Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-01-2007, 14:18   #161
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Poznan - Poland

Imię: Quivee
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
Domyślny

Na non-pvp expuje sie duzo szybciej poniewaz jest szybszy resp... Ponadto, wcale nie trzeba sharowac, zeby miec taki lvl. Powiem wiecej, raczej na takim lvl sie nie sharuje... Matt zdobywa okolo 1,5 - 2 mln dziennie... Znalazl sposob na szybkie expowanie, gdyby sharowal zdobywalby dziennie pewnie 5 mln.
Eternal Oblivion tez nie sharuje, przynajmniej teraz. Siedzial dzien w dzien i wbijal
1-1,5 mln dziennie na smokach. To tyle... O sharowanie mozna podejrzewac Strycnine'a , ktory zdobyl w ciagu jednego save'u serva 10kk expa.
Btw. Mateusz z pewnoscia zdobedzie taki lvl jak EO, to nie jest zaden wyczyn jezeli ma sie:
1. Wladze na servie
2. Kupe kasy
3. Kumpli
Kazdy taki lvl moze miec...

Co do umiejetnosci pvp Mateusza nie wiem wiele, mysle jednak, ze sa slabsze anizeli ludzi z pvp servow. Chociaz na pvp czesto graja ludzie, ktorzy nigdy nie walczyli i nie brali udzialu w zadnej wojnie...
Quivee jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-01-2007, 16:36   #162
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
@pixik

nieee zadlugo gram aby ta gra byla dla mnie czyms wiecej niz tylko gra,mialem hunta zamaist siedziec w pz zrobilem sobie 63 lvlv sorca w 14 dni od zera,pozneij sie wyplailem wiec sorcem niegram,na noob pvp moglbym znacznie wiecej niemartwiac sie o nikogo,teraz tibia jest easy dla magow,pogadalbym z toba kiedys czy tez taki kozak bylbys ,ciekawe czemu juz niegarsz na arcani... ahh sory hunted?? zyzby uroki pvp serwera?

teraz napisz"nie nielubialem arcani to sie pzrenioslem" tak na bank kazdy uwierzy... hehhe zenada
sratatata,po wygranej wojnie przestałem grac ogolnie w tibie,gdy wrocilem na Arcanii nikt praktycznie juz nie gral(nikt z kim mialem jakas lepsza znajomosc)
z resztą po co tłumaczy się dziecku,które i tak już ma odpowiedź w zanadrzu nie znając czyjegoś zdania.No i byłem po wygranej stronie >w Turtlesach;]
PiXik jest offline  
stary 19-01-2007, 18:51   #163
Bartholomew
Użytkownik Forum

Bartholomew's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd

Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik Pokaż post
z resztą po co tłumaczy się dziecku,które i tak już ma odpowiedź w zanadrzu nie znając czyjegoś zdania.No i byłem po wygranej stronie >w Turtlesach;]
jaki nick miales???
Bartholomew jest offline  
stary 19-01-2007, 19:44   #164
ArTv
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 11 2006

Domyślny

Tak sobie czytam ten topic i stwierdzam, ze :

1. Polowa piszacych tu ludzi nie potrafi napisac nawet jednego zdania bez bledu ortograficznego - to swiadczy o tym jak szanujecie swoj jezyk i narod... Jestescie takimi polakami jak ja eskimosem.
2. Znalazlo sie tu tez paru cieci ktorzy za wszelka cene chca udowodnic ze MDW jest jakims gnojem ktory wbil 27x lv na serwie nonpvp i teraz sie wozi. Probuja udowodnic, ze gdyby nie jego koledzy to by nie mial tego lv itd..

PANOWIE (i panie ;x) NIE UMIECIE PO PROSTU NAPISAC ZE MU ZWYCZAJNIE ZAZDROSCICIE? Eh, taka jest wlasnie mentalnosc polakow... Uwazacie, ze jak ktos jest lepszy od was to nalezy mu 'zajebac'? Ja tam akurat sie ciesze ze taki Taifun Devilry albo Mateusz sa polakami i potrafia dorownac innym...

Pozdro

Ostatnio edytowany przez ArTv - 19-01-2007 o 19:45.
ArTv jest offline  
stary 19-01-2007, 21:48   #165
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
Domyślny

@up

Może warto zacząć pisać zamiast "Polowa" to poŁowa akurat tak się składa, że prawie w każdym Twoim słowie jest błąd ortograficzny!! Może więc zaczniesz szanować swój język....
Milten jest offline  
stary 19-01-2007, 21:53   #166
Keel
Użytkownik Forum

Keel's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
@up

Może warto zacząć pisać zamiast "Polowa" to poŁowa akurat tak się składa, że prawie w każdym Twoim słowie jest błąd ortograficzny!! Może więc zaczniesz szanować swój język....
Ggdzie masz w regulaminie napisane, ze trzeba pisac polskie litery?
Keel jest offline  
stary 19-01-2007, 21:56   #167
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Świat: RL
Domyślny

No wiesz jeśli on mówi, że trzeba szanować swój język to by pisał polskie litery bez tego czy w regulaminie jest napisane, że trzeba czy nie, albo przynajmniej by innym nie wypominał bo sam robi błędy!!
Milten jest offline  
stary 19-01-2007, 22:01   #168
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartholomew Pokaż post
jaki nick miales???
Piksik Iceman
postac sprzedana jak i konto (potrzebowalem kasy)a nie gralem aktualnie w tibie,mozna mnie zobaczyc na paru filmikach z wojen(jak padam )

Ostatnio edytowany przez PiXik - 19-01-2007 o 22:02.
PiXik jest offline  
stary 19-01-2007, 22:07   #169
Mozo
Użytkownik Forum

Mozo's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Solec Kujawski

Stan: Niegrający
Imię: Van Mozox
Domyślny

Po co wogle ten debilny temat?
Wystarczy pogratulowac mu bo pewnei jako 1. bedzie meic 300 lvl, a kłótnie czy non-pvp jest nooboswkie są tak samo inteigientne jak co było peiwrsze kura czy jajko;/

Glory, Glory Manchester United.

Mozo jest offline  
stary 19-01-2007, 23:56   #170
Hythe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
ja podziwiam tylko tych z pvp i e pvp bo tam tzreba meic jaja a na noob pvp tzreba miec
-dobry net
-3 kumpli do sharingu
-duzo czasu
nic wiecej

niegram 3 latka zeby neiwidziec roznicy zalosne jest tlumaczenie ze gra sie identycznie jak na pvp,ide expie i stoje se pod dp ide sie wylac i nikt mi nic neizorbi.. zrob to na pvp albo lepiej na e pvp..
@pixik

nieee zadlugo gram aby ta gra byla dla mnie czyms wiecej niz tylko gra,mialem hunta zamaist siedziec w pz zrobilem sobie 63 lvlv sorca w 14 dni od zera,pozneij sie wyplailem wiec sorcem niegram,na noob pvp moglbym znacznie wiecej niemartwiac sie o nikogo,teraz tibia jest easy dla magow,pogadalbym z toba kiedys czy tez taki kozak bylbys ,ciekawe czemu juz niegarsz na arcani... ahh sory hunted?? zyzby uroki pvp serwera?

teraz napisz"nie nielubialem arcani to sie pzrenioslem" tak na bank kazdy uwierzy... hehhe zenada
Nadal jakos nie wyjasniles tego, skoro jestes taki kozak, czemu spiepszyles z swojej gildi podczas wojny?
Za dlugo grasz zeby ta gra byla czyms wiecej niz tylka gra? To o czym swiadczy 63lv w 2 tyg? Czyzby maniactwo?
Tobie rowniez dead na afk nie grozi, stoisz pod dp, chcesz sie wylac to drugi owner wbija i nie ma problemu .
Nie masz neta, a na kazdy post regularnie odpowiadasz... fajnie.
stary 20-01-2007, 09:08   #171
Kolos from rodos
Użytkownik Forum

Kolos from rodos's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm

Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
Domyślny

Mateusz Dragon Wielki got 4,583,759 XP

i awans na 272 lvl ;p Więc wydaje mi sie że taifun już sie niech nie łudzi że będzie pierwszym Polakiem z 300 lvlem
stary 20-01-2007, 11:16   #172
ArTv
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
@up

Akurat nie chodzilo mi o nie uzywanie polskich znakow tylko o pisanie postow typu:

'a pierdolicie same gupoty jestesie gupimi bocami ktuzy nie umiom poprawnie pisac po polskiemu omg ale swas cioty ja piernicze' -.-
ArTv jest offline  
stary 20-01-2007, 11:20   #173
Reg
Użytkownik Forum

Reg's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski

Pytanie

LoL, ludzie co on takiego zrobił, że mu tak gratulujecie? Wbił 27* lvl w grze komputerowej? Ofc, jest to pewien wyczyn, bo jest 3 na świecie, ale czy o to chodzi w życiu? Osobiście nie wyobrażam sobie,aby spędzać tyle czasu przy expieniu, gdyż są w życiu o wiele ciekawsze rzeczy do zrobienia, niż granie w tibie. Aha, zaraz pojawią się głosy, że mu zazdroszcze, że nic nie rozumiem itd. Jasne, zazdroszcze mu, bo kto by nie zazdrościł ;] ,ale nie umiejętności expienia, tylko postaci. Aha i jedyne co mnie interesuje, to jaki prezent da CipSoft dla Mateusza za 300 lvl, bo jeśli nie zdarzy się jakiś przykry wypadek, to on pierwszy będzie się szczycić tym poziomem doświadczenia.
Thx.
Reg jest offline  
stary 20-01-2007, 11:24   #174
Zotemut
Zbanowany

Zotemut's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reg Pokaż post
LoL, ludzie co on takiego zrobił, że mu tak gratulujecie? Wbił 27* lvl w grze komputerowej? Ofc, jest to pewien wyczyn, bo jest 3 na świecie, ale czy o to chodzi w życiu? Osobiście nie wyobrażam sobie,aby spędzać tyle czasu przy expieniu, gdyż są w życiu o wiele ciekawsze rzeczy do zrobienia, niż granie w tibie. Aha, zaraz pojawią się głosy, że mu zazdroszcze, że nic nie rozumiem itd. Jasne, zazdroszcze mu, bo kto by nie zazdrościł ;] ,ale nie umiejętności expienia, tylko postaci. Aha i jedyne co mnie interesuje, to jaki prezent da CipSoft dla Mateusza za 300 lvl, bo jeśli nie zdarzy się jakiś przykry wypadek, to on pierwszy będzie się szczycić tym poziomem doświadczenia.
Thx.
Zazdrość...
Zotemut jest offline  
stary 21-01-2007, 21:19   #175
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Imię: sua mea
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hythe Pokaż post
Nadal jakos nie wyjasniles tego, skoro jestes taki kozak, czemu spiepszyles z swojej gildi podczas wojny?
Za dlugo grasz zeby ta gra byla czyms wiecej niz tylka gra? To o czym swiadczy 63lv w 2 tyg? Czyzby maniactwo?
Tobie rowniez dead na afk nie grozi, stoisz pod dp, chcesz sie wylac to drugi owner wbija i nie ma problemu .
Nie masz neta, a na kazdy post regularnie odpowiadasz... fajnie.
pwoiem tylko ze niedzyinnymi sie do tego przyczynily takie imbecyle jak valais oraz inni ze wyszedlem,
zasade mam jedna
lider=rzadzi
niepasuje ci to wyjazd a jako ze zaduzo dzieci sie pzrekrzykiwalo to ja wyszedlem i powiem jedno,bardzo ale bardzo tego niezaluje az sie ciesze..

@marcin 24~
z tym samym lvlv czy chcesz liczyc jego 280 z moim 155?

na ten sam lvlv to wiesz co on moze;]
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline  
stary 22-01-2007, 01:37   #176
MagField
Zbanowany

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
MagField ma numer GG 723242
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos Pokaż post
Mateusz Dragon Wielki got 4,583,759 XP

i awans na 272 lvl ;p Więc wydaje mi sie że taifun już sie niech nie łudzi że będzie pierwszym Polakiem z 300 lvlem
No taifun ma już małe szanse że bedzie mieć 300 lvl.Mateusz goń go goń bo taifun to cipka.
MagField jest offline  
stary 22-01-2007, 14:15   #177
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Imię: sua mea
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MagField Pokaż post
No taifun ma już małe szanse że bedzie mieć 300 lvl.Mateusz goń go goń bo taifun to cipka.
porownywanie trabanta do syrenki...
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline  
stary 22-01-2007, 15:58   #178
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

No ale tak zownowac serva jak taifun to juz jednak jest "cos" , moze w wojnie im nie idzie ale przedtem co 2 100+ mu lizal dupe etc
Exodus jest offline  
stary 22-01-2007, 17:29   #179
Capality
Użytkownik Forum

Capality's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3

Świat: Calmera
Capality ma numer GG 16087821
Domyślny

Taifun zwolnił szybkość expa(czyżby przestał sharować?? )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Ogorek-- Pokaż post
a od kiedy filmy są w .html?
Capality jest offline  
stary 22-01-2007, 18:59   #180
Suppcio
Użytkownik Forum

Suppcio's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa

Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Capality Pokaż post
Taifun zwolnił szybkość expa(czyżby przestał sharować?? )
Nooooooooo przestał... teraz gra nim Tylko 1000 wychowanków szkoły podstawowej imienia Tajfuna Wielkiego!. Wcześniej grała nim cała szkoła...

P.s Nie gra bo obecnie jego gildia jest w stanie wojennym. pasi?!
Suppcio jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania