![]() |
#662 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ ja też mam kilka słowników i znam języki
Czemu tak nudno się zrobiło, DPFT I BEACH zbieraja sprzęt czy co? |
![]() |
![]() |
#663 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() rotfl a co myslales ze to wszytko bedzie "hop siup"? to bedzie trwalo i trwalo bo nikt nie bedzie chcial sie poddac ;p ale do strac bedzie dochodzilo rzadko tj. 1 gora 2x na tydzien padnie 1 , 2 osoby , loggout i tak w kolko
|
![]() |
![]() |
#664 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nooo kuja miecze i trenuja na otesach ![]()
![]() |
#665 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp
|
![]() Predzej polska część czeka aż skończą się te kosmiczne lagi. :'D
|
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() z tymi otsami to chyba prawda bo ostatnio jeden 140+ elder druid zamiast pojsc ze mna na hunta siedzial na oteesie
![]() @Darkezis to ty zyjesz??? i ty nic do mnie nie napiszesz??? no swinia z ciebie a nie kumpel -.- xd |
![]() |
![]() |
#667 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
'assigmend' - assignment* czy 'take place'<- mieć miejscę, a nie w sensie participate czyli take part. ppls - ppl* jeśli już chcesz skracać droped - dropped* youre- your eye* instead of the abbreviation of 'you are' itd Podsumowując, jeśli jesteś taki 'samochwała' i nie raczysz nawet poświęcić więcej czasu by napisać po polsku, because you're not in the mood... to proszę chociaż postaraj się zrobić to poprawnie... Ciao. Sry za offtop. |
|
![]() |
![]() |
#670 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2003
|
![]() Cytuj:
@Aro: a to ciekawe... nie huntujecie nikogo z Polski ? ekhm ... fajnie i nie ma blacklisty ? taaaa oczywiiiscie xD chyba czas odswiezyc informacje - wszyscy znani red skule z Polski zostali wypisani na liscie prawdopodobnie free to kill bo kazdy to rl lub "prawie ze rl" czyli dobry kolega kogos z DPFT no a teraz z innej beczki - powiedz mi jak rozumiesz rasistowskie wypowiedzi Noctambulanta na hiszpanskim forum ktory prawie ze planuje wojne przeciw wszystkim Polakom na Arcani ? Albo co powiesz na mocno oglaszane tam plany na uczynienie z Arcani pierwszego servera w pelni hiszpanskiego? ("Nasze marzenie moze sie wreszcie spelnic... wreszcie mozemy miec swoj server bez Polakow ... blablabla" (Moge troche przekrecac to nie sa dokladne cytaty ![]() <no ten ostatni akapit do Arowixa mozna uznac za propagande xD ale jak ktos nie wierzy a zna hiszpanski/posiada translator to zapraszam na ich forum xD have fun ! > |
|
![]() |
![]() |
#671 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2003
|
![]() ah i jeszcze mala drobnostka Arowix, jakby cos ty na pewno mozesz sie czuc spokojny bo juz byl tam tez poruszany twoj temat
![]() ![]() i maly cytacik fundowany nam dzis przez Abego: "HAIL! Webo.. lo izo k te cagas.. Tusss CooOooOldoOOOooSsssss! xd Por 1 Server Sin Pol's DICTADURA!! " |
![]() |
![]() |
#672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() Damoon
Jan 12 2007, 21:26:35 CET Killed at Level 159 by Randrix and by Master Argara :/ |
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: J-w
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kendzio Ziom
Poziom: 66
Poziom mag.: 55
|
![]() Mysle ze te niepowodzenia TURTLI spowodowane sa LAGAMI ktore mekaja polakow od tygodnia ....
Niewiem co bendzie z arcania jak przejmie wladzie fosfik ... :/ |
![]() |
![]() |
#675 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Co do wypowiedzi rasistowskich nocty i innych przez ciebie wymienionych...sram na to kazdy ma prawo myslec co chce. Patrzac na niektorych pl na tym serwie w pewnym sensie im sie nie dziwie. Ja zawsze gadam z nimi normalnie i zwisa mi czy typ jest z hiszpanii/br/swe or w/e...kwestia podejscia i rozmowcy. Cos tam wspominales ze byl temat o mnie na ich forach...niektorych z nich nie znam i nie dziwie sie ze do konca moga mi nie ufac wkoncu jestem "jedynym" pl w ich guild. Takie sa realia ale nie zapominajmy ze to gra...tylko i wylacznie gra |
|
![]() |
![]() |
#676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: J-w
Imię: Kendzio Ziom
Poziom: 66
Poziom mag.: 55
|
![]() Hmm ja tez sondze ze ta lista z niczego sie nie wziela i cos w tym musi byc wkoncu jokkera bili ...
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lagi Lagi Lagi grać się nie da.. Frezzy często i dupa. A wczoraj podczas najazdów Primitivów to już było bosko... aż mnie z gry wyrzuciło :/ Sporo osób teraz ma lagi.. :/
#678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() ja osobiscie juz nie gram na arcanii ale interesuje mnie sytulacja ze wzgledow na moich kumpli co tam graja
mysle ze jak beach wygra to polak na arce nie bedzie mial po co grac pozwolcie ze spytam alunir jest przeciwko beach ? z tego co widzialem zawsze trzymal z fosfikiem |
![]() |
![]() |
#679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() Mam zle przeczucia co do Dpft i ich zwyciestwa xD ale co tam zoabczymy
![]() |
![]() |
![]() |