![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Moon's Spawn
|
![]() a ja scarf za 300
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() Ja kiedyś opchnąłem zandalki (sandals) na mainie za 100gp, a kupiłem je w sklepie za 2gp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() chłopie w Venore w sklepie sprzedają 2 handet swordy za 500gp to ty sie zastanów jaki n00b od ciebie kupi boardsworda za 1500?
kolega kupił dragon shielda za 3k a sprzedał spike sworda za 5k i sprzedał babce katane za 2,5k ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Białystok
Imię: Nietypowy Kruszek
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 23
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A ja sprzedalem połamany miecz za 1k lol wcisnolem kit ze jak sie pojdzie do thais to est typ co naprawia a wtedy podrastaja skile miecza powiedzialem ze polamany sword jak sie go aprawi ma skile 30/30.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ale jaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- PS.Co daje skull of Ratha?
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Moj kolega do tej pory podnieca sie ze sprzedal lite torch za 10 gp(n00b).A ja studded legi i fishing rod na mainie(w swiatyni w venore)za 500gp(nic wielkiego,prawda??
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
![]() udało mnie się opylić na rooku -
![]() ![]() ![]() gość to wypił (bo myślał że to podniesie go o lv ) kiedy się zorientował że to podpucha ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() Ja sprzedalem na rooku bp mana fluid a tak naprawde to flaszek z krwia za 900 Gp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() To i ja sie pochwale.
Kupiłem za 4k Dragon Shield i Dragon Hammera, a następnie sprzedałem D Shield za 8k, a Hammera za 2k. Albo także sprzedałem tower shielda za 9k, a crown kupilem za 7k. Wczoraj kupilem bohy za 50k, vamp shield za 30k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() sprzedalem kolesiowi brass legi za 970 muwiac ze sa magiczne i jak wychodzilem z rooka to sprzedalem klucz do hali terningowej za 150 gp mówiac ze jest to klucz do katana room
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Calmera
![]() |
![]() To jeszce nic muj kumpel na rooku jedno rybke sprzedal za 78 gp to jest rekord
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Moje rekordowe sprzedaże to:
Scarf za 500 gp ![]() ![]() ![]() i jeden UH za 600 gp ![]() ![]() ![]() ehhh te nOObki ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Cytuj:
![]() btw co do tej ceny za broadswordy, to moze bys sprzedal jednego za 100 gp, nie jestem pewien bo raczej rzadko sie widuje, aby ktos opychal taki shit ;p Jeszcze rozbawil mnie typ, co napisal, ze sprzedal p-arma za 2,5k --> gratz za wyobraznie. Ale ja tego nie lykam ;p Ja osobiscie sprzedalem d-shielda za 2 bp gfb, bp sd i bp hmm, na elysii, gdzie d-shield stoi 8k. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() No raczej zaden frajer by nie kupil jednej rybki za 78gp
![]() no chyba ze byl na red hp i mial pzn, ale to i tak by mu nic nie dalo ![]() kupilem crown armorka za 25k ![]() do tej pory ok 30-35k)
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() no ja sprzedalem 2bp uhow za 3 serpenty i 1,2k. sprzedalem je kumplowi, ktory daje mi p-sety za friko. w sumie dal mi juz 4 p-legi i 6 p-armor. dal mi spike sworda na samym poczatku mojej gry a potem "pozyczyl" serpa...
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() SeLL: Katana za 800
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Ja sprzedałem Mace za 70...
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Ja jak wychodze z Rooka to mam przy sobie 1k+ (max mialem 1.2k), ale i tak bym nie kupil katany (chyba ze za 50gp to bym drozej sprzedal), wolal bym sam po nia isc (ciekawsza perspektywa
![]() Jednym slowem... to jesli to prawda to musial ja kupic naprawde dobrze grajacy nOOb bo normalnie to by tyle kasy nigdy nie uzbieral ![]()
![]() |
#40 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() ludzie a ja byłem takim debilem [to było wczoraj] takim noobem że nie chciałem opylić 5 spearów i run adevo res flam za 21 k boże!!!!!!!!!!! czmu ja
![]() |
![]() |
![]() |