![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Panowie plladyna nima sie co bac bo 1 to niejest w stanie nic zrobic.
Raz expilem sobie na guardach wyskaukje 101 rp Ja wtedy 42 lvl i ms i wieje. Walil mi hity po 50-100 z boltow i raz mi zasadzil hita 165 z sd i czy to som takie duze obrazania na 100 lvl. Najwiekrzy postrach to sieja MS. zalfik myslisz ze sie tobom przejmuje a co do tego wy.... to oznacza twojom kulture a wlasciwie jej brak. To tobie sie cos niepodoba a nie mi wiec to ty powinienes przestac brac udzial w forum. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Alerix Sara
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
|
![]() A ja mam pytanie
![]() ![]() ![]()
#543 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() Ja już postanowiłem co dalej... Chara na 100% nie sprzedam chociaż znalazłem już chętnego... A czy postać w tibi to tylko postać? Jednak nie dokońca bo na postać składają się setki twoich godzin... Policzcie ile czasu włożyliście w expienie , napewno nie jest to takie bezwartościowe... Mimo tego ja jestem gotowy padać , moge blokować następnego trapa...
@Jahakka A co kotiego to że trzymał ze szwedami nie oznacza że nie miał władzy , rządził razem z nimi , zresztą ja też miałem dobe układy z nimi. A to że poświęcił swoją pozycje i postać za walke o dupy ludzi którzy boją się walczyć to inna sprawa. Ja osobiście uważam kotiego za jednego z lepszych kumpli tutaj który naprawde był gotowy mi pomagać , między innymi dlatego przystąpiłem do wojny. I tez jak gusar nie chciałem walczyć z Larosem w guildi dlatego bo nie podobał mi się jego sposób rzadzenia (do samego larosa nic nie mam). Teraz wyszło jak wyszło jest masa mądrych ludzi tylko że jak widze po postach wielu z was jest niezorientowanych. @Inni tutaj na tym forum. Widziałemw poprzednich postach że ktoś napisał na temat zorlana że chyba nie walcz, własnie że walczy tak samo większość salvation jest gotowa pomóc oni WSZYSCY znają się w rl po osatnim spotkaniu... A jeżeli piszecie takie rady dla nas to wpierw zorientujcie się w sytuacji na selenie. Mam nadzieje że za jakiś czas uda się zmontowac naprawde dobrą ekipe i zaatakować a z jakim skutkiem to czas pokaże. Ostatnio edytowany przez Suk Suk - 22-01-2007 o 18:23. |
![]() |
![]() |
#544 |
Zbanowany
|
![]() A jeszcze jedno co do Corentu to lepiej skończyć rozpamietywac jego przeszłość bo każdy ma wyrobią opinie zalezy czy był power abusowany czy robił pa...
Pozdrawiam Ethiellant/Voyant. |
![]() |
![]() |
#545 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
A co do corentu - temat skończony, każdy wie jak było mam nadzieje że każdy wie jak było naprawde po tym co napisałem i każdy wie że to sie nam nie udalo. Closed. Mysle że Koti dobrze zrobił i dość honorwo postąpił i mam do niego za to wielki szacunek (Chociaż napisał że jestem śmieciem. Może jak go czymś uraziłem, jak tak, to serdecznie przepraszam). Ale Ethiellant powiedział mały błąd, gdyby koti rządziłby razem z nimi to powstrzymałby ich od tej wojny. Z tego wynika że nie ma jakieś wielkiej władzy.
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Alerix Sara
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
|
![]() @ Ethe~, Voyant, Albert
Albert, tutaj sie pomyliles ![]() A guild for honest people who does not backstabb. - This guild does not support the war - Taki napis widnieje na gildi Zorlana, a wszyscy z Salvation o ile sie nie mylę przeszli do Cruoris. ![]()
Brak weny na podpis. Ostatnio edytowany przez Rasse - 22-01-2007 o 20:55. |
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jacy grace byli w salvation?, bo nie za bardzo sie orientuję
|
![]() |
![]() |
#549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() HAHA !
Biegalem sobie moim 32 sorcem, atakowalem sobie róznych random ludzi. W pewnym momencie wpada po mnie 46 ms i 50ms, no i nie zadzylem sie schowac na waspach, zabili mnie. Reloguje sie prosze zeby oddali eq i takie tam, na co slysze ze jestem newbie i jestem i tak hunted, wiec moze wyjde z pz i 'dam im fraga'. Odzew macavelliego na forum byl taki ze membersi Dark Hollows (gildii Zorlana) maja 24h na wyjscie. Po 5 minutach gildia zostala rozwiazana. Signed, Luke ![]() (oaihoaihoahOAIAOIHoahiaohaihaOIhaoahioaOAIhaoh napisal bym Simon ale nie moge :\ ) |
![]() |
![]() |
#550 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#551 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Po pozytywnych słowach na temat wojny chce się grac dalej ;P Tak serio to mam dość krytyki chociaż ta bywa budująca... @Rasse A Zorlan to może pisać co chce i tak wiem że jak coś pomoże cruoris i to jest własnie frustrujące... Szwedzi mimo wewnetrznych podziałów (To nawiązanie do sporu puge - zorlan) potrafią się zebrać zniszczyć wroga i znowu się rozdzielić , nam tego brakuje... Problem tkwi chyba w mętalności ponieważ jeżeli polakom się powie bądźcie tu i tu to swe o tym wiedzą za 5 minut a jak szwedzi robią akcje to jest to tajemnica. Problem polea na tym że wielu z nas wstydzi się tego że są z polski i to powoduje brak solidarności. Czasami bardziej solidaryzujemy się z innymi nacjami niż ze sobą nawzajem. Niestety ale taka jest brutalna rzeczywistoć i te moje przemyślenia na ten temat niczego nie zmienią. A tak btw to narazie robie sobie małą przerwe od tibi (na ten tydzień) bo poprostu nie chcę mi się grać. A żeby wygrać ta wojne wg mnie trzeba zmontowac ekipe na nowo bez żadnych swe (widac jak walczą po saphirze i sulle). Chociaż taki sellemon też robił łaske że walczy a potem nie miał kasy na statek... Poprostu teraz trzeba zebrac ludzi którzy będą walczyć do końca a nie się wykupią po paru nie udanych akcjach. Nie ukrywam przy tym że ja też myślałem o wykupieniu ale to było chwilowe załamanie ![]() A teraz mała refleksja na temat tego forum. Na początku byłem zdziwiony ilością h-lvl piszących tutaj. Zdziwiło mnie to troche bo pisze też tutaj mniejszych lvl którzy nie mają za dużego pojęcią o sytuacji. Jednak gdy wczoraj przejżałem forum długo wstecz nieźle się ubawiłem xD Tak więc chyba będe pisac tutaj częściej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik Forum
|
![]() za miesiąc (jezeli wojna jeszcze bedzie trwala) chcialbym dolaczyc do wojny ;p mysle ze na 80lvlu~ jezeli koti i reszta nie mialaby nic przeciwko
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja również moge wziąc udział w wojnie .....
ale nadaje sie tylko chyba do uhania bo jestem na jedno combo ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Zbanowany
|
![]() W sumie to jezeli znajde odpowiednie miejsce przyda się troche niższych lvl , bo gdy nie można zrobić wojny z wyższymi może szukać wsparcia u niższych? Jeżeli się zrobi dobrego trapa to by nawet mogło działać (mówiąc niższych myśle o 60-80 anie o 30 bo tacy do mnie pisza na tibi). Ale to była tylko lóźna refleksja na ten temat , a gdyby któryś z was na 80 lvl chciał walczyć to może napisac do mnie albo tutaj na forum.... ;]
|
![]() |
![]() |
#555 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Olecko
|
![]() Cytuj:
Btw. Miales sie odezwac dzisaj... ![]() ![]() Cytuj:
![]() Signed, Simon Ostatnio edytowany przez Eth - 22-01-2007 o 23:10. |
||
![]() |
![]() |
#556 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#557 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik Forum
|
![]() sidar, alucard, unicron, wujek. ale kurde wlasnie patrze na gildie ultimation i za duzo to was tutaj nie ma heeh, a patrząc na RA to walczy stamtad tylko kilku ludzi
|
![]() |
![]() |
#559 |
Zbanowany
|