![]() |
#1381 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#1382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 69
|
![]() Fummo
Na to wychodzi ... Ale sa ludzie ktorych kupic sie nie da |
![]() |
![]() |
#1383 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Ehm... Naprawde?:< Hanas?:<
#1385 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Froiuss Jan 02 2007, 21:18:08 CET Killed at Level 101 by Steiner the slayer and by Xolorian Dec 17 2006, 22:27:40 CET Killed at Level 102 by Juffs and by Patteh to tylko jeden przyklad niedziala forum wiec niepodam ci wiecej, ale napewno bylo jeszcze kilka takich moj ping po jednej z akcji ![]() Ostatnio edytowany przez 0lik - 15-01-2007 o 14:15. |
|
![]() |
![]() |
#1386 |
Użytkownik Forum
|
![]() I co jak dostaniesz nick ? Krzykniesz znow o payment ? Jestes zalosny...
A jak nie pamietasz spytaj sie 2nd ownera A to ze pokazujesz ping swiadczy o tym ze jestes idiota ... Domysl sie dlaczego bo nie chce mi sie wogole logowac tu a co mowa o pisaniu @miszcz23 Takie propozycje skladacie se z ojcem nawzajem gdy dochodzi 23.00 ? |
![]() |
![]() |
#1387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() ten na gorze jest smieszny
|
![]() |
![]() |
#1388 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2006
|
![]() Witam! Chciałbym zacząć grać na Kyrze lecz niestety nie wiem jaki to serw. Czy jest w miarę spokojnie i czy można normalnie pograć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1389 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to widzisz a ja slyszalem ze kupiles na allegro 128 elder druida i w tydzien zjechales go na 90 lvl. takie pierdolenie to wiesz... troche faktow to wyjasnie |
|
![]() |
![]() |
#1390 |
Użytkownik Forum
|
![]() przeczytaj kilkanaście ostatnich stron i pomyśl czy warto tu grać
|
![]() |
![]() |
#1391 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gaucho10; Jesli chcesz mozesz napisac do mnie na priv a dam Ci nick mojej postaci. Nie bede go pisal tu, bo chce jeszcze pograc i wbic 100 lv xD /KapiX
![]() |
#1392 |
Użytkownik Forum
|
![]() gedd is evul
|
![]() |
![]() |
#1393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zapizdzielejewo
Imię: ####'####
Profesja: Paladin
Poziom: 57
Skille: 8*/4*
Poziom mag.: 16
|
![]() patrze ładna konwersacja chyba sie dołoncze xD hmm a tak serio to czemu mo murda jeszcze istnieje :S?
#1394 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej mam pytanie poza tematem, bo wy tu jestescie tacy madrzy, wyjasnijcie mi dlaczego ludzia majacym nostrade 512 po wprowadzeniu nowego klienta 7.92 czy jakos zalaczaja sie mego extra wyjebiscie niesamowite freezy trwajace nawet po 40 sekund? moze macie jakies wiadomosci na ten temat, moze ktos wie jak to "wylaczyc" albo co zrobic zeby sie z tym uporac (procz przestania grania w tibie ;p) z gory thc =*
|
![]() |
![]() |
#1395 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niewiem ja sie nieznam, ale z tego co wiem to zmieniaja neo jakos tak, ze bedzie niezalezna od telefonu stacjonarnego i byc moze to jest powodem ze neo sie j3bi3.
|
![]() |
![]() |
#1397 |
Użytkownik Forum
|
![]() tp juz dostalo kary za to ze do neo jest wymagany internet, bo nie jest to potrzebne a tylko zarabiaja kase na tym teraz dostali druga za to ze chamy chcialy owszem uniezaleznic net od telefonu ale jednoczezsnie podniesc (znacznie) ceny internetu
![]() ![]() dodam tylko ze powyzsza wypowiedz to moje zdanie oparte na mojej niepewnej wiedzy, wiec nie jest to 100% pewne no i zastanawiam sie czy to "uniezaleznianie" moze miec az taki wplyw na tibie? w sumie nei wiem na czym polegaloby to ![]() ps ja mam radiowke 256 i raczej nie mam lagow ![]() ![]()
#1398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
|
![]() no lagi niesamowite juz ok 14 dni grać nie mozna przez te neo
![]() kyra powoli schodzi na psy Moim zdaniem najlepiej było za czasów NG chodz nie do końca zawsze cos sie znajdzie Nonix kolekcjonuje sobie chary (moim zdaniem to chore) ![]() Fummo pamietasz czasy DS to bylo cos a nie teraz zadnego dobrego pk H-lev wtedy zylo w strachu i bylo funny 3m Ta sie Ziomki i gl on Kyra ![]() Yours Daianka Awerku male pozdro od Deejay Yomada (wiesz ocb) xD |
![]() |
![]() |
#1400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zapizdzielejewo
Imię: ####'####
Profesja: Paladin
Poziom: 57
Skille: 8*/4*
Poziom mag.: 16