Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-01-2007, 15:34   #1901
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Payment Milivojac'a ( człowieka który 3 dni temu dołączył do NG), wynosi obecnie - 400k -.- ( wzrósł bo Mili wytknął Benkowi że ten thiefuje na noob charach).

Aha i poza wojną ET vs. NG jest także

Escadrone of Deatch and Pink Shoes in Public vs. Alliance of Death

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 16-01-2007 o 15:37.
Fin'er jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-01-2007, 15:47   #1902
Xuso
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 01 2007

Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
No Paymenty beda wysokie napewno jeszcze teraz nie sa jeszcze takie wysokie bo np Vany ma placic 200 k ja musialem 600 k i tez nie mialem i ktos sie mnei pytal ?? np jakis setny rycek z Ng 300 k a naszerycki po 1 kk vixi darota ... jacy my okrutni jestesmy ale fakt faktem ze wygramy jeszcze troszke i wzrosniemy z paymentami wiec radze przekazac kolegom z Ng ze najwyzsza pora

Borgo : swieta racja nie lekcewazyc Ng bo oni jeszcze cos pokaza napewno
Hmmm

witam wszystkich a ja jaki mam payment hehe Kiroy Brenno plx again XD

Expect the unexpected tyle wam powiem
Xuso jest offline  
stary 16-01-2007, 15:49   #1903
Maqon
Użytkownik Forum

Maqon's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Kozienice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vylkano
Profesja: Elite Knight
Gildia: Myrmidors
Świat: Obsdia
Poziom: 92
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Niezle Niezle na tym servie niedlugo bedzie online 400 osob z tego w wojnie 390 HAUAHAHAUAHAHAAHAHHA
Maqon jest offline  
stary 16-01-2007, 15:51   #1904
Qeth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 04 2006

Imię: Qeth
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xuso Pokaż post
Expect the unexpected tyle wam powiem
Aff.. Polak/Polka w wojnie z Ng... teraz tak mowisz a zobaczymy nawet jak wygra NG to kiedy Ty padniesz ;] wbij 130 tak jak Pephy i zobaczysz napis You are dead. Właczy Ci sie exp lock i koniec nawet mlvlu nie bedzie mogl/a wbijac bo za duzy a Mannowi to przeszkadza...
Qeth jest offline  
stary 16-01-2007, 15:56   #1905
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

@Borgo
Totalnie sie z Toba zgadzam ;] bardzo podobala mi sie atmosfera w WW tuz po moim dolaczeniu , ktore nastapily w momencie gdy odrzuciliscie propozycje wcielenia Was do Independens ( i bardzo dobrze zrobiliscie) ale po uplywie czasu zaczela sie to psuc :/, Bylem w 3 odlamach WW xD i ten na obsidii byl naj naj naj ale niestety po pewnym czasie... :<
^Awolver^ jest offline  
stary 16-01-2007, 17:48   #1906
mOreg
Użytkownik Forum

mOreg's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2007

Profesja: Elder Druid
Poziom: 50+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qeth Pokaż post
Aff.. Polak/Polka w wojnie z Ng... teraz tak mowisz a zobaczymy nawet jak wygra NG to kiedy Ty padniesz ;] wbij 130 tak jak Pephy i zobaczysz napis You are dead. Właczy Ci sie exp lock i koniec nawet mlvlu nie bedzie mogl/a wbijac bo za duzy a Mannowi to przeszkadza...
Co z tego że Polak i w NG.
To tylko gildia w Tibi, nie paszport (polsatu?x).
Widać z nimi mu dobrze (?;d), i jest git.

btw.
Xusu jest palkiem;S. Więc Mannowa jego mlv gila. ;d
mOreg jest offline  
stary 16-01-2007, 18:45   #1907
majk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

17:34 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Bozanoglu. He was killed by Benek Plaxx.

ile tu juz jest? bo sie pogubilem
Trójmiasto do Lechii należy!!
majk jest offline  
stary 16-01-2007, 18:57   #1908
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

29 : 8 : )...
stary 16-01-2007, 18:59   #1909
Qeth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 04 2006

Imię: Qeth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mOreg Pokaż post
Co z tego że Polak i w NG.
To tylko gildia w Tibi, nie paszport (polsatu?x).
Widać z nimi mu dobrze (?;d), i jest git.

btw.
Xusu jest palkiem;S. Więc Mannowa jego mlv gila. ;d
nie sprawdzalim kim jest....
Ale o to chodzi ze Ng tepia polakow jesli wybija za duzy lvl ?? nie wiesz o tym?? bo to chyba juz oczywiste jest dla kazdych??
Qeth jest offline  
stary 16-01-2007, 19:45   #1910
Floy
Użytkownik Forum

Floy's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006

Profesja: Knight
Poziom: 70
Domyślny

Ng sie corazbardziej rozrasta... Nobki by nie dali rady sami... ;/ Szczerze mówiąc, Szkoda mi ich.
stary 16-01-2007, 19:53   #1911
NeXaLiD
Guest

Domyślny

pfff, to co przeczytałem przez Awolvera to mi smiać sie chce.. ja Xarabkiem grałem do 81 lvl'a dalej juz grał inny owner i to on wszystko najebal.. starałem sie pomagać ludziom, ale za brak szacunku to zabijałem, rs'a miałem od 37 lvla do 80 eheh xD nigdy nie uciekałem na bk.. Nigdy nie uciekałem od nikogo, poza banshee quest gdzie ng nawet mnie nie ubiło bo wyszedłem z Trapa, i ogólnie mówiac to niepadłem nigdy od ng, od yunchiego i na statku w venore moje 2 dedy od ludzi, pozatym nigdy nie płaciłem nikomu byłem zawsze z polakami, a że wy mysleliscie ze przeciwko ubijajac mnie w venore niepozostało mi nic tylko dołonczyc do ng i tam juz sie zaczeło moje 2 zycie.. a chciałem wam pomagać a w bp którym straciłem było jeszcze obiecane dla Gal'a 10 bp uh. Takze.. powiem wam małą nowinke ze gram na Obs juz troche czasu i nikt z was niewie jaki mam name dobije 100 lvl i pomoge wam w wojnie jak bedziecie chcieli

Signed,
//Xarabek.

stary 16-01-2007, 19:58   #1912
Bajcik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NeXaLiD Pokaż post
pfff, to co przeczytałem przez Awolvera to mi smiać sie chce.. ja Xarabkiem grałem do 81 lvl'a dalej juz grał inny owner i to on wszystko najebal.. starałem sie pomagać ludziom, ale za brak szacunku to zabijałem, rs'a miałem od 37 lvla do 80 eheh xD nigdy nie uciekałem na bk.. Nigdy nie uciekałem od nikogo, poza banshee quest gdzie ng nawet mnie nie ubiło bo wyszedłem z Trapa, i ogólnie mówiac to niepadłem nigdy od ng, od yunchiego i na statku w venore moje 2 dedy od ludzi, pozatym nigdy nie płaciłem nikomu byłem zawsze z polakami, a że wy mysleliscie ze przeciwko ubijajac mnie w venore niepozostało mi nic tylko dołonczyc do ng i tam juz sie zaczeło moje 2 zycie.. a chciałem wam pomagać a w bp którym straciłem było jeszcze obiecane dla Gal'a 10 bp uh. Takze.. powiem wam małą nowinke ze gram na Obs juz troche czasu i nikt z was niewie jaki mam name dobije 100 lvl i pomoge wam w wojnie jak bedziecie chcieli

Signed,
//Xarabek.
To ty Xivoz?
Bajcik jest offline  
stary 16-01-2007, 19:59   #1913
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Ty to jednak jestes biedny.. zabilismy Cie na statku w venore bo naujpierw lizales dupe NyGusom ze chche dolacyzc a potem ze chhcesz byc w boom, ciagle za nami lażąc >.< , kolejne pytanko nie rozumiem słów " grałem do 81 lvl'a" i o to mi wlasnie chodzilo ... juz zapomniales jak chroniles w carlin pkurow / pk chary? :< jezeli smiales sie czytajac moj post , to masz cos z banią ... ja nie mowilem ze uciekales przed nami na bk ale ze tak powiedizlaes kiroyowi ( podcas gdy my nawet Ciebie nie szukalismy) i mysle ze kiroy jezeli to pamieta to z pewnoscia potwierdzi...
^Awolver^ jest offline  
stary 16-01-2007, 20:42   #1914
NeXaLiD
Guest

Domyślny

Chroniłem tych którzy na to zasłużyli, z Banią to Ty coś masz bo pier**** farmazony, grąłem do 81 lvl'a bo później sprzedałem chara ;]

stary 16-01-2007, 21:28   #1915
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Wlasnie udowadniasz jaki mejstes idiotą >.< nawet nie psialem "co sie stalo z postacia" i do "nowego ownera" nic nie mam >.< i tak go nie znalem i poznac nie mam zmiaru . . .
^Awolver^ jest offline  
stary 16-01-2007, 21:48   #1916
Gawlarz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń

Domyślny

Dużo się ostatnio wydarzyło więc chciałbym to troszkę podsumować, co ja o tym myślę.
Jeśli chodzi o paymenty. Po pierwsze na pewno nie czas teraz o paymentach mówić bo to dopiero początek wojny ale jeśli już mówicie to uważam że powinny one zależeć od Kiroya i członków ET a nie od naszych upodobań, kogo lubimy a kogo nie. Wysokość powinna zależeć od lvl, udziału w wojnie i stanu majątkowego gracza. Nie wyobrażam sobie by Azared mniał mniej niż 1 kk. ( jak pisał Kiroy, Vixi miał 1kk i zapłacił ). Ktoś tak pisał coś na temat paymentu Vanego. Fakt, walczył wcześniej w SOBS ale jego opłata powinna być w miarę rozsądna. Chyba już kogoś z ET zabił. Wiadomo jak kasę mają starsi członkowie NG.
Dobrze by było zająć się wszystkimi członkami NG i byłem GG by część z nich nie uciekła w czasie wojny, po kilku udanych akcjach, a ich udział odszedł w zapomnienie i i payment przeszedłby obok.
I na koniec takie moje spostrzeżenie. ET nie przyjmuje low lvl-i gdyż szkoda fragów. Ale od fragów wygrana nie zależy. NG przyjmuje ostatnio wszystkich, tak są przestraszeni. A zawsze sd czy jakis uh się na battle przyda więc może warto skorzystać z pomocy tych słabszych levelowo przyjaciół. Oczywiście nie zupełnie obcych a chętnych bo wiadomo jak ze szpiegami jest.
Pozdrawiam
Gawlarz jest offline  
stary 16-01-2007, 21:50   #1917
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

@Xarabek
S*******aj ssprzedawco! chroniłeś 50% Carlin za pierdoloną kase (czyt.k) i na*******ałś pół Carlin z exori kmiocie.. Tak ogólnie to wiesz mądrzejsi polacy Cię nie lubią za twoje podstępowanie.

Pisałem na 96%.

@Gawlarz
podspisuje się pod Tobą. Wysokość paymentu powinna zależeć od uczestnictwa w wojnie itp,

Ostatnio edytowany przez Misterio - 16-01-2007 o 21:52.
Misterio jest offline  
stary 16-01-2007, 21:54   #1918
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Poziom: +++
Domyślny

Xarabek, Neczka Paladynka, Opsidia i reszta pekerow dobrze ze juz niegracie, o kilku pekerow mniej.
Jakos nigdy nie mialem problemow z Avolverem ani z Ryba tylko zawsze z wami albo z suvem albo realami pephyego. (niedowartosciowane dzieciury zawsze z czacha, lepiej sie poczuja jak chociaz w tibi ktos od nich ucieka )
axio90 jest offline  
stary 16-01-2007, 22:28   #1919
Nedomanus
Guest

Domyślny

panika NG mnie po prostu rozbraja... wielcy, dumni, "nieśmiertelni" a nie nadażają pieluch zmieniać

ale jak znam życie to jeszcze swoje pokażą w tej wojnie ^.-

hmm, może jakaś ankieta na najlepszych "morderców z et" ? bynajmniej nie sugerowana ilością ( tu był paskudny ortograf poprawiłem) fragów, a stylem gry jak dla mnie Hawk family wymiatają chyba najlepiej

Ostatnio edytowany przez Nedomanus - 16-01-2007 o 23:33.

stary 16-01-2007, 23:02   #1920
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

@up
Ryba aka Yunek - na Niego głosuje x]
^Awolver^ jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania