![]() |
#381 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Planowałem napisać to samo o tym kolesiu, co najlepsze on nie siedzi z 30min-godz. wedlug mnie to jest o wiele wiecej poniewaz z tego co widze wypowiada sie w prawie kazdym temacie na tibia.pl jaki i tibia.com. To poprostu nastepny przyklad tego jak trudno czlowiekowi oderwac sie od nalogu. Poprostu koles siedzi w tej grze, non-stop i gada pierdoly uważając sie za pro... jak wiemy na selenie byl smieciem i dupolizem (jak smakuje pupa nanaki albo ardesa~?) @Marczio ![]()
|
![]() |
#382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Dzieks Koti~
![]() ![]() Mowcie o mnie co checie ja wam jeszcze pokaze ;* |
![]() |
![]() |
#383 | |||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Gildia: Polska Peppol
Świat: Selena
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez crosscut - 15-01-2007 o 16:43. |
|||||||||
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Sidar
A jednak potrafisz ladnie pisac ![]() A co do Twojego zachowania to madrze mowisz... probujesz cos zrobic dla seleny, choc nadal sie uczysz. Bravo za taka postawe ![]()
#385 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Poznan - Poland
Imię: Quivee
Profesja: Knight
Poziom: 50
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Hehehe, moja stara nie jest niedoj***na i w ogole brak mi slow na ten text. Nie wiem jak skomentowac 8) ( teraz pewnie powiesz, ze jestem zbyt glupi zeby komentowac) Mam 21 lat, moge tylko przypuszczac ze wiem o zyciu troszke wiecej od Ciebie, w Tibie gram wlasnie dla satysfakcji robienia z takich ludzi jak ty posmiewiska (co mi wychodzi), dla znajomych oraz dla zyskow materialnych... Pracy nie szukam, stad mam tyle czasu. W wakacje zarabiam wystarczajaco, zeby godnie zyc caly rok. W swoim zyciu robie naprawde sporo, tibia to jest tylko rozrywka, z ktorej bez problemu moge zrezygnowac. Takimi textami, o rzeczach co do ktorych nie masz pojecia, tylko pogarszasz opinie o sobie... Stosujac slownictwo podworkowe mozesz jedynie zablysnac wsrod swoich znajomych. Ciesze sie, ze postanowiles sie przylozyc do matury, tak trzymac... Juz wczesniej postanowilem wycofac sie z tej klotni, i to nie raz... A tak btw. moim 50 rycerzykiem moge Cie zmiazdzyc... Taka jest smutna prawda, z pewnoscia nie bede wolal gadiego o pomoc, nie zartuj sobie... Mialem paladyna na 70 lvl i wiem, ze z Knightem na solo nie masz szans. Dlatego niespecjalnie czuje strach przed Toba. W razie jak zbierzesz ekipe, moja tez bedzie gotowa... Wracam do zajec, mam nadzieje, ze definitywnie wyczerpalismy temat. Nie chce go kontynuowac. |
|
![]() |
![]() |
#386 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#387 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
|
![]() Cytuj:
Tak btw. ktorego ja ownera znam z twojego pallka? =D Emo, emo! =P
![]() Ostatnio edytowany przez Jahakka - 15-01-2007 o 17:42. |
|
![]() |
![]() |
#389 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Imię: Master Macavelli
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Dajcie mi nick jego knighta, bo chce odzyskac 150k Unicrona. HF & GL in depot.
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie sie zmieniaja
![]() 8:09 Dark Sidar [114]: jak bys byl w tym trapie co ja tez bys padl 18:09 Lisan Knight [36]: no nei wiem nie ktorzy mnie poprostu rozwalaja;[ Jest polakiem i gada okropne glupoty na dodatek twierdzi ze jak mial tym knightem 26 lvl to uciekl Voyantowi lol nastepny zart albo bez sd i ue;o Chetnie bym poznal jego maina |
![]() |
![]() |
#392 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() stawiam dyche ze to jego main...wbil 36 lvl, ma... 600 hp ? i mysli ze jest pro =)
|
![]() |
![]() |
#393 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Non taken, non taken ![]() @Sidar Nasraj na niego cieplym moczem ![]()
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 15-01-2007 o 20:22. |
|
![]() |
![]() |
#394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Chicago
Imię: Dodozia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Senja Villagers
Poziom: 40+
Skille: 65/65+
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Heh, to ja tez jestem pr0 w takim razie, bo ucieklem kiedys kyrhonowi i ich dwom kumplom z dwarfow na 40~ knightcie (na isarze, dosc dawno temu) ;S 6 bp uh poszlo ale dalem rade ;p
#395 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Imię: Darconix
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 41
|
![]() Cytuj:
Chodze razem z nim do klasy, obaj mamy bardzo malo czasu na gre, i co z tego wynika niewysokie lvle(jedynie w weekendy).Choc w tym przypadku przyznaje Ci Sidar racje, gdyz napewno 36 knight nieprzezylby takiego trapu. Radze Ci Sidar niezwracaj na niego wiekszej uwagi, lepiej zajmij sie dalszym prowadzeniem wojny, bo teraz to jest wazniejsze. Ostatnio edytowany przez Darco - 15-01-2007 o 21:39. |
|
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trafna wypowiedz Darco
![]() ![]() ja wykonuje plany i nie kiedy je poprawiam jak np;Dezerta .Sa u nas mozgi od tego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
|
![]() @Quivee
Przyjaźnisz się z nimi, darzysz ich sympatią, jesteś ich kumplem mowa tu o Karde rodzince na selenie. Sądze że słabo dobierasz sobie znajomych, ponieważ z mojego punktu widzenia jeżeli Polaków określają takimi epitetami to niby dlaczego mają ciebie traktować jako kogoś wyjątkowego. Nawet gdyby była to prawda, tylko akurat nie zauważyli ze i ty jesteś Polakiem, to ja mam jednak do tego kim jestem szacunek. @Sidar Mam nadzieje że twoje śmiałe słowa są prawda i że za miesiąc czy dwa nie zmiękniesz. |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Denerwujecie mnie juz tym, ze Karde sa ble, rasisci, nienawidza Polakow itp. A dziwicie im sie? Poziom ktory na forach reprezentowal Szarancz na pewno nie dal im powodu do sympatii. Ludzie krzyczacy w depo [i nie mowie tu o ~20lvlach] "SLO NOOBY", "SWE DIE!' itp, to samo. Relacje na poprzednich serverach z Polakami - znowu to samo. A z Karde to tylko Dany jest faktycznie jakims zakompleskionym bachorem, bo Xan i Gad sa ok. Przynajmniej jesli potrafi sie z Nimi rozmawiac, zna sie choc podstawy angielskiego. I, niestety Skoti, niestety Rell, musze przyznac racje Quiv~, choc go w ogole nie znam, ani z gry, ani z forum.
@lokator: rozumiem ze taka opinie glosisz z wlasnych doswiadczen? @co-do-akcji-na-desercie: padl ktos? |
![]() |