![]() |
#1 |
Guest
|
![]() witam prosze odrazu o to zeby nikt mnie nie wyzywal bo to moj pierwszy film w tibi w ogole nawet nie wiem czy dobry link podaje ale pierw wytlumaczenie czemu ? poniewaz ten koles kazal placic mojemu koledze 80 k za nic i mial hunta wiec postanowilismy z ziomkami go zabic , przyjaciolom elo
![]() ![]() 00:04 Bot Zeltorna [65]: Or you will be hunted. 00:04 Samshi [55]: hahahahahhahahahahahahhahahaha 00:04 Samshi [55]: nice joke ;p 00:04 Samshi [55]: i have 3k in dp 2 link do filmu http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/16722 milego ogladania Ostatnio edytowany przez Legiren - 10-01-2007 o 19:31. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() to naprawde interesujace..
szkoda tylko, ze You have requested http://rapidshare.com/files/10994951/60_rp_die.rec (438 K ![]() You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 58 minutes) www.rogepost.com thxbyye |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() hiehiehie sie "namiałeś" butków ;] Padł ładnie, szybko. Gdybyś miał kilka mwallów to miałbyś szansę na ucieczkę ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() tak tylko widziales kazdy byl druidem nie bylo mwali bo sie pytalem pozatym mialem lagi w ch*j nawet widac na filmie jak exori vis walilem nawet nie moglem trafic xd
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() A nie mogliście kupić? :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() Jezeli nie masz pojecia o Tibii, prosze nie mow, ze nie mozna kupic mwalli w sklepie, bo mozna. Polecam odwiedzic sklep magiczny na Edron.
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
|
![]() moze rehost?
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() sorki edytuje posta bo tutaj mialem wklejona strone z tibiacams i przeklejam ja na sama gore ;]
Ostatnio edytowany przez Legiren - 10-01-2007 o 19:30. |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
no widac bylo ;p bo my go ujebaluismy o 23 30 chyba i z war hamerem na rotach expil wiadomo ze na bocie chcial postawic ale trafilismy na moment kiedy jeszcze on siedzial heheh;p ale jestem zadowolony ze go uwalilem , frajer za nic kazal placic mojemu koledze 80 k !! mysli ze zna z rla tego 145 z no murdy na A nie pamietam nicku hehe ;p i mysli ze kozak pies ... |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
żal.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Cytuj:
@movie Nastepnym razem zmien miejscowke, jak moze bede mial ochote to ci pokaze ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() ej mowcie cos ... powiedzcie chociarz czy film wam sie podobal bo to moj pierwszy
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Dwik chyba zle zrozumiales !;p ja nie pekowalem !! ten 60 palek kazal placic mojemu koledze 80 k za nic , **** nie mial kasy i szantarzowal wsyzstkich ze zna avoriana z rla wiec zebralem moich zaufanych kolegow ktorzy byli akurat online i poszlismy go uwalic wedlug mnie i tak nawet niezle ze go uwalilismy ... dalej nie bede pisal jak zeby nie zdradzac nic;d
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() gg dla tego sorca za ue..