![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 3 filmy z zamieszek w carlin Poland vs Espagnol
![]() ![]() ![]() Filmy czyste ![]() http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16942 http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16943 http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ta ja ta organizacje poczulem na wlasnej skorze pl bije pl zalosne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() @up
ale z ciebie noob to tylko gra... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Lublin
|
![]() A co, jeśli nie chodziło mu tylko o grę?
Aż oczy bolą od wypowiedzi tych analfabetów z filmu ![]() Film średnio mi się podobał, dużo akcji ale mało mnie obchodzącej. Ostatnio edytowany przez Rideh - 15-01-2007 o 00:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Moze masz postacie z dobrym lvlem ale o rl ze mna nie masz co sie klucic , zobacz jacy jestesmy , polak dla polaka gnojem polakow mozna podzielic na kilka grup: rasisisci (hi lpr) , zombie (hi Radio M) i do tego dochodza najgorsi z nich "rzadzacy" ktorzy piastuja nieodpowiednie stanowiska. Moze podam Ci zbyt skrajny przyklad , pamietasz pojednanie po smierci Papieza ? Polacy potrafia sie byc dla siebie dobrzy tylko gdy sie dzieje cos straznego a i tak po niecalych dwoch tygodniach kibice wisly i cravovii znowu sie prali (chyba ktos tam zmarl) teraz mala uwaga co do Ciebie , twoja wypowiedz jest bezpodstawna , nie dostrzegasz glebi , sarkazmu i przeslania jakie napisalem w poprzednim poscie wiec sie "schowaj" ze swoimi przykrym , krotkim i bezpdosawtnym zdaniem
na moj temat. Mam nadzieje ze swoim postem uleczyles swoje kompleksy zwiazane z rl ![]() Jestes za mlody aby skojarzyc to co sie dzialo na filmiku z rzeczywistoscia ale wyboraz sobie ze to co dzialo sie w Carlin (na tym filmku) mialo miejsce w polsce "za komuny" gdybys wiecej czasu poswiecal nauce w szkole a mnie tibii to juz bys to wiedzial bo te informacje byly zawarte w programie podstawowki o ile dobrze pamietam. Nie masz co odpisywac bo dla mnie to jest eot. a nie zamierzam sie klucic na niskim poziomie. (no offence) Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 15-01-2007 o 02:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Polacy to brudasy (nie licząc mnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Mnie Spyware Doctor nie wpuszcza w te linki ;p
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() to zmien doktora
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Płock
Imię: Pan Kartofel
Świat: Nebula
Poziom mag.: 43
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
Lokacja: Luboń
Imię: Chevalier
Świat: Secura/Arcania
|
![]() Omg ... Po co te wszystkie noob charki się pchają do walki ... Przecież to jest bez sensu ... Wojna jest między Beach a DPFT ... Wiec myślę, że wszystkie noobki powinny sobie dać spokój z wykrzykiwaniem jakiś tam okrzyków typu: "Fucking Spain" albo "Walczcie za Polske"... żal.pl