeusz - 09-01-2007 o 22:58.
Progeusz jest offline  
stary 09-01-2007, 23:13   #68
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
lv 9 47/45
Cos slabo tego dysta trenowales jesli masz taki shielding na taki dyst.
Cytuj:
dwarf 60+ gp
To potwory można kupowac?
Cytuj:
brass legs (100-(max cena
Tutaj sie grubo myslisz, gram w tibie od 3 lat i jeszcze nikt mi nigdy nie oferowal mniej juz 100 gp, normalna cena to 150. (w sklepie 195)
Cytuj:
100 spearów 300-600
LOL? Za 300 gp to ja w sklepie moge sprzedac bez twojej laski. Z tego co sie orientuje to minimalna cena za 100 spearow wynosi 500 gp.
Cytuj:
Można kupić z 20 spearów.
20*20=400. Sprobuj to uniesc na 8 poziomie.
Cytuj:
No i obowiązkowo wędka, łowienie jest banalne dzięki Hotkey. Wormy kupujemy w sklepie, nie ma sensu się piep**** z graczami.
Taaa, bo 8 lvl pal nie ma co z kasa robic i bedzie wydawal na lowienie ryb. N/C
Cytuj:
Miasto TYLKO Carlin
Fri itanz plax me r in carlin.
Cytuj:
Exurkę kupić (przydatna przy 6 Trollach na klatę)
Na rooku rookstayerem biore 8 trolli na klatke na pacc area z rookowym eq i mi nic nie robia.
Cytuj:
A kasa? na Rooku siedzieć na Skeletach i robić loot chara, masowo skupować Carlin Swordy i Viking Helmety, ja po wejściu na main miałem ~900 gp (po sprzedaży).
Taaa, i przechodzic rooka przez tydzien. N/C
Cytuj:
wracam z 300-600 gp i 15+ spearów
Chyba bez eq -.- 15 spearow = 15*20=300 capa. 8 lvl z eq nie ma nawet tyle wolnego nie liczac liny i innych pierdol.
Cytuj:
Przyszedłem z 80 włóczniami na prawie 10 lv, mam ponad 200 włóczni.
Modl sie zeby nikt nie zobaczyl twoich wloczni bo poleci fire/energy field i po sprawie.
Cytuj:
NIE JESTEŚMY N00BAMI!!!
Uhahahahaha, wlasnie pokazales swoje nie-noobostwo.
Cytuj:
ŻYJEMY W PRZYJAŹNI Z INNYMI LUDŹMI Z AB!!!
JI S KARLING!!!111oneoneonerazrazrazjedenjedenjeden
Cytuj:
Ja raz siedziałem 2 h bez ryby cały czas czarując - Meat mi leciał, JEMY MIĘCHO W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI, BO CIĘŻKIE!!!
Fajnie tylko czy to jest dobra rada twoim zdaniem?
Cytuj:
Progeusz the Satanist: Codename 666
Popieram twoja ideologię, ale naucz sie robic podpisy.

Cytuj:
to nie jest temat do dyskusji nad wyzszoscia innych klas
Nie dziwie sie bo jakos nie wyobrazam sobie wyzszosci knighta nad palem w dobie taniej many.

Ostatnio edytowany przez goburu - 10-01-2007 o 08:46.
goburu jest offline  
stary 09-01-2007, 23:17   #69
alkoOholik
Zbanowany

alkoOholik's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Konin

Imię: Garet Zen
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pg
Świat: Askara
Poziom: 61
Skille: 81/51
Poziom mag.: 16
alkoOholik ma numer GG 8962800
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
Sytuacja wyglada tak:

- mamy palka na 8 lev z 600 gp w kieszeni

- zero kumpli ktorzy pozycza kase na eq/spiry ( oraz nie ma partnera do treningu )

Ma ktos jakis pomysl jak rozwinac taka postac ? Probowac na sile walczyc spirami ( ktorych moze pojsc nawet 5 na pierwszego trolla ) ? Zgromadzic full cap spirow na rooku ? Moze jeszcze cos innego ?

no noob post plx

to nie jest temat do dyskusji nad wyzszoscia innych klas / wypisywania " update suxx " itp
No to ja mam pomysł... 100 gp oczywiście wydajemy na czar dzięki któremu bedzie rósł nam level magiczny. Więc zostaje nam 500gp. Eq to co mieliśmy na rookgaard'zie nam do skilowania na trollach więc nie martwimy się tym. Kupujemy 10 spearów. Trzeba pamiętać, iż w backpacku powinniśmy mieć jakąś broń normalną. I teraz sytuacja jest taka. Jeżeli mamy pacc idziemy na Trolle na edron. Na nowym servie expi tam dużo knightów więc speary można wyciągać z zabitych przez nich trolle bądź poprosić o dawanie spirów jeżeli zloocą. Jeżeli mamy facc idziemy niewiem gdzie można iść do AB tam chyba najwięcej ludzi i speary jakoś zmotamy. Ok wbiliśmy nasze wymarzone 35-40 dista. Zebraliśmy 500-600gp w kasie z Trolli. Łączac naszą kaske z trolli powiedzmy 500gp + nasze 500gp z depo mamy 1k (1000gp). Teraz tak. Jeżeli mamy pacc sprawa jest prosta. Kupujemy łuk (~150gp u ludzi) i tyle arrows na ile nam starczy cap i wędrujemy na Oaza Tomb -1. Dużo szkieletów, kilka Ghouli dadzą nam dużo itemków na lootbag. Na tombie również nie można cierpieć na głód ponieważ jest tam resp chyba 3-4 hien. Ci co uważają że po wyskilowaniu należy iść na Rotwormy niestety racji nie mają... Zrobiłem już tyle razy paladyna i wiem że nie ma zwrotu za arrows. No więc jesteśmy na Oaza Tomb -1 i mamy ~10lvl. Expimy expimy i po każdym wyjsciu z Tomba zbieramy lootbag. Z ghouli i szkieletów troche kasy leci a dodatkowe mace, swordy, viking helmety itd. dadzą nam spory zysk... Ja osobiście expiłem na Oazie do 15lvla używając samego Utevo Lux (exura nie była mi potrzebna). Na 15 lvlu postanowiłem zejść na Oaza -2 lecz tylko na dwie części Tomby tam gdzie nie ma stalkerów. Oczywiście przed zejściem kupiłem exure i exure gran oraz zabrałem kilka manasów, z 2 ihy i life ringa, który wypadł z Ghoula gdy expilem wyżej... Tam można expić do dość wysokiego levela, lecz nie polecam bo zysk nie jest zbyt duży. Gdy pomęczymy się i wbijemy już ten 20lvl możemy iść na Dworce. Exp nie jest zły i zawsze wyjdziemy na + (tribal mask 250gp, ripper lance 500gp, hunting spear 250gp, spudniczka 750gp). Expimy tam sobie spokojnie, ponieważ nie chodzi tam dużo ludzi. Radzilbym wziąść ze sobą Dwarven Ring ponieważ Dworc Voodoomaster nieraz upija i może być mały problem na 20lvlu. Oczywiście bp manasów i kilka ih mamy w plecaku. Na 20 lvlu robimy Vocation Questa (tzw. Desert) więc już jakąś gotówke mamy. Teraz co do promocji. Jeżeli nie mamy ogromnego nadmiaru gotówki nie polecam kupywania " Royal'a " , ponieważ aż tak dużo nam to nie da a przynajmniej bedziemy mieli za co expić. Co do eq polecam scale armor, Brass legs i nic więcej. I tak nic nas nie sięga a jak już coś sięgnie to dostaniemy prawie tyle samo co w p secie a jak wiemy P Set na nowych servach jest drogi. Na dworcach można expić bardzo długo ja nawet raz expiłem do 35lvla =). No wiec powiedzmy że mamy 30 lvl i wychodzimy z dworców. Kasy mamy sporo więc możemy kupić sobie kilka czarów, ktore do tej pory nie były nam przydatne (Haste itd). Ok mamy 30lvl skile 63-66 zależy do jakiego skila byliśmy na trolach i ile dedów " zaliczyliśmy ". I teraz jest dylemat... przynajmniej ja go mam nieraz a mianowicie - Tomby czy Guardy. A więc i ta i ta opcja jest dobra lecz wiadomo że na Guardach zarobimy więcej kasy no bo jak kazdy dobrze wie Guard rzuca dużo shitów ktore są cenne. Jeżeli wybieramy Tombe to polecam ~Peninsula Tomb -2 lub Shadow Tomb -2 (resp 1 vampa). Ja wole osobiście Shadow lecz pamietajmy że trzeba wziąść z backpack hmm, ponieważ jest tam resp Ghosta i Stalkerów, które można omijać lecz nie trzeba =P. Jeżeli mamy szczęśćie to na pojedynczym respie Vampa uda nam się zloocić Vamp Shielda co na nowym serverze daje Dużą Kase. Ok wbiliśmy 35lvl więc najwyższy czas zrobić kilka Questów (Crusader Helmet i DTD[chyba tak to sie nazywa]) Ja zazwyczaj sprzedawałem to i kupywałem sobie Promocje. Po wykonaniu Questów i kupieniu promocji można dalej wrócić do expienia. 35lvl skile mamy blisko 70 więc już jest dobrze. Super właśnie wbiliśmy 40lvl więc zbieramy ekipe na Orc Fortess Quest. Udało nam się wykonać. Skoro to nowy server i jeżeli mamy dobry level i to był 1 lub 2 Orc FOrtess Quest na servie ceny itemów są wysokie ~15k-10k. Ja zawsze sprzedaje wszystko czyli powiedzmy że mamy ~35k. 40lvl dist 70+ 35k w kasie i co by tu robić... a więc. Do 40 lvla napewno poznamy jakiegoś kolege Druida więc możemy zaoferować Nocke np. na Necro. Kupujemy kilka backpacków HMM, Druid stawia DSy i walimy Necro. Powiedzmy że spadły nam 2x Boh i Skull Staff. Mamy powód do zadowolenia ponieważ zloociliśmy BoH i nie musimy tracić na nie kasy. Ok no i dalej expimy expimy już normalnie na Tomb/Guardy. Bum wyskakuje nam napis " You advanced from Level 49 to Level 50. " więc sie cieszymy. Mamy już dużo kolegów, za nami wojna ze Szwedami oczywiście wygrana. Proponujemy Nocke lub też Hunt w dzień na Hydrach. Bierzemy Druida i oczywiście Knighta. Druid stawia DS'y a my za pomocą runki przywłaszczamy sobie 2. Druid stawia sobie no i zaczyna sie hunt... Jesteśmy zadowoleni bo spało 3x K Armor, 3x Warrior Helmet, Royal Helmet i BoH. Oczywiście jakaś część nam się należy. Mamy większy lvl, dist, jesteśmy coraz bogatsi więc możemy wyskoczyć na Dragi...
P.S. No i dalej mi sie nie chce pisaćm jesteście już doświadczeni więc wiecie co robić.
P.S.2. Napisałbym poradnik dla palka ponieważ to moja ulubiona profesja no ale nie mam zbytnio czasu ale postaram się to zrobić w ferie.
P.S.3. Prawa Autorskie Zastrzeżone!
alkoOholik jest offline  
stary 10-01-2007, 09:08   #70
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
I teraz jest dylemat... przynajmniej ja go mam nieraz a mianowicie - Tomby czy Guardy. A więc i ta i ta opcja jest dobra lecz wiadomo że na Guardach zarobimy więcej kasy no bo jak kazdy dobrze wie Guard rzuca dużo shitów ktore są cenne.
Tutaj sie z toba calkowicie nie zgadzam. Guardy sa bardzo przeludnione i nawet troche wiekszy drop nie powoduje ze zarabiamy na nich więcej. A tym czego nie lubie najbardziej grajac palem to obserwowanie 13 lvl sorcow i drutow jak leja moje guardy a ja nic nie moge im zrobic bo nie oplaca sie tracic fraga. W tombach takiej sytuacji sie nie spotyka bo ludzie z pacc'em są kulturalni. Robienie lootbagow na guardach to koszmar, ciagle ktos lazi i smyra baga przed nosem. Robienie lootbagow na tombach jest bezstresowe bo wystarczy zajac pietro i nikt nie wejdzie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piterownik
Tyle tylko że jakby FACC mieli dostęp do wszystkich expowisk to może nie byliby tacy chamscy bo w końcu każdy walczy o exp a jak np. na harmoni gra po ok. 800 ludzi to wiesz...
No ja sie nie w****dalam komus pod nos i nie nawalam potworów z "ruszczki". Nawet jak nie mialem pacca to tego nie robilem.

Ostatnio edytowany przez goburu - 10-01-2007 o 16:01.
goburu jest offline  
stary 10-01-2007, 15:08   #71
Piterownik
Guest

Smutny

Tyle tylko że jakby FACC mieli dostęp do wszystkich expowisk to może nie byliby tacy chamscy bo w końcu każdy walczy o exp a jak np. na harmoni gra po ok. 800 ludzi to wiesz...

stary 10-01-2007, 15:59   #72
alkoOholik
Zbanowany

alkoOholik's Avatar

Domyślny

goburu moglbys napisać ze to do pietrownika bo jezeli jakis uzytkownik przeczyta to i pomysli ze ja to napisalem i wyjde na naaba xD

@up
omg z dostępem do wszystkich miejsc dla FACCów Buahua człowieku jak Ty to sobie wyobrażasz? Masa noobów siedzących na tombach lub scarabach waląc z wanda... Noob zawsze bedzie noobem i zawsze bedzie sie wbijał na resp wiec...

Ostatnio edytowany przez alkoOholik - 10-01-2007 o 16:01. Powód: abudabia
alkoOholik jest offline  
stary 10-01-2007, 16:03   #73
Avery Twine
Guest

Domyślny hmm

Ja proponuje kupić eq, reszta kasy przeznaczyć na speary i na trolle

1.Speary się mniej więcej zwrócą i kasy przybędzie.

stary 10-01-2007, 16:12   #74
alkoOholik
Zbanowany

alkoOholik's Avatar

Domyślny

po co eq? omg i tak w rook eq trolle nic nie jadą wiec waste kasy... pomyśl...
alkoOholik jest offline  
stary 10-01-2007, 16:20   #75
Piterownik
Guest

Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alkoOholik Pokaż post
goburu moglbys napisać ze to do pietrownika bo jezeli jakis uzytkownik przeczyta to i pomysli ze ja to napisalem i wyjde na naaba xD

@up
omg z dostępem do wszystkich miejsc dla FACCów Buahua człowieku jak Ty to sobie wyobrażasz? Masa noobów siedzących na tombach lub scarabach waląc z wanda... Noob zawsze bedzie noobem i zawsze bedzie sie wbijał na resp wiec...
Gram w Tibie od roku i żyje bez PACCa, bo nie jestem jakimś maniakiem który dla Tibi zrobi wsztstko

stary 10-01-2007, 16:22   #76
alkoOholik
Zbanowany

alkoOholik's Avatar

Domyślny

ale po co nam to mówisz? chcesz sie pochwalić? Ja gram w Tibie 4 lata z Paccem i też nie zrobiłbym dla gry wszystkiego lol...
alkoOholik jest offline  
stary 10-01-2007, 16:28   #77
Piterownik
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alkoOholik Pokaż post
ale po co nam to mówisz? chcesz sie pochwalić? Ja gram w Tibie 4 lata z Paccem i też nie zrobiłbym dla gry wszystkiego lol...
Pochwalić? LOL...
Chce Ci tylko udowodnić, że nie tylko ludzie z PACC zasługują na dostęp do expa bo nie wszyscy FACC to nooby

stary 10-01-2007, 16:35   #78
alkoOholik
Zbanowany

alkoOholik's Avatar

Domyślny

Omg... Chcesz mieć dostęp do wszystkich expowisk to płać... facc to jakby wersja " demo " gry więc ciesz się z tego co masz... Ja mam pacc bo poprostu zawsze mi sie za niego zwraca kilkukrotnie... nie chce mi sie kłócić... to jest temat do czego innego. Czekam na Vil'a bo chce zobaczyć co powie o moim tekście (str.7)...
Pozdro

@down
człowieku po co Ci lepsze eq? trolle nic nie robią w rook eq więc po co marnować kase? Lepiej zostawić sobie to 500gp bo później przyda sie na arrows. Jedynie legdy możesz se wygrzebać z Edron z Questa i Scale Armor z Questa przy Thais...

Ostatnio edytowany przez alkoOholik - 10-01-2007 o 16:59. Powód: ach Ci ludzie...
alkoOholik jest offline  
stary 10-01-2007, 16:40   #79
Viero
Użytkownik Forum

Viero's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Niegrający
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
Domyślny

ale fajne mamy archeologów na forum!

żeby nie było offtop
ja ci radze kupic eq i spiry na trolle i tak ciagle jaksie skancza spiry bijesz z jakies borni i czkeasz az wyleca
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mimeczek
Siema Wszystkim !! Druid to jedna z najlepiej zarabiajacych postaci . Od 15 lev tworzy ihy kture bardzo dobrze sie sprzedają . Wystarczy 3 dni aby miec
9 k zysku . Do 24 leva jedziesz na ihach a potem Uh szybki zarobek i szykba kasa .
Viero jest offline  
stary 10-01-2007, 17:04   #80
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piterownik Pokaż post
Pochwalić? LOL...
Chce Ci tylko udowodnić, że nie tylko ludzie z PACC zasługują na dostęp do expa bo nie wszyscy FACC to nooby
Maja dostep do wszystkich expowisk nie dla tego ze zasluzyli tylko dlatego że zaplacili, a pozatym to ze ci sie na facc area wwalaja ne expa nie dlatego ze sie nie mieszcza wszyskie FACCi, tylko dlatego ze wiekszosc ludzi z pacciem troche juz gra, i zazwyczaj nie ma 13 lat... zobacz sobie chociazby co bedzie jak zrobisz skulla przed dp w carlin, bez 100+ lvla marne na przezycie 20 minut, a w ank mozesz sobie stanac ze skullem i isc ze spokojna głową sie odlac do kibla...
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania