Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-01-2007, 16:54   #721
Dezerter_KTS
Użytkownik Forum

Dezerter_KTS's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Poziom: 59
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lindlay Pokaż post
zaczela sie wojna i odrazu ludzie zaczynaja tutaj postowac;] Jak narazie spokoj, ja mam wielkie freezy ... zreszta duzo polakow tez
Z tego co wiem to tylko użytkownicy neo maja problemy... ja tam mam 0 laga... czasami minimalnie zalaguje ale ogólnie to czyściutko.

PUNK NOT DEAD
Dezerter_KTS jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-01-2007, 16:56   #722
Sacredek
Guest

Domyślny

Kaziu jakis wyjatek a masz z neo??glupi zbieg okolicznosc wojna a tu lagi... ;S

stary 13-01-2007, 17:11   #723
Dezerter_KTS
Użytkownik Forum

Dezerter_KTS's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Rybnik

Profesja: Elder Druid
Poziom: 59
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sacredek Pokaż post
Kaziu jakis wyjatek a masz z neo??glupi zbieg okolicznosc wojna a tu lagi... ;S
Nie mam neo, ale mam Rybnet

PUNK NOT DEAD
Dezerter_KTS jest offline  
stary 13-01-2007, 18:02   #724
Retukss
Użytkownik Forum

Retukss's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 112
Retukss ma numer GG 9734091 Send a message via Skype™ to Retukss
Domyślny

pod GH turtli Beachesy zadymę robią...
stary 13-01-2007, 18:16   #725
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

bicze w veno xD
Doom Terror jest offline  
stary 13-01-2007, 18:38   #726
Filemon :>
Użytkownik forum

Filemon :>'s Avatar

Data dołączenia: 06 12 2003

Domyślny

Tak sie zastanawiam ... czy ci co poszli do Liar of Tigers wiedza ze maja byc miesem armatnim Beach, ktore ma dolaczyc w razie klopotow ? czy moze mysla ze to fajna gildia ktora bedzie neutralna w czasie wojny xDDDDD :lol: z takim lidershipem nie macie na druga opcje co liczyc
Filemon :> jest offline  
stary 13-01-2007, 19:18   #727
Eti
Użytkownik Forum

Eti's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa Pokaż post
Taaa fosa nie jest juz tylko odpowiedzialny za trzesienia ziemi, gradobicie i koklusz. Wez ty sie lepiej zastanow dzieki komu grasz na tym serwie bo napewno nie dzieki aacie ktorego wtedy jeszcze nie bylo...pomysl kto dowodzil jak swe nam dupe lali. I nie piernicz o tym ze fosa wymyslil zeby huntowac tych co placili bo w dpft nic nie dzialo sie bez glosowania.
wszystko bylo glosowane a huncenie beduriona i perrego to bylo glosowane ? fosfik bez slowa zaczo lhuncic i zabijac ich bez zadnego powodu ...
a fasgika nie szanowalem nigdy i nic mu nie bede zawdzieczal dla mnie to wysoko lvlowy pionek i jego los mnie nie obchodzi ....
Eti jest offline  
stary 13-01-2007, 20:12   #728
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eti Pokaż post
wszystko bylo glosowane a huncenie beduriona i perrego to bylo glosowane ? fosfik bez slowa zaczo lhuncic i zabijac ich bez zadnego powodu ...
a fasgika nie szanowalem nigdy i nic mu nie bede zawdzieczal dla mnie to wysoko lvlowy pionek i jego los mnie nie obchodzi ....
hunt perrego i beda to sprawa miedzy nimi wiec nie szukaj dziury w calym...a czy fosfika szanujesz czy nie jest malo wazne, dzieki niemu jestes na tym serwie i to jest fakt
Aro aka papa jest offline  
stary 13-01-2007, 20:21   #729
Soul Hunter
Użytkownik Forum

Soul Hunter's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
Domyślny

Cytuj:
hunt perrego i beda to sprawa miedzy nimi wiec nie szukaj dziury w calym...a czy fosfika szanujesz czy nie jest malo wazne, dzieki niemu jestes na tym serwie i to jest fakt
Sprawa między nimi? Przez to że fosie nie chcieli pomóc w ubiciu perrego i bedka, on znalazł powód by nie pomagać polakom przy noct~ itd, co doprowadziło do rozpadu dpft...mercy plz

Aro~ sami wiemy jakie te głosowania były, często jak fosa powiedział odwrotnie do większości, to wszyscy następni zmieniali zdanie... i co to za głosowanie, gdzie tak czy owak, głos fosy miał być najważniejszy

Fosie może i niektórzy mają co zawdzięczać, ale nigdy nie pogodzę się z faktem iż on mógł robić co tylko chciał, PAować itd a każdy inny musiał przestrzegać zasady.

Sam powiedz, dzień dla swojego własnego rs'a, który polega na ubijaniu kogo się chce, to jest fun?
Soul Hunter jest offline  
stary 13-01-2007, 20:28   #730
Amirez
Użytkownik Forum

Amirez's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soul Hunter Pokaż post
Sam powiedz, dzień dla swojego własnego rs'a, który polega na ubijaniu kogo się chce, to jest fun?
yyyy........ mmmmmm...... jest ?
Amirez jest offline  
stary 13-01-2007, 20:33   #731
Soul Hunter
Użytkownik Forum

Soul Hunter's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amirez Pokaż post
yyyy........ mmmmmm...... jest ?
Jest ale nie dla tych zabitych, a przypadkiem to byli też moi qmple

chyba ich mam za dużo...
Soul Hunter jest offline  
stary 13-01-2007, 20:36   #732
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Sprawa między nimi? Przez to że fosie nie chcieli pomóc w ubiciu perrego i bedka, on znalazł powód by nie pomagać polakom przy noct~ itd, co doprowadziło do rozpadu dpft...mercy plz

Aro~ sami wiemy jakie te głosowania były, często jak fosa powiedział odwrotnie do większości, to wszyscy następni zmieniali zdanie... i co to za głosowanie, gdzie tak czy owak, głos fosy miał być najważniejszy

Fosie może i niektórzy mają co zawdzięczać, ale nigdy nie pogodzę się z faktem iż on mógł robić co tylko chciał, PAować itd a każdy inny musiał przestrzegać zasady.

nocta to jego rl i wylapal hunta klepal bys swojego ziomka z rl bo typ z pl ci tak mowi?lol...a zdanie zmieniali ci ktorzy mu ufali...+ jesli praktycznie solo wygrywasz war (mial 50% fragow w dpft) to mozesz robic co chcesz jak chcesz i kiedy...takie sa realia obecnej tibii

ps. on doprowadzil do rozlamu w dpft?lepiej zadac sobie pytanie czym stalo sie dpft bo napewno to nie jest to co kiedys
stary 13-01-2007, 20:43   #733
Soul Hunter
Użytkownik Forum

Soul Hunter's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nocta to jego rl i wylapal hunta klepal bys swojego ziomka z rl bo typ z pl ci tak mowi?lol...a zdanie zmieniali ci ktorzy mu ufali...+ jesli praktycznie solo wygrywasz war (mial 50% fragow w dpft) to mozesz robic co chcesz jak chcesz i kiedy...takie sa realia obecnej tibii

ps. on doprowadzil do rozlamu w dpft?lepiej zadac sobie pytanie czym stalo sie dpft bo napewno to nie jest to co kiedys
Grasz już długo w tą grę i chyba nie powiesz mi, że wciąż wierzysz że ilość fragów odpowiada temu ile kto w wojnie zrobił... to że ktoś ma najwiekszą siłę sdków, dobrego bota i wpadają mu fragi to nie znaczy że sam wygrał tą wojnę...
nie no solo wygrał...beka

Wiadomo ze dpft to nie jest to samo dpft co kiedys, wszystko sie zmienia, ownerzy jak i postaci.. no ale nie powiesz mi ze 'robiąc tak samo źle' jak inni fosfik chciał poprawic sytuację... bo jakby ruszył tyłek i pomógł, to mysle ze moglby liczyc na pomoc gdyby perry itd go lali...
Soul Hunter jest offline  
stary 13-01-2007, 20:45   #734
auron666
Użytkownik forum

auron666's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: BBa

Imię: Auron'el
Profesja: Knight
Gildia: Undisputed
Poziom: 113
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filemon :> Pokaż post
Tak sie zastanawiam ... czy ci co poszli do Liar of Tigers wiedza ze maja byc miesem armatnim Beach, ktore ma dolaczyc w razie klopotow ? czy moze mysla ze to fajna gildia ktora bedzie neutralna w czasie wojny xDDDDD :lol: z takim lidershipem nie macie na druga opcje co liczyc

Chłopie usiądz już z tymi tekstami bo bredzisz
auron666 jest offline  
stary 13-01-2007, 20:51   #735
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Grasz już długo w tą grę i chyba nie powiesz mi, że wciąż wierzysz że ilość fragów odpowiada temu ile kto w wojnie zrobił... to że ktoś ma najwiekszą siłę sdków, dobrego bota i wpadają mu fragi to nie znaczy że sam wygrał tą wojnę...
nie no solo wygrał...beka
Najwiecej fragow w tym masa solowek...i calosc taktyki na spole z glide<---tak to fosa...wiesz ze niemam nic przeciwko tobie stary ale nie wypowiadaj sie w kwestiach o ktorych nie masz do konca pojecia bo cie tam nie bylo, wystarczy nam juz masa all knowing bartholoweow itp talatajstwa

pozdro
stary 13-01-2007, 20:56   #736
Gidekab
Użytkownik Forum

Gidekab's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Cieszanow

Profesja: Paladin
Poziom: 108
Skille: 94/59
Poziom mag.: 19
Gidekab ma numer GG 0000000
Domyślny

Cytuj:

afro DPFT nie jest tym co kiedys i juz nigdy nie bedzie wszystko sie zmienia i z tego co piszesz to wydaje mi sie ze wina obarczasz za to polskich graczy z DPFT ale mylisz sie, nie moge wiedziec co sie dzialo wewnatrz waszej gildi, ale wiem co wyrabial fosa i jego kompani. Powiem na swoim przykladzie " blokowanie na of na warlordach przez Alidusa, Cisto okradanie z loota, slynne exp locki Farylina, o ktorych zostalem poinformowany dopiero po tym jak mnie ubili, wywalanie z expowisk, czesto tez bylem atakowany dla zabawy gdzie zostawiali mnie na red hp, wyzwiska itp. to ze gram tutaj jak i wiele innych osob zawdzieczam leszczowi, lukiemu, lindowi oraz innym graczom polskim ktorzy przeciwstawili sie wkoncu hunceniu wielu polskich graczy. ja jestem jednym przykladem a tych przykladow jest o wiele wieceje.
Gidekab jest offline  
stary 13-01-2007, 21:00   #737
Bartholomew
Użytkownik Forum

Bartholomew's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd

Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
Domyślny

nah moze nie wiem o wojnach tyle co ty, nie gram tak dlugo na jak ty ale dosyc dobrze znam arcanie, mam z kim gadac o tych starych dziejach wiec moge cos mowic. wcale nie jestem all knowing. poprostu mowie to co wiem i tego sie trzymam. badz dalej przydupasem i dupolizem fosy ale nie uwazaj sie tez za allknowyn bo wiesz tylko to co jest dobre dla twojego pana aka fosfika.
moze i ma dobre pvp ale to jest sprawa botów;](z tego co slyszalem a moge sie mylic)
Bartholomew jest offline  
stary 13-01-2007, 21:01   #738
Eti
Użytkownik Forum

Eti's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
Domyślny

ale i tak wkoncu hiszpanie odpuszcz tylko milwin lya ktorzy chca grac bo tym razem fosfik ma za duzo przeciwnikow i zawsze beda mass logi na jego gildie do puty o nie przestanie tutaj grac ciebie arowix to nie bochodzi bo i tak nie expisz tutaj ale innych tak i pwenie po jakims czasie beda chcieli pograc a nie walczyc
Eti jest offline  
stary 13-01-2007, 21:03   #739
KENDZIO
Użytkownik Forum

KENDZIO's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: J-w

Poziom: 66
Poziom mag.: 55
Domyślny

i tu sie zgodze z toba xD gildia nawtet niezla duzo ludzi 100 + BTW oby wzieli udzial w wojnie dla dobra ich i nie tylko ich
KENDZIO jest offline  
stary 13-01-2007, 21:06   #740
Amirez
Użytkownik Forum

Amirez's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KENDZIO Pokaż post
.... wojnie dla dobra ich i nie tylko ich
Tez uwazam ze trzeba walczyc dla dobra ich a nie ich

Ostatnio edytowany przez Amirez - 13-01-2007 o 21:10.
Amirez jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania