Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-01-2007, 22:45   #1441
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

A ja wiem o co poszlo, generlanie poszlo o to, w wojnie numer dwa, ze 160 lvl zabil 60 lvl i podal powod Silver Chanowi a Vurze juz nie, ktory uznal to za wielki akt ignorancji i zaraz nastepnego dnia cala gildia weszla na expa dwoch osobom z gildii Ordo Fidelec.

DO kogos tam up, ta wasze mass logi sa fajnie niektore, i przemyslane, jedyne co mnie w nich rpzeraza to to ze potraficie czekac kilka godizn, zeby on wypalil.

Kolejna fajna sprawa to taka, ze bodajze elmet pisal na forum, ze vanum mialo byc neutralne, kiedy smao VU nie bylo neutralne wobec Vanum= kickanie z expa, nieraz mialem msgi od noobow z VU ze mam przestac expic, albo po wojnie hunt. Oczywiscie te ich noob chary podawaly sie za Masakratusa, z ktorym bylem na tsie dlatego sytuacja ta byla jeszcze bardziej smieszna, grozby w realu ze strony silvera w strone gridloka, badz tez ze strony arctica w strone capparo pokazuja tlyko, ze niektore osoby pomylily wirtualne sprawy ze sprawami realnymi. Na koncu doszedl smieszny powod wobec hunta dla Xakana, Thrawna i Viusa, rpzez co Cybe zdecydowal sie dolaczyc do wojny, a ja ujawnic

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-01-2007, 22:47   #1442
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

XAemus vs. Knaak tak to sie takze zaczelo kieeeeeeeeeeeeedys tam
Bjoern Shu jest offline  
stary 10-01-2007, 22:57   #1443
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Mowie o poczatku drugiej wojny, juz z VU, nie jeszcze ze Scythe, poniwaz byl mimo wszystko chwile 'pokoj' miedzy nimi.
stary 10-01-2007, 23:02   #1444
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Bot nikogo w trapa nie zaciągnie
Trap to polowa sukcesu, udane combo to druga polowa. Na nebuli wystarczy zrobic polowe aby osiagnac pelnie sukcesu.

Cytuj:
a ja ujawnic
Cos ominalem? ktos Ty?

Cytuj:
A ja wiem o co poszlo, generlanie poszlo o to, w wojnie numer dwa, ze 160 lvl zabil 60 lvl i podal powod Silver Chanowi a Vurze juz nie, ktory uznal to za wielki akt ignorancji i zaraz nastepnego dnia cala gildia weszla na expa dwoch osobom z gildii Ordo Fidelec.

DO kogos tam up, ta wasze mass logi sa fajnie niektore, i przemyslane, jedyne co mnie w nich rpzeraza to to ze potraficie czekac kilka godizn, zeby on wypalil.

Kolejna fajna sprawa to taka, ze bodajze elmet pisal na forum, ze vanum mialo byc neutralne, kiedy smao VU nie bylo neutralne wobec Vanum= kickanie z expa, nieraz mialem msgi od noobow z VU ze mam przestac expic, albo po wojnie hunt. Oczywiscie te ich noob chary podawaly sie za Masakratusa, z ktorym bylem na tsie dlatego sytuacja ta byla jeszcze bardziej smieszna, grozby w realu ze strony silvera w strone gridloka, badz tez ze strony arctica w strone capparo pokazuja tlyko, ze niektore osoby pomylily wirtualne sprawy ze sprawami realnymi.
O tym wszystkim pierwszy raz słyszę, może dlatego, że całe swoje tibijskie życie spędzam na lagunie?
stary 10-01-2007, 23:14   #1445
djmtv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
Domyślny

ja tam wiem tylko tyle ze przed 1 wojna
elmer nie lubil knaaka (to jeszcze jestem w stanie zrozumiec)
potem dolaczyl do tego xeamus i inni
jeszcze faki xeamusa do vilira znam wtym
najlepsze bylo o*******anie przez xaemusa blokerow ze blokuja vilirowi hydry xD
djmtv jest offline  
stary 10-01-2007, 23:15   #1446
gogus123
Użytkownik forum

gogus123's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Przemyśl

Imię: Kyrio
Poziom: 79
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uszatek_Jacek Pokaż post
Chlopcze czytaj ze zrozumieniem. Napisales ze ordo smieje sie z sowiego. Dlatego dalem nagranie nie z przed lat ale z przed 5 dni jacy to wy swieci. Ale widze ze inteligencja z tibia.pl ( nie mowie o wszystkich ale o wyjatkach ) moze uwiezyc. Inaczej sie bronic nie umeisz ?
ktos cos wspominal o pisowni arcticusa?;]
gogus123 jest offline  
stary 10-01-2007, 23:18   #1447
djmtv
Użytkownik Forum

Domyślny

@up
jestem zywym dowodem ze z dysortografia da sie zyc ^^
jak z kims rozmawiasz nie widac ze nie znasz ortografi
mi sie jakos udala mature z polskiego zdalem
obecnie jestem szczesliwym studentem
a to polacy lubia sobie utrudniac zycie i stad sie wzielo
ż i rz albo u i ó to nie nasza wina
duzo bardziej wygodnie bylo by gdybysmy sobie nie musieli zawracac glowy sprawami co jak napisac szczegolnie ze nawet jak popelnisz blad to i tak druga osoba to rozumie

tam tez pisali o angielskim to juz jest wiekszy problem

Ostatnio edytowany przez djmtv - 10-01-2007 o 23:20.
djmtv jest offline  
stary 10-01-2007, 23:23   #1448
AliEn125
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 10 2005

Domyślny

Hide~, taki z Ciebie forum slayer, a na TSie wydajesz się taki spokojny. Zamiast cały czas kozaczyć na forum stań po którejś ze stron i pokaż swoje umiejętności taktyczne, bo wcale tak nie jest ,że na nebuli wystarczy same combo, bo w dp combować się nie da.

Moim, uważam, że słusznym, zdaniem należy komentować kogoś dopiero wtedy, kiedy samemu potrafi się to zrobić lepiej, więc jedziesz "szefie"...
AliEn125 jest offline  
stary 10-01-2007, 23:29   #1449
djmtv
Użytkownik Forum

Domyślny

@up
a ja uwazam ze mozna komentowac i krytykowac tylko w granicach zdrowego rozsadku (bez przesadyzmu)
a lovah czesto ma racje i wcale nie kozaczy tylko mowi co mysli na ten temat
ale jak widac cos Cie w tym boli

Ostatnio edytowany przez djmtv - 10-01-2007 o 23:30.
djmtv jest offline  
stary 11-01-2007, 00:14   #1450
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Hide~, taki z Ciebie forum slayer, a na TSie wydajesz się taki spokojny.
Forum slayer? 5 postów. Na TSie sie wydaje spokojny, bo mam daremnego neta i przerywa to co mowie, tudziez raczej rzadko sie udzielam.

Cytuj:
Zamiast cały czas kozaczyć na forum
Zawsze myslalem ze kozaczenie to zgrywanie wielkiego bossa, a gdy przyjdzie co do czego pokazanei ze jest sie zerem, ja nikogo nie zgrywam, mowie tylko ze Nebula sucks.

Cytuj:
stań po którejś ze stron i pokaż swoje umiejętności taktyczne
Z moim 'evul' 66 lvlem to naprawdę mogę dużo pokazać, co najwyżej paść na 4 SDki.

Cytuj:
Moim, uważam, że słusznym, zdaniem należy komentować kogoś dopiero wtedy, kiedy samemu potrafi się to zrobić lepiej, więc jedziesz "szefie"...
Nikt, nigdy nie miał dostępu do mojego konta.
Bota na Nebuli nigdy nie używałem, nie niszcząc jej.
Każdego gracza na Nebuli szanuje.

Cytuj:
bo wcale tak nie jest ,że na nebuli wystarczy same combo, bo w dp combować się nie da.
Kto siedzi w DP ten automatycznie idzie w stronę klęski, a za pomocą bota można sprawic zeby przeciwnik campil PZ.

btw. kim jestes? mozesz msg'nac w Tibii...
stary 11-01-2007, 08:14   #1451
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

Najglupszy i najbardziej zalosny fragg w calej wojnie. : )

Hinogoos
Jan 11 2007, 08:00:08 CET Killed at Level 106 by Shaelion

Dawno sie tak nieusmialem. Moze chociaz beda mieli niekotrzy nauczke zeby nie lekcewazyc wroga. xD

Ostatnio edytowany przez August - 11-01-2007 o 08:29.
August jest offline  
stary 11-01-2007, 12:32   #1452
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Lol, smiechowo troche
stary 11-01-2007, 12:35   #1453
Lucky_Luke
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elmer Pokaż post
Co nie zmienia faktu, że przygniatającą przewagę mamy my.
WORD!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zen Pokaż post
proponowalbym open battle na jakiejs neutralnej glebie. Konkretna data konkretne deklaracje konkretni ludzie. nie jak takcy zwykli frajerzy.
wtedy wszystko sie wyjasni
Lubisz dysponowac nie swoimi charami. Zrob chara albo lepiej dwa i wychodz sobie na opena codziennie 1 vs 1.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez djmtv Pokaż post
@up
jestem zywym dowodem ze z dysortografia da sie zyc ^^
Ty jestes zywym dowodem ze nie tylko z "dysortografia" da sie zyc.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August Pokaż post
Najglupszy i najbardziej zalosny fragg w calej wojnie. : )

Hinogoos
Jan 11 2007, 08:00:08 CET Killed at Level 106 by Shaelion
Dawno sie tak nieusmialem. Moze chociaz beda mieli niekotrzy nauczke zeby nie lekcewazyc wroga. xD
Chcieli duela, reszta sie wylogowala i zrobili duela. Hinogoos byl pewien ze na Shaelionie gra ten noob co zwykle a tu suprise smok wawelski z loczkiem siedzieli i wygral lepszy... bot.

stary 11-01-2007, 12:38   #1454
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

LOl , lepszy bot, no nie zartuj. W duelu traz nie licyz sie pvp ani bot, bota masz w tibii i walisz hotkeyami, a ze Hino nie umial zakladac stone skinow to padl, proste. I dobrze weim, ze sami tez sie z niego smialiscie. AAA no i smoq z loczkiem siedzieli razem, jeden biegal drugi strzelal, to trzeba podkreslic. I jeszcze to, ze jak ktos od was padnie to przez to, ze mamy lepszego bota, a jak od nas to rpzez to, ze w botow ie uzywacie. Gratuluje obiektywizmu.
stary 11-01-2007, 13:16   #1455
Lucky_Luke
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
LOl , lepszy bot, no nie zartuj. W duelu traz nie licyz sie pvp ani bot, bota masz w tibii i walisz hotkeyami, a ze Hino nie umial zakladac stone skinow to padl, proste. I dobrze weim, ze sami tez sie z niego smialiscie. AAA no i smoq z loczkiem siedzieli razem, jeden biegal drugi strzelal, to trzeba podkreslic. I jeszcze to, ze jak ktos od was padnie to przez to, ze mamy lepszego bota, a jak od nas to rpzez to, ze w botow ie uzywacie. Gratuluje obiektywizmu.
Podkreslmy to wiec. Co gorsza nasz szpieg donosi ze tez tam byles i ich masowales zeby mieli bardziej rozluznione miesnie i zeby lepiej im szlo. Nawet gdzies jest fotka z tego bodajze na dziadka photobucku.

stary 11-01-2007, 13:17   #1456
August
Użytkownik Forum

Domyślny

Gdzie widzisz brak obiektywizmu? Ja powiedzialem ze podobno mial freeza, ale i tak kurwa beka w chuj z tego moze wyciagnie jakies wnioski. No, ale i tak jeden frag wojny nie wygra.

Do zobaczenia na polu walki.
August jest offline  
stary 11-01-2007, 13:32   #1457
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

podobno mial freeza, a mi smoq mowil, ze jak mu sie mana skoncyzla to biegal w kolko caly czas, takze wiesz. Ja nie mowie, ze ten frag ma o czyms znaczyc, mowie tlyko, ze w dziesiejszych duelach jedyna mozliwosc na to, zeby pasc to albo noobostwo jednego kolesia, albo to ze skoncza mu sie runy/mfy/ssa albo cokolwiek. Bo jezlei juz nawet tibijski bot leczy i strzela to trafianie z runek stracilo swoje znaczenie. Dlatego to, ze jakis luky~ mowi, ze ihno padl bo shae mial lepszeog bota przyprawia mnie o salwe smiechu.
stary 11-01-2007, 14:41   #1458
dimi
Użytkownik Forum

dimi's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2006

Profesja: Sorcerer
Domyślny

@up niejestem poniczyjej stronie ale mowiac ze mial lepszego bota oznacze zesam go mial moze czystazadrosc ze padl z botem ?

choc sam uwazam ze "tibiski bot" juz daje olbrzymie mozliwosci
dimi jest offline  
stary 11-01-2007, 15:58   #1459
August
Użytkownik Forum

Domyślny

Po tym update z wprowadzeniem bota tibia stracila wiele. Nie bede mowil ze jestes jakis super swiety i nieuzywalem czy nieuzywam, ale robie tylko podczas walki aktualnie tego wymaga sytuacja na servie wczesniej gralem bez. A co do tego deda to tylko Smoq i Hino moga wiedziec jak bylo naprawde, ale jakby nie bylo to i tak lamersko i smiesznie
August jest offline  
stary 11-01-2007, 15:59   #1460
Grabadia
Zbanowany

Grabadia's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope

Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
Grabadia ma numer GG 7297024
Pergamin

Moim zdaniem jednak zabicie kogos bez bota daje więcej satysfakcji ,
możecie mówić, że jestem "noob" i że się nie znam, ale to moja subiektywna opinia
Grabadia jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania