![]() |
#2062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() ale juz mi na obsidie i z lagami mi pomoc, bo jestem bliski rozwiazania tej arcytrudnej zagadki [jak sie tego cholerstwa pozbyc], a pozniej dawaj smigamy na trolle!
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2064 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja moge dawac sio
![]() ![]() ![]()
#2065 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=obsidia < rozbił mnie ten temat [ ;
#2066 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Profesja: Elder Druid
Poziom: 50+
|
![]() Cytuj:
wygrywaMY!;d a jak! ;d a napisał to w stylu - 'my dobrzy, oni źli'. cÓdo;d |
|
![]() |
![]() |
#2067 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() hahahhahaha jak przeczytalem ze jestem v mistrzem polski w muay thai , to naprawde polew mialem. Takiej opowiesci jeszcze nie widzialem, ale dobrze miec kumpli ktorzy potrafia czlowieka podbudowac psychicznie
![]() haha i jeszcze zobaczylem do 16 lat , omg. Jak bym bral udzial w zawodach to bym byl powyzej 60 do 63,5 kg ,ale nie biore udzialu w zawodach zadnych. 2 napisalem ze zal kasy jezdzic do ludzi, to sie tyczy tego pana co mnie sierpem sciagnie ![]() Edit: @up no nie sklamal przeciez to NG jest "beee" PA , a nasi bohaterowie sa aniolami z nieba Ostatnio edytowany przez Szafa - 18-01-2007 o 17:14. |
![]() |
![]() |
#2068 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boze co za koles....... wygrywaja fragami a nie wojne. po drugie "Wiekszosc z naszych gra juz od kilku lat i maja takie pvp o jakim NG sie nie snilo." tak jasne ciekawe kto tam nie mam pvp. "Mimo tego nie daja nikomu wbic lvla 110+." to ja nie wiem kim jest Suv,Master thor,Shandow moze to Chinczycy.
Wedlug mnie gdyby nie bylo Cipsoft bot to by NG dalej tu robilo pogrom ![]() Nie wiem kto napisal tego posta ale rowno z glowa to on nie ma;D @down Strazak masz racje to z Xusodove bylo najlepsze ![]() Ostatnio edytowany przez Maqon - 18-01-2007 o 17:32. |
![]() |
![]() |
#2069 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Filmik Mannowa jak zabija Mentora byl dla mnie pouczajacy.
Przede wszystkim Benek powiedzial co mysli o Mentorze ![]() ![]() 15:50 Bonadi [49]: if some action then i relog on xuso Filmy sa skarbnica wiedzy |
![]() |
![]() |
#2070 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() dlatego sie uzywa Tibicam Ng .. dobrze napisalem ? ;d
|
![]() |
![]() |
#2071 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Moim zdaniem tibicam ng nie jest juz uaktualniana a na starej chyba nieda sie nagrac teraz filmu.
Ja z niepewnej stronki bym tego towaru nie czerpal ![]() |
![]() |
![]() |
#2072 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Imię: Qeth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
|
![]() 16:40 Bonadi [49]: gona make sorc with rl friend
Sharing?? o.O Aff moj brat stracil seniora tutora :/ moze ktos zna jakiegos?? zagonilby ![]() |
![]() |
![]() |
#2073 |
Użytkownik Forum
|
![]() NC !!
3 strony bezsensownego p********** o niczym. Jedziecie po każdym, ale czemu nie popatrzycie na siebie?. @ Tristy: Widzialem Cie pare razy w ab rozmawialiśmy, robilaś tylko jedna rzecz ktora mnie zdziwila ubicie 20+ druta z rs'em bez konkretnego powodu, nie pisal bym o tym gdyby nie fakt ze to mój kumpel ![]() @ all spam: no i po co to kto komu wpierdoli;/ gorzej niz dzieci (ola boga) nie lepiej sie trzymac razem? po co jakieś wojny sprzeczki itd. Peace ![]() ![]() ps. Gz battle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2075 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
co do tego dowodu to troszke on 'cieńki' każdy może napisać coś takiego i za to ma się dostać criminal record'a lub bana? śmiem wątpić w to ![]() btw. najlepsza jest wiara, która pisze np. tak "ej, wez go zareportuj bo mi się na exp wjebał" ![]() pozdro bym zapomniał, Anubis Demoniac też jest senior tutorem ![]() Ostatnio edytowany przez Bajcik - 18-01-2007 o 18:52. |
|
![]() |
![]() |
#2076 |
Użytkownik Forum
|
![]() a wiecie ze autorem tego tematu (tzn nick na forum jak w grze, wiec mysle ze to on) jest rl kuzyn ryby bodajze ? czy kogos
![]() btw. Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution. ZAJARZYLI!!! od pol roku na to czekalem ![]() ![]() ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 18-01-2007 o 20:04. |
![]() |
![]() |
#2077 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ME IS WANNA EXP PLIXOR PLAXOR ;-( Ostatnio edytowany przez don~ - 18-01-2007 o 20:18. |
|
![]() |
![]() |
#2078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Tylko ciekawe czy naprawde sie za to wzieli tak jak mowia ;P
|
![]() |
![]() |
#2079 |
Użytkownik Forum
|
![]() zapewne, w koncu od pol roku sie zbierali.
donas, jesli nie bede mial lagow ide do Ciebie w rl i upijamy sie picolo
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2080 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Panowie a ja mam pytanko
![]() Dlaczego Unpayable sa: -memy chemics - jezeli gra nim poprzedni posiadacz Hayaleta, a tamten podobno byl ok ? -lonebliss - nigdy sie z nim nie spotkalem, nic nie moge o nim powiedziec -hayalet- Chyba nie dlatego ze do mnie strzelal ![]() Mam nadzieje ze lagi przestana meczyc moich kolegow ![]() |
![]() |