|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Witam serdecznie.Chyba większość polaków zna sytuacje na Beryli.Ruin leje po dupie Nemesis z jasnego i przejżystego powodu przewaga liczebna.
Ja wierze w polskich h-lvl i w ich umiejętności lecz oni grupą 10-15 osób nic nie zdziałają z grupą 20-30 osób Ruin...Sprawa jest prosta wygra Ruin gracze z naszego kraju już sobie na Beryli nie pograją(chybą ,że nie liczni).Więc wpadłem na pomyśł ,który chciałbym podsunąć Liderą Nemesis ,a zarazem apeluje do Polskich graczy na Beryli.A więc myśle ,że dobrym wyjściem byłby przyjmowanie,a może przedewszystkim zachęcanie polaków 50 lvl+ ,których jest naprawde sporo i w większej ilości mogą stanowić naprawde dobry team shoterów do wstąpienia do Nemesis.Chciałbym aby na ten temat wypowiedzieli się członkowie Nemesis ,a także ostatnia nadzieja Polaków na Beryli czyli wy gracze!!! P.S.Apeluje o nie pisanie postów w stylu :Hahahaha i tak k***** Ruin wygra bo ja tam mam super kolege Corso i Agno zawsze mi pomogą. <<<Tylko tak wam się wydaje ,że zawsze pomogą ,gdy zaczną panować na servie to Polacy nie będą mieli już nic do powiedzenia!!! Pozdrawiam
Nie jeden nie raz nasz kraj próbował zniszczyć nie jeden raz powstaliśmy ze zgliszczy teraz nasz czas nadszedł korona błyszczy a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne Hail Ultimation Ostatnio edytowany przez Bartas15 - 12-01-2007 o 15:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Zgłaszam proźbę o zamknięcie tego tematu gdyż jest on przejawem polskiego noobostwa i proszę Boga o zlitowanie się nad twórcą tego tematu i przywróceniu mu wiary w możliwości odzyskania umysłu. Dziękuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Pozdrawiam
Nie jeden nie raz nasz kraj próbował zniszczyć nie jeden raz powstaliśmy ze zgliszczy teraz nasz czas nadszedł korona błyszczy a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne Hail Ultimation Ostatnio edytowany przez Bartas15 - 12-01-2007 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kogo ty chcesz tu nabrać?Chyba samego siebie.Twój post mówi sam za siebie bredzisz coś bez powodu obrażając do okoła innych.I co prawda w oczy kole?
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
![]() ![]() |
![]() swiat > polska
jak dla mnie jezeli chodzi o tibie ... wszystko jest lepsze od polakow |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Ehhh...
Jakbyś kiedykolwiek uczestniczył w wojnie z prawdziwego zdarzenia, to byś zrozumial dlaczego 50+ lvle nie są brani do gildi walczących w wojnie... 50 msa łatwo ubić bo ma te 395 hp. Nawet taki team zlożony z 10 msów mało co poradzi skoro wpadnie 120 ek+3x 120 ms/ed i z sd wystrzelaja ci twoich sorcow (ek exori+bron). Zbyt łatwy frag dla przeciwnikow dlatego sie tego nie robi.
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Akurat kiedyś ,a nawet nie dawno uczestniczyłem w wojnie na Nebuli
![]() P.S.Słyszałeś o takim czymś jak utamo vita??
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie gram na berylii i nie mam pojecia o sytuacji na serwerze, ale moim zdaniem przyjmowanie 50+ lvli do wojny jest glupota, bo nawet jesli taka grupka bedzie calkiem spora i ubije kilku h-lvli, to i tak zawsze beda latwymi fragami i padnie ich wiecej, niz tych ktorych ubija
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Kto szybciej odrobi lvl 50 czy 100 ?
2.Średnio 50 sorcek z sd wali powiedzmy 180-200 daje to nam combo 180 * 10 = 1800. 3.Oprócz sorców w gildi są inni przecież. 4.Jeśli ekipa pojdzie fragować z zaskoczenia to będą łatwym konskiem ? Wyobraz sobie sytuacje Excail 120 ms jest złapany w trap przez powiedzmy 15-20 ekipe przeciez sorcowie nie musza na skullu odrazu latać tylko spokojnie sie ustawic i odliczyc combo z sd i po sprawie. Ja tak to widze.
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Nazgul
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() Musieli by byc baaaardzo dobrze zgrani żeby wygrac.
Bo inaczej nic nie zrobią. Ostatnio edytowany przez tibiaq - 13-01-2007 o 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() Nie orientuje sie w sytacji, ktora panuje na Beryli, ale NAPEWNO przyjmowanie 50 sorcow do gildi jest bezsensowne i glupie. I tak oni nic nie zmienia, jak juz chca pomoc to niech expia, wbija setki i wtedy dojda, bo na 50 to sa tylko free fragami, nawet jesli ich bedzie z 10 :\
edit - spelling mistake ;d Ostatnio edytowany przez Piero - 13-01-2007 o 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() Zupełnie niepotrzebny temat... Po co zakładać nowy ? Ruin i tak wygra(świadomie to napisałem, zwykłem czytać wszystkie posty...), LS wygrywało we fr agach ale kto płaci teraz ? Jest już temat o Botrylii.
W wydarzeniach z Berylii Twoje posty są conajmniej śmieszne... Wogóle się nie orientujesz o sytuacji -.-
Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! Ostatnio edytowany przez Mastermind Toothy - 13-01-2007 o 20:28. |
![]() |
![]() |