| 
 | |||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  13-09-2004, 20:47 | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 12 09 2004 Posty: 18 |  POMOCY! mam problem chce byc sorkiem. wiec tak zalozylem ze wyjde z roku ze skillami minimum 20\20 walcze swordem. na mainie nie wiem za bardzo co robic wiec mam pytania: 1. ile nalezaloby wyniesc Gp z roku zeby kupic jakis eq? 2. jak zdobyc szybko exp. na 10 lub 11 lev. zeby mozna bylo walic HMM-y? 3. oplaca sie walic Two-handed swordem czy swordem jednorecznym i tarcza? 4. za ile mozna kupic dobry eq.? to moje wszystkie pytania. pliss o odp. bo jestem niedoswiadczonym graczem w tibie. bede bardzo wdzieczny i z gory dziekuje See you in Tibia! | 
|   |   | 
|  | 
|  13-09-2004, 21:35 | #2 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 09 08 2004 Lokacja: gdansk Wiek: 34 Posty: 222   |   Ok więc: 1.Na dobry Eq-zalezy od swiata ja gram na xanteri i zeby kupic dobry Eq potrza 20 k +  Jak chcesz p arm (700 gp) p legs(3k) i powiedzmy dark hhelmet(400gp) i hmm jakis mieczyk i tarcza  2.hmm mozna chyba przez mgc lvl ?  3.Mieczem i tarcza ! Two handed bierz na stworki ze slabym pancerzykiem zeby szybko ubic  ale dla sorca proponuje cluby  4,Patrz 1  pisz pytanie jednorazowo  | 
|   |   |