![]() |
#4281 | ||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dlatego THC team zna prawie cala galana a Twoich chlopkow nikt? Cytuj:
Skoro to dla Ciebie nie jest niczym szczególnym to powinieneś jako pierwszy walczyc Wybawco Uciśnionych Graczy Na Galanie. Ostatecznie wykupiłeś swojego chara jednak, co nie zmienia faktu że i tak cie uwala xD Jak mówiłem już wczesniej duża część fragów nie byla robiona w windzie. Swoje teorie uzasadniasz na wymyslonych podstawach o których pierwsze słysze mimo ze znam tych ludzi od 4 lat. Chciałbym jednocześnie zdementować informacje o sharingu. Tahac, Tehec, Got'hia nie dzielili nigdy konta. I wracając do tematu windy. Jeśli Cie interesuje to jestes w posiadaniu filmiku który był robiony po update który uniemożliwiał robienie uh trapów. Na filmiku tym widać jak Pasterz the Axemaster aka Got'hia soluje w ciasnym pomieszczeniu 9 graczy z 100+ lvlem. Z czego połowa to sorcowie i paladyni. Nawet najlepszy uh bot nie wyuha cie z tak masowego UE. Ubił połowe z nich i jeszcze zdązyl uciec. Nie wiem skąd sie bierze taka pogarda dla ludzi u Ciebie. Kolesie dobrze robili, ubijali tych co ostatnio trzymali Cie w pz campie. Cytuj:
Wszystko musi być według zasad Wielkiego Wybawiciela Świata. Oczywiście gratuluje mu ambicji. xD |
||||
|
![]() |
#4282 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Xenthorku troche sie zagalopowales , jesi twierdzisz ze z tego zaden bot by go nie wyuhal.. to jak on sie wyuhal ?
![]() co do Kondy, wielu z was psioczy na niego , ale trzeba sobie otwarcie powiedziec, Konda bogiem pvp nie jest , slaby tez nie jest , wiec o co biega ? Ilu z was jest znanymi talentami w pvp ? swietnymi taktykami ? mala czesc z was to sredniaczki , lwia czesc was to zwyczajni nieudacznicy , wiec jakim prawem probujecie zbesztac kogos lepszego od was o przynajmniej klase ?
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#4284 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() ja mu sie tam nie dziwie ze sie wkurza bo ile mozna razy padac, ile razy kupowac nowe blessy, ile razy probowac cos od nowa. z tego co pamietam to ostatni ded mial 3 minuty potym jak sie zalogowal ale nie jestem tego dokladnie pewien, chyba sie myle, co nie zmienia faktu ze konda padl ostatnimi czasy chyba z 7 razy.
|
![]() |
![]() |
#4285 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland
Imię: Uzupatorka
Poziom: 70+
|
![]() Cytuj:
2. Nie mysle ze jestem w wojnie... ( chyba ze ty lepiej wiesz o czym ja mysle) 3. Sprzedaz chara... ( potrzebuje kogos do opowiadania bajek, mysle ze sie nadajesz) Pozdro Ostatnio edytowany przez Uzu - 19-01-2007 o 17:38. |
|
![]() |
![]() |
#4286 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Ja pie... jaki Ty jestes koles głupi( brak mi słow na twoja osobe)-.-. A powiedz mi dzieki komu konda mogł grac ? Nie znasz odpowiedzi na to pytanie i na inne pytania dotyczące tego serwera. Wiec prosze Cie nie udzielaj sie tu wiecej bo to tetam właśnie o galanie -.-. Nie będe Ci tłumaczył o co mi chodzi bo ludzie ktorzy sie znają wiedza o czym mówie.
