|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Veltaxio
Dla mnie jestes tylko żalosnym debilem, ktory daje nagranie przeciwnej gildi.Twoim zamierzeniem jest to aby wszyscy sie z nich nabijali tak jak z Ciebie wtedy kiedy byłeś jeszcze z dusk~.A przypominasz sobie swój głosik 10 latka (napewno dalej taki masz) "Moczykija moczykija" kurwa żalosny jestes palancie itak mam z Ciebie największą beke dlatego ,że jestes pajacem , który za tibią świata nie widzi, wystarczy zobaczyc ile czasu jestes online :|.CZy dla Ciebie sie liczy reputacja tylko w Tibii? Zastanów się kim jestes NAPRAWDE ! Czy na rl jestes takim samym kozakem jak w Tibii? Jak widzisz większosc nie wyzywa ludzi z dusk~ tak jak Ciebie wtedy ;] Twoje plany poszł na marne... W moich oczach jestes osobą bardzo samotną(jak i twój przyjaciel zwidek) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Widac ze sa to przemyslenia z glebi duszy ![]() ![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() @Veltaxio
Jezeli smiejesz sie z innych a wrecz ich wyzywasz ("wiesniacki glosik(...)") to naucz sie smiach z siebie bo pierwsze nagranie z dusk~ (jak jeszcze byles z nimi) było chociaz smieszne.. a te co podales jest normalne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Gdybym nie umial sie smiac to bym nie podawal linku do nagrania tego starego =)
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Z jednej strony, nie wiem jaki byl powod aby Ima wkladal na forum to nagranie, przyznam, ze jest smieszne... ale tamto z nim tez bylo smieszne. I nie wnikam, podal mi linka do tego, czyli nie ukrywa nic i sie tego nie wstydzi. No bo czego? No i co z tego ze ktos powie, ze ma wiesniacki glos czy cos. To zalosne. To nie mozna juz gadac w team speaku przed mutacja? Pewnie polowa z tych co sie tu smiala sama ma jeszcze bardziej smieszne glosy a pisze tu glupoty, ale "who Cares?!". Oba nagrania wywolaly w pewnych momentach u mnie smiech i sie zabawilem sluchajac ich. Nie najezdzajcie na Ime, bo to nie ma sensu.. go to jebie przeciez co o nim myslicie
![]() ![]() Peace~~ _/
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dla was Ima ma głos 10-latka? O ile się nie mylę to On ma 16 lat
![]() ![]()
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: In The Old School~
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
|
![]() Co wam da to, że najezdzacie na Imargama?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() Hmm co im to da? satysfakcje że pojechali 200 levelowi a on ich nie gania ;> Pół użytkowników na forum cieszy miche bo ktoś tam ma "wiejski głos" tylko ciekawe jaki wy macie... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() HAHhaahhAHahahHh placze ze smiechu ja jebie kurwa....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() Volerasi chyba pomyliles forum jesli chcesz dawac tego typu porady ,to forum o grze w ktorej postacie sa wielkosci kciuka wiec idz pokozacz na podworku w piaskownicy a nie tu
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień\
![]() |
![]() -Zabijcie Katrile !! Ja was wierze !! JuuUUU !!!!!!
xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Imię: Kamil Warrio
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Leszno
Imię: Meresstrae
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pythera
Poziom: 149
Poziom mag.: 75
|
![]() Żal.pl
Taifun ma szpiega w gildi :C gz Btw Organizacja jest maxxxxx ( 0 ) Nie ma jak byc z brazylami na team speaku wcale ich nie rozumiem ale jakos nam to idzie sprawnie ![]() Pozdro z Pythery drogie Chlory z Furory xD
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Usunięty
Imię: Nadigis Elder
Profesja: Elder Druid
Poziom: 100
Poziom mag.: 66
|
![]() ja pierdole... nie macie co robić? lepiej patrzcie na swoje głosy, a nie krytykujecie każdego... krytykować to każdy potrafi. może niech każdy z tych cwaniaczkow co krytykują dadzą tu nagranie ze swoim głosem??
peace |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Chętnie. PW?
;>
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Imię: Nadigis Elder
Profesja: Elder Druid
Poziom: 100
Poziom mag.: 66
|
![]() @up
czemu PW? Daj go tutaj, żeby kazdy miał szanse sie posmiac;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: > > >Chodzież< < < Wpisy Bloga: 1023
Imię: Worker
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Cofnij się kratkę ZooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL
No nie mogę z tego polewka w h*j ahahahahahahahhahahahahahahahahah |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Świat: Aurea
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Już pisałem o tym w dziale Furora. Vision już nie mają sie czym tłumaczyć ze sa noobami i teraz szukają dziury w całym. Oglnie zal.pl ale nie dla Dus~ _/ Ale dla Vision za samą głupote... nie mam pytań do Was. Niedługo zrobicie temat "Jakie głupie nicki mają w Dus~" albo cos w tym stylu (ale to zapewne będzie po jakimś fragu bo teraz sie już dzieciaki z Vision nabawiły)
@EDIT A rozmowa normalna jak w trapie przecież nie będą mówić "Drodzy zgromadzenie teraz ja zabieram głos"
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() pisanie "zal.pl" tez nie przedstawia najwyzszego poziomu -.- i nie tlumaczcie sie ze to taki "slang" Taka rozmowa to normalka? Normalka to jest, ze jest ustalone kto moze sie odzywac/decydowac(przed bitwa), a kto moze "reportowac" problemy/wykonane zadania, a nie wszyscy dra morde ile wlezie.. Vision noobami? Wszyscy z Furory sa noobami, moj kolega ktory padl na 55 lvl od draga ( -.- ) stwierdzil ze to serv dla noobow i go olal, a sam najlepszy nie jest ![]() Jednak jakos udalo im sie ubic Taifun'a. Pisanie, ze u Taifun'a jest jakis zdrajca to pochwala dla Vision. Widac potrafia sie zorganizowac ![]() (nie wiem o co chodzilo temu gosciowi wyzej z "stereo", ale plik z mojego hosta pobralo ponad 400 osob! - tibicams.superhost.pl)
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Golem Thod
Gildia: Malazan Empire
Poziom: 45+
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ja gram z tymi matołami na serwie ;/ Tylko sie zbakać i puścić to nagranie ...
|
![]() |
![]() |