|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Tu, i tam...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spidi Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 11
Skille: 17/19
Poziom mag.: 0!
|
![]() Szkoda, że pod koniec miesiąca dopiero będzie. Ucieszyłbym się jak na 17 (moje urodzinki) wygrałbym pacc hehe
|
![]() |
![]() |
#423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
|
![]() Mi osobiście najlepiej sie na firefoxie pracuje ale na operze tibia.com też działa i stronka dosyć ładnie wygląda...
#424 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Wpisujesz mail, a system sprawdza na jakie konto jest on zarejestrowany, więc żeby zwiększyć szansę na wygraną załóż nowe konto. Bedziesz miał dwa razy większą szansę na wygraną. Szkoda, że 50% szans, że wygra akurat puste konto. Hmm, a jaką macie wersje Opery? Może coś poprawili. Sprawdze u siebie. ![]() Edit. Ano faktycznie ktoś powiedział, że poprawili. xD
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 11-01-2007 o 14:39. |
|
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Witam, chciałabym się zapytać, czy komuś też wypadły balony z suprise baga? Bo mi z guarda wypadły, ale nie nadmuchane Oo i zastanawiam się, co dalej z nimi zrobić...
|
![]() |
![]() |
#426 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zapizdzielejewo
Imię: ####'####
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 57
Skille: 8*/4*
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#427 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Internal error. Please try again later. Czy to tylko ja mam taki problem? |
|
![]() |
![]() |
#428 |
Guest
|
![]() Ja też uzywam i IE i fire foxa,
![]() ![]() ![]() tylko, że mi wchodzi i na obu bez problemów wszystko na tibia.com ![]() A ja już mam gdzieś tą loterię...Kto wygra ten ma farta, a kto nie, niech nie smuci się... ![]() Oprócz tego po co wszyscy ( no prawie wszyscy ) spamują: "aaaaAAA~!!!Jak, gdzie, kiedy, po co, dlaczego ta loteria?omg musze wygrac a jak nie to sie powiesze, ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kukuruku - 11-01-2007 o 19:11. |
![]() |
#429 |
Guest
|
![]() Ten nowy wygląd strony to może być do bajki o czerwonym kapturku (nie chodzi mi o tego z J. Wędrowycza) tak samo jak wygląd strony startowej tibii. Stare było lepsze jakieś przygodowe a nie gra dla przedszkola (z wyglądu charakter gry znam xD).
Ostatnio edytowany przez Pawełłł - 11-01-2007 o 19:18. |
![]() |
#430 |
Guest
|
![]() Mi się nawet podoba...
![]() No bo to przecież 10 lat tibii, więc to raczej powód do radości...nie? P.S.Widać, że nie czytacie wszystkich stron tylko od razu komentujecie. ![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() ej czy od kilku dni nie macie zajbistych lagow ze scina co chwile na 5 sekund? Kurwa wtf nie da sie grac Jebac ten pierodlony cip soft wszystko psuja ciapalagi pierdolone ~prosze o odp. czy wy tez macie
|
![]() |
![]() |
#432 |
Guest
|
![]() A ja wogule nie mogę wejść <<~eRrOr 10057~>>
|
![]() |
#433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Poziom: 12
|
![]() czy można jeszcze z czegoś wylootowac party items? jesli tak to z czego?
#435 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Imię: Ryu Tivett
Gildia: Anarchy of Tivett
Świat: Saphira
Poziom: 37
|
![]() Ja mam ten sam problem. Myślałem, że to przez neta albo kompa zawalonego ale jednak nie ;/ Może ktoś pomóc jakoś??
|
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Oves
Poziom: 8
Skille: xx/xx
|
![]() No...właśnie z Update na update z Tibia jest coraz gorzej. Kolejki, lagi, kicki coraz wiecej tego. Najgorsze jest to ze nikt nie wie co sie dzieje.... Ja posiadam lagi nieraz nawet 30 sekundowe wiec narazie na rl tibie leje bo nie ma jak grac. Cipy musza cos z tym zrobic bo straca graczy najgorsze jest to ze Pacce na tym bardzo traca moj kumpel juz 3 dzien stoi w depo....
#437 |
Użytkownik forum
|
![]() Po jakim czasie przeszły lagi po poprzednim updacie?? I dlaczego część ludzi nie ma w ogóle lagów a część ma takie, że się zesrać może a nie pograć.
|
![]() |
![]() |
#438 |
Guest
|
![]() Człowieku!
![]() Wiesz dlaczego niektóre osoby mają lagi a inne nie? To zależy czy masz net ciulaty czy nie... ![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik forum
|
![]() -.- Mam neo i do tej pory nie było żadnych lagów cały czas płynnie chodziła tibia. A po updacie freezy co chwila więc mówisz, że to wina neta ?
|
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
|
![]() ale fajnie..stronka juz na operce dziala
![]() |