![]() |
#921 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Reward: Bread, Wine, Certificate of Completion of the Dreamer's Challenge, Ability to teleport to many locations throughout Tibia, Membership in either the Nightmare Knights or the Brotherhood of Bones (you must choose only one)
Cytuj:
|
||||
![]() |
|
![]() |
#924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Gratuluje zrobienia questa =] A co do mieszania Zen z błotem, ja osobiście czuje respekt i szacunek do najstarszej istniejącej (?) gildi na Iridi, nawet incydent z 22 tego nie zmienił =]
#925 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
a Zen zawsze będe szanował ....(...) |
|
![]() |
![]() |
#926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() wielkie gratulacje Everanor!!! pozazdroscic bo quest jest naprawde ciekawy z tego co widzialem na jednym filmiku!
![]() mozesz sie pochwalic ktora z zagadek zajela Ci najwiecej czasu ile Ci zajelo przede wszystkim ukladanie tych poduszek? |
![]() |
![]() |
#927 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
![]() Pawel ,serdeczne gratulacje.........
![]() Pamietam Cie z czasow jak zaczynales przygode z Tibia i tym bardziej Ci gratuluje !!! ........(wiesz kto ? bylem na twojej "setce").............. "(..)...Pojawiam sie i znikam,taka rola Magika....(...)" Paktofonika. |
![]() |
![]() |
#928 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Dzięki serdecznie wszystkim
![]() Układanie poduszek zajęło mi ponad godzinę, na początku zupełnie nie miałem pojęcia jak powinienem je ułożyc, ale szybko złapałem rytm i jakoś poszło. Musze przyznac ze ta zabawa w dopasowywanie kolorów wymagała najwiecej uwagi i koncentracji, no i wyobraźni ![]() Quest wogóle byl niesamowity, szczególnie dla mnie który od roku żyl w Tibii całą tą legendą. Najpiekniejszy jest ten moment kiedy po wykonaniu Wyzwania podróżuje się przez własne sny, by wreszcie dotrzec do Dream Realms. Każda z zagadek była na swój sposób niesamowita - to nie quest którego załatwia sie z solucją i "cleanerem", tylko wyprawa życia, którą przechodzi sie z otwartą buzią xD Ale najciekawsze jest to że to dopiero początek ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() gratz Everanor, mam małe pytanko... czy do tego questa jest jakaś bramka lvlowa, i czy są tam elementy trudniejsze od tych ehm... poduszek?
![]()
#930 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Bramki levelowej nie ma żadnej, ale 70 - 80 to level który powinno się miec ruszajac na Dreamer's Challenge. Każde z wyzwań wymaga poprostu innych umiejetosci. No i jeśli spanikujesz na magicthrowerach bedzie zle..
|
![]() |
![]() |
#931 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: ګګ۞۞۞
Skille: ۞
|
![]() Everanor wielkie 'gz' dla ciebie ,
widze że ostatnio jesteś 'retired' ; to samo można stwierdzić po twoim komencie na tibia.com ![]() A to że udało ci się zrobić Dreamer's Challenge Quest w dodatku 1szy na iridi , więc wielki podziw , aż się ździwiłem jak rastafarian to napisał i nie ukrywam jest to dla mnie miłym zaskoczeniem że 'odżywasz' ![]() Pzdro Eve ------ your bambik ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Skc
|
![]() Gratz Eve :*
Zen Ftw! Btw: Sorry Jini ale sprzedalem te behe fangs :S
#933 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
#edit Troche stara ta quotka, w kazdym razie, wszystko da sie przekrecic. Najlepiej asslickuj gildie, ktora supportuje berger bo robiac inaczej staniesz sie graczem nie majacym pojecia o wojnach i pvp niezaleznie od tego jaki masz staz. Podlizywania sie Rhyriela nie przebije nikt (Ado, pamietasz o co chodzi ![]() @Polaczki Dostaliscie raz, dostaniecie i drugi. Z taka iloscia kasy jaka dysponuje Arc z Waszych paymentow mozna bez problemu zrobic kilku naprawde mocnych wizzow (co raczej nie bedzie potrzebne) Ostatnio edytowany przez Rankor - 12-01-2007 o 15:17. |
|
![]() |
![]() |
#934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() Rankor skad ty sie urwales ???
|
![]() |
![]() |
#936 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Skc
|
![]() Sorki jeszcze raz ale jezeli koles mi dawal wiecej niz ty lacznie o 10k i wyplacal z miejsca... Anywayz zkminie ci jakies :*
#937 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Ten forumowy fighter chyba was ostro solo po dupie lał co Rankor?
|
![]() |
![]() |
#938 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz, ostro po dupie DB beger nie lal. Ale Arc polaczkow juz tak. ;o |
|
![]() |
![]() |
#939 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Elo. Teraz pytanie z innej beczki. Kto z was ma lagi i freeze w ostatnim czasie non stop i jakiego macie neta? Dochodze do wniosku że to wina Neostrady.
|
![]() |