|
![]() |
![]() |
#4288 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
i nie mowi mi o tym kto ile mial fragow, ja swoim sorcem w samym listopadzie mialem prawie 40(i wszsystkie justified, kto widzial mojego sorca wie ze nie ma rsa), i o czym to swiadczy? o niczym. zabic kogos kto nie umie grac albo nie spodziewa sie ataku to zadna sztuka, nawiazujesz do moich fragow? ja walczylem w wojnie z przeciwnikiem dobrze przygotowanym i bardo dobrze zorganiowanym(dodam ze to byla moja pierwsza wojna, walki 2 vs 2 cz 1 vs 1 to co innego niz 10 an 10), a nie z random nobami w kopalniach kazo. jak nie widzisz roznicy to idz sie naucz grac, i chce ten filmik na msnie jak on solo zalatwia 5 graczy na raz, i to bez bota ![]() ![]() got'hia nie byla sharowana? spytaj cos na ten temat mojej "dobrej" kolezanki lady slodziutkiej, albo kolegi zioma. moze i nie jestem super fighterem ale probuje, a ty jak wiekszosc polakow tylko gadasz, kiedy to bylo? z miesiac temu jak mi na msnie pisales jak to ty z kumplami ktorym juz nic nie zalezy bezdiecie eliminowac wrogow bo nie macie nic do stracenia? ilu uibiles? zadnego? tak wlasnie sadzilem. a i zapomnialem jak to nam miales pomagac w wojnie, tylko nie barzdo wiem na czym ta pomoc polegala bo nic nie zrobiles. a co do siedzenia on line, nie gadaj o czyms o czym nie masz nawet malenkiego pojecia, akurat mnei bylo najmniej, logowalem sie glownie na akcje, i to mi niektorzy zarzucali, np ze nei bylo mnie na vent ![]() ![]() a o moich noobach z thais nikt nie slyuszal? pewnie dlatego ze 3/4 to trade chary teraz - ci coktorzy by mogli ich pamietac, a twojego teheca i tahaca moze skojarzyly tu ze 4 osoby? PS: przypomnialem sobie jednego "nooba" memphis black, 2x yahel, raz rainfanger + wielu innych, w thais w miejscach gdzie sa wyjscia i gdzie mozna go zbaic, nie tak jak kazo elevator gdzie chowajac sie po pK twoi "mistrzowie" byli nietykalni. PS2: co do zabicia tych ilus tam solo "bez bota" kazo elevator to trap, jak tutaj zdaje sie atlas prowadzil wywody, knight obladowany uhami jesli tylko jest zdolny sie wyuhac zawsze wygra, a przeciwnik nie mial mozliwosci manewru pewnie, ale tylko zgaduje, czekam an ten filmik o "mistrzach" ![]()
![]() |
#4289 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() co mnie przeraza ? glupota tharrina
Nie wytykaj wszystkim ze nic nie robili bo naprawde GOWNO zrobiles... NIC nie zrobiles a nie sorry zaplaciles wiec zamknij sie bo sie tego sluychac nie da. Wszyscy wiedza jakie twoje pvp jest ( a jakie w twojej skromnej opini) Jest zerowe co pokazales na openbattle THAIS-AB na ktorym padles... Ale jestes madry hahahaha " jesli knight jest zdolny sie wyuhac to wygra " Odkryles tajemnie hahaha jaki ty jestes zalosny Pasterz wtedy na bank mial bota... xD otwieral bp i jednoczesnie pisal ![]() THarrin wiadaomo ty kiedys konde zabiles ale akurat deadlisty nie dzialaly, twoje pvp jest rowne 0. Kiedy duel z toxo? |
![]() |
![]() |
#4290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() omg co za historie XD jedno jest prawda ! konda to masta xD
1% do m lvl a tu kicha xD nie moge nawet isc na behe co 20 min kick ;p
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 19-01-2007 o 20:10. |
![]() |
![]() |
#4291 |
Zbanowany
|
![]() @up
Konda akurat na wojnach zazwyczaj ze swoich rol sie wywiazywal ... pvp ma dobre, na pewno nie jakies wybitne jak [ironia]Tharrin[/ironia], ale zazwyczaj robilo co powinien |
![]() |
![]() |
#4292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() uciekal i zostawial all zeby padli ? czy o cos innego chodzi ?
#4293 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
\ duel z toxo? hmm, moja sprawa jest dawno z nim wyjasniona, i osobiscie oferowalem mu duel zeby to rozwiazac, mam an to swiadkow. a ze sobie odpuscil to mi to nie przeszkazda. wlasnie nie odkrylem tajemnicy z knightem, zdaje sie tylko ze mistrz xenthor tego nie wie, zalosny jestes ty, bo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. i to sa "death listy" - zapomniales wlaczyc slownik tym razem? what a shame ![]() a co do mojej glupoty, ja jak na razie studiuje, skoncz gimnazjum to porozmawiamy na temat czyjejs wiedzy, ok? moze ci sie fartnie i cie obejmie amnezja maturalna geniusza edukacji ![]() PS: wciaz czekam na filmiki z akcjami z twoim udzialem z wojny... juz ze 3 miesiace? wszsytko co mowisz to zmyslanie albo puste slowa, a co wiesz o moim pvp? poza tym ze podobno kiedys widziales moje cialo an deragu? i ze padlem na wojnie? ty nie padles bo cie nie bylo jak cos sie dzialo ![]() ![]() ![]() PS: dowartosciuje cie, tharrinem na monsterach lazcnie zalapelm ze 30 zgonow, jak nie wiecej. a w pvp moze.. hmm? liczac na lev od 20 w gore to dokladnie lev 42 - sugusit mnei zdjal z tym knightem - drugim charem xerizezo i potem 2x wojna to by bylo na tyle "mistrzu". ide bo sie spoznie, odpisze na twoje bzdury pozno w nocy albo jturo ![]() ![]()
![]() |
#4294 |
Zbanowany
|
![]() WOW tharrin ale angielszczyzna zajechalo
ur enagalhas pefract are Od kiedy gastronomiczna to studia? ^^ Nie uzywalem tibicam .. zapytaj kogos czy ma film jak keekz pada albo nuskei whatever Na dragach padles losiu i miales albo aola albo ktos wczesniej zlootowal twoje cialo ... 3 dragi tam byly lurniete Twoje argumenty sa takie : ty zmyslasz infantylny studencik xD |
![]() |
![]() |
#4295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() I znowu zaczeliscie sie obrazac nawzajem...
Nie wiem jak wy, ale ja mam dalej algi na Galanie..;/ Boltina ty slepa palo(nie mam na mysli urazenia cie) pisze ci ze mam ans ell peg leg i hook...
#4296 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() nie bronie tam tharrina ale wymadrzasz sie troszke, moze rzeczywiscie pokaz jaks filmik z tych Twoich dzialan fenomenalnych czy cus, bo tu zionie w kolko tylko Twoim suchym "infntylnym" gadaniem. jak masz cos do tharrina to mu napisz na msn bo to Twoje wyzywanie az sie zenujace robi jak caly ten temat ;s
Boltina nadal nie wiem za ile mozna kupic TwoJOM protekcje, ktora oferujesz na trade channel'u. Ostatnio edytowany przez sliver - 19-01-2007 o 22:39. |
![]() |
![]() |
#4297 |
Zbanowany
|
![]() Ja nie mowie ze jakas role odgrywalem w wojnie, bo wojna glownie trwala w wakacje a wyjechalem wtedy ^^
Ale tharrin tak gada ze smiac sie chce xD |
![]() |
![]() |
#4298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
|
![]() Macie wydarzenie z Galany ..Dzis byl atak na Liberty piratow a wkrotce potem na thais prymitywów..Ktos wie czy moze byl jakis locik z ataku na thais??
|
![]() |
![]() |
#4299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie
Imię: Raziel kosiaz
Gildia: Szukam pożadnej
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nom pokażcie jakieś filmy z wojny z galany
![]() Lubię oglądać z galany filmy. P.S : Fajnie jest to ze chociaż się nie lubicie to wszystko tu piszecie ![]()
#4300 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |