Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-01-2007, 11:41   #21
Meteon!
Użytkownik Forum

Meteon!'s Avatar

Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez brollik Pokaż post
@Meteon!

"Btw. dziwi mnie tylko czemu Nemtor nie walnal Ue tam <rotfl>"

Bravo dla ciebie ! po co niby Nemtor mial tam UE strzelac ?
Btw. za dużo OTSów
Nie wyczules ironi w tym i nie mozesz porownac tego z pewna sytuacja w Veno~?

//Metek.
Meteon! jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-01-2007, 11:59   #22
Vuxiu
Zbanowany

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: NS

Imię: Vu'Xiu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hupe Pokaż post
@Vagraav
Po tym co widzielismy na filmiku, to jestescie ostatnimi osobami ktore moga nam zarzucic cheatowanie.
co takiego niby widzieliscie? jesli chcesz powiedziec to co raven na .de (ze ng mamy) to pomysl chwile. jakby to bylo ng to majac ~~4k sd power tam eli by padl w 1 combo ktore by poszlo od razu po liderze party. a tu nawet party nie bylo. w ogole smiech sluchac od ravena oskarzenia o ng bota wiedzac ze on go ma na pewno, tak samo jak i quf

Cytuj:
@Vu'xiu
Jeszcze jakos nie widzialem zeby tako, raven lub eli pisal jakies rasistowskie slogany. Pozatym nawet jakby to robili to nie powod zeby to powielac.
u mnie na osiedlu np najwiecej kawalow o zydach mowilismy zawsze (grubo zanim w tibie zaczelismy orac) czy przez to bylismy antysemitami? albo czy bylibysmy rasistami jakbysmy wiekszosc kawalow mowili o polaku rusku i niemcu np? chyba nie. a tu na tibi sporo ludzi lubi kawaly o zydach do tego zgrywa sie to z wojna i to co mowia tam to sa zarty bo chyba nie spodziewasz sie ze wloza wam eliego do pieca? w odroznieniu od tako ktory mowi ze zabije polakow tylko dlatego ze ich nie zna i robia pg. nasze kawaly moze i chamskie ale sa to kawaly. to co tako mowil to rasism. ale jak ci powiedzialem juz nie obchodzi mnie czy jest on rasista czy nie, ale zebyscie sie nie upierali ze jak powie cos rasistowskiego to ze nie jest to rasism.
Vuxiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 12:12   #23
Hupe
Użytkownik Forum

Hupe's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vuxiu Pokaż post
co takiego niby widzieliscie? jesli chcesz powiedziec to co raven na .de (ze ng mamy) to pomysl chwile. jakby to bylo ng to majac ~~4k sd power tam eli by padl w 1 combo ktore by poszlo od razu po liderze party. a tu nawet party nie bylo. w ogole smiech sluchac od ravena oskarzenia o ng bota wiedzac ze on go ma na pewno, tak samo jak i quf.
OK. Ja nie mam bota, wy nie macie bota, leisonem gra ciagle ta sama osoba a Raven gra tylko i wylacznie swoim charem. Over & out.

Cytuj:
u mnie na osiedlu np najwiecej kawalow o zydach mowilismy zawsze (grubo zanim w tibie zaczelismy orac) czy przez to bylismy antysemitami? albo czy bylibysmy rasistami jakbysmy wiekszosc kawalow mowili o polaku rusku i niemcu np? chyba nie. a tu na tibi sporo ludzi lubi kawaly o zydach do tego zgrywa sie to z wojna i to co mowia tam to sa zarty bo chyba nie spodziewasz sie ze wloza wam eliego do pieca? w odroznieniu od tako ktory mowi ze zabije polakow tylko dlatego ze ich nie zna i robia pg. nasze kawaly moze i chamskie ale sa to kawaly. to co tako mowil to rasism. ale jak ci powiedzialem juz nie obchodzi mnie czy jest on rasista czy nie, ale zebyscie sie nie upierali ze jak powie cos rasistowskiego to ze nie jest to rasism.
Jako tutor napewno znasz Tibia rules:
Rule 2a
Insulting, racist, extremely right-wing, sexist, harassing or generally offensive statements.

Moze sprawdzimy to, znajdziemy jakiegos GMa. Wtedy Last i Ghetti powtorzy to co powiedzial, a ty wytlumaczysz ze oni opowiadaja takie dowcipy od dziecka. Zobaczymy czy dostana upomnienie za rasizm czy nie. A to ze Tako zabije kogos w grze w zaden sposob nie lamie regulaminu. Moglbys moze przytoczyc co rasistowskiego powiedzial? Bo jak narazie nie podales zadnego konkretnego przykladu.

Ostatnio edytowany przez Hupe - 15-01-2007 o 12:13.
Hupe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 12:15   #24
Ojciec Dyrektor
Ojciec Dyrektor

Ojciec Dyrektor's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
Send a message via Skype™ to Ojciec Dyrektor
Domyślny

Hupe:
OK. Ja nie mam bota, wy nie macie bota, leisonem gra ciagle ta sama osoba a Raven gra tylko i wylacznie swoim charem. Over & out.

Raven ma bota xD bo sam mówił jak byłem w em ze ma wykupioną licencję do tibiang a czy używa to nie będę się wypowiadał.

PAMIĘTAJ !
Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, że właśnie moja racja jest racją najmojszą !

Ostatnio edytowany przez Ojciec Dyrektor - 15-01-2007 o 12:31.
Ojciec Dyrektor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 12:47   #25
Movar
Guest

Domyślny

To był błąd EM jak ktoś powiedział wcześniej. A rasiści z Olecka i tak grzeją całe życie PZ.

OLECKO = PA

~ Kiperlana forever ( i co mevar juz sraka łapie ? )
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 13:23   #26
Alister
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Damage Inc
Świat: Isara
Poziom: 159
Skille: 104/75
Poziom mag.: 23
Domyślny

No niemiał nawet gdzie uciec noi padl kazdy by padl w takiej sytuacji.

Ostatnio edytowany przez Alister - 15-01-2007 o 13:40.
Alister jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 14:38   #27
Vuxiu
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
ja z czystym sumieniem moge powiedziec ze nie uzywamy bota, a ty mozesz to samo powiedziec o swoich? ludzie wychodzacy z em spowiadali sie z waszych grzechow + czesc ludzi w em o ktorych mozna dobrze powiedziec nie zaprzeczaja temu, a tako nawet dumny jest z tego ze macie boty bo was ciezej zabic a dla niego tylko to sie liczy. troche mi was szkoda ze wy nie potraficie przyjac do wiadomosci ze nawet "retarded poles" moga w 1 chwili na komende dowodcy nacisnac hotkeya od sd

Cytuj:
Jako tutor napewno znasz Tibia rules:
Rule 2a
Insulting, racist, extremely right-wing, sexist, harassing or generally offensive statements.

Moze sprawdzimy to, znajdziemy jakiegos GMa. Wtedy Last i Ghetti powtorzy to co powiedzial, a ty wytlumaczysz ze oni opowiadaja takie dowcipy od dziecka. Zobaczymy czy dostana upomnienie za rasizm czy nie. A to ze Tako zabije kogos w grze w zaden sposob nie lamie regulaminu. Moglbys moze przytoczyc co rasistowskiego powiedzial? Bo jak narazie nie podales zadnego konkretnego przykladu.
k, jako tutor mam prawo do wlasnej interpretacji i moim zdaniem bylo nic zlego. on powiedzial eli do pieca, zrobmy z niego mydlo a nie zydzi do pieca itp. to ze jest zydem to jego wina i ze kojarzy z czyms innym xd. jak tibia.com forum bedzie dzialac to pokaze ci dokladnie ktore stwierdzenie tako mam na mysli ale chodzi o te jego posty gdzie mowi ze zabije ludzi za to ze sa polakami i pg robia (polak+pg=zlo)
stary 15-01-2007, 14:54   #28
Movar
Guest

Domyślny

Cytuj:
zrobmy z niego mydlo a nie zydzi do pieca itp. to ze jest zydem to jego wina i ze kojarzy z czyms innym xd.
iksde Ty już sie lepiej nie wypowiadaj. Mydło ? przecież każdy wie o co chodzi więc nie zaprzeczaj.

