![]() |
#701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Uwierz mi że zrobienie takich grafik nie jest trudne, wystarczą chęci
![]() Sam robie nowy fake i mam już 65% grafik gotowe ![]() najlepiej wszystko zrobić sobie od razu, w razie późniejszego braku chęci ![]() btw. Kwas robił grafy na zamówienie, a nie dla każdego kto będzie chciał...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() pośpiesz sie z tym fake'iem Drakon ;]
Bo coś mi sie zdaje że sie gotuje cośdobrego =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
![]() |
![]() Hejka z nudow zrobilem taki fake'owski obrazek nawiazujacy do gry Assassin's Creed zobaczcie i ocencie(wiem,ze slabe i bezsensu ale chcialem go pokazac :
![]()
![]() |
![]() |
#704 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Finrod
A więc ... Jak to ma byc miejsce z Assassin Creed to gdzie tu jest pustynia ? I zamiast fontanny powinna byc studnia Xd No i na drodze mogłeś dac jednak piasek gdzie niegdzie Xd Ps. To ja zrobiłem Altair'a Xd (Wiem niema się co chwalic ;P)
![]() |
#705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() Darkooon! Mi nie chodzi o to że to nie jest trudne bo dla Ciebie napewno nie jest , ale dla mnie tak, nigdy nie robiłem jakiegoś miecza bo nie zcieniuje go.
Finrod Fake bedzie ale outy chyba nie sa twoje.
![]() Ostatnio edytowany przez Dzolk - 13-01-2007 o 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]()
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Omg... Specjalnie te błędy?
![]() |
#708 |
Użytkownik Forum
|
![]() @dzolk:
Skoro ne nie umiesz zrobićnawet miecza to nie zabieraj sie za fake. Poszukaj sobie innego zajęcia. @up fake: Nędzne to i ... ! Tobie sie to podoba coś zrobił? -.- Ludzie litości... @finrod: A to hasło na biało chyba źle ;P Kiss my eyes? ley me sleep? a nie: kiss my ASS , LET me sleep? Ostatnio edytowany przez Glaves - 13-01-2007 o 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja powiem takie cos:
po 1:Glaves ma racje w wczesniejszych postach ale w nie ktorych nie jak nie umie czlek zrobic miecza i bierze np postacie z outow na zamowienienie trza sie obrazac(w sesie nie zniechecac mnie by to zniechecilo (tez takie cos robie bo sam nie umiem rysowac,malowac itd...) po 2:Finrod(sorry jak zle napisalem) moim zdaniem nawet nawet ci to wyszlo tylko nie wiem o co chodiz bo w ta gre nie gralem(czy tam ogladalem film) po 3:niedlugo bo moze az za 1,5roku wprowadze moj 1 fejk(na serio nawet nie zaczalem ale mam plana ![]() a wiec z krzyzem i pzdro
![]() |
#711 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Glaves. Widzisz nie wszyscy tak potrafią, ale ja chce jakies wskazówki jak powinienem zrobic a nie juz zniechecenia. Sorry ale to jest moje zdanie, jestem początkującym więc przymróz na to oko, i poradź mi a nie niezniechecaj! Skoro ty potrafisz to pewnie ja też bym mógł się tego nauczyć. Zrobiłem sobie 'obudowę' miecza(chociaż nie zapisałem
![]() To wszystko.
![]() |
#712 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzolk:
Miecz to można w samym paintcie zrobić. Robisz se tą "obudowę" wylewasz na szaro i stopniowo ściemniającym sie kolorem cieniujesz. Nic prostrzego ;/ Ale jeśli nie bedziesz umiał zobić tak banalnej rzeczy no to sory ale nie bierz sie za fake. Nie prawdą jest to co napisałeś, że jeśli ja potrafie zrobić to ktoś inny też. do tego trzeba mieć to coś ;P Ja np nie napisałbym wypracowania na temat taki że żyć sie odechciewa. A inni piszą. Są różni ludzie. Jedni umieją robić fake drudzy nie. I jeśli nie umieją zrobić miecza to choćbym im cała książkę napisał jak zrobić inną grafiką to niektórzy i tak by nie umieli. Wielu na tym forum robi fake na siłę i gó**o z tego wychodzi. Mam nadzieje że wkrótce ni zaliczysz się do tego grona... Ostatnio edytowany przez Glaves - 14-01-2007 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
|
![]() oki no to jak zwykle ja cos powiem
nie kloc sie glaves, gosicu jest dobry ja tez nie umiem miecza moze bym zrobil ale nie podobny do tibiskiego oki a do tematu bardzo mi sie tutaj fejki podobaja nie ktore sa do bani ale wiekszosc jest spox a co do innych:miszczuniu jak zrobic zamek(chodiz o mury wieze itd tibijskie(robie fejka o sredniowieczu a nie mam zamku) wiec jak cos to podpowiedzcie)
![]() |
#714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No to jest raczej proste, sklejasz ze scian.
![]() |
#715 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sie nie kłóce (ani też nie obrażam nikogo)
Wyrażam tylko swoje zdanie o tych niektórych "nowych". A co do zamku to nietródniejsze to niż zrobienie jednokolorowego miecza... Rozumiem jak ktoś pyta: Jak mógłbym zrobić katapulte, własny statek, albo jeszcze coś innego co trudno zrobić pod względem technicznym(perspektywa itp) Ale jak ktoś pyta jak sie robi miecz czy 4 ściany na krzyż to ręce opadają... -.-" Ostatnio edytowany przez Glaves - 14-01-2007 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Odradzałem mu to, ale się uparł ;p Co do zamku - nie ejstem pewien, ale chyba wydaje mu się, o psotawienie całej konkrentej budowli by była widoczna nie tlyko 1 poziomu. Jak to robisz? sklejasz co do grafik - tworzenie fake to umiejętność sklejania. Inne też się przydają, ale to jest podstawa i tylko za pomocą tego można działać. A dobrze skleić każdy potrafi tylko musi mieć czas ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Musisz mnie odrazu stawiać w złym świetle? =D
Nigdy nie miewam problemów z fabułą ![]() @topic Ludzie nie dobijajcie mnie! Jak można nie umieć złożyć zamku! Przecież to ściany i podłogi, nic więcej!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 14-01-2007 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok, nie kłocmy się. Tak do niczego nie dojdziemy a wogule to zamknijmy ten temat bo juz normalnie nie moge
![]()
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co do zamku to nietródniejsze to niż zrobienie jednokolorowego miecza...
Rozumiem jak ktoś pyta: Jak mógłbym zrobić katapulte, własny statek, albo jeszcze coś innego co trudno zrobić pod względem technicznym(perspektywa itp) Ale jak ktoś pyta jak sie robi miecz czy 4 ściany na krzyż to ręce opadają... -.-"[/quote] dobra dla ciebie to pestka dla mnie nie, dasz mi sciane to dalej sam sobie zrobie, a LE MI CHODZI O TAKIE CUS MISZCZUNIU w penym fejku byla mur z drewna(palisada) i chodzi mi o taki mur albo u mur z marmuru
![]() |
#720 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A co panie? (/\)
Ty sie zarejestowałeś i se miotasz mieczami w prawo i w lewo. Denerwuje mnie cos takiego ze jak sie próbuje to i tak cie wszyscy opierdo***.