![]() |
#2221 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dani Chemics
Profesja: Elite Knight
Gildia: Escadrone Of Death
Świat: Obsidia
Poziom: 38
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Eos_Rododaktilos:
Niektórzy finlandzcy gracze zazdroszczą Acr'owi wszystkiego co ma .. np. jego najwyższe skile na Obsidi .. Stąd Red Skull Acr'a wbity na low lvl'ach. Obecna wojna w prowadzona ze zdrajcami (seth , boki , xenook ) spowodowana jest wielokrotnym złamaniem podstawowych zasad gildi. EoD traci reputacja na takich niekompetentnych ludziach . W obecnej wojnie mamy wsparcie niektórych graczy z NG... nie jesteśmy sami =] SuV : Co w tym śmiesznego ? |
![]() |
|
![]() |
#2222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() nie nic
![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
![]() |
![]() Troche offtopic, ale mam pytanie - czy ma ktos internet z Netii? Jezeli tak to chcialbym wysluchac opinii o tym necie, bo planuje wymienic moja ukonachana neo (<333) na wlasnie netie. Ale zanim to zrobie wolabym sie dowiedziec jak to lacze wyglada w praktyce. Prosze wiec o wasze opinie na temat tego lacza.
|
![]() |
![]() |
#2224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Moim zdaniem lepiej jeszcze troche pcozekac pod koniec lutego czy na poczatku marca po udostepnieniu laczy przez tepse pozostalym firmom ( gts energis dialog itp.) Net jeszcze bardziej stanieje, rowniez netia.
Chyba ze masz podpisana umowe z tepsa np. do przyszlego roku to Cie to nie urzadza bo tylko teraz mozesz im wypowiedziec umowe. Ale mysle ze netia to i tak lepsze wyjscie teraz bo po 1 taniej, po 2 nie ma tych smiesznych limitow ![]() P.S nie traktowac tego jako pseudo reklame xD |
![]() |
![]() |
#2225 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jestes w bledzie - lubie go. Poprostu mowie jak jest - dla wiekszosci ludzi ktorych znam on poprostu przesadza.
@ Don~ ale wez cos szybkiego zebys mi mogl udostepnic ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() ja osobiscie bardzo lubie acra !! jest spoko i jego gildii ta gra przynosi przyjemnosc jak mi juz pare lat nie przynosi oprocz wojen :/ i za to EOD szanuje !!
Netia jest wypas nie pamietam ktory z moich znajomych to ma ale pelen wypasior ![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jan 21 2007, 20:17:48 CET Killed at Level 87 by Alith Takilbya
![]() 15 frag NG gogogo ET! ![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Widze ze dajecie sobie rade bezemnie xD
Ale wroce jak mi red zejdzie i znowu powybijam pol ng ;] (ahh tylko wbije 40 lvl huahuahua xD) Pozdro dla starych obsidianskich wyjadaczy i tych ktorzy nei sellneli charow innym noobkom ;] Signed Elder Nagan |
![]() |
![]() |
#2232 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
HAIL DANCING SHADOWS!!!XD |
|
![]() |
![]() |
#2233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() pozdrawiam Finge i Elderka Nagana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2234 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Moze kiedys wroce na obsidie..o ile znajdzie sie dla mnei miejsce ;] btw.pacc mi sie konczy ![]() Hmm ja cie skads znam ;] i zapewne wiem skad... |
|
![]() |
![]() |
#2235 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh no coz
![]() ![]() Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing bawilem sie na Nebuli tak z nudow i ehhh no coz : ) juz neiebde wam mogl nic wyslac na wojne szkoda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Zbanowany
|
![]() napisz ze te fragi to miss clicki byly xD
albo napsiz odwolanie <to jest uwaga "żart" *żart «wypowiedź lub zachowanie mające kogoś rozśmieszyć» |
![]() |
![]() |
#2237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Gildia: Rambo Style
|
![]() Banished: until deletion
To troche jak hak bo tez traci sie dorobek postaci, ale na wlasna prosbe ![]() Ile trzeba zabic zeby miec deleta ? ile ponad standard czyli 10 miesiecznie ? Sp Polecam TDS-3 - wykryl jeszcze z 4 mozliwe keylogery ! |
![]() |
![]() |
#2238 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
np. 1 raz za macr jak cie zlapia masz 30 dni nastepny masz delete |
|
![]() |
![]() |
#2239 |
Guest
|
![]() Dodi, planujesz zaszalec?
![]() nie wiecie moze co wyprawia Casspari?.. wypisywal juz do mnie ze 3 razy z propozycja sprzedania mi pacca ![]() ![]() /Rafard |
![]() |
#2240 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() |
![]() |