Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-01-2007, 15:49   #381
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KotiConqueror Pokaż post
To Ty robisz wioche. Od ponad roku czytam te Twoje posty na tibia.pl i tibia.com i w co drugim kogos wysmiewasz. Sam nie masz dobrego chara, niczego nie osiagnales i nic wielkiego nie pokazales ( o ile mi wiadomo, bo to do Szarancza pisze chyba..) ale bez przerwy kogos krytykujesz. Uwazasz sie za jakiegos najmadrzejszego i w ogole pro. Pamietam nawet jak do mnie wyleciales na forum tibia.com probujac mnie poprawic w pisowni jesli chodzi o jezyk angielski ( niezle Cie wtedy zagialem prawde mowiac). A jesli mi teraz powiesz ze nie grasz i nie masz chara bo Ci szkoda czasu na tibie i ze gardzisz tymi co siedza przed monitorem i graja to ja Ci powiem tak:
To po jaka cholere w ogole piszesz te posty i siedzisz na forum. Owszem nie marnujesz w ten sposob 4-5 godzin dziennie tylko zalozmy 30min-godzine. Ale co Ty z tego masz, po co sie tym interesujesz lol. Dla mnie taki ktos jest napewno duzo bardziej zalosny od kogos kto przesiaduje 5h dziennie na tibii.
Dokladnie.
Planowałem napisać to samo o tym kolesiu, co najlepsze on nie siedzi z 30min-godz. wedlug mnie to jest o wiele wiecej poniewaz z tego co widze wypowiada sie w prawie kazdym temacie na tibia.pl jaki i tibia.com. To poprostu nastepny przyklad tego jak trudno czlowiekowi oderwac sie od nalogu. Poprostu koles siedzi w tej grze, non-stop i gada pierdoly uważając sie za pro... jak wiemy na selenie byl smieciem i dupolizem (jak smakuje pupa nanaki albo ardesa~?)

@Marczio

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-01-2007, 16:14   #382
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Dzieks Koti~ Sluchaj Szaranacz czy jak ci tam nie interesuje mnie to przyznaje sie do tego mialem wpadke dwa razy ale ja staram sie zrobic cos dla tego servera i walcze w tej wojnie i mam zamiar walczyc poki nie bede mial 50 lvl'a.Oczywiscie wytykasz mi bledy ale nie napisales o tym jak ja i Albert<stary onwer Voyanta> zabilismy Wratha na GHoustlandzie i potem mielismy hunta za 1 polaka oczywiscie Maso~ trapneli w 5 osob i my pomoglismy mu wyjsc zabijajac Wratha o tym nie napisales potem mialem hunta i musialem placici czego nie zrobil i Papuge zapomnial o tym a Albert nie mial innego wyjscia jak skonczyc gre na tym serverze.Nie wiem czy wiesz ale jak byla akcja na Fibuli to mielismy duze lagi i sorce biegly tak wolno ze musialem czekac i patrzec czy szwedzi nie ida jak sforsowali nasza obrone na mostq i bieglem z Zorlanem i Papugiem od studni az do podziemi i walilem mw zeby tamci zdazyli sie ustawic ale ich blokli.Jak zauwazyles na fil;miku przybieglem ostatni do ekipy wlasnie z tego powodu oczywiscie nie mowilem wielu osoba o tym bo nie ma sie czym chwalic.Wojna trwa a ja sie caly czas ucze i nie jestem taki jak kiedys al nvm ty i tak amsz swoje zdanie.A co do Unicorna to naprawde dobry gracz i ciesze sie ze jest po mojej stronie ale mimo wszystko powinien sie nauczyc sluchac i miec troche pokory w sobie bo jest zbyt narwany ma duza moc ale musi ja kontrolowac, mimo jego duzego doswiadczenia nadal robi glupie rzeczy<bez obrazy Draco>
Mowcie o mnie co checie ja wam jeszcze pokaze ;*
Sidar jest offline  
stary 15-01-2007, 16:35   #383
crosscut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław

Świat: Selena
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
crosscut ma numer GG spytaj :o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quivee Pokaż post
I jak tu trzymac z polakami, jezeli jakis nied***bany dresik mi sie stawia... Stary pojdz do szkoly, poucz sie troche, nabierz doswiadczenia a wtedy pyskuj. Takie Twoje dziecinne bunty, klotnie o "SZACUNEK" sa dla mnie zalosne i dawno z nich wyroslem. Tak btw zastanwiam sie jak mozna byc AZ TAK glupim... ludzie, k***a opamietajcie sie i nie piszcie takich postow.
heh... niedojebana to jest moze twoja stara, nie jestem dresikem (tak dla twojej wiadomosci), a ty co sie wywyzszasz bo co... masz 21 lat, nie masz co robic na chacie bo jestes zbyt tepy zeby robote znalesc, tylko siedzisz 24/h na bocie i trenujesz skille... a ze nie jestem konfidentem to cie nie zreportuje...
Cytuj:
Scotty i Dodziak tym razem daliscie popis prawdziwej , rzetelnej glupoty, ja Wam juz nie odpuszcze...
Ja ci tez nie odpusze za ubicie Nokiego... " nie chcialem go zabic " to po jakiego chuja go biles i trapowales w 3 osoby ?
Cytuj:
Nikogo nie sprzedalem, a to ,ze trzymam sie z karde o NICZYM nie swiadczy. Tylko ludzie OGRANICZENI jak Wy nie potrafia zrozumiec podstawowych rzeczy. Co to za roznica czy ktos jest SWE czy SLO czy BR... Wy sie czepiacie KAZDEGO kto aktualnie nie jest polakiem, a nawet jezeli wygramy wojne to bedziecie sie czepiac polakow, bo sa z innego miasta albo nie lubia jakiegos zespolu czy whatever.
ja sie czepiam tylko ciebie...

Cytuj:
Je****cie sie w leb.
panie przodem...

Cytuj:
Nikogo nie sprzedalem i nie zamierzam sprzedac.
to czemu rell padl ?
Cytuj:
Scotty ty naturalnie tez juz ze mna na servie nie pograsz. I nikt Ci nie pomoze.
ejj bo zawolam tate :<<< pozatym jesli wygramy wojne to ty sobie nie pograsz =) po 1 to sprobuj mnie zsolowac... co ty mozesz tym swoim 50 rycerzykiem....po drugie bedzie "gady halb me plaaax scotty is bad ! go kill him !
Cytuj:
Zastanowcie sie nad soba ludzie, BO JEST MI WSTYD...
mi tez... za ciebie...
Cytuj:
Dobrze ze tylko polacy moga czytac te posty, bo to jest zenada. Chyba wolalbym byc swe w tym momencie a nie siedziec na forum z takimi kretynami (@rell , scotty)
pierdol sie , pozatym nikt ci nie kaze tutaj siedziec...
Cytuj:
Idzcie do szkoly, albo nie wiem do kina/teatru rozwijac sie bo w Tibii jak widze, wiekszosc polakow to totalni idioci, ok. 85% ZENADA
Ciekawe ilu z Was zda mature... Z Tibii matury nie mozna zdac - jeszcze
a myslisz ze czemu sie prawie nie loguje ? bo sie kurwa przygotowywuje do tej jebanej matury... i pozatym nie Scotty tylko PAN Scotty jesli o ciebie chodzi...

Ostatnio edytowany przez crosscut - 15-01-2007 o 16:43.
crosscut jest offline  
stary 15-01-2007, 16:56   #384
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

@Sidar

A jednak potrafisz ladnie pisac

A co do Twojego zachowania to madrze mowisz... probujesz cos zrobic dla seleny, choc nadal sie uczysz. Bravo za taka postawe

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 15-01-2007, 17:16   #385
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Poznan - Poland

Imię: Quivee
Profesja: Knight
Poziom: 50
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez crosscut Pokaż post
heh... niedojebana to jest moze twoja stara, nie jestem dresikem (tak dla twojej wiadomosci), a ty co sie wywyzszasz bo co... masz 21 lat, nie masz co robic na chacie bo jestes zbyt tepy zeby robote znalesc, tylko siedzisz 24/h na bocie i trenujesz skille... a ze nie jestem konfidentem to cie nie zreportuje...
Wlasnie potwierdziles moja "wyzszosc". Tak, skilluje na bocie, zeby nie tracic czasu na trenowanie... Nie mam tyle godzin, zeby siedziec w Tibii 12h dziennie. Dlatego wzialem Knighta, zeby maksymalnie wykorzystac czas. Gdy mam cos do roboty to po prostu skilluje, a potem jak znajde chwile wbijam lvle. Poki nie skonczy sie sesja nie widze innego rozwiazania. Wazne ze ide do przodu...
Hehehe, moja stara nie jest niedoj***na i w ogole brak mi slow na ten text. Nie wiem jak skomentowac 8) ( teraz pewnie powiesz, ze jestem zbyt glupi zeby komentowac)
Mam 21 lat, moge tylko przypuszczac ze wiem o zyciu troszke wiecej od Ciebie, w Tibie gram wlasnie dla satysfakcji robienia z takich ludzi jak ty posmiewiska (co mi wychodzi), dla znajomych oraz dla zyskow materialnych...
Pracy nie szukam, stad mam tyle czasu. W wakacje zarabiam wystarczajaco, zeby godnie zyc caly rok. W swoim zyciu robie naprawde sporo, tibia to jest tylko rozrywka, z ktorej bez problemu moge zrezygnowac. Takimi textami, o rzeczach co do ktorych nie masz pojecia, tylko pogarszasz opinie o sobie... Stosujac slownictwo podworkowe mozesz jedynie zablysnac wsrod swoich znajomych. Ciesze sie, ze postanowiles sie przylozyc do matury, tak trzymac...
Juz wczesniej postanowilem wycofac sie z tej klotni, i to nie raz... A tak btw. moim 50 rycerzykiem moge Cie zmiazdzyc... Taka jest smutna prawda, z pewnoscia nie bede wolal gadiego o pomoc, nie zartuj sobie...
Mialem paladyna na 70 lvl i wiem, ze z Knightem na solo nie masz szans. Dlatego niespecjalnie czuje strach przed Toba. W razie jak zbierzesz ekipe, moja tez bedzie gotowa... Wracam do zajec, mam nadzieje, ze definitywnie wyczerpalismy temat. Nie chce go kontynuowac.
Quivee jest offline  
stary 15-01-2007, 17:36   #386
crosscut
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Wlasnie potwierdziles moja "wyzszosc". Tak, skilluje na bocie, zeby nie tracic czasu na trenowanie... Nie mam tyle godzin, zeby siedziec w Tibii 12h dziennie. Dlatego wzialem Knighta, zeby maksymalnie wykorzystac czas. Gdy mam cos do roboty to po prostu skilluje, a potem jak znajde chwile wbijam lvle. Poki nie skonczy sie sesja nie widze innego rozwiazania. Wazne ze ide do przodu...
Hehehe, moja stara nie jest niedoj***na i w ogole brak mi slow na ten text. Nie wiem jak skomentowac 8) ( teraz pewnie powiesz, ze jestem zbyt glupi zeby komentowac)
Mam 21 lat, moge tylko przypuszczac ze wiem o zyciu troszke wiecej od Ciebie, w Tibie gram wlasnie dla satysfakcji robienia z takich ludzi jak ty posmiewiska (co mi wychodzi), dla znajomych oraz dla zyskow materialnych...
Pracy nie szukam, stad mam tyle czasu. W wakacje zarabiam wystarczajaco, zeby godnie zyc caly rok. W swoim zyciu robie naprawde sporo, tibia to jest tylko rozrywka, z ktorej bez problemu moge zrezygnowac. Takimi textami, o rzeczach co do ktorych nie masz pojecia, tylko pogarszasz opinie o sobie... Stosujac slownictwo podworkowe mozesz jedynie zablysnac wsrod swoich znajomych. Ciesze sie, ze postanowiles sie przylozyc do matury, tak trzymac...
Juz wczesniej postanowilem wycofac sie z tej klotni, i to nie raz... A tak btw. moim 50 rycerzykiem moge Cie zmiazdzyc... Taka jest smutna prawda, z pewnoscia nie bede wolal gadiego o pomoc, nie zartuj sobie...
Mialem paladyna na 70 lvl i wiem, ze z Knightem na solo nie masz szans. Dlatego niespecjalnie czuje strach przed Toba. W razie jak zbierzesz ekipe, moja tez bedzie gotowa... Wracam do zajec, mam nadzieje, ze definitywnie wyczerpalismy temat. Nie chce go kontynuowac.
tak jest dokladnie... jestem tepy nie douczony noob i emo >.> ja mam 19 lat i nie jestem taki pewny czy napewno wiesz wiecej o zyciu ale nie bede sie sprzeczal...jesli o zarobki chodzi to sie ciesze ze mozesz sobie wystarczajaco zarobic w wakacje... a co do do tego .... zmiazdzenia to bym sie zastanawial jak mnie dogonisz... >< gl w zajeciach...
crosscut jest offline  
stary 15-01-2007, 17:39   #387
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Imię: Gioachino
Domyślny

Cytuj:
Wracam do zajec, mam nadzieje, ze definitywnie wyczerpalismy temat. Nie chce go kontynuowac.
I dobrze... mi sie kiedys matura śniła, koszmar... obudziłem sie mokry =(

Tak btw. ktorego ja ownera znam z twojego pallka? =D

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez crosscut Pokaż post
tak jest dokladnie... jestem tepy nie douczony noob i emo >.>
Emo, emo! =P

Ostatnio edytowany przez Jahakka - 15-01-2007 o 17:42.
Jahakka jest offline  
stary 15-01-2007, 17:44   #388
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Poznan - Poland

Imię: Quivee
Poziom: 50
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jahakka Pokaż post

Tak btw. ktorego ja ownera znam z twojego pallka? =D
Ja bylem pierwszym ownerem Quivaila, sprzedalem go jakos w maju. Od tamtego czasu nie gralem do listopada. Niestety nie pamietam Twojego chara, wiec albo sie nie znalismy, albo grales innym charem ? :>
Quivee jest offline  
stary 15-01-2007, 18:40   #389
Master_Macavelli
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 12 2006

Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Ja bylem pierwszym ownerem Quivaila, sprzedalem go jakos w maju. Od tamtego czasu nie gralem do listopada. Niestety nie pamietam Twojego chara, wiec albo sie nie znalismy, albo grales innym charem ? :>

Dajcie mi nick jego knighta, bo chce odzyskac 150k Unicrona. HF & GL in depot.
stary 15-01-2007, 19:03   #390
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik Pokaż post
@Sidar

A jednak potrafisz ladnie pisac

A co do Twojego zachowania to madrze mowisz... probujesz cos zrobic dla seleny, choc nadal sie uczysz. Bravo za taka postawe

Bravo za zmiane stylu pisania postow
Juz mnie to zaczelo wkurzac
No offence, ofcourse
KotiConqueror jest offline  
stary 15-01-2007, 19:18   #391
Sidar
Użytkownik Forum

Domyślny

Ludzie sie zmieniaja powiedzcie mi kto to jest Lisan Knight bo bardzo kozaczy i twierdzi ze on na fibuli w tym trapie by nie padl heh nice joke szczerze mowiac

8:09 Dark Sidar [114]: jak bys byl w tym trapie co ja tez bys padl
18:09 Lisan Knight [36]: no nei wiem

nie ktorzy mnie poprostu rozwalaja;[
Jest polakiem i gada okropne glupoty na dodatek twierdzi ze jak mial tym knightem 26 lvl to uciekl Voyantowi lol nastepny zart albo bez sd i ue;o
Chetnie bym poznal jego maina
Sidar jest offline  
stary 15-01-2007, 20:20   #392
crosscut
Użytkownik Forum

Domyślny

stawiam dyche ze to jego main...wbil 36 lvl, ma... 600 hp ? i mysli ze jest pro =)
crosscut jest offline  
stary 15-01-2007, 20:21   #393
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KotiConqueror Pokaż post
Bravo za zmiane stylu pisania postow
Juz mnie to zaczelo wkurzac
No offence, ofcourse
Musze Cie zawiesc... nic nie zmienilem, caly czas pisze to co mysle, tak i bylo tym razem
Non taken, non taken

@Sidar

Nasraj na niego cieplym moczem

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl

Ostatnio edytowany przez zalfik - 15-01-2007 o 20:22.
zalfik jest offline  
stary 15-01-2007, 20:23   #394
DodoZ
Użytkownik Forum

DodoZ's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Chicago

Imię: Dodozia
Profesja: Elite Knight
Poziom: 40+
Skille: 65/65+
Poziom mag.: 5+
DodoZ ma numer GG 8690033
Domyślny

Heh, to ja tez jestem pr0 w takim razie, bo ucieklem kiedys kyrhonowi i ich dwom kumplom z dwarfow na 40~ knightcie (na isarze, dosc dawno temu) ;S 6 bp uh poszlo ale dalem rade ;p
stary 15-01-2007, 21:35   #395
Darco
Użytkownik Forum

Darco's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006

Imię: Darconix
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 41
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Ludzie sie zmieniaja powiedzcie mi kto to jest Lisan Knight bo bardzo kozaczy i twierdzi ze on na fibuli w tym trapie by nie padl heh nice joke szczerze mowiac

8:09 Dark Sidar [114]: jak bys byl w tym trapie co ja tez bys padl
18:09 Lisan Knight [36]: no nei wiem

nie ktorzy mnie poprostu rozwalaja;[
Jest polakiem i gada okropne glupoty na dodatek twierdzi ze jak mial tym knightem 26 lvl to uciekl Voyantowi lol nastepny zart albo bez sd i ue;o
Chetnie bym poznal jego maina
Znam Lisana z RLa, wiec moge sie wypowiedziec ciut wiecej na jego temat. Jest to jego main char. Jakies 3 dni temu gonil go Voyant, Xait i pare 40 lvli,zwial(puzniej przypadkowo przyszedl Zorlan i zabil noob chara Alfisa). Ma on dobre PvP, choc dosyc czesto posluguje sie Hiperbolą.

Chodze razem z nim do klasy, obaj mamy bardzo malo czasu na gre, i co z tego wynika niewysokie lvle(jedynie w weekendy).Choc w tym przypadku przyznaje Ci Sidar racje, gdyz napewno 36 knight nieprzezylby takiego trapu.

Radze Ci Sidar niezwracaj na niego wiekszej uwagi, lepiej zajmij sie dalszym prowadzeniem wojny, bo teraz to jest wazniejsze.

Ostatnio edytowany przez Darco - 15-01-2007 o 21:39.
Darco jest offline  
stary 15-01-2007, 22:18   #396
Sidar
Użytkownik Forum

Domyślny

Trafna wypowiedz Darco To troszke lipka ,ze to jego main char bo mowil co innego no ale nvm. Co do prowadzenia wojny to ja jej nie prowadze
ja wykonuje plany i nie kiedy je poprawiam jak np;Dezerta .Sa u nas mozgi od tego Powiecie mi cos ciekawego moze??
Sidar jest offline  
stary 15-01-2007, 22:38   #397
AxenRemo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Łowicz

Imię: Axen Remo
Gildia: Hood
Poziom: 64
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

Na Dezercie szkoda tylko że żaden ze szwedów nie odważył sie wejść....
AxenRemo jest offline  
stary 15-01-2007, 23:37   #398
Lokator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 01 2007

Domyślny

@Quivee
Przyjaźnisz się z nimi, darzysz ich sympatią, jesteś ich kumplem mowa tu o Karde rodzince na selenie. Sądze że słabo dobierasz sobie znajomych, ponieważ z mojego punktu widzenia jeżeli Polaków określają takimi epitetami to niby dlaczego mają ciebie traktować jako kogoś wyjątkowego. Nawet gdyby była to prawda, tylko akurat nie zauważyli ze i ty jesteś Polakiem, to ja mam jednak do tego kim jestem szacunek.

@Sidar
Mam nadzieje że twoje śmiałe słowa są prawda i że za miesiąc czy dwa nie zmiękniesz.
Lokator jest offline  
stary 15-01-2007, 23:51   #399
Darco
Użytkownik Forum

Darco's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006

Imię: Darconix
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 41
Domyślny

Co ja moge Ci powiedziec... Hmm... Powodzenia w wojnie
Darco jest offline  
stary 16-01-2007, 10:42   #400
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Denerwujecie mnie juz tym, ze Karde sa ble, rasisci, nienawidza Polakow itp. A dziwicie im sie? Poziom ktory na forach reprezentowal Szarancz na pewno nie dal im powodu do sympatii. Ludzie krzyczacy w depo [i nie mowie tu o ~20lvlach] "SLO NOOBY", "SWE DIE!' itp, to samo. Relacje na poprzednich serverach z Polakami - znowu to samo. A z Karde to tylko Dany jest faktycznie jakims zakompleskionym bachorem, bo Xan i Gad sa ok. Przynajmniej jesli potrafi sie z Nimi rozmawiac, zna sie choc podstawy angielskiego. I, niestety Skoti, niestety Rell, musze przyznac racje Quiv~, choc go w ogole nie znam, ani z gry, ani z forum.

@lokator:
rozumiem ze taka opinie glosisz z wlasnych doswiadczen?

@co-do-akcji-na-desercie:
padl ktos?

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania