|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Gizycko
|
![]() no fajnie ja mieszkam w pln wschodniej czesci i tez mam ten sam problem, wiec twoje info jest niedokladne ;f
takie pytanie , czy ktos chociaz domysla sie kiedy te prymitivy i hacker'zy sie koncza? : d |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też mam lagi ale tylko po południu... Więc moja taktyka jest taka: rano biegnę na fibule nabijam soule, ide do szoły, wracam ze szkoły, ide się uczyć i robie GFB
![]() Ej nie wiecie czy itemy karnawalowe, które już zlootowaliśmy po zakończeniu swiętowania pozostaną u nas? Bo jakoś nie chce się rozstawać z Party Hat ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tarnow
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 32+
Poziom mag.: 34
|
![]() U mnie do przedwczoraj wszystko bylo NORMALNIE (czyt. rano ok wieczorem nawet run nie da sie robic bo jeden ruch na pol minuty) ale od wczoraj jak sie zalogowac chce to mi wyskakuje connection refused login server is offline
Juz przeinstalowalem tibie ale i tak nie dziala macie jakis pomysl jak to naprawic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Moze Tibia.pl napisze cos w tej sprawie do CipSoftu. Bardziej ich posluchaja niz zwyklych graczy;] Ostatnio edytowany przez Patykus - 15-01-2007 o 12:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obczailem sprawe i na xerenie,premii i lucerze 0 lagow.Lucera jest serwem z USA.Jakis router musial pasc do Niemiec
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
|
![]() To jest bardzo mozliwe ale co roku po zimowy update sa lagi... dziwne nie prawdasz??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() Ja mam GIGANTYCZNE lagi na Beryli i Nebuli, na Azurze, na której gram nie ma żadnych problemów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() ROTFL, do autora: itemy mają tyle wspólnego z lagami co monsun w azji z wzrastającą ilością imigrantów z meksyku w jusa >.<"
Przed update miałem średnie lagi, teraz nic... mogę to zwalić na itemy? >.<" a dodam, że grając surfuje mocno po necie więc... kup lepszego neta / pogadaj z adminem...
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
|
![]() Tutaj ma predkos wysylania... Jesli w niemczech jest padniety router to sygnal lieci z polski do usa i do niemiec i spowrotem wiec jesli ktos ma slabe wysylanie tak jak neostrada to ma lagi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() A moze wiecie ten router kiedy naprawial i wszytsko zrobia zeby bylo normalnie jakis mail do Cipow by ktos wyslal proszee
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wierzysz zeby cipy ruszyly dupe i zrobili cos z tymi lagami?Wyslalem juz maila to odeslali mi z jakiegos zasranego autorespondera FAQ,wkurw**em sie wyslalem 2 i nie odesłali nic Jedyne co mozemy zrobic to wpisywac sie tutaj http://forum.tibia.com/forum/?action...0&pagenumber=2 Moze obczaja ze polowa tibijcyzkow ma lagi to cos ku**a wreszcie zrobia palan*y
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ludzie prosili o nowe serwy i nic... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
p.s. A pod pojęciem "zmień neta" nie chodziło mi o prędkość a dostawcę...
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: za rogiem
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Ja dzialam na sieci WiFi (128kb/s) i mimo slabej predkosci mam 0 lagow i freezow. To samo w innych grach sieciowych. Dajmy na to CoD, gram pol roku i nigdy nie mialem pingu wyzszego niz 60 (przecietnie mam 30)... Moim zdaniem to nie jest wina CipSow.
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Profesja: Paladin
Gildia: Hells Bells
Świat: Arcania
Poziom: 40
Skille: 71/30
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Ja gram na arcani i tez mam takie lagi ze sie grac nie da,no moze jedynie z rana albo wieczorem i to dlatego ze wtedy jest malo ludzi online.W poludnie mam takie lagi ze sie grac nie da.Mam neostrade - nie mowice mi ze mam lagi bo mam neostrade -,- bo moi kumple ktorzy maja radiowke tez maja lagi.Ale reszta ktorzy nie maja neta radiowego albo neostrady nie maja lagow (dziwne) xD lagi zaczely sie po uptade wczesniej przez uptade nawet nie wiedzialem co to znaczy lags ^^ a teraz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Fenzopi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 51
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 50
|
![]() Ja tam nigdy niemam lagów , jedyne na co narzekam to to ze przez te present bagi , niemozna poexpic !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() Fen~ Nie pomyślałeś że niektórzy mają ferie ?
Topic:Na trimerze też są ,niewiem czy u każdego ale ja mam (już 1 deda zaliczyłem przez laga ;<) |
![]() |
![]() |