![]() |
#2261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() @ Paktos
Oczywiście że nie musi. Czy ja mówie, że musi mi się tłumaczyć ? Po prostu przedstawiam swój punkt widzenia na tą sprawę... Zresztą narazie ET jest na wygranej pozycji, a jak kiedyś powiedział Hitler : " Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę "
|
![]() |
#2262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Goleniow
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara-> Iridia
Poziom: 90+
Skille: 90+/60+
|
![]() wojna chyba sie juz konczy tylko mannow caly czas szaleje bo o jest zalozycielem ng nad ktorym nie panuje ;s
|
![]() |
![]() |
#2263 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
A walczymy nie ze sie boimy tylko nie mamy innego wyjscia bo wiekszosc jest hunted forever (czytaj ja) albo ma paymenty z kosmosu. Ostatnio edytowany przez Ryba_90 - 23-01-2007 o 16:56. |
|
![]() |
![]() |
#2264 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak rzeczywiście, nie macie innego wyjścia jak zabijać przyjaciół tych co są w NG.
Ludzie, ta wojna podobno jest pomiędzy ET i NG a nie Et i przyjaciele kontra Ng i przyjaciele.
![]() |
#2265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Duzo mozna sie z filmow dowiedziec
![]() 16:06 Gal'axy [121]: mentor & cass its that same person 2 x noobs -,-" PVP tego kto gra teraz Tristy jest chyba najgorsze z ogladanch. Nie ma uh albo niepotrafi ich uzywac. Fingregher Twoi koledzy z noob gildi rozowych butow korzystali skwapliwie z tego ze sa realami ludzi z NG a teraz maja przez to przesrane. Naturalna kolej rzeczy. Dasz sobie uciac glowe lub chociaz pisiorka ze ludzie z ET zabili ich zupelnie niesprawiedliwie i tylko dla kasy ? Pomagali ludziom z NG ktos sie o tym dowiedzial i ukaral, a ty sie nie goraczkuj tylko wyjdz z gildi i nie utrudniaj. Myslisz ze jak royal knux gra miesiac i ma 60 lev to nie szaruje i nie robi pa ? a moze szaruje wlasnie z ludzmi z NG ? Ostatnio edytowany przez strazak - 23-01-2007 o 17:17. |
![]() |
![]() |
#2266 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja tez chcialem i prawie nie padlem. I pare dni potem pisze do mnie hayalet (EXURA VOTA!!!) i mowi ze mam przejebane itd... no coz do teraz mnie nikt nie dotknol ![]() Pephy i Kiroy: Uspokojcie sie bo nie ma sensu wojowanie na 2 fronty i robienie sobie potecjalnych wrogów ![]() Pozdroawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2267 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yaugardo
Jakich wrogow ? Ludzi z rozowych butow? oni sa na 1 sd, a cala gildia na 1 UE ![]() Cwaniacza bo znaja ludzi z NG ^^ ale chyba sie skonczylo kozaczenie, bedzie kilka fragow koszta grania wzrosna to i retired sie przydazy ![]() Fingregher Poszukaj lepiej nowych kolegow Ostatnio edytowany przez strazak - 23-01-2007 o 17:22. |
![]() |
![]() |
#2268 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1) Tristy prawdopodobnie kliknela na mapke i nie zwróciła uwagi na monitor. Sam często tak robie... 2) Hmm ciekawa teoria. Może rzeczywiście szaruje z ludzmi z Ng... a może to sam Tetro Aurelius powrócił z Kyry by pomóc Ng... Albo nieee ja już wiem to nowy char Meraza xD Strażak... albo ci wali do dekla, albo ci już dekla zabrakło... No cóż, wojna z Et nie ma sensu. Jak nie wyjde do 00:00 z gildii to payment wynosi - 50 k
![]() |
![]() |
#2269 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tetro Aurelius to idiota z polski ( albo idioci z polski) a two0j szarer chyba nie jewst polakiem ?
![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja szaruje z Kaczyńskim -.-
![]() |
#2271 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pytalem z kim szaruje royal knux
![]() Ostatnio edytowany przez strazak - 23-01-2007 o 17:47. |
![]() |
![]() |
#2272 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() dokladnie mówiąc 3 typów ( czwartego juz raczej wykluczam i mowie tu o samym poczatku jak robil pg czyli do 100~lvla, 4 malo robil z rzadka sie wbijal na postac) + czyjas mlodhsa siostra teraz ma chyba ze 13-14 lat , i dokladniej mówiac są z Braniewa .. to rle Raxilona i jeden z jego ownerów też z tego co pamietam grał Tetrem.
|
![]() |
![]() |
#2273 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Booka Jones
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zero Degrees
Świat: Obsidia
Poziom: 101
Skille: 80sh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2274 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Stan: Początkujący
Imię: Master Kozilov
Profesja: Druid
Gildia: White-Eagle
Poziom: 19+
Skille: n/a
Poziom mag.: 22
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2276 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
dobra ale teraz mzoe coś wyjasnie w koncu byc moze to newbie a nie noob. 1. Kazdy gm ma postac game mastera na kazdym ze swiatów 2. Ban za Account Sharing daje sie tylko wtedy kiedy dana osoba sie przyzna np. na łamach forum |
|
![]() |
![]() |
#2277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Gostyń
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Hmm, tak z innej beczki