![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() Mi się odechciało jak gościu na Rooku zrobil mnie w nooba i naciął na 100gp (ctrl+clone). Żeby było śmieszniej, potem prosił mnie o pomoc (zabili go i wszystko stracił - nie używał depo), a potem znajdowałem tylko jego zwłoki w Carlin na Xanterze
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() pewnego pieknego dnia (mialem chyba 12 lvl ) poszedlem z kumplem na amazonki z bp hmm to nie potrafilem jeszcze celowac
![]() ![]() ![]() ![]() no i dziwnym trafem trafilem w tego kolesia ktory gonil ta amazonke ... no i skull ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2004
|
![]() ja sie poqr.. jak zszedlem schodami poziom nizej a tam giant spider.
mysle ze dalbym rade postawić krok w tył gdyby tylko jakaś krata nie spadła za moimi plecami i zablokowala wyjscie. NO już tą śmierć bym przeżył, ale jak mnie zrespowało w Kazo to myślałem ze juz nie wiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() LOL!! Wylogowałeś się może ale wiesz chyba o tym że jak masz skulla to twoja postać zostaje!! Oj chyba dedłeś. Ostatnio edytowany przez Stalmir - 19-09-2004 o 21:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Przed chwilą gralem postaciom kolegi, i co sie stalo kolesiówa mówi pokazaci wam cos? a ja mówie tak to ona ok i UE i you are dead
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
|
![]() Ja pewnego dnia spotykam kolesiówke Noob pewno mówie sobie noi pomogłem jej znaleść sklep pewien noi pytam jej sie coś ona nic i zaczela mnie tyrac wiec poszeldem za nia i trafilem ja kilka razy do zoltej energii ona mowi juz jestes martwy patrze a tu 3 kolesi stoi i chce mnie zabic wylogowalem sie ;d i nic mi nie jest ale przez chyba 5 godzin chcieli mnie zabic ;]
Innym razem nawalam się z 2 potworkami ork warrior i mino koleś idzie kolomnie ja mówie MINE!! a on podchodzi trafił mnie 3 razy i mam 22 hela ;/ przeżyłem na szczęście ;] Jeszce innym razem na roockardzie byłem na rotach było nas 3 noi 3 roty sa i oni mnie wrabiali zebym zginoł niemogłem uciec bo na lewo trucizna a niemialem antidote zostalo mi 20 coś hela i wkońcu ich tak zrobił że byli w koncie a roty poszły na nich noi zgineli ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: To tu, to tam :D
|
![]() Chyba najbardziej odechciewa się grać po shackowaniu konta
![]() "Reszta to pył i powietrze..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Zaloze sie o lootbag z 5 godzinnego hunta, ze taka historia byla juz tu opowiedziana. Wracam sobie z hunta na Foldzie, lotbag wazy ok 900, hoho bedzie kasa - mysle sobie. Fajnie bo akurat kumpel obiecal mi BS w ratach (najpierw 15K, a reszte w ratach). Donioslem lootbag do Ab. Fajnie teraz to wszystko sprzdam, bo przeciez ab jest najbezpieczniejszym miastem
![]() I tam jakis redskull (w dodatku polak ![]() Do konca dnia nie ruszylem tibii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik forum
|
![]() Mi najbardziej sie odechcewa grać jak mam lagi i odstaje kicka wtedy sie wkur**** na maksa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2004
|
![]() mnie najbardziej wnerwia jak sie na expie calyyy bozy dzien a poem zobacze wkoncu ten napis You advenced from level 21 to lvl 22. a potem ide se spokojnie do gh wywalic loot i porobic runki i 2 red skulle stoja z 4 fire elemntalami i nagle wdze napis You undedead lose level from 22 to 20 . idzie sie za***ac!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Mnie się właśnie odechciało grać.
Po wielu męczarniach wyszłam wczoraj z rooka, wybrałam ![]() A dzisiaj włączam tibię i co? Due to a power outage at our internet provider we had to reset the game worlds .. to the state of 09.00 CEST 24 Sep 2004.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szlak mnie trafił, rzucam tibię na jakiś czas. Edit: Taa, rzucam tibię.. ![]() ![]()
![]() lvl 41 mlvl 15 (nareszcie!) fist: 35 (40 na Aurei ![]() dist: 77 (171 miejsce ![]() shield: 65 fish: 45 Ostatnio edytowany przez Dobromiła - 26-09-2004 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Mi się wlasnie definytywnie odechcialo grac. Jakies ciule zhakowaly moje konto, moj FS'ik poszedl sie golic, podobnie Dragi Shield, K-secik, ponad 20k w gotowce i pare piedol z depo.
