![]() |
#2161 |
Użytkownik Forum
|
![]() niemartw sie ET da rade!!
Archin: Jan 20 2007, 15:20:08 CET Killed at Level 139 by Rotanimod Eht Parkaz: Jan 20 2007, 14:20:59 CET Killed at Level 73 by Evo'Hawk and by Illu'Hawk |
![]() |
|
![]() |
#2162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Archin
Jan 20 2007, 15:20:08 CET Killed at Level 139 by Rotanimod Eht Shadow vain Jan 20 2007, 14:18:57 CET Killed at Level 104 by Evo'Hawk and by Pephy Parkaz Jan 20 2007, 14:20:59 CET Killed at Level 73 by Evo'Hawk and by Illu'Hawk |
![]() |
![]() |
#2163 |
Guest
|
![]() ^^ yeyeye szkoda że lagi nie pozwalają co niektórym walczyć :/ rozmawiałem dziś z myllionem to mowil ze sie nie idzie ruszac...
dzis byl open battle ? czy ng zaatakowalo z zaskoczenia? |
![]() |
#2164 |
Użytkownik Forum
|
![]() no niestety popelniamy tez bledy , wojna bedzie dlugo jeszcze i nie raz popadamy niestety ale nie poddajamy sie spokojnie dzis 3-3 narazie
![]() ![]() pozdrawiam Wuja Kiroy ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
Świat: Obsidia
|
![]() No niezle, niezle ale moglobyc lepiej. Kiroy czy moglbys mi wytlumaczyc tu albo na priv albo msg in-game co to kurwa Mentor wyczynial dzisiaj w venore? Napoczatku sadzilem ze to element taktyki potem myslalem ze on poprostu hacked jest, no i w koncu skonczylo sie jak sie skonczylo.. Niechce sie wtracac zbytnio ale w ten sposob to nie wygracie wojny.. No ale nie ma rozy bez kolcow. Naszczescie poza kontrowersyjnym Mentorem reszta Et ma glowy na karkach i udalo im sie zdobyc kolejne wazne fragi, wazne dlatego ze sa to juz 3 z kolei dedy ich ofiar..
|
![]() |
![]() |
#2167 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak niestety hack :/ mentora ale juz ok
|
![]() |
![]() |
#2168 |
Guest
|
![]() eee ludzie tez sie wam tibia.com chrzani?
![]() Ostatnio edytowany przez Nedomanus - 20-01-2007 o 20:31. |
![]() |
#2170 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Dsm, c Legi, Bs, aol, bohy, demon shield, rh.. No comment... |
|
![]() |
![]() |
#2171 |
Guest
|
![]() Jak tam sobie nasi radzą na tej wielkiej wojnie ? I widać koniec ?
|
![]() |
#2172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Panowie i panie
Dzisiaj Mentor tez mial haka podobnie jak wczoraj Wiki, znaczy to ze cos nie tak zostalo przez nich zrobione. Pomijam wchodzenie na free items lub free skills - stronki bo w to nieuwierze. pytanie pozostaje co spowodowalo ich haka ? Moze mimowolne klikanie na np Juroqu !118 rp padl od Minishabaal na combo hahaha http://w11.easy-share.com/804950.html takie wlasnie linki wstawiane przez podejrzanych osobnikow - czy mozliwe jest zeby poprzez takie cos uaktywnialo sie jakies ciasteczko sledzace zapamietujace naciskane klawisze ? - czy mozliwe jest zainstalowanie lub uruchonmienie sie poprzez klikniecie w taki link jakiegos programiku (keylogera ) ? Jezeli ktos potrafi odpowiedziec to prosze to zrobic. I jeszcze jedno, uzywajac ad aware i spyware blastera nic nie wykrylem ale zainstalowalem i uruchomilem dodatkowo moze malo znany w polsce PestPatrol ktory wykryl z 5 keylogerow w programikach sciagnietych poprzez bitcomet, nigdy ich nie uruchamialem, mam bo jestem jak chomik ale przeciez stanowia potencjalne zagrozenie. Moze nie dla moich charow ale jednak. Wniosek - programy antywirusowe tego nie wykrywaja (uzywam NOD 32 a Wiki AVG) firewale tego nie zatrzymuja i nie wykrywaja ( Outpost i Sygate) i programy anty spyware tez sobie z tym nie radza - ZGROZA. Musze zaglebic sie nieco w temat ! Piotrek Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 20-01-2007 o 22:12. |
![]() |
![]() |
#2173 |
Użytkownik Forum
|
![]() TEN UZYTKOWNIK TO NIE PRAWDZIWY JUROQU ON MA CALKIEM INNY NICK NA FORUM
|
![]() |
![]() |
#2174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sobie zdaje sprawe z tego ze postac zalozona dzisiaj i podajaca sie za HL z jakiegos swiata niemusi byc tym za kogo sie podaje.
To chyba oczywiste. i jeszcze jedno Przeciez administratorzy tej stronki/forum moga zablokowac Ip tego pana zeby mnam juz nie wstawial syfu ! Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 20-01-2007 o 22:33. |
![]() |
![]() |
#2175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Gostyń
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Hmmm, kiedys ktos mi powiedzial ze passy jesli wkleisz to nie bedzie tego rejstrowal key- loger poniewaz odczyta tylko ctrl + v Hmm nie wiem czy to prawda ale biorac na inteligencje to chyba ta
![]() Co do stronki Tibia.com no to tez mi sie cos dzieje klikam Characters a mi pokazuje stronki :/ Cos jest nie tak... Jeśli chodzi o Mentora, hmm oszukal mojego kolege z RL nie wiem jak ale wiem ze stracil cale EQ, ale mi zadnej krzywdy nie wyrzadzil i nic do niego nie mam. |
![]() |
![]() |
#2176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Wklejanie przez ctrl+v jest bezpieczne. Ale lepiej nie wchodzić w takie linki tym bardziej ze widzimy osobe pierwszy raz w tej czesci forum.
Btw. kiedys widzialem kolesia ktory nabijal sobie posty wypisujac jakies glupoty w byle jakich tematach. Nastepnie umieszczal taki wlanie link na forum typu " 250ek owned by 20pal" xD a naiwni ludzie patrzac ze ma juz 100 postow dawali sie nabierac... |
![]() |
![]() |
#2177 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedys czytalem ze z ctr + v to nie jest zupelnie tak bezpiecznie
![]() podobno sa programy ktore sobie z tym radza ![]() http://www.searchengines.pl/phpbb203...p?showforum=99 ciekawa stronka o bezpieczenstwie w seci, moze ktos ma wiecej czasu odemnie to poczyta. |
![]() |
![]() |
#2178 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taaa są takie przypadki. Ja nie wchodze w zadne nieznane linki wole nie ryzykowac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Przeczytajcie to ...
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=162673 Btw. ja ten syf na kompie miałem, ale już się go pozbyłem. Może przez tego keya mieliście hacki ![]() @ Capy u mnie ten syfon był, więc moge się tam do niego przejechać :d Ostatnio edytowany przez Bajcik - 20-01-2007 o 23:41. |
![]() |
![]() |
#2180 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() "na twoim komputerze nie ma Own Tibia czy jakos"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |