![]() |
#2201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
![]() |
![]() @Up
Mentor byl kiedys znany jako jeden z najwiekszych PA na servie (jak byl jeszcze w NG), wiec moze na nowo zaczyna czuc sie zbyt pewnie. A co do Casspariego to niektorzy twierdza, ze to jeden z ownerow Mentora, mozliwe, ze dlatego towarzyszy mu w tego typu akcjach. |
![]() |
|
![]() |
#2202 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dodi ja napisalem ze to temat o Obsidi! i niemam zamairu zadnych poradnikow robic nie rozumiem teraz twojego zdenerwowania i ataku na mnie? :> chodzilo mi o tym ze jest pelno tematow "jak niedac sie shakwoac" albo "jak sie zabezpieczyc" i niemowie zeby o tym niepisac ale teraz na ostatnich stronach niema zadnej rzeczy zwiazanej z Obsidia tylko z neistetyu hackiem, i niemow ze niewiem co to bo przezylem juz w swojej karierze 2
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#2203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() @ Chucky Dev
ok sory troche mnie ponioslo ![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Dodi : rozmawialem z vanym i powiedzial jak reszta Ng ze sie wojna jeszcze nie skonczyla ... sluchaj no ja zrobilem co w mojej mocy staralem sie ale oni walcza dalej ... no ok wygraja to mieli racje ze nie wyszli ale jak przegraja jeszcze pare open battle bo wczoraj samo open przegrali 3-2 ( ded mentora byl przed tzn ded hackera ) i dostana jeszcze pare razy to nie bedzie 100 a 300 k :/ ale pamietaj staralem sie
![]() co do mentora ... nie mam sily na te rozmowe moralizujace z nimi :/ nie jedna juz taka byla i wiecej nie bedzie :/ Mentor - K...urwaa zostaw polakow na servie i se hunc szwedow !! albo turasow !! Poddenerwowany Wuja Kiroy ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiroy Wind
Tez rozmawialem z vanym. Ja go rozumiem ze niechce odejsc, bo co to za ludzie ktorzy odchodza z gildi jak jest jakis problem albo zagrozenie zeby expic w spokoju. Docenmy charakter i humor w Vanym ![]() ![]() Podobnie bylo jak Kooler zostalo rozbite przez Vandali razem z NG. Kilka osob zostalo w gildi miedzy innymi Vany i ja. Odnosnie Mentora zawsze odnosilem wrazenie ze to mily chlopak, pamietam jak pierwszy raz spotkalem go na Orc Land bylem pierwszy on popatrzal i wyszedl wiec odnioslem pozytywne wrazenie - a byl juz wtedy w NG chyba. O xerotaxie tez mam dobre zdanie i wiem ze jest smieszny, Nahika. Inni ludzie moga miec z nimi inne doswiadczenia. Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 21-01-2007 o 14:36. |
![]() |
![]() |
#2206 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mentor chcial albo okradl paru moich kumpli. Zawsze jak sie pytam co on robi mowil "bylem hacked" Jakbym wszytkie te gadki z nim zliczyl to on mial juz chyba z 15-20 razy hacka
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
Taaa... to były czasy jak ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2208 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie I panie
Odnosnie Keylogerow- zalozylem temat na stronie o obronie przed tego typu wirusami i keylogerami. Wlasnie otrzymalem odpowiedz od najbardziej szanowanego speca w tej dziedzinie ![]() Niestety to co sie dowiedzialem nie jest pocieszajace ![]() zainteresowanych odsylam do zrodla : http://www.searchengines.pl/phpbb203...howtopic=83585 Piotrek wkleje jeszcze odnosnie linkow na naszym forum tibia.pl "Nie wiem czy akurat przez tą stronę ale ogólnie czasem wystarczy TYLKO otworzyć www i nic na niej nie klikać a trojany same się ładują na kompa" Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 21-01-2007 o 15:09. |
![]() |
![]() |
#2210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Ja nic niewiem co się dzieje
![]() Czy już nic niemoże działać tak jak działało ![]() Jest coraz gorzej, lagi nadal są, strona cipsoftu też się 'psuje' To staje się troszke drażniące ... @Dodi Brae Wielkie dzięki za linka ![]() W Twoich pytaniach poruszyleś bardzo ważne kwestie dotyczące keylogów Przeczytałem odpowiedzi exksperta i wyciągnelem pare wniosków ![]() THX |
![]() |
![]() |
#2211 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Cytuj:
Dlatego nigdy nie nalezy byc pewnym ze ma sie super ochrone antyvirusowa ;] |
|
![]() |
![]() |
#2212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
![]() |
![]() @Dodi
Doceniam twoje starania. Strony, ktore znalazles napewno przydadza sie nie jednej osobie. Jak tylko znajde czas to napewno sobie poczytam ![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() a tu cos z innej beczki - http://pl.wikipedia.org/wiki/SUV
![]() a tu cos z jeszcze innej :d dorosly i powazny i takie tam pierdoly Awovler (kret) kret 20:18:15 moim marzeniem jest mieszkac na pieknym swiecie gdzie ludize glaszcza drzewa i owa kraina nazywala by sie Erdon. Erdon jest ladny i mieszkaja tam ludziofoki którzy sa ladni i kochaja trawę. ludziofoki potrafia latac bo maja 6 sierściokłaczków, Maja tyle nóg co krowy , czyli 8 - 2 z przodu, 2 z tylu , 2 z lewej i 2 z prawej. Dlatego też jutro jadę do ZOO , aby zapoczątkować moje marzenie i zacząć tworzenie ludziofok ( w biologicznym tego sensie znaczeniu). kret 22:26:24 lece ogladac gotowe na wszystko xD http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1513395
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 22-01-2007 o 00:40. |
![]() |
![]() |
#2214 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up
to fake ! xD i jeszcze literowki zrobilem :/ - mial byc Endor a nie Erdon |
![]() |
![]() |
#2215 |
Guest
|
![]() padl ktoś dzis? .... tibia.com sie pier... a te statystyki acra sa jakies dziwne
![]() |
![]() |
#2216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() [Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mOreg Pokaż post Są kejloggi które przy kombinacji 'ctrl+c/ctrl+v' poprostu walą skrina. I wtedy taki 'haker' widzi co kopiowałeś, vel dokąd.;d Smutne ale prawdziwe... No jak klikasz ctrl + v, ctrl + c , a jak zaznaczysz pass i klikniesz prawym kopjuj to robi ss ??] nikt mi nie odpowiedzial to jeszcze raz prosze o odpowiedz
#2217 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Michael Jackson
Kilka postow wczesniej podalem linka do forum o zabezpieczeniach, przeczytaj to ze zrozumieniem a sam znajdziesz odpowiedz. w skrocie - tak |
![]() |
![]() |
#2218 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Dani Chemics
Gildia: Escadrone Of Death
Poziom: 38
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Seth & Xenook & Boki - co prawda mają w 2 połowie nick'u Chemics ale już do nas nie należą ... Prowadzimy wojnę ze zdrajcami ;]
Ten post ma uświadomić wszystkim jaka jest sytuacja w gildii EoD pozdrawiam Dani ~~ |
![]() |
![]() |
#2219 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Booka Jones
Gildia: Zero Degrees
Poziom: 101
Skille: 80sh
|
![]() Cytuj:
Pytam z ciekawosci |
|
![]() |
![]() |
#2220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zapewne ludzie zaczynaja wysmiewac Acr'a, ignorowac lub cos w tym stylu. hyhyhy
The Holy Bible of Tibia by Acr Chemics /\ to pewnie tez ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |