![]() |
#1561 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
haaaaa jaka praca ? jak bys znal historie sekstusa ![]() 100% bot to bys wiedzial ze kosztowalo to ludka wstac rano pozbierac loota i zalaczyc bota xD i tak od 1 do 60lvl ale tak to jest jak ktos zrozumie ze ta gra nie ma sensu ![]() obecnie ludek zajmuje sie ogladaniem filmow albo gra w sc:bw xD moze na bocie jedzie 2 char ale tego nie wiem watpie mowi ze juz nie gra pozdor Edit zapomnialem dodac ze nie dlugo przed smiercia ludek pozbyl sie chara dal go nikomu innemu jak "majqu"
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 21-01-2007 o 22:55. |
|
![]() |
|
![]() |
#1562 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1563 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Zeby nie zucac slow na wiatr: Pierwszy "frag" na Finixie. (Finix nie byl czlonkiem gildi, a padl ratujac nam wszystkim dupe zucajac m-wale na ank) Brak np fraga na Elan Vade na 65~ lvlu. (Był członkiem Ordo gdy padal i wojna juz trwala) Podejzewam ze jest tego wiecej, ale niepamietam. Zreszta to jest niewazne. Jak skoncza sie lagi to wtedy beda tez fragi : ) xD |
|
![]() |
![]() |
#1564 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @August
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1565 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Dziekuje, zapewne webi to poprawi a teraz moja kolej błędy Xaemusa: UPS twoja wiadomosc jest zbyt dluga? |
|
![]() |
![]() |
#1566 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
|
![]() Cytuj:
o ile mozna nazwac cos takiego grom. Ostatnio edytowany przez Pepit - 22-01-2007 o 03:17. |
|
![]() |
![]() |
#1567 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() "granie" za pomocą bota/mc czy innych takich bajerów wegług mnie zabiera całą przyjemność
|
![]() |
![]() |
#1568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
|
![]() Nie rozumie głupiej kłótni na temat " a tego fraga nie było" "a on nie był jeszcze wtedy w gildi" "a wojna się wtedy jeszcze nie zaczeła"Jakie ma znaczenie jeden frag w tamtą czy w tamtą liczą się dedy i strata kasy expa i itemow, dlatego nie rozumiem dlaczego niechcecie zaakcpeptować frag listy xeamusa.
Prawda Jest taka VU ma wielką przewagę nad vanum i robienie nowej frag listy nic nie zmieni |
![]() |
![]() |
#1569 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
lub frag zrobiony noobcharami? wez czlowieku |
|
![]() |
![]() |
#1570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
|
![]() Widze ,że Vanum wyraźnie sie denerwuje bo przegrywa wojne, dlatego prubuje zmniejszyć rozmiary porażki robiąc nowa frag liste.Ale jakie to ma znaczenie kazdy ded to ded czy to wazne czy ktoś padł na quara predatorze czy dobił go jakiś noobchar? Chcecie to zrobie frag liste w której bedziecie wygrywać ale czy tym wygracie wojne ?
|
![]() |
![]() |
#1571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() @poldek_p
Tak
#1572 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Webi
Nie ![]() Edit: Rozwine troche moja długa wypowiedz. Otoz Webi zrobienie new frag listy nic wam nie pomoze, musicie sie w koncu wziasc za fragowanie a nie czekac pol roku na "waszego wymazonego opena" dzieki ktoremu wygracie wojne. Nie rozumiem tylko dlaczego nie umiecie ruszyc siedzenia. Z takim potencjałem to wy powinniscie wygrywac 48/56:18 ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pieczarek - 23-01-2007 o 10:50. |
![]() |
![]() |
#1573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier
|
![]() @djmtv
Jesli nie znasz wszystkiego dokladnie to nie pisz prosze bo jesli chodzi o deda na hills to wtedy akurat ludek nim gral i tej postaci nie dostal Majqu. Wiec ostatnia prozba nie pisz na temat ktorego nie znasz dokladnie. Pozdrawiam ![]() @Grabadia Dla ciebie granie na bocie to odbieranie sobie zabawy a wedlug np. mnie nie jest strata czasu, poniewaz CIP Soft nie znalazl jeszcze odpowiednich sposobow zeby sie pozbyc boterow a dla osob ktore robia ktoras postac z kolei nudne sie robi przechodzenie rooka etc. Zreszta skoro mowicie ze Sekstus byl w 100% robiony na bocie to powiedzcie mi jak to bylo ze jak sie napisalo do Sekstusa to zawsze sie otrzymywalo odpowiedz ? ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#1574 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Obaj wiemy ze Seksus był robiony głownie na bocie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier
|
![]() Auto Respondera ciezko ustawic zeby odpowiadal na wszelkie mozliwe pytania .... Wiec ten argument jest slaby
![]() Heh Pieczarek czyzby moze jakis kompleks na tematow botow.... (wiesz o czym mowie ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#1576 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale dojade cie w szkole i mi powiesz ![]() A jezeli to pisze drugi "owner" tego konta to slyszalem ze masz do nas niedlugo przyjechac ![]() ![]() Edit: Pieczałek Pieczałek 10:39:49 jak to robiles ze sekstus odpisywal jak expil sam Pieczałek Pieczałek 10:39:49 ? Ludek 10:40:23 siedzialem przed kompemz ksiazka MAAAAAAAAM CIE xD Ostatnio edytowany przez Pieczarek - 23-01-2007 o 11:45. |
|
![]() |
![]() |
#1577 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosze nie uzywaj slow, ktorych pisowni nie znasz dokladnie.
#1578 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
|
![]() Cytuj:
wszystko o czym pisalem wiem od samego ludka nie przez od kolegi kolegi ludka skoro mowisz ze sie myle ok sprawdze to w piatek bo akurat w tedy bede sie z nim widzial to sie dowiem w ktorym miejscu sie myle i sie poprawie nie da sie ? a jednak sie da sa 2 powody czego odpowiadal 1 auto responder 2 alarm ludek czesto siedzi w domu czyta ksiazki xD uslyszy - odpisze i tak byl robiony na bocie jak bede w debicy to poszukam ci nawet prosby ludka zebym mu puscil sekstusa na bocie bo ma lagi ![]() tak wiec poczekaj do piatku/soboty sie poprawie skoro sie myle sprawa z majqu pytalem ludka czy mi odda sekstusa uslyszalem "nie gram juz passy dalem majqu" pozdor ;D Edit jednak nie musisz czekac pojawil sie na gg miales racje raz padl ludek xD JA 12:06 jestes?D 12:06 dales sekstusa majqu ? 12:06 czy nie ? Ludek 12:19 ta JA 12:20 a kto nim padl na hils ?D Ludek 12:20 kiedy? JA 12:20 ty czy majqu czy jeszcze ktos inny xD 12:20 a ty kiedys padles ?D Ludek 12:20 sekstusem ? 12:20 raz na wojnie pozdor
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 23-01-2007 o 13:25. |
|
![]() |
![]() |
#1579 |
Guest
|
![]() A my juz myslielismy ze na wojne tez poszedl na bocie i mu bot padl ;/
A juz skoro poszedl na wojne to powinien sie liczyc jako frag? Skoro fragi na charach robionych przez bota sie nie licza to powinno byc 0:18 dla vanum. Zreszta w dupie to mam |
![]() |
#1580 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lucky~
A wam gratulujemy nowego zakupu za 200k. Precz z TibiaAuto!!