|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() taaa na kicku lub gdy kina jest 10 latkiem, który kupił chara na allegro i jego poziom pvp=0
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() 60 Master Sorc VS. 60 Elite Knight
Knight juz jakims cudem podbiegnie do sorca, a sorc na to "Utani Gran Hur" i Knight go nie dorowie moze ze mało prawdopodobny Lag lub skonczy sie czar. A co by było gdyby knight Dostał Strong Haste ![]() A co do exori to nie jest to najsilniejszy czar ofensywny (według mnie)
Ostatnio edytowany przez Volshio - 18-01-2007 o 07:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten wzor ...4*lvl/100 to nieprawda naprzykladzie to jedno z moich najlepsyzch exori co wedlug wzoru powinno byc min 30 dmg wieksze no i exori w rozne potwory woznie sie wbija pamietam jak na jakism bodajze 80 lvl w behe wbielm sie 210~ a cyc padl w hicie czyli 260 chyba dawno tego shitu niebilem czyli def monstera sie liczy i to niepodlega dyskusji
![]() np fara maja identyczny def jak demo ![]() ss stary daltego takie low hity a kto jest lepszy ek czy ms? mmm na przykaldzie takiego Taifuna 280 ms~? mam pratycznie raz mniejszy lvl ale jestem ek i on ejlsi mailby full mane i walil ue co ture a ja bym sie uhal i tak by mnie nie ubil a te jego sd sobie moze w dupe wlozyc na moj uhpower alejesli dojdzie ktos jeszcze zalzolmy 100 ms padlbym oile bylby trap puki mas zuhy nieubije cie ms z takim samym lvl ![]() Ostatnio edytowany przez Monouth - 26-01-2007 o 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up
PWN3D To chodzi o to ze: Zeby uzyc czaru Exori musisz zuzyc mane 4*lvl, czyli np. masz 50 lvl tak wiec zuzyjesz 200 many. To nie chodzi o hity Edit: Cos watpie ze ty jestes Yoozek.
Ostatnio edytowany przez Cloy - 26-01-2007 o 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Cytuj:
Widzialem film jak ubil 100+kina solo. Walil ue a kina i tak nie uhal sie na full hp gdyz nie ma az takiej sily czarow.
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Żabno
Imię: Brus Gran
Profesja: Knight
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 97/94
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Bax Of Death
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Hawks
Świat: Isara
Poziom: 27
Skille: ...
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Według mnie exori i exevo gran mas vis są najlepsze
![]()
17:51 Hajeva [14]: buy 10k for 1k 12:54 Lenack Aneiter [19]: SELL KANAPKA Z HELLMANSEM 15:28 Raphollas [16]: 11:03 Yu si Orszabal. gazu do gobilow jak do glesta goblin cave 18:44 Terrus [12]: Ja i piotrus jestesmy zebraczkami z carlin. Kto ma duze serce niech nam pomoze... poszukujemy pieniendzy i jedzeniajestesmy glodni i bezdomni , mieszkamy w depo kto nam pomoze. prosze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Venore
Imię: Wstydze Się
Gildia: Sprawdź
Świat: Nebula
Poziom: 89
Skille: Sprawdź
Poziom mag.: 5
|
![]() mort hur silniejszy ;] na filmiku z questa poi widziałem jak gość uderzył z mort hura za 1239 w tego zielonego stworka :| moim zdaniem ue to gowno ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
|
![]() UE jest lepsze, pod tym względem, że ma duży obszar "działania". Mort Hur wali tylko w stronę, w którą jest zwrócony shooter...No i wali z energii, a UE to obrażenia fizyczne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Iridia
|
![]() ale jak jakis sork ma slabe pvp, to gdy goni kogos z ue na pewno trafi
![]() <lol666>
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Cytuj:
Temat kompletnie bez sensu... nie wiem jak wy to wszystko porównujecie Exori jest dla Rycka i niech tak zostanie, a UE dla Sorka i tak też niech zostanie... Co do siły Exori to jest to jeden z czarów, który w skali od 1-6 ma ocene 4 i tyle.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Imię: Sir Reey
Świat: Calmera
Poziom: 54
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Oczywiście najlepszym czarem jest UE i Exevo Mort Hur. Exori w porównaniu do tych czarów nie jest aż bardzo dobrym czarem.
Pozdrawiam wszystkich z Calmery~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Exori to beznadziejny czar. Zabiera prawie całą manę, kto tego używa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Cytuj:
Ktoś kto wie jak grac Najtem, czego o tobie nie można powiedzieć.... ![]()
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Nie pojmuję człowieka, który założył ten temat....
Jaki jest sens w porównywaniu Exori i UE? ...żaden - Exori może użyć TYLKO knight, a UE może użyć TYLKO Sorcerer, więc co tu dużo gadać - temat założony wyłącznie, żeby nabić posty i powqrzać ludzi -.- @BaxCrow Racja - exori jest best dla knightów a ue dla sorców NIECH TAK ZOSTANIE i nie ma co dalej ciągnąć tego tematu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jednak, nawet hajt lefel mastachy nie trafiaja z ue.