|
|||||||
| Notki |
| Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
Chcialem na wstepie podziekowac:
- Majinowi Vegecie, za to, ze mnie zmuszal do robienia pixelatrow :<. - Kurajowi za to, iz kazal mi sie polepszyc <lol?> - Kwasowi, ktory mnie wysmiewal xD No to teraz kilka(?) moich (marnych? ) prac:Pierwsze grafiki sa wzorowane na grafikach Majina Vegety _ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Tutaj sa mojej (marnej? ^^) wyobrazni ![]() Pierwsze proby wlasne: ![]() Drugie proby: ![]() Trzecie proby: ![]() Czasami sobie palne jakas grafike. Aktualnie staram sie tarcze zrobic co mi wychodzi... <no comment plx?>. A tak pozatym to... Oceniajcie! Chetnie bym przyjal co mam poprawic i rzytelne oceny.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 15-01-2007 o 21:47. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
Nie zle! ja tu błędów nie widzę.(Ps.Jak ty robisz takie żeczy w zwykłym paincie ;<)tak z 8/10 na zachęte żebyś robił dalej xD
Ostatnio edytowany przez Vansider - 15-01-2007 o 21:50. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
<pada na kolana>
Mogę wykorzystać Twoje grafiki ?? Proszę, proszę, proszę, proszę, proszę... ;p Coś nie wierzę, że w paincie.. Takie zbyt... wypieszczone xD |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
No, nie jestem aż takim znawcą w tym zakresie, ale prace są przyzwoite, widać, że nad nimi pracowałeś. Jak na mnie sa one troszku za mało skontrastwane (choć ja zazwyczaj tak mówię
). Ale to już zależy od gustu. Polecam ci za to przyjrzenie się nieco zdjęciom z rl broni i zbroi. Wstukaj w google, albo jak chcesz, to mogę ci wysłać swoje fotki z Austrii, z Insbrucka - tam byłam na zamku z olbrzymią zbrojownią i mam niezłe fotki, które naprawde mogą "dać natchnienie" (zbroje pełne, płytowe, kopie, miecze, toporów mniej, ale były piki, halabardy, szable i inna broń biała oraz dość spora ilość broni palnej). Jak nie znajdziesz nic ciekawego, to odkopię to DVD z fotkami ;pOgólnie prace przyzwoicie wykonane, ale takie według mnie "szablonowe". Pracuj dalej! Eileen Blue Rose |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
|
Kłamstwo xD
ja sie nie smialem tylko odeslalem cie do Kuraja i Majina ![]() no i polecalem ps'a ^^
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
Wykonane poprawnie.. ale NUDNE.
Jakoś tak - zero w nich oryginalności. Ja zawsze stawiałem u siebie pomysł nad wykonaniem. fs bardzo fajnie narysowany |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
Widzę ogromny postęp w stosunku do poprzednich grafik. Oby tak dalej. Tak jak Khan mówi, zrób coś oryginalnego, zaskocz nas czymś, a powitamy cię spowrotem w progach MTA.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
jak to powiedzial Khan: wiecej oryginalnosci. Sobie podgladnalem prace w paincie i widze ze cieniowanie ostrzy git ale wszystko na jedno kopyto. Twoje ograniczenie polega z tego co widze na malej ilosci pomyslow wykonania mieczy. Popatrz z roznych gier albo z rzeczywistego oreza. Oczywiscie wiem, ze wymyslenie czegos oryginalnego jest bardzo trudne w tych czasach, ale trzeba probowac. powodzenia.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
To może Ci się przydać, sam z tych linków korzystam:
http://members.iinet.com.au/~morrisrh/index.html http://www.varmouries.com/index.html http://www.deltin.net/photogallery.htm |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
|
Póki nie znajdę swoich fotek moge polecić ci ciekawą www, którą znalazłam dość dawno, ale jest na niej pełno pomysłów nie tylko na broń...
http://www.houseofanoria.com/ Musisz tylko przestukać się po wszystkich podstronkach i masz głowę pełną pomysłów ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
|
Po 1- wykorzystaj całe pole na ile jest to możliwe
po 2- prace ładniej wyglądają na szarym tle(tylko nie zabardzo ciemnym) po 3- rączki- dodaj jakiś bajer a nie idą tak jednolicie ;p po 4- ten topor pod tymi "zapałkami" czerwona i zieloną- ma dobre zrózniocowanie kolorków między samym końcem ostrza a jego reszta ;p, tak rób zawsze ;p, dodał byś do tego ładniejszą rączke i toporek jak ta lala ;p tyle no co sie rozpisywał będe ;p
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
|
Średnio, stać Cię na więcej...
Zapomniałeś, że pierwsze grafiki na szarym tle są baaardzo podobne do moich niektórych... ; P Ucz się dalej.
|
|
|
#13 |
|
Zbanowany
|
Ogólnie ładne, nie mogę się do niczego przyczepić oprócz do fire swordów. Ostatni wygląda jak zwykły miecz, który ktoś utaplał w jajecznicy albo w świeżym cieście naleśnikowym i nim wymachiwał. Zobacz jak się palą pohodnie. W rzeczywistości ogień jest "rzadszy", idzie do góry. MA inne kolory. Ogólnie zupełnie inaczej wygląda. Może Pan i Władca by zrobił taki, ale większy, co?
![]() |
|
|
|