Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-01-2007, 20:12   #661
Clayde
Użytkownik Forum

Clayde's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2003

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek Pokaż post
coś długo zajęło ci poszukanie słówek w słowniku
ROFL... Niczego nie muszę szukać chłopcze… jak mówię, że znam to znam…

/Dark
Clayde jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-01-2007, 20:39   #662
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wilczyn

Stan: Aktywny Gracz
Imię: niewazne
Profesja: Paladin
Gildia: ahusuhasd
Świat: Piździjewo
Poziom: ~7
Skille: 40+
Poziom mag.: ~3
Domyślny

up@ ja też mam kilka słowników i znam języki

Czemu tak nudno się zrobiło, DPFT I BEACH zbieraja sprzęt czy co?
Nacpany_Wlodek jest offline  
stary 12-01-2007, 20:42   #663
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:

rotfl a co myslales ze to wszytko bedzie "hop siup"? to bedzie trwalo i trwalo bo nikt nie bedzie chcial sie poddac ;p ale do strac bedzie dochodzilo rzadko tj. 1 gora 2x na tydzien padnie 1 , 2 osoby , loggout i tak w kolko
Doom Terror jest offline  
stary 12-01-2007, 20:43   #664
Kolbus
Użytkownik Forum

Kolbus's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007

Stan: Niegrający
Imię: Kol'ba
Gildia: Jebać Psy
Poziom: 182
Domyślny

Cytuj:

nooo kuja miecze i trenuja na otesach
stary 12-01-2007, 20:51   #665
Mr.Mare
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp

Domyślny

Predzej polska część czeka aż skończą się te kosmiczne lagi. :'D
Mr.Mare jest offline  
stary 12-01-2007, 20:53   #666
Wiatrak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2004

Stan: Początkujący
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Wiatrak ma numer GG 2733780
Domyślny

z tymi otsami to chyba prawda bo ostatnio jeden 140+ elder druid zamiast pojsc ze mna na hunta siedzial na oteesie i po wynikach expienia albo dalej tam siedzi albo znow mu sie komp zjaral xDDDDDD

@Darkezis
to ty zyjesz??? i ty nic do mnie nie napiszesz??? no swinia z ciebie a nie kumpel -.- xd
Wiatrak jest offline  
stary 12-01-2007, 20:57   #667
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doom Terror Pokaż post
rotfl a co myslales ze to wszytko bedzie "hop siup"?
Wiem, że to będzie trwało tylko chodziło mi o to, że nie ma żadnych fragów.

@Kolbus

Aata za mortowanie Aresa pewnie ćwiczy
stary 12-01-2007, 21:06   #668
Soul Hunter
Użytkownik Forum

Soul Hunter's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Clayde Pokaż post
I guess that little birdy droped a poopy in youre eye and u missed some other ppls from my guild... and no i didnt take place in mass log cuz i had other assigmend then, but I heard your back is so fucked you can almost lick your own ass

btw, MOŻE BYĆ I PO POLSKU... ZNAM PARĘ JĘZYKÓW, but im not in the mood so not today boy...

/Dark
Taki jesteś oblatany w tych językach to chociaż postaraj się nie robić błędów. Nie mam też na myśli rzeczy typu 'cuz', ale raczej
'assigmend' - assignment*
czy 'take place'<- mieć miejscę, a nie w sensie participate czyli take part.
ppls - ppl* jeśli już chcesz skracać
droped - dropped*
youre- your eye* instead of the abbreviation of 'you are'
itd

Podsumowując, jeśli jesteś taki 'samochwała' i nie raczysz nawet poświęcić więcej czasu by napisać po polsku, because you're not in the mood...
to proszę chociaż postaraj się zrobić to poprawnie...

Ciao.

Sry za offtop.
Soul Hunter jest offline  
stary 12-01-2007, 21:08   #669
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Domyślny

@ Clayde

Mówiąc w skrócie - trzeba się było k$%#a uczyć
stary 12-01-2007, 21:26   #670
Filemon :>
Użytkownik forum

Filemon :>'s Avatar

Data dołączenia: 06 12 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
po raz chyba 5 mowie zejdz zemnie,ciegle sie mylisz neiwiesz jak bylo niewiesz jak jest i dlaczego gram,wiec skoncz to,niebede mwoil ze mi pl niepomogli bo bym sklamal ale przewyzszasz ich zaslogi neistety lekko,prawda jest taka ze gram dzieki 1 osobie ktora nawet niejest i nigdy niebyla w dptf...resztuy wiedziec niemusisz
ps. a wogole pzredstaw sie bo neikojarze
pozatym mowie po raz 50,niemieszac mnie w ta wojne niepomagam beach(bo mam powod) i dptf tez(tez mam powod)a przedewszustkim niemam neta i niegram bo stanie 6h i klepanie UH to niegra.i skoncz juz na moj temat
uprzejmie prosze;]
po raz drugi chyba i do tego zle mnie odbierasz - osobiscie nic do ciebie nie mam i tak - nie wiem co sie teraz u ciebie dzieje bo twoja osoba nie jest obecnie w centrum wydarzen, tak - nie wiem dlaczego grasz i szczerze mowiac mnie to nie interesuje, i nie - niczyich zaslog nie przewyzszam - nie wywchalam DPFT bo i nie ma kogo tam wychwalac moze poza kilkoma osobami ktore da sie policzyc na palcach jednej reki ale dla mnie samo pozwolenie na payment ktory oznacza w 100% nietykalnosc jest juz czyms wartym podkreslenia bo nie jest to standardem w obecnej Tibi. Ah i nie zamierzam wcale przez te posty wplywac na twoja decyzje dot. wojny ale nie lubie jak sie udaje ze jak do czegos nie dolacze to skutki tego mnie omina ... to po prostu naiwne ...

@Aro: a to ciekawe... nie huntujecie nikogo z Polski ? ekhm ... fajnie i nie ma blacklisty ? taaaa oczywiiiscie xD chyba czas odswiezyc informacje - wszyscy znani red skule z Polski zostali wypisani na liscie prawdopodobnie free to kill bo kazdy to rl lub "prawie ze rl" czyli dobry kolega kogos z DPFT
no a teraz z innej beczki - powiedz mi jak rozumiesz rasistowskie wypowiedzi Noctambulanta na hiszpanskim forum ktory prawie ze planuje wojne przeciw wszystkim Polakom na Arcani ? Albo co powiesz na mocno oglaszane tam plany na uczynienie z Arcani pierwszego servera w pelni hiszpanskiego? ("Nasze marzenie moze sie wreszcie spelnic... wreszcie mozemy miec swoj server bez Polakow ... blablabla" (Moge troche przekrecac to nie sa dokladne cytaty ) I na to jak to sie wyrazil Nocta albo Aby ze "teraz Hiszpanie beda dyktatorami Polakow?" ... no i oczywsicie te chyba 5 tematow tylko o Polakach na Arcani w ktorych to Hiszpanie mowia jak mocno maja ich juz dosc i ze czas z tym skonczyc - ah i jak oceniasz postawe Farego ktory mimo iz jest rl kolega Fosfika to jednak do was nie dolaczy bo jak to tam napisal "zrobienie wojny przeciw DPFT to jedno ale przeciw wszystkim Polakom to co innego - nie bedziecie sie wtedy duzo roznic od Hitlera" (czy tam jakos tak) ... no i dlaczego Nocta zabronil przekazywac jakichkolwiek informacji Faremu po to zeby nie mogl przypadkiem w czyms pomoc DPFT ...

<no ten ostatni akapit do Arowixa mozna uznac za propagande xD ale jak ktos nie wierzy a zna hiszpanski/posiada translator to zapraszam na ich forum xD have fun ! >
Filemon :> jest offline  
stary 12-01-2007, 21:41   #671
Filemon :>
Użytkownik forum

Filemon :>'s Avatar

Data dołączenia: 06 12 2003

Domyślny

ah i jeszcze mala drobnostka Arowix, jakby cos ty na pewno mozesz sie czuc spokojny bo juz byl tam tez poruszany twoj temat jednak Fosfik ci ufa i nie pozwoli zeby ktos ciebie ruszyl no a jesli DPFT by padlo to po pozbyciu sie Alunira i Lukiego Fosfik bedzie mial juz wladze w pelni absolutna wiec Noctcie napewno sie nie uda zrobic servera ktory bedzie w pelni hiszpanski

i maly cytacik fundowany nam dzis przez Abego:
"HAIL!

Webo.. lo izo k te cagas..

Tusss CooOooOldoOOOooSsssss! xd

Por 1 Server Sin Pol's

DICTADURA!! "
Filemon :> jest offline  
stary 12-01-2007, 22:37   #672
Szefie :)
Użytkownik Forum

Szefie :)'s Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo

Imię: Seikeron
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
Domyślny

Damoon
Jan 12 2007, 21:26:35 CET Killed at Level 159 by Randrix and by Master Argara

:/
Szefie :) jest offline  
stary 12-01-2007, 23:19   #673
KENDZIO
Użytkownik Forum

KENDZIO's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: J-w

Poziom: 66
Poziom mag.: 55
Domyślny

Mysle ze te niepowodzenia TURTLI spowodowane sa LAGAMI ktore mekaja polakow od tygodnia ....

Niewiem co bendzie z arcania jak przejmie wladzie fosfik ... :/
KENDZIO jest offline  
stary 12-01-2007, 23:30   #674
Diego'Odin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Ustka

Gildia: MON
Domyślny

@up
nawet tak nie mysl -.-
same pa i pk z plecami u fosy + hunt wiekszosci polakow:S

to ja chyba przenosze sie na premie
Diego'Odin jest offline  
stary 12-01-2007, 23:34   #675
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filemon :> Pokaż post
po raz drugi chyba i do tego zle mnie odbierasz - osobiscie nic do ciebie nie mam i tak - nie wiem co sie teraz u ciebie dzieje bo twoja osoba nie jest obecnie w centrum wydarzen, tak - nie wiem dlaczego grasz i szczerze mowiac mnie to nie interesuje, i nie - niczyich zaslog nie przewyzszam - nie wywchalam DPFT bo i nie ma kogo tam wychwalac moze poza kilkoma osobami ktore da sie policzyc na palcach jednej reki ale dla mnie samo pozwolenie na payment ktory oznacza w 100% nietykalnosc jest juz czyms wartym podkreslenia bo nie jest to standardem w obecnej Tibi. Ah i nie zamierzam wcale przez te posty wplywac na twoja decyzje dot. wojny ale nie lubie jak sie udaje ze jak do czegos nie dolacze to skutki tego mnie omina ... to po prostu naiwne ...

@Aro: a to ciekawe... nie huntujecie nikogo z Polski ? ekhm ... fajnie i nie ma blacklisty ? taaaa oczywiiiscie xD chyba czas odswiezyc informacje - wszyscy znani red skule z Polski zostali wypisani na liscie prawdopodobnie free to kill bo kazdy to rl lub "prawie ze rl" czyli dobry kolega kogos z DPFT
no a teraz z innej beczki - powiedz mi jak rozumiesz rasistowskie wypowiedzi Noctambulanta na hiszpanskim forum ktory prawie ze planuje wojne przeciw wszystkim Polakom na Arcani ? Albo co powiesz na mocno oglaszane tam plany na uczynienie z Arcani pierwszego servera w pelni hiszpanskiego? ("Nasze marzenie moze sie wreszcie spelnic... wreszcie mozemy miec swoj server bez Polakow ... blablabla" (Moge troche przekrecac to nie sa dokladne cytaty ) I na to jak to sie wyrazil Nocta albo Aby ze "teraz Hiszpanie beda dyktatorami Polakow?" ... no i oczywsicie te chyba 5 tematow tylko o Polakach na Arcani w ktorych to Hiszpanie mowia jak mocno maja ich juz dosc i ze czas z tym skonczyc - ah i jak oceniasz postawe Farego ktory mimo iz jest rl kolega Fosfika to jednak do was nie dolaczy bo jak to tam napisal "zrobienie wojny przeciw DPFT to jedno ale przeciw wszystkim Polakom to co innego - nie bedziecie sie wtedy duzo roznic od Hitlera" (czy tam jakos tak) ... no i dlaczego Nocta zabronil przekazywac jakichkolwiek informacji Faremu po to zeby nie mogl przypadkiem w czyms pomoc DPFT ...

<no ten ostatni akapit do Arowixa mozna uznac za propagande xD ale jak ktos nie wierzy a zna hiszpanski/posiada translator to zapraszam na ich forum xD have fun ! >
pozwol ze cie wyjasnie...poza dpft malo kto nas teraz obchodzi, listy nie ma bo takowa nie jest potrzebna a rs polakow lac nie bedziemy bo nielogiczne jest robic sobie wrogow jesli masz problem z obecnymi.

Co do wypowiedzi rasistowskich nocty i innych przez ciebie wymienionych...sram na to kazdy ma prawo myslec co chce. Patrzac na niektorych pl na tym serwie w pewnym sensie im sie nie dziwie. Ja zawsze gadam z nimi normalnie i zwisa mi czy typ jest z hiszpanii/br/swe or w/e...kwestia podejscia i rozmowcy.

Cos tam wspominales ze byl temat o mnie na ich forach...niektorych z nich nie znam i nie dziwie sie ze do konca moga mi nie ufac wkoncu jestem "jedynym" pl w ich guild. Takie sa realia ale nie zapominajmy ze to gra...tylko i wylacznie gra
Aro aka papa jest offline  
stary 12-01-2007, 23:46   #676
KENDZIO
Użytkownik Forum

KENDZIO's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: J-w

Poziom: 66
Poziom mag.: 55
Domyślny

Hmm ja tez sondze ze ta lista z niczego sie nie wziela i cos w tym musi byc wkoncu jokkera bili ...
KENDZIO jest offline  
stary 12-01-2007, 23:56   #677
Retukss
Użytkownik Forum

Retukss's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Wrocław

Poziom: 112
Retukss ma numer GG 9734091 Send a message via Skype™ to Retukss
Domyślny

Lagi Lagi Lagi grać się nie da.. Frezzy często i dupa. A wczoraj podczas najazdów Primitivów to już było bosko... aż mnie z gry wyrzuciło :/ Sporo osób teraz ma lagi.. :/
stary 13-01-2007, 00:13   #678
Aurii
Użytkownik Forum

Domyślny

ja osobiscie juz nie gram na arcanii ale interesuje mnie sytulacja ze wzgledow na moich kumpli co tam graja
mysle ze jak beach wygra to polak na arce nie bedzie mial po co grac
pozwolcie ze spytam alunir jest przeciwko beach ?
z tego co widzialem zawsze trzymal z fosfikiem
Aurii jest offline  
stary 13-01-2007, 00:21   #679
Amirez
Użytkownik Forum

Amirez's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005

Domyślny

Mam zle przeczucia co do Dpft i ich zwyciestwa xD ale co tam zoabczymy
Amirez jest offline  
stary 13-01-2007, 00:39   #680
Kolbus
Użytkownik Forum

Kolbus's Avatar

Imię: Kol'ba
Gildia: Jebać Psy
Poziom: 182
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amirez Pokaż post
Mam zle przeczucia co do Dpft i ich zwyciestwa xD ale co tam zoabczymy
te przeczucia zostaw dla siebie .. .

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania