![]() |
#281 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down Bo nieraz ludzie tak piszą, że wychodzą podteksty, i nie mozna zrozumieć, o co chodzi.
Ostatnio edytowany przez Antykwaczor_z_Calmery - 31-12-2006 o 15:32. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Pyrlandia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mori Irild
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: :)
Poziom mag.: 21
|
![]() up@
daruj se takie uwagi -_- nie kazdy musi miec leb jak sklep i pisac wrecz "idealnie" tj bez zadnych bledow ort. nie wiem co sie tak czepiacie wiary ktora robi bledy nikt nie jest perfect ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: WLKP/Poznan
Imię: Skakal Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Master Squad
Poziom: 82
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Ostatnio zeszłem sobie na szkielety... i patrze ksiazka a w niej:
"taka arash ouk karak minotaur batash feruk out taka minotaur karakim kiskesh ORC BUTA BANA BUTA BANA" hyHY nie wiem czy to jakas wskazowka czy tylko urozmaicenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
To tylko coś w "orcowemu". Raczej w niczym nie pomoże. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]() Według mnie Spike jest dostępny na Rooku! Ale cytuje"Tylko pokorni mogą dotknąć Miecz Furii". I nie chodzi mi o pokorność typu:
a)Wrzuć wszystkie itemy do wody, b)przynieś Tomowi 100 ratów albo pomagaj innym, Chodzi tu raczej o coś typu, zaufaniaj jakiemuś NPC, ja postanawiam węszyć na FACC oraz na Mainie, ale czy ktoś by mógł sprawdzić PACC arenę na Rooku? Doceniam wypowiedz Pana Klocka sprzed Roku, o tym że tylko parę osób chce coś odkryć a reszta ich krytykuje. |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Może sam ktoś to napisał?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() To jest jezyk orkow.... bylo o tym pisane wiele razy np w temacie o Slepym Orku, ale przeciez ten przycisk "szukaj" zabija, lamie palce powoduje gradobicia, trzesienia ziemi i bol jader wiec ciezko go wcisnac.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z cala pewnoscia -.-. Znowu jest walina naabkow ktorzy mysla ze odkryli cos nowego... Mam nadzieje ze to minie jak poprzednim razem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Guest
|
![]() Byc morze ten Spike sword nie jest nawet powiazany z rookiem byc moze i kiedys dawno temu byl na niego qest ale i to raczej wydaje sie byc absurdalne.
Raczej nie da sie wziac miecza do ktorego (nawet gdybys znalazł sie na tej wyspie) dostepu broniom fire fieldy i kamienie Nudzi sie wam gra rooksteyerami i zakładacie takie tematy rzebyscie mieli co do roboty ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A teraz idz przeszukaj forum i sie dowiedz z wywiadow ze CipSoft nie usuwa questow tylko co najwyzej je utrudnia. A quest na spike'a byl. O! W profilu jest twoj wiek, skad ja go znalem? Lepiej rzebys zlapal slownik i poczytal. Buahahha jaki dzieciak, fajne masz chary i wyobraznie.. Ostatnio edytowany przez Cashtan - 10-01-2007 o 18:00. Powód: Lubie edytowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Hmm... Chyba już wszyscy piszą o czymś innym. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Sopot
Imię: Simon Rokkie
![]() |
![]() Cytuj:
Potwierdzam CipSoft nie usywa a jak cos chce z nimi robic to je utrudnia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: Kaniek from Azura
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 23
Skille: 2/4
![]() |
![]() Treasure of Captain Iglue
To jest napisane w liście na salmon quest, nie zastanawia was kim w ogóle był ten kapitan? Albo Skąd się wział, albo skąd w takim chodźby odludziu wzieły się kamienne mury??
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Z kad wziasc Sandals i czemu duzo ludzi je nosi przeciez maja 0 obrony
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Guest
|
![]() 1.Słyszałem kiedyś o Soft Boots na rooku na tym samym quescie co spike sword (jesli to jest quest) była taka zagadka od GM, że Soft Boots należy szukać na początku gry było to powiedziane około 3 lat temu!
2.Odkrycie zagadki (jesli ona istnieje) może należy poszukać w tunelach na carlin quest gdzie jest dużo miejsc do odkopania kilofem. |
![]() |
![]() |
#298 |
Guest
|
![]() A ostatnio oglądam se filmiki na Tibiacam i patrze a to Sunrise popieprza po mintwallin (dobrze napisałem??).Aż mnie to ździwiło aż wszedłem na statystyki Tibi. Sunrise no-voc .A na filmiku było jak on spieprzył im ( filmik był z perspektywy goniącego gracza).
zkomętujcie to , czy aby Sunrise odkrył tp do mintwallin? Bo przecież jakimś tp posiłki z mintwallin musiały przyjśc do minohell co nie ? |
![]() |
![]() |
#299 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Sopot
Imię: Simon Rokkie
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#300 |
Guest
|
![]() Pytałem sie wszedzi i dowiedzialem sie nowych rzeczy:
1.Quest z Mino Magiem istnail toz byl kiedys klucz ktory otwieral te drzwi do mino maga, nie trzeba bylo go zabijac tylko biedz do teleportu a teleport prowadzil do miasta mino gdzie byl ten mino General cos, trzeba bylo go zabic a on mial w sobie klucz otwierajacy dzrwi do teleportu ktory prowdzil do dziwnego pokoju ze skrzynio z boot's cos tam ktorymi mozna bylo przejsc po wodzie (wygladaly tak samo jak soft boots) , do wysepki ze spike swordem na ktorej byl teleport i telepertowal cie do NPC Williego. ![]() 2. Widzialem nawet gdzies screeny jak ktos stoi na tej wysepce z tymi butami i spike swordem, z pewnoscia docieklem do tego ze to nie byl OTS. 3. Quest byl dostepny na tibi 7.2-7.4 pozniej Cipsoft usuneli ten quest poniewaz zostawali Rookstayerzy ktorych Cipsoft nie lubi poniewaz zabieraja miejsce expowisk mniejszym lvlom 1-8lvl !! |
![]() |