Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-01-2007, 18:06   #521
Kavaleri
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 01 2007

Domyślny

Z innej bajki:

-Ile kosztuje Bast Skirt?
-Ile kosztuje Iron Ore?
-Ile kosztuje C-arm ?
-Ile kosztuje Ring Of The Sky ?

Z gory dzieki : p
Kavaleri jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-01-2007, 18:54   #522
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

c armor mysle ze z 10k, rots 25k, 1 iron ore od 100 do 500.

@film mastera pt; ultimationatk

co wy chcieliscie zrobic tam na desercie? staliscie jak ci durnie i ubijaliscie noob chary swe, stracąc fragi.
Lenrock jest offline  
stary 21-01-2007, 21:56   #523
AxenRemo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Łowicz

Stan: Początkujący
Imię: Axen Remo
Profesja: Knight
Gildia: Hood
Poziom: 64
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

@ up
Czy ty tak celowo piszesz robiąc błędy??
AxenRemo jest offline  
stary 21-01-2007, 22:21   #524
crosscut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
crosscut ma numer GG spytaj :o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AxenRemo Pokaż post
@ up
Czy ty tak celowo piszesz robiąc błędy??
mysle ze nie >< btw ... 2kc please ;/
stary 21-01-2007, 22:23   #525
crosscut
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenrock Pokaż post
c armor mysle ze z 10k, rots 25k, 1 iron ore od 100 do 500.
LOL...
c arm nie mniej niz 12k...
rots z 35k jak juz....
sukienki chodza po jakies 5k
osresy tak jak wyzej...
stary 21-01-2007, 22:46   #526
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

oj, bylem blisko ;p
Lenrock jest offline  
stary 21-01-2007, 23:12   #527
Suk Suk
Zbanowany

Data dołączenia: 18 04 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quivee Pokaż post
Szkoda, ze podczas tej akcji w ab bylo tylko 3 shooterow, z czego jeden musial dac loga, drugi padl na ue. Pomysl byl wysmienity. Puge naprawde mogl pasc.

Master Wrath byl zablokowany, to samo z Zorlanem i Danym... Nie do konca wiem co te nooby robily (mowie o tych po prawej stronie przed Zorlanem). Puge nie mogl sie ruszyc, gdyby oprocz Sidara byl Saphir albo Alucard, z pewnoscia policjant by padl. Szkoda...
Fajnie, gdybym tym razem wiedzial, ze jest bitwa... Mialbym tam wylogowane nooby. Bankowo nie poszloby mass ue... Zobaczcie po jakim czasie swe nooby przyszly. Ponad 20 minut... Miejsce bylo wysmienite.

Ethielliant UHal sie w znakomitych momentach, potem nie mial po prostu szans.
Widzialem, ze Ethie~ sprzedaje SoVa... why ? Czyzby zbieral kase i robil sorca ? Czy rezygnuje z serva ?

Ci co od dawna grają na selenie wiedzą kim jestem , ci co nie wiedzą to się przedstawie , Ethiellant here. Sprzedałem sova ponieważ obojętnie czy odejde z seleny czy nie nie będe grać już knightem , doszedłem do tego wniosku po refleksjach na polu bitwy.... Niestety wojna wg mnie jest już przegrana i tylko cud mógłby nam pomóc (choćby gm). Nacjonalistyczne działanie szwedów wyrzuca z seleny kolejnych polaków , massowe pa wrobi swoje. W tej chwili żałuje że przyczyniłem się do wojny (po tym jak pewne osoby zostały w pz podczas ostatniej akcji) Ja byłem na wszystkich umówionych terminach kiedy mieliśmy się bić , poza fibulą bo nikt mi nie powiedział o tej walce. Widziałem poprzednie posty na temat Corentu... Mam nadzieje ze takich guildi będzie jak najmniej bo z perspektywy czasu corent kojarze jedynie z banda noobów która robiła pa (sam byłem w coreńcie i wiem jak było). Ale musze przyznac że zarządzana była świetnie. Niestey z polskich h-lvl zostanie chyba kilka osób , bo reszta sprzedaje/wymienia chary lub idzie na inne servery. Ja też to rozważam ale jeszcze niewiem co zrobie , narazie myśle o nebuli lub nowej postaci na selenie... niestety nawet gdybym sprzedał etha będzie na mnie ciążył payment 500k....

@Aego
Widze że jesteś jedną z "mądrych" osób które wie najwięcej o wojnie... Ra działa z ultimation ale guildie są podzielone na 2 z pewnych względów... a czy to będzie po feriach czy nie sytuacja jest taka sama. Zawiodło też dużo osób które deklarowało dołączenie do wojny w przyszłości... i do teraz nie dołączyli.

Ogólnie lubie forum tibi.pl bo można się naprawde ubawić jak się czyta niektóre posty zwłaszcza takich znawców wojen A tak btw to na Selenie po sprzedazy sova mam jakieś 1kk więc jak by ktoś chciał zrobić world trade Selena >> Nebula to chętnie oddam co mam na selenie za kase na nebuli.

Wasz Ethiellant/Voyant.
Suk Suk jest offline  
stary 21-01-2007, 23:20   #528
Kavaleri
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 01 2007

Domyślny

Ma ktos na sell 3 sukienki ? : P

Jak tak to piszcie w tym topicu, lub najlepiej na pw do mnie : P
Kavaleri jest offline  
stary 21-01-2007, 23:28   #529
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Przystapiliscie do wojny sprowokowani, niby z pomyslem, ktory nie wypalil, brak planow awaryjnych stawia w ciezkiej sytuacji bo to szwedzi teraz dyktuja warunki. Zastanowcie sie, czy nie powinniscie ich uspic? Nie wiem, nie logowac sie na main chary przez tydzien dwa, niech mysla ze po sprawie. I potem ktoregos razu jak pojda expic wy bedziecie na noobcharach wiedziec kto gdzie jest i wtedy mass log i jazda po 1. Pomyslcie nad sneak'ami jak nie mozecie dac se rady w open battle czy w trapie.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 22-01-2007, 00:22   #530
Suk Suk
Zbanowany

Data dołączenia: 18 04 2005

Poziom: 139
Poziom mag.: 71
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio Pokaż post
Przystapiliscie do wojny sprowokowani, niby z pomyslem, ktory nie wypalil, brak planow awaryjnych stawia w ciezkiej sytuacji bo to szwedzi teraz dyktuja warunki. Zastanowcie sie, czy nie powinniscie ich uspic? Nie wiem, nie logowac sie na main chary przez tydzien dwa, niech mysla ze po sprawie. I potem ktoregos razu jak pojda expic wy bedziecie na noobcharach wiedziec kto gdzie jest i wtedy mass log i jazda po 1. Pomyslcie nad sneak'ami jak nie mozecie dac se rady w open battle czy w trapie.

A ostatni atak na mortecha czym był?
Suk Suk jest offline  
stary 22-01-2007, 00:24   #531
Aego
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 01 2007

Domyślny

KURDE NIEMOGLISCIE MI POWIEDZIEC ROK TEMU TO BYM ZROBIL HARA NA INNYM SWIECIE
a takto jusz 44 lvl i szkoda hyba jak sie skonczy pacc to go selne i w wakacje new har teras sorc a nie drut;]
Aego jest offline  
stary 22-01-2007, 00:38   #532
Khazul
Użytkownik Forum

Khazul's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: WARSZAWA

Imię: Infamia
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 224
Skille: 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aego Pokaż post
teras mam puytanie do Kotiego czy masz zamiars skonczyc wojne czy przyjac porazke zpalaci PA albo wylizac sie czy walczyc . wsumie niemacie nic do stracenia ale muszom wsyzcy polacy ruszyc w boj i nie ze jueden sie boi a drugi to ma w dupie bo go nieruszaja. Gdyby wszyscy polacy zaczeli walczyc SWE jusz by niebylo na tym serwie. Jedynie to ze Polacy jedni sie bojom a drudy niechca decyduje o porazce w wojnie. Ethiellant chce CI sie robi new hara ?? LUDZIE PRZYLUZCIE SIE. Pragne zauwazyc ze raz ze oni majom problemy teras hyba Zorlan poszedl do innej gildi niewiem czy nadal bierze udzial w wojnie. Zostaje wam do pokonania tylko Nocturni i Kard sprzezcie sie ale MUSI ZACZAC WALCZYC RA bo ultimaton to moze Nocturnom obskoczyc;/. Ludzie niechce robic new chra;]
Ziomek przyłóż się trochę mocniej do nauki, bo cos Ci nie idzie ten język polski.

A co do wojny to śmiech mnie ogarnia, jeden nie walczy bo mu nic mu sie do tej pory nie stało, drugi retired bo bohy stracił. -.-
stary 22-01-2007, 01:43   #533
Khazul
Użytkownik Forum

Khazul's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aego Pokaż post
eee Ja nieumiem pisac i jusz sie przyzwyczailem do tego i czy mnie krytykujesz czy nie ja i tak bede robic bledy
Hehe każdy potrafi pisać, wystarczy tylko troche samozaparcia i efekt gotowy ;-)
stary 22-01-2007, 08:57   #534
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Wiesz wpadlismy na ten sam pomysl ,zeby zaatakowac za tydzien lub dwa poniewaz oni sa caly czas gotowi na ansze ataki.Co do wojny to nie jest przegrana , ale to co robia nie ktorzy ludzie to ja takiego czegos jeszcze nie widzialem .Teraz troche relaxu a pewnego dnia all online i mam nadzieje, ze beda pierwsze fragi .Gusar odwiedzil mnie wczoraj na Selenie dal mi free ssa i t ringi i powiedzial,ze dolaczyl by do wojny ale nie bedzie walczyl w jednym teamie z Larosem tacy sa polacy ja tez nie lubie nie ktorych osob z naszego teamu a potrafilem sie zjednoczyc i walczyc nie czaje nie ktorych nie wiem czy to tylko jego glupia wymowka albo cos z w tym stylu.
Sidar jest offline  
stary 22-01-2007, 14:40   #535
namor
Guest

Domyślny

Mam pytanie do tych co nie biora udzialu w wojnie (tych co sie juz poddali i tych ktorzy sie nie podlaczyli z roznych wzgledow)

KTO TAM GRA ZA TA KLAWIATURA DZIEWCZYNKI ??(jak tak to rozumiem)

nie chce nikogo obrazac ale poprostu popatrzcie na tibie z dystansem to tylko postac!!

stary 22-01-2007, 15:53   #536
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Dokadlnie to tylko postac i nie mozna wychodzic z przekonaniem, ze szwedzow jest 3 a ja sam to ja juz nie wychodze bo mnie zabija gowno prawda szczerze mowiac rozumiem moze troche tylko master sorcerow bo maja malo hp etc mozna sie tlumaczyc ale ja wziolem 3 szwedow na zycie i ich sdki i przezylem o czym to swiadczy ze jak nie zdaza nastawic bota to nie sa tacy straszni joke oczywiscie, ale nie ma sie czego bac Mortech w ab byl tak zesrany ze ja go solo gonilem to uciekal co oczywiscie nie zostalo nakrecone .Ale za to nie rozumiem 100 rp ,ktory boi sie wyjsc z depo bo stoi przy nim jakis Nortec ktory tak naprawde moze mu ch... zrobic takim palem juz mozna ladnie poszalec.
Sidar jest offline  
stary 22-01-2007, 16:08   #537
Khazul
Użytkownik Forum

Khazul's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Dokadlnie to tylko postac i nie mozna wychodzic z przekonaniem, ze szwedzow jest 3 a ja sam to ja juz nie wychodze bo mnie zabija gowno prawda szczerze mowiac rozumiem moze troche tylko master sorcerow bo maja malo hp etc mozna sie tlumaczyc ale ja wziolem 3 szwedow na zycie i ich sdki i przezylem o czym to swiadczy ze jak nie zdaza nastawic bota to nie sa tacy straszni joke oczywiscie, ale nie ma sie czego bac Mortech w ab byl tak zesrany ze ja go solo gonilem to uciekal co oczywiscie nie zostalo nakrecone .Ale za to nie rozumiem 100 rp ,ktory boi sie wyjsc z depo bo stoi przy nim jakis Nortec ktory tak naprawde moze mu ch... zrobic takim palem juz mozna ladnie poszalec.
Powiedz mi kto jest takim noobem, że bał sie wyjsc z depo 100 rp? Despi ?

Ostatnio edytowany przez Khazul - 22-01-2007 o 16:15.
Khazul jest offline  
stary 22-01-2007, 16:30   #538
crosscut
Użytkownik Forum

Domyślny

ehhh... nortec wiedzial ze sam nie ubije 64rp wiec wpadl po mnie z pugiem i evalorem... ja juz proponowalem ze moglbym sie wystawic na norteca... ale narazie mam czekac...
stary 22-01-2007, 16:38   #539
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KotiConqueror Pokaż post
Ta corrent to bylo cos, banda lizodupow qu. Qu przegral wojne sprzedal chara i to chyba byl wasz koniec. Moze i gildia dalej byla ale tylko dlatego ze juz przestaliscie kozaczyc. Wracaj na Nebule smieciu o ile masz do czego..
I też później napisalem to co ty teraz napisałeś... nie zrozumiałeś?
Mielsmy plan, mielismy protekcje ale emocje pociągły niektórych ludzi, poprostu przegielsmy pale. Sam plan byl dobry ale tak jest jak sie nie slucha liderow gildi... i kazdy wie co sie pozniej z nami stalo. Mówie tu o takich dwóch typach z pod ciemniej gwiazdy z malym doswiadczeniem jezykowym... a PA musialo byc, ktos musial sponsorowac nas. Nie bądmy lamkami, bez pa w swiecie wladzy ani rusz.
Dlatego ze jestem szczery zostalem miano smiecia? Czy moze dlatego ze czujesz sie jakoś wyższy?

A powiedz mi jak ty probowałes cos osiągnoć coś na selenie... pokaż mi twoją władze to oddam tobie hołd. I nie pisz bzdur no chyba ze to normalne ze koledzy nabijaja fragi na tobie.

btw. gdybym osiągnąl nawet z 70lvl tutaj, jestem pewien ze walczylbym z ultimation do konca, może to jest zło że troche za bardzo krytykuje... poprostu za duzo osob chce kryc fakty.

Ostatnio edytowany przez Jahakka - 22-01-2007 o 16:45.
Jahakka jest offline  
stary 22-01-2007, 17:47   #540
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

tutaj masz po prostu obraz, jaki corent mial na selenie i tego juz nie zmienisz bo to przeszlosc.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania