![]() |
#441 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Witam!
Osobiscie uzywalem TBI black ice ale juz nie uzywam i dzieki temu tibia jest taka jakby "ciekawsza" ![]() ![]() I tez nie uzywam poniewaz kiedys byl restart serva , juz sie skonczyl , wbilem sie i ktos mnie nagle zaczal wybijac i jak sie zawsze wlogowalem to bylem w innym miejscu... Zmienilem passy , i nie uzywam juz TBI bo to jest shit!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Guest
|
![]() Ja nie używam Tibii Back Ice i uważam, że straszny to shit.
Jeśli chodzi o światło to nie lepiej wziąść opcje , potem grafika i "Advenced" a następnie jasność ekranu na fulla ( oczywiście tylko w tibii ![]() i mamy prawie taki sam efekt jak w tych wszystkich botach i innych gównach, a nie musimy tracić many na frajerskie "utevo lux", lub nosić torchy ![]() albo mieć pod ręką parę Magic Light Wandów... Poza tym jak się sciąga byle co to może to być keylogger (mówie to nie o tbi Black Ice tylko ogólem o tych wszystkich noobskich botach) i będziesz miał/miała po ACC... ![]() Mnie kiedyś hakneli prawdopodobnie w ten sposób i dlatego nie używam już od pół roku tego typu żałosnych programików...Poza tym jak zapuścisz sobie bota na...powiedzmy na całą noc i jak ktoś się zczai, że masz bota i powie GM'owi to masz bana, lub Delate Account, w zależności od tego ile miałeś/miałaś banów. Doskonałym przykładem jest Wurzel( 215ek na Antice ), któremu za używanie Macro usuneli ACC i teraz nawet się nie wyświetla jak się go wpisze na tibia.com ![]() Jaki z tego wniąsek? Nigdy nie instaluj na kompie botów i programików do Tibii, a zwłaszcza z podejrzanego żródła. |
![]() |
![]() |
#444 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
antywira masz? ( avast?) Cytuj:
Cytuj:
zle mi sie robi, jak czytam posty idiotow. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2006
|
![]() Wszystkie te domniemane chacki i straty waszych drogocennych plate setow sa jedynie wynikiem nieudolnosci osob schakowanych. Wchodzicie na strony typu 'free pacc', lub 'mam na imie ola i mam 15 lat zobacz moje zdjecie: http://zdjecie*****'... potem oczywiscie zwalacie na tbi, chociaz zapewne te 15 levele tylko ten bot zrobil, bo sami gracze by sobie nie poradzili. Zreszta, gdyby w tym byl keylogger, to z 80% polskich graczy bylo by bez konta, tym bardziej, ze na screenach roznych h leveli bylo widac w pasku tbi. Dziwne, nie...?
Reasumujac Kto mysli ze to keylogger, lub nie toleruje czegos takiego; niech po prostu nie sciaga tbi i bez problemu, bo przekonywanie osob, ze ich hacki byly wina tego bota jest zalosne.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik forum
|
![]() Nyksus jestes idiotą.
Po chuj ten temat.Po chuj taki nnoob jak ty.. i tak tego nie zwalczysz ![]() WIEC PO CHUJ? KTOS CI KAZE TEGO UZYWAC?TO PO CHUJ ZWALCZAć? PIERDOLISZ O CHACKU?CO MASZ DO STRACENIA?SCALE ARMOR?BRASS LEGS?DWARVEN SHIELD? ![]() TO WEJZ SIE ODPIERDOL OD TBI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 86
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Oh zalozyciel tematu bez kometarza...... Dziwny jest ten gosc.Pozdro dla TBI!! i uzywajacych TBI!! Czekam na wersje pod 7.92
NAAB PLX!!! Ostatnio edytowany przez Jackie'Samuraj - 14-01-2007 o 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadam
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 120
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja jestem ciekaw ile osób by przestało używać bocików gdyby się od razu usuwało takiego delikwenta.
Ja jak znajduje takiego oszusta na Lunarze to zabijam, banuję a potem tępię aż mi się znudzi. Niech się nauczą dzieci fair play. //Xadam
![]() |
#450 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() @up
jeden uzytkownik z innego forum napisal, ze deletneli mu konto za tbi. a to byl jego pierwszy ban. |
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Suwałki
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() I tak tego nie zwalczysz :/. Każdy mówi że nie używa bota a jednak używa. . Jak nie chce sie człowiek męczyć to niech jedzie na bocie ;|. Jednak jest to nie fair play. Nie zmienisz i tak...
Ostatnio edytowany przez Retton - 04-03-2007 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Cel uswieca srodki..jezlei boci na pkcharze ktory ma zabijac polakow dla mnei jest oczyszczony z zarzutow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2007
|
![]() tu próbujecie zwalczać TBI, a na tibia.org.pl prosicie aby autor stworzył nową wersje. I tak więcej niż połowa piszących tu, z pewnością używa botów. Wątpie, że da się to zwalczyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
nie pierdol używam tbi tibiiauto i *********** i zero hackow wiec mi tu nie pierdol o keyach Pomyśl a nie udawaj debila: Jak by TBI miało keya to ludzie by to ściągali? Nie spleen zhaczyl by 2,3 postacie i ludzie by przestali na to wpadać |
|
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Granowiec
Imię: Master Kulawy
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 24
Skille: xx/22
Poziom mag.: 24
|
![]() Po Co zwalczać Tibie Black Ice. Jak wiara chce żeby ona była i nowsze wersje żeby byly to niech jest uważam ze bezsensowny temat dałeś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Tibia Black Ice v0.1 (2.41) dla Tibii 7.81- Ściągnięć: 451310 TBI GG 1.9 [Tibia 7.9] - Ściągnięć: 661087 Z tego wynikalo by że Spleen jest właścicielem ~700 000 kont! niezle !
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
|
![]() @up
Nie Spleen, tylko spleen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Cytuj:
Imho kazdy <prawie > pisze : boty sux i nie uzywajcie..a i tak wiekszosc z tak piszacych ma chara po 15h online na bocie -.-' Imho Xadam chodz na Julere kiedys...zrob sobie chara i wejdz po 18:00 do ktoregos cave'u z rotami...po 4 ms/ed/rp/ek 30lvl+ na tibiabotng albo na blackD -.- <bez autoresponda ![]() spleen przeszedl na jasna strone mocy,bo cos nie znajduje czasu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
|
![]() Cytuj:
Spójrz w ostatnią linijke mojego podpisu. Cytuj:
Ja Ci dam wędkę, nie rybę. PM sprawdź. Ostatnio edytowany przez Foto_scr - 04-03-2007 o 23:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera