![]() |
#622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() @Sezowaty
ten hammer to nic specjalnego, nawet nic ladnego, ale w koncu pierwsze zabawy wiec nie bede meczyl ;P 1. rekojesc - jest za gruba i dobrze by bylo gdyby miala inny kolor niz glowica mlota 2. glowica: a) ten jaskrawy zielony kolor bym przyciemnil b) swiatlo dziwnie pada albo mi sie wydaje, to zielone cos jest naswietlone bo widac a plaskie miejsce mlota tez jest jasne, jak uzywasz swiatla to konsekwentnie, troche cienia rzuc na ta "czesc uderzeniowa" (wez baterie do reki, ustaw tak jak swiatlo ma padac i zobacz jak to bedzie wygladalo, taki maly przyklad ;P) c) no i zrob jakies wyrazne przejscie miedzy glowica a rekojescia ;P wg mnie ladniej wyglada praca ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() @UP
To się nie nadaje do artworma, musiałbyś się bardziej postarać. Ćwicz, czytaj tutki rób prace to się wyrobisz : ) Jeżeli chcesz brać udział w artwormie, musisz zgłosić się do Wieszoka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() ![]() Moja druga sygnaturka, napiszcie co o niej sądzicie i co powinienem poprawić w swoich pracach. @Kolidos Dzięki za komentarz Bawiłem się trochę i wyszło mi takie "cuś": http://img171.imageshack.us/img171/7059/ludnf9.th.png Nowa zabawka, "robot". http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...4832aadce9b7f5 Ostatnio edytowany przez balun - 11-01-2007 o 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Siemce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gorn Deathblade
Profesja: Knight
Poziom: 47
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jak dobrze pamiętam to jest moja 3 grafika: F-axe robiony w paincie
![]() ![]() Comment plx ![]()
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() @Gorn Valorian
Bardzo ładny F-axe, nigdy mi nie szło w pixelarcie ![]() @balun Jak na drugą syganturkę to bardzo ładnie ![]() ![]() @Von-Pako Hehehehhe, fajne fajne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Hmm... zacząłem się bawić we flashu. To nie jest takie trudne jak mi się wydawało! Jak skończę, mój pierwszy filmik dam go na forum. Ale coś mnie kusi, żeby dać jego ośmio sekundowy początek
![]() Klik
![]() |
![]() |
#630 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
|
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Tam gdzie nie dochodzi światło
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
|
![]() Oto nowy wygląd Giant Sworda:
![]() Oto nowy wygląd Knife: ![]() A tak oto by wyglądał ten nowy Giant sword w rękach z całym eq. ![]() Są to moje pierwsze grafiki ![]() Bronie są zrobione na wymiar tych okienek w tibii jak np. armor wkładasz ![]() Btw. to jest robione w Paint!
Tylko nie mówcie "żal!". Ostatnio edytowany przez Lillius - 13-01-2007 o 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
|
![]() mozliwe ze to ten kolaz (laczone style? jesli dobrze pamietam) prubowalem swoich sil
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Teraz ja!!111oneone
Tadam: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reszty nie umieszcze bo jest zbyt syfna nawet jak na 1sze grafiki. Liczę na krytykę, która coś wniesie. To, że są brzydkie ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Zbanowany
|
![]() @up
Ej no jak już robicie Tibijskie grafiki to róbcie w 32x32, dobra? Prace nie najgorsze, ale ostrze tego toporu jest źle pocieniowane. Jasne na zewnątrz, ciemne wewnątrz, taka mała rada ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 14-01-2007 o 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy on gdzieś napisał, że robi grafiki tibilisjskie? -.- Przecież to nie idiota.
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Fajne ksztalty, ale cieniowanie - straszne dno.
![]() |
#640 |
Zbanowany
|
![]() @slawekmag
Heh, sorki ;p Szacuneczek, nie wiedziałem ^^ |
![]() |
![]() |