![]() |
#1741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
|
![]() no i to jest prawdzie ET. Wuja i te jego plany
![]() ![]() Hail Misiek!! ![]()
![]() |
#1742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Gz Wujek xD.
BTW. Aż mnie dziś zatkało... największy peace player - Acr Chemics sobie rs załapał ![]() Mentor już rozdziela hunty ? O.o 00:33 Milivojac [87]: i fight for freadom 00:33 Milivojac [87]: mentor hunt me Ostatnio edytowany przez Fin'er - 14-01-2007 o 01:35. |
![]() |
![]() |
#1743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Wartex ~
Jan 14 2007, 01:01:28 CET Killed at Level 106 by Pephy Gz ![]() ![]()
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me |
![]() |
![]() |
#1744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: FinNOT
Profesja: Master Sorcerer
Świat: ŚfińskiLand
Poziom: 222
Poziom mag.: 1
|
![]() Impressive solo Pephy! xD!
W takim razie w tej chwili jest, 17:8 sweet ![]() Z tego co wiem; - Hayalet skończył z Obsidią, - Elite Teddiie zapytał o payment, jeśli wyniesie za dużo, to kończy także. Sweet ![]() Powolutku i do przodu ;> Let The bodies hit the floor! xD ~Dala |
![]() |
![]() |
#1745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() no fajniusi !
a ten pierwszy filmik illu'hawka na tibicam.com to co pokazywal ?,bo ja tam widzialm tylko up&down |
![]() |
![]() |
#1747 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Cytuj:
hehe tak podejrzewalem ze hayalet ma juz dosc, ale ze elite tediie juz mieknie, tego sie nie spodziewalem. Ng chyba juz nie bedzie tak chetnie wychodzic na exp, np Wartex padl kupujac blessy HAHAHAHA |
|
![]() |
![]() |
#1748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
|
![]() milivojac do ng dolaczyl
moj byly kumpel bo juz sie do niego nieodzywam a szkoda bo spoko byl i musial do ng Ostatnio edytowany przez marigo - 14-01-2007 o 09:32. |
![]() |
![]() |
#1750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() Hayalet kupil chara i doigral sie, a taki kozak byl. Pierwszy owner byl spoko, teraz tylko czasami gra Memy Chemics'em.
|
![]() |
![]() |
#1751 |
Użytkownik Forum
|
![]() marigo:
Jezeli ty konczysz z kims znajomosc bo doszedl do NG to naprawde gratz dla ciebie. Ickus jest w NG zeby zabic tyllko jedna osobe z ET i to nawet nie jest Polak;p Taki jego prywatny powod;p W Dejavu byla tez ogromna sila sd itp, tylko ze czesc sie nie logowalo, druga czesc nie mialy kasy i w rzeczywistosci walczyly osoby tez co to teraz zaczely oczywiscie wtedy bez Pephiego. Don~: tak cie smieszy ze sie pomylil?? u mnie w domu 3 osoby graja w tibie, kazdy innym vocem, non stop zmieniamy hotkeye. Kazdy moze sie pomylic. Szczescie ze Pephy tam cos planuje z huntami itp a nie Mentor;p Jak patrze po tym wszytkim nawrazie to wszytko ladnie wyglada ale wyjebac 164 pall i 149 knighta nie jest latwo;p Wujek to wyjdzcie 8 na open battle i mass log;p Jak ja lubie powkur.... ludzi na tym forum ![]() |
![]() |
![]() |
#1752 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. Szkoda troche mi ze Ickus padl, on jest spoko. Pamietam go jeszcze z Lord Maviego ![]() |
|
![]() |
#1753 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() wiecie teraz jest troche inaczej macie racje !! ktosmzoe powiedziec po co evo bo ponoc ostatnio nas wydymal i za free wolny z wojny byl ... i wtedy przed wojna tez zaliczyl deda ale widzicie no tym razem jest OK Dzieki Bogu !! wiecie wiadomo jest ciezko nam my ie walczymy o wladze tak naprawde lecz o uswiadomienie Ng jak to jest nie grac samemu .... wcale niepowiedziane ze nagle kicki sie posypia kazdy kiedysbladzi tak samo jak ja !! ale czy ktos bedzie chcial sie z nich zmienic to ich sprawa i na to wplywu nie mamy
![]() ![]() hail Celuś :* ![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() aha co do Mentora ze ludzie na niego narzekaja ... ja akurta ma mz nim dobry kontakt i stosunki ^^ stosunki miedzyludzkie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() : ) no powoli do przodu...
~btw. zna ktos kogos kto sprzedaje pacc'a w tibi?
#1756 |
Użytkownik Forum
|
![]() FLoy zglos sie do Mentora napewnie cie nie orznie bUAAHAHAHAHAHAHAH
srrka wymsklo sie;p Arha a jak gram z cafy to mam zrobic 1000 tysiecy kopi??? Ostatnio edytowany przez Maqon - 14-01-2007 o 11:43. |
![]() |
![]() |
#1757 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Wujo, to że Ty masz dobre stosunki z Mentorem to nie ulega wątpliwości tak samo jak Mannow trzyma się dobrze z Dorpazem -.- Do kogoś tam @up Milivojac doszedł do NG bo ma hunta od Mentora ;>. Nie chcesz... nie gadaj z nim ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1758 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Goleniow
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara-> Iridia
Poziom: 90+
Skille: 90+/60+
|
![]() ET nareszcie zaczelo rosnac w sile z 10 graczy powstalo 20
![]() Oby tak dalej szlo ze NG bedzie dostawac po du.. |
![]() |
![]() |
#1759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Wujo rzadzi
![]() Dziwi mnie to co robia "ci nowi z NG" za wszelka cene chca isc i expic, ja na wojnach nie polowalem, noo chyba ze robilismy trapa na Rybe ![]() ![]() Hayalet podobno kupil chara jak to wszyscy zauwazyli, staremu pomagalem kiedys zrobic explorera na lizardach i on byl ze tak powiem spoko, szanowalem go jako lidera Vandali i nie przeszkadzalo nam sobie pomagac bezposrednio po wojnie Kooler vs Vandalz. A ten nowy to faktycznie dziwny jakis, strzelal do mnie a jak mu oddalem (dostal na 103 z gsa ![]() Ladnie ET fraguje, dzielnych szwedow macie teraz w swoich szeregach ale "plax"- nie nazywajmy NG nobami bo nobami nie sa i jak -co moze sie przeciez wydazyc - jak NG wygra to wstyd przegrac od nobow ![]() Odnosnie grania kilkoma osobami na jednym kompie- mam taka sugestie, w tibi jest plik konfiguracyjny Tibia.cfg wystarczy to podmienic. Mozna zrobic np katalogi - Dodi, Booka, Vylkano, Ryba do tych katalogow powrzucac pliki Tibia.cfg i kazdy ma swoje ulubione klawisze pod reka ![]() pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 14-01-2007 o 12:21. |
![]() |
![]() |
#1760 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
|
![]() Cytuj:
poprostu przestal sie do mnie odzywac bo kiedys mielismy takie same lvl a teraz on ma 80+ a jak hacka mialem i juz sie z takimi jak ja niezadaje |
|
![]() |