![]() |
#1881 |
Guest
|
![]() xarabek groził huntem mojemu staremu ED-owi ;P Yofa the druid pamięta ktoś?
![]() a potem xarabek zmienił ownera z tego co wiem, poleciał z NG i skonczyło się kozaczenie pytanie do ET, jaka jest wasza postawa co do Alitha? |
|
![]() |
#1882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Co do sprawy z ventrillo w wojnie NG vs Boom to rzeczywiście go nie było... był TS White Wolfów i wszyscy z Boom o nim wiedzieli tylko że Yunek i Katmai nie za bardzo byli przekonani do komunikacji głosowej. Zresztą passy do tego TSa do dzisiaj ma sporo ludzi z Obsidi, chociaż już chyba nikt prócz Ryby z Białych Wilków nie gra na tym świecie. Zresztą większość z nas już w ogóle nie gra w Tibię.
PZD z Holandii
#1883 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() @2up: Mimo, że nie jestem w Et to CI powiem co o tym myśle. (Oczywiscie pewnie ludzie z ET powiedzą odwrotnie)
NA STOS Z NIM ! ~Greetings - Upiorro. |
![]() |
![]() |
#1884 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Także Wolfy czujcie sie odpowiedzialni za zniszczenia typowego normalnego młodego człowieka i zamienienia go na "nienormalnego" typa który zaprzestał brać przykład ze starszych wilków i brał przykład z bardzo mądrych programów na mtv ;] ( jackass, wild boyz etc. ) |
|
![]() |
![]() |
#1885 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Awo
Ja w tej chwili zarobiony jestem i mam odstawkę od gierek, myślę, że w lutym znów wrócę do silka. A co do rozpadu WW to po prostu wszystko się kiedyś kończy. Było fajnie ale już się skończyło. Kto wie, może jak by nie hack kalamatriusa to do dziś byśmy grali???
#1886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
|
![]() Borgo
Moj dobrodziej wrocil ![]() Pewnie juz nie pamietasz nubka z Heyah ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1888 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() @ Ryba Naprawdę Don'Hawk jest taki dobry ? O.o praktycznie nie widać go na battlach, no chyba że mówiłeś o Wujaszku ![]() @ Kuglarz A więc opuściłeś nasz wspaniały i spokojny ![]() ![]() Ps. Wodzisław rośnie w potęge, hipermarket na hipermarkecie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1889 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Nie robcie tego bledu Hunted Forever lub paymentow 500k +"
ROFL! Paymenty 800k są normalką dla 140lvli. Jak czasami przeczytam coś na tym forum to już się naprawde dołuje. TO zdanie pewnie napisał kolejny asslicker jakich wiele. |
![]() |
![]() |
#1890 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiroy nie dziw sie ze Kage jest wkur.... na polakow. Wkoncu jeden z naszych pier.... rodakow zajebal mu SCA. Do mnie zaden Brazylijczyk nie chcial sie odzywac przez pierwszy tydzien od tej akcji. Wiec sie mu trcohe nie dziw ze jest w*****ony na Polakow.
Co do paymentow to sie zgadzam z Kiroyem jak sie da za niski to zbiora kase i zaczna znow sie bic. Ale nawet w przypadku wygranej to Archin,Azared,Mannow,Dorpaz,Rundo wedlug mnie zaczna robic snake attack na was bo zalorzmy w nocy bedzie online dwie osoby z ET. Jestem pewien na 80 % ze ta wojna potrwa jeszcze z pol roku moze rok, ale to tylko moja opinia. Yofa odczep sie od Xarabka bo sie do ciebie na rl przejde;p Bo Xarabek byl PA a mowcie tak tylko ze ja pytam. Ile osob zabil Pephy jak byl w NG i kazdy inny Polak bedac w NG. A co Do skilli to chyba nikt nie mial wysokich bo to byl new server kazdy tylko exp i exp.... Kazdy sie zmienia ![]() |
![]() |
![]() |
#1891 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
Xarabek to byl lizorów jakich mało ... on za wszelką cene probowal sie dostac do Ng.. smiesyzlo mnie jedno , kiedy probowali go zabic kiedy byl w NG on sie tym nie przejal i dalej zostal w tej gildii ... aby pozniej skosztowac straty expa, i chciales powiedziec ze nie "czlowiek sie zmienia" ale owner sie zmienia -.-, a do tego ze wojna portwa "pol roku , rok" ja sie z tym nie zgadzam calkowicie... byc moze za te "pol roku" w ng pozostanie garstka ludzi i to oni beda atakowac, ale losy wojny przesadza sie mysle ze w lutym.. albo marcu, chociaz kto wie ze nie dzisiaj ? :> Co do twej obrony Xarabka, opowiem wam moi drodzy ;d historyjke..., Xarabek chronil byle kogo za pare "k"i to dzialo sie tylko w carlin.. najczesciej chronil ludzi ktorzy pkowali,i tak na przyklad gdy jacys Pkerzy zabili odemnie z rl 2 osoby ja czym predzej udałem sie do "miasta kobiet" byl juz tam Cucumber ( ktory na poczatku serva skillowal i bardzo dobrze na tym wyszedl, i swietej pamieci eufeme) Kiedy udalem sie do miasta był juz tam xarabek a jego "kumple" nie mielie pz, prywitalem sie na default z kolegami i wtedy nastapil wredny atak xarabaka na mnie :/ myslalem ze nie zdołam uniknac smierci ( na 5 hitow wszedl mu jeden - 6 p.s. mialem max attack na pierwsze 2 hity~ ;<). Owego czasu do carlin przybyli dwaj moi kumple z gildii ( nie dam rady przpomnic obie ani ich nickow ani nazwy tej gildii ![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Imię: Qeth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
|
![]() @Awo
A to nie bylo tak ze zabili mojego kumpla. Ja z Cuckiem do nich pobieglismy ale troszku za duzo ich bylo i w pewnym momencie Xarabek sie cos przyj*bał. I wyszło na to ze musielismy płacić po 5k >.< Za free... to były poczatki serva pierwsze 2 miesiacy czy jakos tak. Btw. Pepsi lub Kiory moge jakos pomoc w wojnie??? Bo mam waste chara ;p |
![]() |
![]() |
#1893 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do White Wolf
Gildia padła z powodu hacka Kalamatriusa i jego delete - to było najistotniejsze, po drugie mocno psuła się atmosfera w gildii. Ktoś z zewnątrz psuł nam dobre imię, oskarżało PA [lol] itd itp. W każdym bądź razie sporej ilości ludzi odechciało się grać. Poszliśmy wtedy na inną gierkę - Anarchy Online ale krótko. Potem była Xerena ale ja zrezygnowałem po tygodniu i poszedłem na rodzinna Morganę, a za mną Kalamatrius i Mancubus oraz kilku innch, niestety większość się znudziła. W ten oto sposób zakończyła się historia oldboyów z WW. Co do Xarabka Aż wstyd się przyznać ale byłem pro przez niego na początku serva. Sprzedawałem mu UHy, ale od czasu jak już zamiast "cześć" pisał "masz uhy??" zakończyłem znajomość z tym jegomościem. Ogólnie jedna z wielu osób, przez które uzmysłowiłem sobie jak wiele patologicznych zachowań promuje ta gra. W chwili obecnej część osób z WW gra w Silkroad, część w nic nie gra ale większość utrzymuje ze sobą kontakt, na przykład Kalamatrius pracuje ze mną w Holandii [poznaliśmy się przez Tibię], Mancubus szykuje się do wylotu do stanów, Algothin głównie szpila w Silka, Lolik zmienia światy i gierki jak rękawiczki, reszta żyje po prostu dorosłym życiem i czasami odzywa się na gg albo wchodzi na TSa. W każdym bądź razie coś tam zostało jednak dzięki tej [moim zdaniem złej] gierce. Co do wojny - pamiętajcie, ze szwedów na nią stać. Nawet jak im się skończy kasa to ją mogą kupić na ebay'u. Nie lekceważcie rannego lwa, może ugryść jeszcze mocniej.
Porada dnia: Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem przebije doświadczeniem. Ostatnio edytowany przez kuglarz - 16-01-2007 o 09:43. |
![]() |
![]() |
#1894 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() No Paymenty beda wysokie napewno jeszcze teraz nie sa jeszcze takie wysokie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Borgo : swieta racja nie lekcewazyc Ng bo oni jeszcze cos pokaza napewno ![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Zbanowany
![]() |
![]() zauwazyliscie ze w kazdy m piscie kiroya pojawia sie duzo ale jednakowych smile'ów ? :> ale wlasnie za to go kofam xD
|
![]() |
![]() |
#1896 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak się kłóciłem z Kiroyem na tym forum to właśnie po smilach rozpoznawałem, który z braciszków mi właśnie odpisywał
![]()
#1897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: +++
|
![]() Dajcie paymenty 1kk albo wieksze dla wszystkich i poczekajmy az ten swiat zamieni sie w enforced pvp. Ng zabijac bedzie nie tylko Et ale wszystkich znajomych, Et to samo w stosunku do NG- a najlepiej kazdy kto nie PL to od razu deda mu po co ma sie meczyc na takiej Obsidi niech zdycha.
I ze paymenty beda takie duze to nikt niebedzie placic bo poco za 1 kk moze zrobic przeciez nowego chara a starym pekowac. Pozabijajcie sie wszyscy i siedzcie w dp, ja i moja gildia mamy teraz spokoj z PK, bo przeciez ich pro musza siedziec teraz w pz ![]() Wszyscy sa tu tacy madrzy a najmadrzejsi ci co nie walcza albo ci co maja 30 levele. Jak przegracie to tez mam nadzieje ze mniej niz 800 k nie dostaniecie do placenia jak to pisal jakis glupek, tez z levelem chyba 30+, to nawet ja mam 50+ a sie nie cwaniacze ![]() Ostatnio edytowany przez axio90 - 16-01-2007 o 13:23. |
![]() |
![]() |
#1898 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do Gildii WW to byla to smieszna gildia wedlug mnie. Oskarzono mnie ze sprzedawalem informacje z GC i TS dla NG i wedlug WW sypnolem pewne zdanie ktore napisal Lord Panpen i przezco mial hunta. Dziwne jest to ze Lord Panpen jest moim rl przyjacielem i wie ze go nie sypnolem. Ja takze mialem 2 dni pozniej hunta od NG to troche dziwne ze im sprzedawalem
![]() Co do tego do kiedy moze trwac wojna to watpie zeby to sie odbylo w 2 miechy no chyba ze kogos hakna i rookna;] |
![]() |
![]() |
#1899 |
Użytkownik Forum
|
![]() O Vylkano, stary maruda
![]() Wiesz Vylkano, nawet ostatnio zrewidowałem trochę ten osąd o tobie i być może to nie ty, być może Sol doniosła, może jakiś Szwed albo Egipcjanin przekleił GC któremuś z polaków z NG???... tego już się nigdy nie dowiemy, zresztą to mało istotne. Ale dzięki tamtemu wydarzeniu wiem, że w tej grze nie warto ufać komuś tylko i wyłącznie na podstawie gadek na GC i TSie. Na zaufanie trzeba zapracować i to bardzo mocno. WW szkoda mi tylko z jednego powodu, zanim zaczęliśmy za bardzo się wychylać [czytaj invitować polaków z lvlami] wszyscy sobie na wzajem ufali i wspierali. Tą gildię zniszczyły tak na prawdę nie kłótnie i podejrzenia ale invity osób niedojrzałych i nieuczciwych, które nic nie widziały poza charem i expem. Ale to już historia ![]() ![]()
Porada dnia: Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem przebije doświadczeniem. Ostatnio edytowany przez kuglarz - 16-01-2007 o 14:08. |
![]() |
![]() |
#1900 |
Użytkownik Forum
|
![]() Milo to slyszec
![]() ![]() |
![]() |