|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Chciałbym dowiedzieć się czy opłaca się inwestować w Nintendo Wii? Czy ta konsola jest warta swojej ceny (to jest- chciałbym ją kupić, gdy stanieje) i czy nie nudzi się szybko? Po prostu- czy się opłaca?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ja nie wiem, ale wiem, że to musi być super rzecz i gdybym miał kupować którąś z nowych konsol, to byłoby nią Wii
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Szczerze...Wszystko zależy do gier.Nintendo z reguły wydaje gry bardziej "kolorowe" i dziecinne, chociaż zdarzają się naprawde ciekawe produkcje.Jednak, jeżeli szukasz wielu ciekawych i znanych z np. pc produkcji to wybierz inna konsolę NG.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
http://wii.nintendo.com/software_index_en.jsp Sporo tego będzie... Ale najgorsze jest to, że trzeba ciągle stać, by się z tym kontrolerem tak gibać. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Wii jest dobre do zabawy z kolegami, wiesz, boks, tenis, te sprawy. No i taki bajerek po prostu, ale gwarantuję, sam w to nie będziesz grał (tylko zaraz po kupieniu ;p).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
![]() |
![]() E tam, jakoś się wytrzyma. Jak wyjdzie to to-http://redsteelgame.us.ubi.com/index.php, to można spokojnie kupić.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Zajebista sprawa, kumplowi z klasy bracia ktorzy pracuja w Irlandii przywiezli mu to. Narazie z gier to ma Wii Sport, Zelde i Redstell. Mowi ze swietna konsola
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() X360 FTW, ale tylko, jak masz plazmowy telewizor. A Wii ssie pauę, na dodatek jest 'niebezpieczne' - www.wiihaveaproblem.com
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() wii ma mniejsze mozliwosci od pozostalych next genow, ale za to gra jest owiele przyjemniejsza ;] jesli cenisz grafike ponad wszystko to lebiej xboxa, jesli wolisz grywalnosc to zdecydowanie wii ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Na pewno LCD mi nie wystarczy, Baronie?
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() @Bambuko,
Ja mam Xbox'a 360 i powiem, że plazma jest konieczna. LCD ma zbyt długi czas odświeżania pixeli. Minimalny grywalny to chyba 6 milisekund. Moja plazma ma koło 2. Wracając do samych konsol, to teraz jestem w pełni przekonany, że zamieniłbym tego Xbox'a na Play Station 3. Niestety już nie mogę. Faktycznie grafika jak na obecne standardy jest bardzo ciekawa, ale gry na Xbox'a są bardzo mało urozmaicone. Brakuje na prawdę dobrych. Same samochodówki. Fajnie by było pograć w coś innego dla odmiany. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Skoro ludzie chcą wymieniać PS3 na Wii, to chyba Wii. No chyba, że jak już pisali stawiasz na Grafe, to Xbox, aktualnie PS cienko zipie w sprawie "popularności"...
p.s. przy Wii trzeba uważać na pasek od pilota, ma tendencje do pękania: ![]()
![]() |
#14 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Ja osobiscie jestem fanem Wii +- od momentu, gdy konsola ta zyskala taka nazwe - wiadomo, rozglos
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Nitendo ma ode mnie minusa, bo traktuje Polskę jak typowe zachodnie państwo - zamiast 250 $ Wii kosztuje 250 ojro, piesy.
Mimo tego wiele bym dał, aby popykać na tej konsolce. http://www.youtube.com/watch?v=-eSox8aO4xk&eurl= |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz
|
![]() No na bank...
http://pablofrs.nexto.pl/ <-- Najlepszy w Polsce sklep z czasopismami w wersji on-line ! Po co przepłacać w innych sklepach? Ostatnio edytowany przez Pablofrs - 09-01-2010 o 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Jeja, tu nie chodzi o jakość grafiki tylko o smużenie. Po prostu np. idące postacie mogą zostawiać smugi. To jest zależne od czasu odświeżania. Minimalny grywalny jak już wspomniałem wynosi 2 milisekundy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Szacun ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() ktos wczesniej mowil ze pasek peka , juz wczesniej uzytkownicy wii apelowani o tym problemie , a producenci wii wzieli sobie to do serva i wzmocnili i nie wierze ze jeszcze peka wiec po co opowiadac takie bujdy...