Za duzo mnie kosztowalo czasu i nerwow, zeby do tego wszystkiego dojsc, za duzo chamstwa typu: "odejdz, ta jaskinia jest moja", albo "mine", "mine", "mine" wykrzykiwane przez posrancow, ktorym sie wydawalo ze ciagle sa na Rooku. Wszystko, do czego dobilem to ww sprzet, 27lvl, 4 mlvl. Zegnam... P.S. Nie uzywalem pomocy w Tibii, nigdy nie mialem Tibii GG, swiatlo zawsze z torcha, bez multiklientow itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() ehh temat - rzeka ( i przepraszam za offtopic)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Harmonia
![]() |
![]() ja se cwoczylem m lvl i bylem na pietrze gdzie nie mozna bylo nic zlurowac(tak mi sie wydawalo) mialem na sobie tylko dragon shielda no i zlurowali mi cyca a ja goly i wesloy.stracilem 140 exp skile,m lvl ale nic z bpaka bo mialem amulet of loos ale stracilem go bo ded,nie warto byc afk na dlurzej nic 10 minut
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2004
|
![]() Mi sie narazie odechcialo grac prze pewno akcje ktora stala sie dzis :[ Kupilem wedke na ktora bardzo dlugo zbieralem bo wczesneij mnie zabili i stracilem jedna:/ Po kilku dniach, lowiac nie chcacy wyrzucilem ja, bo bardzo szybko lowilem i nie chcacy pzreciagnalem nad wode :[ No i znow zbieranie mnie czekalo :[ I jak uzbieralem znow polowilem na szybko i znow straciuelm wedke To dzis sie stalo:[ I wzialem wsyztsko z depo runy leczenia z 2(zapomnailem jak sie nazywaja:/) pochodni z 10 , toporek maly do treningu, i lopate raz line no i wychodze z maista i akze psotaci isc przed siebie wskazujac miejsce na mapie wychodze. Bo chcialem isc bardzo daleko. Ide na chwile do wuceta i wracam i patzre a tu takich 4 gosci mnie atakuje:[ I mnie zbijaja :[ I sie ostro wkur.......
![]() Ostatnio edytowany przez koniczek - 30-09-2004 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Russia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykład z wczoraj - wychodząc wczoraj z domu zostawiłem włączoną Tibię - byłem na uhmakerze i stwierdziłem, że po co mam się wylogowywać skoro może mi się mana podładować a potem i tak mnie kicknie.
No to wyszedłem z domu zostawiając postać w bezpiecznym (jak myślałem) miejscu. Loguję się dzisiaj rano a tam zamiast podładowanej many widzę świątynię. Wkurzony zaglądam na deady na tibia.com a tam się okazuje, że zabił mnie jakiś 9level (mój uhmaker - 22) dosłownie minutę po moim wyjsciu. I pomyśleć, że gdybym tą chwilkę dłużej posiedział, to koleś po upewnieniu się, że jestem afk (zawsze w czsie robienia runek takiego udaję i czekam co się stanie ![]() ![]() I jak tu nie kochać Tibii? ![]() Ostatnio edytowany przez Newbie - 30-09-2004 o 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Szczecin
![]() ![]() |
![]() Moj Koles mial taki przypadek
Zbierał tydzień na Skull Stuffa I Uzbierał ![]() Na durgi dzień gdy wracał z dwarfów do Thais JakAś ku.... Zlurowala NIe zwykle małego PAjaczka O nazwie GS Dla powidziwiania staly aż 2 Koleś w Długa GS-y Za nim POdbiega do kolesia ktury je zlurowal I Krzyczy ''HELP" Ziomek Podbiegl zabil Gs-y A na koncu mojego kumpla no i oczywiscie Skull Stuff Wpadł Ale dzieki Jego SIlnej Woli nadal gra ![]() Julera 4EvEr Old Nevik Pall 14lvl Skill 60/60 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Pewnego dnia, z kolegą druidem na 10 lvl. poszlismy na goblin questa. Po wykonaniu wyskoczylismy na party i trenilismy i zwiedzalismy krajobraz. Ja pozedlem w górę on w dół. Bije poison spiderka a ty text: "Your party has been disbaned". Niewiem o co chodzi wiec ide w dół. A tu bum, hunter ;P Oczywiscie oberwalem pare razy po 80-90 i zgon. I zonk, spike sword zostal tam. Ale nic. Wracam tam szybko, biore go. zostalo mi czerwone życie (znowu hunter
![]() ![]() I znowu zgon. I bp hmmkof poszedl do nieba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() Chcecie, aby podobne historie wiecej sie wam nie przytrafialy wejdzice na www.tibiagm.webpark.pl |
![]() |