|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Nie mam postmana/nie jestem Mistrzem Bunkrowania Lootbagów. Krótko: ZWRÓCI SIĘ CZY NIE???
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Wez pod uwage iz 10k cap loota (zbierasz doslownie wszystko procz czarnych toporkow) = 10k.
Do tego dochodzi kasa z gp + kasa z mino leathers + kasa za bolty + kasa za kusze. Na lvl 80-85 w ciagu 5h biegania tracilem tylko ok 60manafluidow = 3bp (duzo szlo na odlurowywanie spod bramy i na samym dole mintw. (na smoki oraz na wyzsze lvl'e nie wbiegam). |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() LOL! Expiłem tam na 19 lvlu drutem. Zero waste (2 uhy poszły, nie brałem mf bo się nie spodziewałem, pierwszy raz byłem ;p) a z lootu wyszło koło 2,5k. Na wyższych lvlach polecam tam expić z summonami, najlepiej monkiem, a i uwarzajcie na mino maga ;p.
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() "A swistak siedzi bo sreberka byly kradzione". Skoro piszesz ze pierwszy raz tam byles to dziwne ze udalo tobie sie przejsc przez brame gdzie jest na full respie totalny wylew jak sie wbiega w ciemno + 2mm troszke dalej. Nie pisz bajek ze na tym lvl straciles 2 uha i biegales bez mf bo kazdy mag bez mf jest nikim . . .
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ciekawa historia tylko szkoda ze taka krotka.
![]() |