![]() |
#1681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja prosze o faceta-pająk wytłumaczenie: barbarzynce tego z czterema jak by to ująć długimi ogonami scorpiona wyrastającymi z pleców!
|
![]() |
#1682 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
A kolory tego barbażyńcy ??I to tylko z pleców mają mu te kończyny wyrastac ? Zobacze co da się zrobic...
![]() |
#1683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Toruń
|
![]() proszę o jakiegoś faceta banshee najlepiej z kazdej strony oraz który nie trzyma żadnego przedmiotu i ma pelerynke oraz korone
plixxxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahh... Nareszcie zrobiłem Mrocznego Księcia Xd używac mogą tylko Krolon, Finrod i Harry_Piasek no i Karlossik. A reszta musi ładnie poprosic Xd
![]() Troche się nad nim męczyłem Xd @Karlossik Zaraz może zrobie pół na pół Xd
![]() |
#1686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Genialne!
Sezowaty to jest geniAlno genialne ![]() Bardzo fajne ![]()
Fake-.- wait Ostatnio edytowany przez Krolon - 14-01-2007 o 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
![]() |
![]() poprostu genialne!!! przedal by sie jeszcze z wyciagnietym sztyletem
![]() |
![]() |
#1689 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
on troche robi sobie z was jazdy smieje sie z was jak go tak blagacie ![]() a co do tematu kurde prosze o mury,i wieze zamku<tibijskiego> a po 2 prosze o lucznika wojskowego w zbroji srebrnej
![]() |
#1690 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Heh no śmieje się bo to jest hardkorowe i jestem ZUO !!! MDISAJDUASDHASUdhas Ps. Zaraz wstawie Xd @Alveon Ta... możesz użyc. Znaj łaske pana. @Finrod On ma sztylet tylko on tak dziwne go trzyma... @Down To ja potem moge zrobic co nie ? Xd
![]() Ostatnio edytowany przez Sezowaty - 14-01-2007 o 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1691 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Potrzebuje potwory z Prince of Persia i Princow (obydwoch) z podniesionymi rekoma!!!!
@up ta, ale potrzebuje to i to
There’s a shadow hanging over me. Oh, yesterday came suddenly. Ostatnio edytowany przez Finrod - 14-01-2007 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() Dzicy ludzie
![]() ![]() <przygotowuje się na ostrą krytykę>
![]() |
#1694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() <Klęka na kolana i modli się żeby Sezu się zgodził>
A czy ja moge go gdzieś wykorzystać??? Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
Mueheheh biedny sez ale go męczycie ![]() @2xup Heh stary ale masz pomysły xD Szczerze mówiąc jak to zobaczyłem to mało niespadłem z mojego kochanego krzesła ![]() No ale pomysł ciekawy ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dzolk
Yyy... To mają byc dzicy ludzie ? Niepowinni miec takich outfitów -.- Dalej co to jest te czarne kropki ..?? I czemu oni są na Lizardach ?? @Shuki W sumie jo...
![]() |
#1697 |
Użytkownik Forum
|
![]() Człowieku, jest "Bjuti-full", tylko co Evul księgowy ma w łapie..., jeszcze by prosił tak troche w pozycjach bojowych tych paniusiów (np. sztylet z wyprostowaną ręką), tak coby se mogli pozabijać xD. Noi jeszcze tego Dobrego ale pod końcuwe co ma tą rączke jakąż "ozłoconą", jak zrobisz Prince of Persia Pack to jesteś wielki... i ładne oczna na tym avatarze xD.
Pozdro! Edit : JUż doszedłem co to "on trzyma w łapie"... zmniejsz pan ten "sznureczek" (końcówke) a takto "bjuti-ful" Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 14-01-2007 o 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() @Sezowaty
Dlaczego? Hmm.. Na lizardach bo tak im sie chciało a nie na orkach czy trollach ![]() ![]() bo tu jest Mag(1) Paladyn(2) Ryczerz(3) <drugi outfit> ![]() Ps. Sezu ty jesteś z kujawsko pomorskiego?
![]() Ostatnio edytowany przez Dzolk - 15-01-2007 o 08:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Karlossik
Mówisz, że za duże tak... Hmm... no w sumie jak się barziej przypatrzec to masz racje ![]() Ps. Evanescence (O Avatar chodzi) @Dzolk Według mnie dzicy ludzie ( Tubylcy można tak powiedziec) Powinny miec zamiast koszólk klate gołą i zamiast spodni jakąś tam opaske z trzciny lub z jakiegoś innego materiały ale niezadługi... Takie do kolan Xd (Heh a gdzie oni mają kolana Xd) I oczywiście bez butów. A ten mag dziwny Efekt niepasujący... :/ Mogłeś mu dac hmm... jakiś kij o tak... Bo bardziej na tubylca pasuje Szaman a nie Mag. A wojownikowi niezabardzo pasuje ta broń... Powinien miec coś bardziej zepsutego... W końcu jest dziki... Znaczy się jakiś kij a na końcu go coś ostrego... Dalsze sprawy Lizard.... Moim zdaniem niepowinny byc na nich... Niezabardzo pasują do hmm... Dzikiego Świata... Xd Powinni byc na jakimś Słoniu, Tygrysie... Jakieś takie zwierzęta które wytresowali... To wszystko na ten temat ;] Ps. Tak jestem z regionu Kujawsko-Pomorskiego Xd @Alveon Ahh... Gothic to jest coś... Xd Postaram się go zrobic Xd
![]() Ostatnio edytowany przez Sezowaty - 15-01-2007 o 09:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ponawiam zamowienie na potwory z PoP'a oto niektoe z nich
-> http://princeofpersia.gry-online.pl/infopage.php?id=15. Jesli mozna to prosze takze o Farah- oto ona -> http://www.pixelkill.com/wp-content/farah.jpg , http://www.vyle-art.com/projects/pop...ing_finish.jpg (niezla laska nie?), oraz Wezyra-> http://princeofpersia.gry-online.pl/...ery/vizier.jpg , http://princeofpersia.gry-online.pl/...ttt_boss04.jpg , http://princeofpersia.konsola.pl/img...ostacie_00.jpg . Pardzo o nich prosze!!!
There’s a shadow hanging over me. Oh, yesterday came suddenly. Ostatnio edytowany przez Finrod - 15-01-2007 o 15:57. |
![]() |
![]() |