![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() c armor mysle ze z 10k, rots 25k, 1 iron ore od 100 do 500.
@film mastera pt; ultimationatk co wy chcieliscie zrobic tam na desercie? staliscie jak ci durnie i ubijaliscie noob chary swe, stracąc fragi. |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() mysle ze nie >< btw ... 2kc please ;/
#525 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
c arm nie mniej niz 12k... rots z 35k jak juz.... sukienki chodza po jakies 5k osresy tak jak wyzej...
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() oj, bylem blisko ;p
|
![]() |
![]() |
#527 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() Cytuj:
Ci co od dawna grają na selenie wiedzą kim jestem , ci co nie wiedzą to się przedstawie , Ethiellant here. Sprzedałem sova ponieważ obojętnie czy odejde z seleny czy nie nie będe grać już knightem , doszedłem do tego wniosku po refleksjach na polu bitwy.... Niestety wojna wg mnie jest już przegrana i tylko cud mógłby nam pomóc (choćby gm). Nacjonalistyczne działanie szwedów wyrzuca z seleny kolejnych polaków , massowe pa wrobi swoje. W tej chwili żałuje że przyczyniłem się do wojny (po tym jak pewne osoby zostały w pz podczas ostatniej akcji) Ja byłem na wszystkich umówionych terminach kiedy mieliśmy się bić , poza fibulą bo nikt mi nie powiedział o tej walce. Widziałem poprzednie posty na temat Corentu... Mam nadzieje ze takich guildi będzie jak najmniej bo z perspektywy czasu corent kojarze jedynie z banda noobów która robiła pa (sam byłem w coreńcie i wiem jak było). Ale musze przyznac że zarządzana była świetnie. Niestey z polskich h-lvl zostanie chyba kilka osób , bo reszta sprzedaje/wymienia chary lub idzie na inne servery. Ja też to rozważam ale jeszcze niewiem co zrobie , narazie myśle o nebuli lub nowej postaci na selenie... niestety nawet gdybym sprzedał etha będzie na mnie ciążył payment 500k.... @Aego Widze że jesteś jedną z "mądrych" osób które wie najwięcej o wojnie... Ra działa z ultimation ale guildie są podzielone na 2 z pewnych względów... a czy to będzie po feriach czy nie sytuacja jest taka sama. Zawiodło też dużo osób które deklarowało dołączenie do wojny w przyszłości... i do teraz nie dołączyli. Ogólnie lubie forum tibi.pl bo można się naprawde ubawić jak się czyta niektóre posty zwłaszcza takich znawców wojen ![]() Wasz Ethiellant/Voyant. |
|
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() Ma ktos na sell 3 sukienki ? : P
Jak tak to piszcie w tym topicu, lub najlepiej na pw do mnie : P |
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Przystapiliscie do wojny sprowokowani, niby z pomyslem, ktory nie wypalil, brak planow awaryjnych stawia w ciezkiej sytuacji bo to szwedzi teraz dyktuja warunki. Zastanowcie sie, czy nie powinniscie ich uspic? Nie wiem, nie logowac sie na main chary przez tydzien dwa, niech mysla ze po sprawie. I potem ktoregos razu jak pojda expic wy bedziecie na noobcharach wiedziec kto gdzie jest i wtedy mass log i jazda po 1. Pomyslcie nad sneak'ami jak nie mozecie dac se rady w open battle czy w trapie.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#530 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() Cytuj:
A ostatni atak na mortecha czym był? |
|
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() KURDE NIEMOGLISCIE MI POWIEDZIEC ROK TEMU
![]() a takto jusz 44 lvl i szkoda hyba jak sie skonczy pacc to go selne i w wakacje new har teras sorc a nie drut;] ![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do wojny to śmiech mnie ogarnia, jeden nie walczy bo mu nic mu sie do tej pory nie stało, drugi retired bo bohy stracił. -.-
![]() |
#533 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe każdy potrafi pisać, wystarczy tylko troche samozaparcia i efekt gotowy ;-)
#534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Wiesz wpadlismy na ten sam pomysl ,zeby zaatakowac za tydzien lub dwa poniewaz oni sa caly czas gotowi na ansze ataki.Co do wojny to nie jest przegrana , ale to co robia nie ktorzy ludzie to ja takiego czegos jeszcze nie widzialem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Guest
|
![]() Mam pytanie do tych co nie biora udzialu w wojnie (tych co sie juz poddali i tych ktorzy sie nie podlaczyli z roznych wzgledow)
KTO TAM GRA ZA TA KLAWIATURA DZIEWCZYNKI ??(jak tak to rozumiem) nie chce nikogo obrazac ale poprostu popatrzcie na tibie z dystansem to tylko postac!! |
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Dokadlnie to tylko postac i nie mozna wychodzic z przekonaniem, ze szwedzow jest 3 a ja sam to ja juz nie wychodze bo mnie zabija gowno prawda szczerze mowiac rozumiem moze troche tylko master sorcerow bo maja malo hp etc mozna sie tlumaczyc ale ja wziolem 3 szwedow na zycie i ich sdki i przezylem o czym to swiadczy ze jak nie zdaza nastawic bota to nie sa tacy straszni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 22-01-2007 o 16:15. |
|
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ehhh... nortec wiedzial ze sam nie ubije 64rp wiec wpadl po mnie z pugiem i evalorem... ja juz proponowalem ze moglbym sie wystawic na norteca... ale narazie mam czekac...
#539 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
|
![]() Cytuj:
Mielsmy plan, mielismy protekcje ale emocje pociągły niektórych ludzi, poprostu przegielsmy pale. Sam plan byl dobry ale tak jest jak sie nie slucha liderow gildi... i kazdy wie co sie pozniej z nami stalo. Mówie tu o takich dwóch typach z pod ciemniej gwiazdy z malym doswiadczeniem jezykowym... a PA musialo byc, ktos musial sponsorowac nas. Nie bądmy lamkami, bez pa w swiecie wladzy ani rusz. Dlatego ze jestem szczery zostalem miano smiecia? Czy moze dlatego ze czujesz sie jakoś wyższy? A powiedz mi jak ty probowałes cos osiągnoć coś na selenie... pokaż mi twoją władze to oddam tobie hołd. I nie pisz bzdur no chyba ze to normalne ze koledzy nabijaja fragi na tobie. btw. gdybym osiągnąl nawet z 70lvl tutaj, jestem pewien ze walczylbym z ultimation do konca, może to jest zło że troche za bardzo krytykuje... poprostu za duzo osob chce kryc fakty.
![]() Ostatnio edytowany przez Jahakka - 22-01-2007 o 16:45. |
|
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() tutaj masz po prostu obraz, jaki corent mial na selenie i tego juz nie zmienisz bo to przeszlosc.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |