![]() |
#1101 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
|
![]() @ Lorth - Tak. Pewnie jestem tam na tych SSach stalem sobie patrzylem nawet zrobilem test hita
![]() P.S. On ma red skula mimo ,ze jestes na rooku. Skul nadal zostaje. thx naro & jini <3 |
![]() |
|
![]() |
#1102 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Galdi zawrzyj sie i nie zapominaj ze ty tez masz kumpli np. Tobiasa i innych 30 lvlowców!!1Moge ich zdjac moim chlopkiem do zadan specjalnych Ostatnio edytowany przez Bez~ - 17-01-2007 o 13:48. |
|
![]() |
![]() |
#1104 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
|
![]() kisia a pomożesz mi nawet jeśli ten 'hlvl' to Kashrius da'Roc ?
a jak bym wkleił te screen shoty i pewna prawda by wyszła na jaw to bym nie miał życia no ale wam by gęby opadły bo byście się nieźle ździwili aktualnie , mam 20ss ~, więc jednak nadal jestem żeby zdjęcia zobaczyły tylko odpowiednie osoby ... ciekawe czy ktoś mnie przekona albo odważy się pomóc mi ... Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 17-01-2007 o 14:43. |
![]() |
![]() |
#1105 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Imię: Xel'nemrill
Profesja: Elite Knight
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Jeśli Yama naprawde ci pomoże to myśle, że możesz wkleić te ss tutaj.
signed: Usar |
![]() |
![]() |
#1108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Imię: Xel'nemrill
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Trail mam nadzieje, że na ss są konkretne dowody czyjejś winy, a nie jakieś poszlaki.
signed: Usar |
![]() |
![]() |
#1109 |
Zbanowany
|
![]() 1
![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() SCREENY Z KANAŁU ROZMÓW : 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() SKASOWAŁEM KOMENTARZE , PONIEWAŻ WYWARŁY ONE ZA DUŻO EMOCJI U NIEKTÓRYCH OSÓB ; ) A JAK KTOS MI POWIE ŻE FAKE , TO DAM BANA NA CAŁE ŻYCIE NA WŁĄCZANIE KOMPUTERA I TELEWIZORA I WYCHODZENIE Z DOMU ! CYA Detektyw bambik! Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 17-01-2007 o 22:57. |
![]() |
![]() |
#1110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() strange....;s
Ostatnio edytowany przez Harru - 17-01-2007 o 17:04. |
![]() |
![]() |
#1111 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() @Trai'ler
Kash zwracal sie do hackera "berger"? |
![]() |
![]() |
#1112 |
Zbanowany
|
![]() @ManfFreD
nie jestem pewien i nie będe nic mówił jak kash to mówił to był tam tylko : ripper , ja i Lijo Hentyney a czy kash mówił to sam do siebie cyz do kogos to już trzeba sie dowiedzieć btw podobają się ss ![]() <Bambik na prezydenta> |
![]() |
![]() |
#1113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
|
![]() Z tych SSow widac ,ze ktos haknol Ripera. I haker placil deco z domku Kashowi za FB. Poki co to zadna nowosc
![]() ![]() Btw. Czemu ja jestem podkreslony? i na jakie pyt udzielilem ci odp? Pozdro. A co do tego... kash powiedzial to do mnie powod? gadka z gg Miniek 13:20:12 Berger wlazl na gg i po chwili ty online xD Miniek 13:20:20 Myslalem ze znowu gra :| Sam sie mnie o to pytales i udzielilem ci odp. Lijo Hentyney [76]: on gral kiedys na tym charze <- co widac na SS ![]() Ostatnio edytowany przez matias88 - 17-01-2007 o 17:23. |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
ale cała sprawa nie jest taka prosta jak się wydaje coś w tym jest ... Wiele osób które zobaczyło te zdjęcia powiadziało mi że ich zdaniem kash maczał w tym palce.... Ja tylko przekazuje screeny z całego zajścia tak jak chceli ; ) POZATYM ZACHECAM DO OBEJRZENIA FOTEK JESZCZE RAZ PONIEWAŻ DODAŁEM KOMENTARZE KTÓRE WYJAŚNIAJA ZDARZENIA KTÓRE MIAŁY WTEDY MIEJSCE Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 17-01-2007 o 17:34. |
|
![]() |
![]() |
#1115 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2006
|
![]() Witam. Chciałem się waz zapytać jakim Iridia jest serwem ? Czy jest duże PA no i czy można w spokoju wbić sobie lvl, a nie sobie będę exp i przybiegnie jakiś hlvl i mnie zacznie bić bez powodu. Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny na Iridii. Wcześniej grałem na Arcanii i zrobiłem tam nawet niezły lvl no ale teraz chciałem sobie zmienić serwa i szukam jakiegoś fajnego do gry. Z góry dzięki i pozdrawiam.
PS. Sorry za offtopa |
![]() |
![]() |
#1116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Imię: Ixandu
Gildia: All your snakes belong to us
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() @Gaucho10 polecam zaczac i znalesc dobrego protekta czyli mnie potem juz mozesz w spokoju wbijac lvl
|
![]() |
![]() |
#1117 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za zbyt stronnicza wersje wydarzen spotka cie sroga kara.
Spytalem hakiera czy nie dal by mi pare free items a ze hakier byl uczynny powiedzil mi zebym poszedl do ank i dam mi deco.<z domku> ( Ktore widac na ss) Deco za frajer ? czemu nie ? polecialem do ank wpadlem do domku i zrobielm sobie free itans party !! Po co mial bym biec tam palem skoro to niby ja go haklem ? lól. Bylem 1 w temple carlin ? Szkoda tylko ze zobaczylem jak noob na trade pisze ze sie ripper rookuje a ze my go 'uwielbalismy' to sobie tam pobieglem. Co do fire bomb zastanawialo mnie skad on je bierze mial rsa i sie rokowal a caly czas strzelal z fire bomb, myslalem ze ktos mu je daje ale jak zeszedlem po schodach <w temple carlin> znalazlem bp fire bomb i powiedzialem cos ala ' a tu sa te fire bomby ' macie pytania ? ![]() Jezeli w tym byla by odrobina prawdy co napisales to by bylo ok ale ze nie ma wiec (czytaj nizej) V . Masz prawo zachować milczenie. Wszystko co powiesz, może zostać użyte przeciwko tobie w wyznaczaniu Ci paymenta. Jeżeli nie stać cię na adwokata, zostanie ci on przydzielony z urzędu... za glupote sie placi... niestety... /Miniek |
![]() |
![]() |
#1118 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Blz nie "urzywaj" tego co powiedzialem przeciwko mnie ;'( |
|
![]() |
![]() |
#1119 |