![]() |
#1781 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
Lokacja: tyle nienawisci?
Stan: Na Emeryturze
Imię: Atrii
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
według mnie posty tego typu są zbędne...to tylko moje zdanie...wiec nie spamować mnie...
|
![]() |
#1782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() 21:18 You advanced from Level 109 to Level 110.
Głooooowa mnie boooooli... |
![]() |
![]() |
#1783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Tak jak na Nebuli, Aldorze i 529629062 innych servach... Polacy wywalili SWE i doszlo do walki miedzy nimi ^^
#1784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() @up
Po pierwsze wojna MI czy Fag vs ROM byla to wojna gdzie po obu stronach byli polacy i szwedzi, po drugie Suave sklada sie w wiekszosci ze szwedow, po 3 jak kurwa nic nie wiesz to nie pierdol takich debilstw. Ostatnio edytowany przez Losari - 14-01-2007 o 22:43. |
![]() |
![]() |
#1785 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Augustów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 50+
|
![]() Cytuj:
Głowa CIę boli od ciągłego patrzenia się w monitor! ;D Tak dalej. Na którym lev planujesz robić anni? @lovah Znawca... Pozdrawiam polostap
![]() |
#1786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Imię: Mark Devire
Gildia: Bractwo Feniksa
Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
|
![]() O ludzie przeciez ja plotki gadam xD
oczywiscie nie zaczete przezemnie ;] o czyms trzeba pisac nie?:>
22:37 Elder Ella [114]: yea, im a fucking noob 22:37 Elder Ella [114]: and a retard Ostatnio edytowany przez Tomorro(Sarloon madex) - 14-01-2007 o 23:52. |
![]() |
![]() |
#1787 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
#1788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Czy tak ciezko sie zorientowac ze PoD zabil Vesz'a dlatego ze on bardzo szybko expi i jest ryzyko ze dogoni Molta? -.-"
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja już nie rozumiem... Najpierw pytam się kumpla z PoD'u czy wojna sie szykuje bo wszyscy sie podpalają, on mowi ze nie. Potem widze PoD'owca exivującego Vesza. A na sam koniec 2 ziomków z PoD na statku afkujacych jakby czekających na cos...
Mam nadzieje ze wszystko skonczy sie dobrze dla PoD. _/
![]() |
#1790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() @Lovah
Ale w romie byli tez norwedzy brazylijczycy i finowie nie tylko szwedzi wiec nie byla to guildia szwedzka. Ostatnio edytowany przez Losari - 15-01-2007 o 12:54. |
![]() |
![]() |
#1791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() @polostap
Naaah! Na basenie mnie strasznie rozbolała, ale w końcu przeszło, nawet bez tabletek ^^ A co do wojny: Na razie nie ma, chociaż sytuacja jest dość napięta. Jestem przeciwny uogólnianiu wojny gildii do wojny państw. Wojna Suave + Pirates + PoD vs. Inmates + RoM nigdy nie była wojną PL vs. SWE. Zresztą jeśli ktoś się przypatrzy składom obu drużyn od razu to zauważy... |
![]() |
![]() |
#1792 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Jak będę afkował na statku to też pomyślisz że z kimś wojne tocze ? no bo przecierz na statku nie ma pz wiec afkowanie tam nie ma sensu. bo przecierz na statku tak samo jak w dp nooby beda przesuwac twoja psotac ,trapowac parcelami itp... troche inteligencji czlowieku... Co do wojny. Liczę że jesli wybuchnie to zrobicie jakas klauzule by nie wciagać siłą ludzi do wojny. Osobiscie mam te wojne w głebokim poważaniu jak sie macie bic to sie bijcie byle by nie przyleciał mi jakis pajac z Suave albo od was na exp i nie puscił tekstu "you gonna join PoD/Suave" Jestem i bede wobec tej "wojny" neutralny bowiem mam kolegow w pod i suave no a pozatym PoD mi ostatnio podpadł a nie mam zamiaru dołaczyć do przegranej gildi... to tyle ode mnie ps - 46h do odbanowania |
|
![]() |
![]() |
#1793 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. Do gildi ktora wygra bys dolaczyl?:> |
|
![]() |
![]() |
#1794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() @Kolirn
Stary nie zrozumiałeś mnie... Jak widzisz xxx i xxx na statku w Veno afk'ujących skąd jest prawie najwięcej (Edron + dywan ma wiecej) opcji podróży to troche dziwne nie? I jak juz powiedzial kolega na statku jest pz.
Do me a wrong, you're a bringer of evil The Devil is never a maker The less that you give, you're a taker So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well ![]() Ostatnio edytowany przez Iron'knight - 15-01-2007 o 16:03. |
![]() |
![]() |
#1795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() To o pz'cie na statku to była ironia z jego strony. Taki niekumaty się już zrobiłeś?
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 15-01-2007 o 16:47. |
![]() |
![]() |
#1796 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() taa to była ironia, a stanie na statku o niczym nie świadczy, to tak samo jakby kazdy RS ktory obok ciebie przebiegnie miał zamiar cię zabic.
@doneq moze źle sie wyraziłem. nie mam zamiaru walczyc poprostu ani przeciwko Soldkowi i Mc Woody magusowi ani przeciwko Lesikowi i nielicznym w PoD ktorych mozna powiedzieć lubie. reszte mam głeboko czy padaja, zyja gina itp |
![]() |
![]() |
#1797 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Nie mam zamiaru już więcej z tobą dyskutować o niczym, ani tutaj ani na GG ani na MSN'nie. Więc wyjdź i zamknij za sobą drzwi. Nara głupi zdrajco.
![]() |
#1799 |
Zbanowany
|
![]() NIe bede sie bawic z burkiem twojego rozmiaru ktory powinien siedziec w budzie i nie szczekac:> Wiec idz sie wyplakac w mamie w rekaw .
|
![]() |