Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-01-2007, 10:35   #341
Shifos Wielki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez []=Dodziak=[] Pokaż post
Taaa.... sorry że Ci zwrócę uwage ale zdaje mi się że Ty Marek nie wiele robisz w tej wojnie i sam za dobrego pvp nie masz. Więc odłóż na bok te zbędną krytykę. Thx i nie odbieraj tego jako atak na swoją osobę!
Moje pvp jest na tyle dobre ze w 10 minut mnie nie mogli ujebac w 4 na piratach i musial przyjsc do pomocy Dany Karde wiec nie narzekam na swoje pvp, bo sie chlopaki musieli nabiegac zeby smiesznego 66 rp zabic a w wojnie nie biore udzialu bo od poczatku bylo wiadomo jak to sie skonczy siedzeniem po pz i dyskusja na vento
2 sprawa jest pelno szpiegow polskich ktorzy melduja poslusznie szweda o kazdym polskim ruchu liczac na to ze po wojnie beda spokojnie expic ale moim zdaniem szwedzi pozwola grac pol roku po zaplaceniu paymentu i jak Polacy stana znowu na nogi z kasa powtorza numer zeby miec forse na dalszy exp poprostu beda traktowac te garstke Polakow ktorzy zostana jak krowy dojne i tyle mam do powiedzenia w sprawie tej wojny.

Ostatnio edytowany przez Shifos Wielki - 13-01-2007 o 10:38.
Shifos Wielki jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-01-2007, 11:15   #342
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grypek Pokaż post
A ty jak zwykle krytyk. Może on pije z rodzicami? A skąd wiesz? Byłes u niego w domu?
Nie no jak sie czuja ziomami bo pisza wszedzie gdzie popadnie ze oni sa experienced alkos no to sory buheheheheh.

@ Sidar
Gadasz glupoty nic w tej wojnie nie zrobiles oprocz tego ze padles na 4 hity wiec moze przystopuj z posadzaniem liderow o.0
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 13-01-2007, 11:33   #343
Iomer Thunderblade
Użytkownik Forum

Iomer Thunderblade's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
Domyślny

@zalfiq

nie, ja poprostu lubie jihad

Iomer Thunderblade jest offline  
stary 13-01-2007, 13:49   #344
Visek13
Użytkownik Forum

Visek13's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Visekk
Profesja: Sorcerer
Poziom: 41
Poziom mag.: 41
Visek13 ma numer GG 1494896
Domyślny

Ta cala wojan to jest hore... n00by z 10 lvlami pisza na trade wszyscy polcy do thais b wojna sami g*wno zrobia w tym kierunku ap o 2 od tego nie jest trade tylko predzej game chat... po 3 szwedzi sa silniejsi wpadnie wam pare takich hlvli noctornow i co zrobicie? ;p
Skonczy sie pewnie odrabianiem lvlu, expieniem po nocach... ale coz takeiz jestzycie mi osobisice ta wojna przeszkadza, stoi na drodze do swietnego grania... chyba ze ktos to wreszcie skonczy albo da szwedom popalic!!! bo ja sie nie czuje na silach

@ Edit: Sory za bledy...

Ostatnio edytowany przez Visek13 - 13-01-2007 o 13:52. Powód: szybko pisze
Visek13 jest offline  
stary 13-01-2007, 14:11   #345
Gedors
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 01 2007

Domyślny

Siema wszystkim

Moim zdaniem wojny były, są i będą. Kwestia kto wygra tę jest ciągle otwarta. Nieraz się zdarzało, że gildie skazywane na pożarcie dzięki wytwałości podnosiły się z kolan (np. Anima na Aldorze). Także Raise Against ma naprawdę duże szanse na zwycięstwo.

Jednak to co najbardziej mnie zbulwersowało to wątek o wojnie na Selenie znajdujący się na tibia.de W rzeczywistości to nie Szwedzi, ale Słoweńcy są największym zagrożeniem dla polskich graczy. Oni dyszą nienawiścią do Polaków i są po prostu rasistami. Żeby nie być gołosłownym :

Smulis Karde
I @r3 R37@Rd

Woties: 672
Tibia status: Active

You dont need to be trained to kill polacks........ they suck thats in their blood..

Czy też:

Smulis Karde
I @r3 R37@Rd

Woties: 672
Tibia status: Active

Smulis is da man who owned your ass on selena...
if you wanna flame me go ahead if you wanna kill me try it...
many have tried and all of them failed...

I wish i was a nazi... they were great and some still are.

Tutaj macie link do tego wątku i oceńcie to sami...

http://tibia.gamigo.de/forum/showthr...7&page=1&pp=15
Gedors jest offline  
stary 13-01-2007, 14:48   #346
Master Vader
Użytkownik forum

Master Vader's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Niegrający
Master Vader ma numer GG 5409742
Domyślny

Taaa..a moim zdaniem najgorsze w tej wojnie jest to, że przeradza się ona w wojne na tle rasistowskim...porażka...
Master Vader jest offline  
stary 13-01-2007, 21:57   #347
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

ludzie pokroju smulisa sa po prostu ponizej poziomu i szkoda o nich gadac, wiesz takich nie pouczy sie ani gadka ani gra po prostu musieliby im tam zrobic na te Slowenie jakis wjazd jak mu rozpieprza chate zabija 70% rodziny a jego wdupia na 5 lat do obozu to moze wyczai o co chodzi chociaz i tak nie ma gwarancji bo podobno czlowiek ze wsi wyjdzie ale wies z czlowieka nigdy, na tej zasadzie on nigdy nie zmieni swoich idiotycznych pogladow. Poza tym dziiwi mnie jego rasizm, Slowenia jest takim samym zadupiem jak Polska a rasizm raczej swiadczy o jakichs kompleksach wiec byc moze ma jakies kompleksy narodowosciowe i musi w grze dac sobie luzu.
Marczio jest offline  
stary 14-01-2007, 05:48   #348
Master_Macavelli
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 12 2006

Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny @wojna

Hmmm... od czego moglbym zaczac... najlepiej wszystko wypunktuje.

1. Wojna jest ciezka i bedzie ciezka, z tego wzgledu, ze jest to pierwsza wojna w naszym gronie, przez co nie mamy zgrania, np. 'combo', lecz pracujemy nad tym, aby bylo jeszcze bardziej doskonale.

2. To co pisza na forum tibia.de/pl/com na temat polakow, to w wiekszosci prawda, wiec nie ma sie czemu sprzeciwiac, nawet jezeli razi to wasza dume. Oczywiscie niektorzy nie dorosli jeszcze do tej gry, przykladem jest puge, dany karde, dla ktorych jak dla mnie nie ma paymentu.

3. Larosa nie ma? Trudno. Koti nie bedzie bral udzialu? Trudno. Alucarda nie bedzie? Trudno. Ja moge was zapewnic, ze nie mam zamiaru im placic, podobnie jak kilka innych osob, np. Koti, i bedziemy walczyc do konca, do rookgardu. Ja nie zalamuje sie tym, ze mam w teamie o 1, 2,3, 10 osob mniej jezeli w dalszym ciagu jest ktos kto chce walczyc u mego boku. W Rise Against jest sporo osob, ktore sie w ogole nie loguja, zmienily serwer, nie obchodzi ich to co bedzie na selenie... ci ktorzy sie nie loguja, uwazaja, ze po miesiacu - moze dwoch, wszystko wroci do normy, ale nie, jezeli my przegramy, to oni tymbardziej nie beda mogli wrocic na selene, chyba, ze zaplaca, co niczego nie zmieni, bo w dalszym ciagu beda zabijani.

4. Jezeli wytlumaczeniem na to, ze nie bierzesz udzialu w wojnie, jest to, ze masz maly level, to mozesz pomoc nam w inny sposob, rob runy/kase i wysylaj mi ja do Venore, na pewno sie przyda. Kilka osob juz to robi, i jestesmy naprawde wdzieczni, ze mozemy te runy/kase przekazac komus kto padl i nie ma na blessy, a chce walczyc. Np. Sulle mial hacka i dostal kilka bp uh z tego, co ktos nam przekazal na wojne. Kolejna sprawa, ktora moze nam pomoc to noob-char, 8-15stolevelowe postacie, na ktorych wam nie zalezy. Rowniez one sa nam przydatne. Bardzo chetnie poszlibysmy po Zorlana, ktory expi na dlair Venore, jednak stamtad nie ma wyjscia... dlatego potrzebujemy okolo 30 osob, ktore wejda na noob chary i zablokuja tak droge, zeby nie mogli przejsc, jezeli zaczna was zabijac, to beda mieli red-skulle/bany->delety. Zainteresowane osoby moga do mnie pisac, wysylac listy, paczki. Z gory dziekuje w imieniu calego Ultimation.

5. Jezeli uwazacie, ze wojna jest juz przegrana, to nie, nie jest, o czym sie w krotce przekonacie. Jak na razie jest nam sie ciezko zorganizowac, z tego powodu nie ma jeszcze fraga/akcji po naszej stronie, jednak czas ten jest wykorzystywany w inny sposob, jak np. obmyslanie akcji, drogi ucieczki, robienie kasy, wystarczajacej ilosci noob charow, cwiczenia combo.

@Iomer: good joke

@Szifos: jezeli myslisz, ze jestes taki dobry (czemu nie przecze, byc moze), bo przezyles 10 minut... i myslisz, ze szwedzi nie potrafia zabic 60rp, to jestes w bledzie i miales po prostu farta, lub sie z toba bawili. Jezeli mi teraz powiesz, ze sie nie bawili, to od razu moge ci odpowiedziec, ze tak, bawili sie, inaczej przyszedlby zorlan, ktory ma cie na 1 ue, 700hp+, o czym sie sam przekonalem.

@Wszyscy: dajcie nam troche czasu i przestancie wchodzic na Kotiego, po prostu tibia to nie wszystko, 'real' jest wazniejszy niz gra i niech tak zostanie przynajmniej dla nas, Polakow. To jest kolejny atut szwedow, ze oni traktuja ta gre duzo powazniej, przez co siedza 24/7 przed monitorem, nie robiac niczego innego, kiedy oni sie ucza? Nigdy. Nie twierdze, ze ja siedze malo, albo ostatnio takze staram sie poswiecac tej grze malo czasu, a w kazdym razie z umiarem i robie inne rzeczy (nauka... nauka... nauka...). Zamiast wyzywac Kotiego od noobow i tchorzy, pogadajcie z nim normalnie, bo jest z niego spoko typ.
stary 14-01-2007, 09:32   #349
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

@Master_Macavelli

True, true......

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 14-01-2007, 10:05   #350
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Marczio jetses co najmniej smieszny twierdzac ze ja nic nie zrobilem w tej wojnie Spytaj o zdanie Mac~ to ci powie na kim mozna polegac dopiero potem wyrazaj swoje zdanie ktore jest malo ogarniete i nie poparte zadna wiedza.GL

Hahahhaha moge cie tylko wysmiac to co powiedziales nie mam do ciebie teraz wogole szacunkuobejrz sobie filmik z kamery xana karde dopiero pierdol te glupoty a i tez chcial bym zobaczyc jak sie trzymasz z 5 or more swe na klacie gdy masz 720hp wytraciles all ssa i wystrzelales 1,5bp sd w Bonne.Mysle ze kazdy by padl tu tak samo bo samymi uhami w trapie sorkiem nic sie nie da zrobic poniewaz to jest naprawde smieszne combo 720-.-.Wiec chce zobaczyc ciebie w akcji.

Ostatnio edytowany przez Sidar - 14-01-2007 o 10:11. Powód: dopisanie wiekszej ilosci info
Sidar jest offline  
stary 14-01-2007, 10:54   #351
Shifos Wielki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła

Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
Domyślny

[quote=Master_Macavelli;1196127]Hmmm... od czego moglbym zaczac... najlepiej wszystko wypunktuje.

@Szifos: jezeli myslisz, ze jestes taki dobry (czemu nie przecze, byc moze), bo przezyles 10 minut... i myslisz, ze szwedzi nie potrafia zabic 60rp, to jestes w bledzie i miales po prostu farta, lub sie z toba bawili. Jezeli mi teraz powiesz, ze sie nie bawili, to od razu moge ci odpowiedziec, ze tak, bawili sie, inaczej przyszedlby zorlan, ktory ma cie na 1 ue, 700hp+, o czym sie sam przekonalem.

Zle mnie chyba zrozumiales oni nie przyszli mnie zabic bo jestem Polakiem--- przyszli popekowac,przyszlo najpierw 3 rs 80+rp 65rp i jeszcze jakis tam jeden biegali zam mna i lali nie na zarty dopiero jak Dany przylazl to mnie bodajrze na 3 ue zwalil. Poprostu twierdze ze nie sa tak dobrzy za jakich sie uwazaja a i ja sroce z pod ogona nie wypadlem wiec Zorlan nie ma tu nic wspolnego jak by przyszedl to raczej by powiedzial "pay boh" a nie ponizal sie do zabicia mnie

A jesli chodzi o wojne to zycze powodzenia 1000x wolal bym zeby to Polacy wygrali ta wojne bo Puge i reszta tej chorej rodzinki naprwade juz przegina.

Ostatnio edytowany przez Shifos Wielki - 14-01-2007 o 10:59.
Shifos Wielki jest offline  
stary 14-01-2007, 11:06   #352
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Hahahhaha moge cie tylko wysmiac to co powiedziales nie mam do ciebie teraz wogole szacunkuobejrz sobie filmik z kamery xana karde dopiero pierdol te glupoty a i tez chcial bym zobaczyc jak sie trzymasz z 5 or more swe na klacie gdy masz 720hp wytraciles all ssa i wystrzelales 1,5bp sd w Bonne.Mysle ze kazdy by padl tu tak samo bo samymi uhami w trapie sorkiem nic sie nie da zrobic poniewaz to jest naprawde smieszne combo 720-.-.
ty zostaw tom wojne i idz wes sie za jenzyk polski dwa zdania i conajmiej kilkanascie blenduf

Ty zostaw ta wojne i idz wez sie za jezyk polski! Dwa zdania i conajmniej kilkanascie bledow!!!!!!!!!

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 14-01-2007, 11:32   #353
Bobek55
Użytkownik forum

Bobek55's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Godziszka

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 15
Poziom mag.: 20
Domyślny

ja gralem na selenie ale jusz nie gram mialem 13 a mam 10 nim ale bohy som bardzo drogie noble armor jest tanie ale muj kumpel kupil noble armor za 4 ruzcke dla druta ten gosciu co kupil tom ruzcke musi byc pze lol bo taka ruzcka 1.2k
Bobek55 jest offline  
stary 14-01-2007, 11:44   #354
Gedors
Użytkownik forum

Domyślny

Jak na razie najbardziej spisują się noobchary bijące Szwedów w Thais.

Żałosne

Ostatnio edytowany przez Gedors - 14-01-2007 o 11:46.
Gedors jest offline  
stary 14-01-2007, 11:51   #355
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gedors Pokaż post
Jak na razie najbardziej spisują się noobchary bijące Szwedów w Thais.

Żałosne
Jesli wg Ciebie texty typu "IDZIEMY BIC SZWEDUF W VENORE !!!1one!" to jest "spisywanie sie" to powodzenia w dalszym zyciu. Jak widze tych noobow pod depo to az mam ochote ich wytluc :/ a ludzie sie dziwia skad taka a nie inna opinia o Polakach :/

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 14-01-2007, 11:58   #356
Komin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin

Profesja: Paladin
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik Pokaż post
Ty zostaw ta wojne i idz wez sie za jezyk polski! Dwa zdania i conajmniej kilkanascie bledow!!!!!!!!!
Nie powinno byc "tę wojnę" ?

@Macavelli
Po prostu brak mi slow xD Super, ze odwiedziles te forum
stary 14-01-2007, 12:04   #357
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Mysle ,ze moj polski stoi na wikeszym poziomie niz twoj a ja sie nie przykladam do tych postwo pisze szybko i wala mnie bledy.
Co do noob'ow w Thais to robia tylko duze zamieszanie.

A i chcialem wam powiedziec ,ze Zorlan wyszedl z wojny Mac~ zalozyl mu payment.
Sidar jest offline  
stary 14-01-2007, 14:18   #358
Gedors
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo Pokaż post
Jesli wg Ciebie texty typu "IDZIEMY BIC SZWEDUF W VENORE !!!1one!" to jest "spisywanie sie" to powodzenia w dalszym zyciu. Jak widze tych noobow pod depo to az mam ochote ich wytluc :/ a ludzie sie dziwia skad taka a nie inna opinia o Polakach :/

Dobra, może "spisywanie się" to rzeczywiście niefortunne słowo. Miałem na myśli, że te noobki przynajmniej mają ochotę do walki i walczą. Oczywiście jest to głupie i nie ma większego sensu, ale nie zmienia to faktu, że jest to jedyne pole aktywności polskich graczy i to jest właśnie żałosne.

Dziękuję za życzenia powodzenia w dalszym życiu. Nawzajem!
Gedors jest offline  
stary 14-01-2007, 14:20   #359
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Imię: Gioachino
Domyślny

Macavelli, przynajmniej jedna sensowna i ciekawa wypowiedz x)
Moja rada, lepiej nie mów tutaj jakie masz plany co do zorlana... tu wszystko ma uszy :<
stary 14-01-2007, 14:40   #360
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Marczio jetses co najmniej smieszny twierdzac ze ja nic nie zrobilem w tej wojnie Spytaj o zdanie Mac~ to ci powie na kim mozna polegac dopiero potem wyrazaj swoje zdanie ktore jest malo ogarniete i nie poparte zadna wiedza.GL

Hahahhaha moge cie tylko wysmiac to co powiedziales nie mam do ciebie teraz wogole szacunkuobejrz sobie filmik z kamery xana karde dopiero pierdol te glupoty a i tez chcial bym zobaczyc jak sie trzymasz z 5 or more swe na klacie gdy masz 720hp wytraciles all ssa i wystrzelales 1,5bp sd w Bonne.Mysle ze kazdy by padl tu tak samo bo samymi uhami w trapie sorkiem nic sie nie da zrobic poniewaz to jest naprawde smieszne combo 720-.-.Wiec chce zobaczyc ciebie w akcji.
nie twierdze ze ktos by nie padl w takiej sytuacji bo kazdy by padl, wysmiewam cie bo wypisujesz tu jakies bzdury o swoim adresie i w ogole zalosne rzeczy, jestem dalece przekonany ze majac chociazby 70 lvl bylbym bardziej przydatny niz ty bo twoje umiejetnosci o ktorych nie tylko ja sie przekonalem ale i wielu innych ktorzy cie ubijali w sekunde jak nooba sa jesli nie zerowe to mierne. Widzialem film ze wszystkich 3 kamer, wypunktowali was, nic wiecej. Nie mowie o tym battle bo to juz temat zamkniety, mowie do ciebie zebys poczytal swoje posty i wyciagnal wnioski, bo robisz wioche swoimi tekstami
UHAUHAHUAHIAHIAH SWIETE MIASTO UL LOLOL 14 43-121 CZESTOCHOWA WPADAJ ZIOOOPOOOMM TO OBADAMY KTUUURY Z NASH TO CFANIACZSECK.
Marczio jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania