![]() |
#1901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Payment Milivojac'a ( człowieka który 3 dni temu dołączył do NG), wynosi obecnie - 400k -.- ( wzrósł bo Mili wytknął Benkowi że ten thiefuje na noob charach).
Aha i poza wojną ET vs. NG jest także Escadrone of Deatch and Pink Shoes in Public vs. Alliance of Death ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 16-01-2007 o 15:37. |
![]() |
|
![]() |
#1902 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
|
![]() ![]() Cytuj:
witam wszystkich ![]() ![]() Expect the unexpected tyle wam powiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1903 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezle Niezle na tym servie niedlugo bedzie online 400 osob z tego w wojnie 390 HAUAHAHAUAHAHAAHAHHA
|
![]() |
![]() |
#1904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Imię: Qeth
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
|
![]() Aff.. Polak/Polka w wojnie z Ng... teraz tak mowisz a zobaczymy nawet jak wygra NG to kiedy Ty padniesz ;] wbij 130 tak jak Pephy i zobaczysz napis You are dead. Właczy Ci sie exp lock i koniec nawet mlvlu nie bedzie mogl/a wbijac bo za duzy a Mannowi to przeszkadza...
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @Borgo
Totalnie sie z Toba zgadzam ;] bardzo podobala mi sie atmosfera w WW tuz po moim dolaczeniu , ktore nastapily w momencie gdy odrzuciliscie propozycje wcielenia Was do Independens ( i bardzo dobrze zrobiliscie) ale po uplywie czasu zaczela sie to psuc :/, Bylem w 3 odlamach WW xD i ten na obsidii byl naj naj naj ale niestety po pewnym czasie... :< |
![]() |
![]() |
#1906 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Profesja: Elder Druid
Poziom: 50+
|
![]() Cytuj:
To tylko gildia w Tibi, nie paszport (polsatu?x). Widać z nimi mu dobrze (?;d), i jest git. btw. Xusu jest palkiem;S. Więc Mannowa jego mlv gila. ;d |
|
![]() |
![]() |
#1907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 17:34 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Bozanoglu. He was killed by Benek Plaxx. ile tu juz jest? bo sie pogubilem ![]()
#1909 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Imię: Qeth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
Ale o to chodzi ze Ng tepia polakow jesli wybija za duzy lvl ?? nie wiesz o tym?? bo to chyba juz oczywiste jest dla kazdych?? |
|
![]() |
![]() |
#1910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Ng sie corazbardziej rozrasta... Nobki by nie dali rady sami... ;/ Szczerze mówiąc, Szkoda mi ich.
#1911 |
Guest
|
![]() pfff, to co przeczytałem przez Awolvera to mi smiać sie chce.. ja Xarabkiem grałem do 81 lvl'a dalej juz grał inny owner i to on wszystko najebal.. starałem sie pomagać ludziom, ale za brak szacunku to zabijałem, rs'a miałem od 37 lvla do 80
![]() ![]() Signed, //Xarabek. |
![]() |
#1912 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1913 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ty to jednak jestes biedny.. zabilismy Cie na statku w venore bo naujpierw lizales dupe NyGusom ze chche dolacyzc a potem ze chhcesz byc w boom, ciagle za nami lażąc >.< , kolejne pytanko nie rozumiem słów " grałem do 81 lvl'a" i o to mi wlasnie chodzilo ... juz zapomniales jak chroniles w carlin pkurow / pk chary? :< jezeli smiales sie czytajac moj post , to masz cos z banią ... ja nie mowilem ze uciekales przed nami na bk ale ze tak powiedizlaes kiroyowi ( podcas gdy my nawet Ciebie nie szukalismy) i mysle ze kiroy jezeli to pamieta to z pewnoscia potwierdzi...
|
![]() |
![]() |
#1914 |
Guest
|
![]() Chroniłem tych którzy na to zasłużyli, z Banią to Ty coś masz bo pier**** farmazony, grąłem do 81 lvl'a bo później sprzedałem chara ;]
|
![]() |
#1915 |
Zbanowany
![]() |
![]() Wlasnie udowadniasz jaki mejstes idiotą >.< nawet nie psialem "co sie stalo z postacia" i do "nowego ownera" nic nie mam >.< i tak go nie znalem i poznac nie mam zmiaru . . .
|
![]() |
![]() |
#1916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń
|
![]() Dużo się ostatnio wydarzyło więc chciałbym to troszkę podsumować, co ja o tym myślę.
Jeśli chodzi o paymenty. Po pierwsze na pewno nie czas teraz o paymentach mówić bo to dopiero początek wojny ale jeśli już mówicie to uważam że powinny one zależeć od Kiroya i członków ET a nie od naszych upodobań, kogo lubimy a kogo nie. Wysokość powinna zależeć od lvl, udziału w wojnie i stanu majątkowego gracza. Nie wyobrażam sobie by Azared mniał mniej niż 1 kk. ( jak pisał Kiroy, Vixi miał 1kk i zapłacił ). Ktoś tak pisał coś na temat paymentu Vanego. Fakt, walczył wcześniej w SOBS ale jego opłata powinna być w miarę rozsądna. Chyba już kogoś z ET zabił. Wiadomo jak kasę mają starsi członkowie NG. Dobrze by było zająć się wszystkimi członkami NG i byłem GG by część z nich nie uciekła w czasie wojny, po kilku udanych akcjach, a ich udział odszedł w zapomnienie i i payment przeszedłby obok. I na koniec takie moje spostrzeżenie. ET nie przyjmuje low lvl-i gdyż szkoda fragów. Ale od fragów wygrana nie zależy. NG przyjmuje ostatnio wszystkich, tak są przestraszeni. A zawsze sd czy jakis uh się na battle przyda więc może warto skorzystać z pomocy tych słabszych levelowo przyjaciół. Oczywiście nie zupełnie obcych a chętnych bo wiadomo jak ze szpiegami jest. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#1917 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Xarabek
S*******aj ssprzedawco! chroniłeś 50% Carlin za pierdoloną kase (czyt.k) i na*******ałś pół Carlin z exori kmiocie.. Tak ogólnie to wiesz mądrzejsi polacy Cię nie lubią za twoje podstępowanie. Pisałem na 96%. @Gawlarz podspisuje się pod Tobą. Wysokość paymentu powinna zależeć od uczestnictwa w wojnie itp,
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 16-01-2007 o 21:52. |
![]() |
![]() |
#1918 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: +++
|
![]() Xarabek, Neczka Paladynka, Opsidia i reszta pekerow dobrze ze juz niegracie, o kilku pekerow mniej.
Jakos nigdy nie mialem problemow z Avolverem ani z Ryba tylko zawsze z wami albo z suvem albo realami pephyego. (niedowartosciowane dzieciury zawsze z czacha, lepiej sie poczuja jak chociaz w tibi ktos od nich ucieka ![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Guest
|
![]() panika NG mnie po prostu rozbraja... wielcy, dumni, "nieśmiertelni" a nie nadażają pieluch zmieniać
![]() ale jak znam życie to jeszcze swoje pokażą w tej wojnie ^.- hmm, może jakaś ankieta na najlepszych "morderców z et" ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nedomanus - 16-01-2007 o 23:33. |
![]() |
#1920 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
Ryba aka Yunek - na Niego głosuje x] |
![]() |