Hail EM
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 15:06   #29
Ghetti_on_Aldora
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Opole

Gildia: Chosen Ones
Poziom: 93
Skille: 15/25
Poziom mag.: 64
Ghetti_on_Aldora ma numer GG 1285310
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diamonic Pokaż post
Widac jaki lojalny jestes, widze ze nemtorowi tez bys sd w plecy walnal byle by tylko byc po tej silniejszej stronie.

"Bandy" brazylijczykow, ktora inteligencja zzera cala to wasza polska gildie, ble, ale fakt, ty po angielsku ani be ani me.

Naprawde nie zczailes? Ile razy Nemtor powtarzal klase przez tibie? (bUASHuAShAS)

Pathetic.

Tzn tak Przed Elim nie mam zadnego respektu i zawsze ale to zawsze kiedy nadazyla by sie okazja dobil bym go a z Nemtorem jest inaczej na 55 lvl to EM ktore jest tak dobre, mile nie stosuje PA i wogule jest bardzo super zabilo mnie za nic, ot tak wtedy kto przyszedl mi z pomoca jak nie Nemtor? on pomugl mi ja pomoge jemu, moja sila nie jest wielka to tylko 80 ms ale zawsze te 200 z sd walne i nie wazne jaka cene bede musial zaplacic czy padne czy cokolwiek sie stanie zawsze pomoge CO i po czesci Animie. Wiec teraz calym sercem jestem za CO i Anima i zrobie wszytsko tylko po to zeby EM przegralo zeby te kilka osob ktore mysla co to nie oni padli. Jedyna osoba do ktorej nic nie mam z EM jest Maly Wizak on zaatakowal mnie kilka razy ale potrafil przeprosic i przyznac sie do bledu

Odnosnie mojego Angielskiego nie wiem moze i slabo mowie nie mi to oceniac ale staram sie dogadac i zazwyczaj mi to wychodzi

Ostatnia zecz jaka chcialbym poruszyc w tym poscie jest to ile razy Nemtor powtarzal klase: nie mi to oceniac co bylo powodem jego nie zdania moze Tibia moze problemy rodzinne nie wiem i szczerze mowiac nie obchodzi mnie to to jest jego sprawa. Ja znam go z dobrej strone jako zawsze pomocnego kolegi....

POZDRO 666

PS. Sory za bledy

Ghetti_on_Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 16:16   #30
kamosblue
pr0-poster

kamosblue's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów

Imię: Stavan
Świat: Candia
kamosblue ma numer GG 4139914
Domyślny

wsparcie Hunted.pl

http://hunted.pl/2007/01/15/eli-stormstriker-is-dead/
stary 15-01-2007, 16:30   #31
Vuxiu
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Movar Pokaż post
iksde Ty już sie lepiej nie wypowiadaj. Mydło ? przecież każdy wie o co chodzi więc nie zaprzeczaj.

Hail EM
tak ale on mowi o 1 osobie nie o narodzie calym
stary 15-01-2007, 17:14   #32
Diamonic
Użytkownik Forum

Diamonic's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
tak ale on mowi o 1 osobie nie o narodzie calym
Mam nadzieje, ze nie mowisz o ghettim. ^.-

@Ghetti

Prosze cie, to ze kilka osob cie zaatakowalo to nie znaczy, ze cale em jest ble, widocznie na to zasluzyles, a zreszta w tibii panuje prawo silniejszego, na kazdego przyjdzie pora. Nie mowie ze random pking jest dobry, chociaz sam pewnie bym to "uprawial" gdybym byl w wystarczajaco dobrej gildii. ;p A z tymi klasami to bylo pytanie retoryczne jesli w ogole wiesz co to jest. I nie pisz "sory za bledy" tylko naucz sie kur.wa pisac. -.-'

~~~~~~~~~~

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hupefupe
18:56 Leison [137]: dont u hunt
18:56 Leison [137]: get yo ass in pz
18:57 Friiko Pall [138]: jak chcesz synku zemna rozmawiac to ucz sie po polsku"
Rofl lmao, pl? -.^ O tym wlasnie mowa, 3/4 co to zjeby nie potrafiace nic po ang powiedziec. Pamietam taka sytuacje jak nawijam po ang do polaka a on do mnie "s*******aj jebany brazolu". ;p Kocham polakow w tibii, po prostu zalosne.
stary 15-01-2007, 17:26   #33
Pipulec
Guest

Domyślny

No i nareszcie, niemam nic do Eliego... ale nie lubie EM. Jestem za CO ale wydaje mi sie ze CO ma duze szanse na weygranie ale tego troche nie wykorzystuje. A co do EM to sa ciotasmi bo ubija kogos i wyloga jak bylo z Sauronem w thais... tak ps. gratz Sauron za odwage bo on wie ze to tylko gra i nie boi sie dedow (chyba)

btw. WIELKIE GRATKI GHETTI I CO

@edit
@Meteon-
Myslenie nie boli... jak by Nemtor ue zajeba*ł to by z 5 osob padlo no moze nie padlo ale by mial red hp wystarcz np. exori eliego i papa.
@Ghetti
1 prozba wez słownik sobie kup lub poszukaj w necie prosze Cie, bo to az załosne... ^.-

Ostatnio edytowany przez Pipulec - 15-01-2007 o 17:41.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 17:31   #34
Crafty Pall
Użytkownik Forum

Crafty Pall's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła

Poziom: 142
Skille: 102/61
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Movar Pokaż post
To był błąd EM jak ktoś powiedział wcześniej. A rasiści z Olecka i tak grzeją całe życie PZ.

OLECKO = PA

~ Kiperlana forever ( i co mevar juz sraka łapie ? )
O czym ty gadasz człowieku? Kiperlana trzyma z Nemtorem i pomaga nam swoim knightem jesli moze wiec jak nie znasz faktow zamilknij.
Crafty Pall jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 17:43   #35
Mistic_Jin
Użytkownik Forum

Mistic_Jin's Avatar

Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Początkujący
Imię: Renion
Poziom: 192
Skille: 101
Poziom mag.: 24
Domyślny

eli zniosł zydowskie jajko, aaa! xd
stary 15-01-2007, 18:12   #36
Pusiek1111
Użytkownik Forum

Pusiek1111's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Imię: -
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Pusiek1111 ma numer GG 4709921
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pipulec Pokaż post
No i nareszcie, niemam nic do Eliego... ale nie lubie EM. Jestem za CO ale wydaje mi sie ze CO ma duze szanse na weygranie ale tego troche nie wykorzystuje. A co do EM to sa ciotasmi bo ubija kogos i wyloga jak bylo z Sauronem w thais... tak ps. gratz Sauron za odwage bo on wie ze to tylko gra i nie boi sie dedow (chyba)
No Sorry open battle 5-0 dla EM i to CO w kolo sie krecilo jak kompas --.-- pozatym jest 130 osob na 60 w tym z EM do wojny sie stawia z 30osob to co maja robic czekac az cale CO przyjdzie i sie rzuci na nich...jak na mieso???
a Sauron se zasluzyl wczoraj sie smial "hahaha Eli own3d" a sam wp*****l dostal 2x

btw Ghetti ile ty masz lat ze nieumiesz "rzecz" napisac?
Pusiek1111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 18:24   #37
Meteon!
Użytkownik Forum

Meteon!'s Avatar

Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź

Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pipulec Pokaż post
@Meteon-
Myslenie nie boli... jak by Nemtor ue zajeba*ł to by z 5 osob padlo no moze nie padlo ale by mial red hp wystarcz np. exori eliego i papa.
No wlasnie nie boli.
Widze, ze Ty tak samo jak Brollik nie zalapales ironi, porownaj sobie to co wczesniej napisalem do akcji w Venore, gdy padl Masak~, podczas gdy Anima + CO miala w trapie 100rp~...

Co do rasizmu w pelni popieram Jibava.

//Metek

//Metek.
Meteon! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 18:33   #38
Tuptusiowy
Użytkownik forum

Tuptusiowy's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Jaka Kolacja??

Stan: Początkujący
Imię: Tuptusiowy
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 20
Skille: 18/20
Poziom mag.: 18
Tuptusiowy ma numer GG 2278036
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diamonic Pokaż post
Mam nadzieje, ze nie mowisz o ghettim. ^.-

@Ghetti

Prosze cie, to ze kilka osob cie zaatakowalo to nie znaczy, ze cale em jest ble, widocznie na to zasluzyles, a zreszta w tibii panuje prawo silniejszego, na kazdego przyjdzie pora. Nie mowie ze random pking jest dobry, chociaz sam pewnie bym to "uprawial" gdybym byl w wystarczajaco dobrej gildii. ;p A z tymi klasami to bylo pytanie retoryczne jesli w ogole wiesz co to jest. I nie pisz "sory za bledy" tylko naucz sie kur.wa pisac. -.-'

~~~~~~~~~~

Rofl lmao, pl? -.^ O tym wlasnie mowa, 3/4 co to zjeby nie potrafiace nic po ang powiedziec. Pamietam taka sytuacje jak nawijam po ang do polaka a on do mnie "s*******aj jebany brazolu". ;p Kocham polakow w tibii, po prostu zalosne.
Mam Apel do niektórych Graczy: Oderwijcie się czasem od tibii i pójdźcie na lekcje angielskiego. To nic nie boli ,a będziecie umieli porozumieć się w czasie gry. Ja raz spotkałem typka ,który coś sprzedawał to ja do niego "offer" a on "yes" więc potem znowu mówie "offer" a on to samo. ludzie ręcę opadają . Już wole brazylijczyków. A tak pozatym mam postać na 12 lvlu i się nie wstydze. I wcale nie prosze nikogo o free itemy.
Tuptusiowy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 19:08   #39
Jiibav
Użytkownik Forum

Jiibav's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Chicago IL. USA

Imię: Jibav
Poziom: 117
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pusiek1111 Pokaż post
No Sorry open battle 5-0 dla EM i to CO w kolo sie krecilo jak kompas --.-- pozatym jest 130 osob na 60 w tym z EM do wojny sie stawia z 30osob to co maja robic czekac az cale CO przyjdzie i sie rzuci na nich...jak na mieso???
a Sauron se zasluzyl wczoraj sie smial "hahaha Eli own3d" a sam wp*****l dostal 2x

btw Ghetti ile ty masz lat ze nieumiesz "rzecz" napisac?

nie to zebym sie czepial, ale... NIE UMIESZ*

xD

esy, floresy, fantasmagorie.
Jiibav jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 19:58   #40
Neaniver
Użytkownik Forum

Neaniver's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil

Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Poziom: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghetti_on_Aldora Pokaż post
Jedyna osoba do ktorej nic nie mam z EM jest Maly Wizak on zaatakowal mnie kilka razy ale potrafil przeprosic i przyznac sie do bledu
No tak, jakże śmiał Cię zaatakować, co on sobie myśli!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghetti_on_Aldora Pokaż post
PS. Sory za bledy
Po co wcześniejsza wymówka, że 8.05 to zbyt wcześnie? Stary, walisz błędy w co drugim zdaniu

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania