![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tores Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish Hooligans
Świat: Unitera
Poziom: 50
Skille: 71
Poziom mag.: 13
|
![]() Wiec tak mam okolo 35k i zastanawiam sie co kupić dla 23 (niedługo bedzie wyższy) sorca. Mam do wyboru albo BOHy albo v shielda + blue robe co kupic?? Jak kupie to założyć odrazu cz poczekać na wyższy lvl?? Cena na moim servie jest mniej wiecej taka sama. Moje eq to P legs, scale armor, dwarven shield, steel helmet, scarf i buciki. Nie odsyłajcie mnie do tematu "mam xxx kasy co kupić" ponieważ tam nikt na to nie zwraca uwagi
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: Żory
Imię: Dark Norbi
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 17/22
Poziom mag.: 31
|
![]() Według mnie jeśli nie masz pacca powinieneś kupic v-shield i b-robe.Bohy nie są takie potrzebne(na wyższym lvl gdy bedziesz chodził np. na gs-y,to tak)
![]() Ostatnio edytowany przez Norbi24 - 23-01-2007 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
![]() |
![]() Nic nie kupuj... nie przejmuj sie eq... wbij 33 lvl i wtedy kup bohy bo po co ci lepsze eq? Dopiero pozniej... Bohy praktycznie nic ci nie dadza teraz a bedzie tylko ryzyko ze ci wypadna.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Pińczow
Imię: Warrior Guzbi
Profesja: Sorcerer
Gildia: Noobów
Świat: Astera
Poziom: 47
Skille: 8/6
Poziom mag.: 44
|
![]() Radził bym kupić B Robe + V Shield ponieważ są leciutkie, BoH kup koło 35 lvla.
![]()
12:50 Cair Lera [6]: hej co zrobic zeby chodzic szybciej |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kup manasyy i idz exp ^^
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: dokładnie tam ;]
Stan: Na Emeryturze
Imię: Filipo Druid
Świat: Astera
Poziom: 41
|
![]() jeśli chcesz mniej obrywać to v shield i b robe a jeśli chcesz szybciej biegać to BOH
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Na każdym lvlu dają dokładnie tyle samo. Ale można ten zakup odłożyć na nieco później.
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Plate legs - jak bedziesz mial wiecej kasy to dokup knight legi/crown legi
Scale armor - OMG zal kup knight armor Dwarven shield - Crown Shield Steel helmet - Crown helmet lub jak ci nie zalezy na capie crus helmet Scarf - zostaw (jak bedziesz mial wiecej kasy to platinum amulet) Leather boots - zostaw |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Witam. Moim zdaniem kup blue robe bo jest bardzo lekki i bedzie wiecej wolnego capa. boh nie jest na niskich levelach tak potrzebne a vampir shield tez nie. Jeśli chodzi o tarcze kup sobie drago shield bo jest tani a na troche czasu w zupelnosci ci starczy nie ma co wydawac tyle pieniedzy na vampir shield. oprocz knighta mam jescze druida i to mi tez w zupelnosci wystarcza.
Pozdrawiam. Sauront ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
![]() |
![]() Kup Blue Robe, Crown Helmet, Medusa Shield (nie da się sprzedać u djinn'a więc przeważnie kosztuje około 5k), Woi, Woce (jeśli nie masz już kupionych) i jeśli Ci starczy to Knight Legs. Bohy kup jak znowu na nie uzbierasz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
@topic plate legs - zmien na crown legsy, co prawda sa drozsze niz knight legsy, ale za to lzejsze o 5 oz, chyba ze nie bedziesz mial tyle kasy to ewentualnie zmien na knight legsy scale armor - siara na takim lvlu, kup blue robe, w pozniejszym etapie rozwoju postaci mozesz kupic golden armor albo nawet mpa, jesli bedziesz mial pacca to bedziesz mogl wziac demon armor z anni dwarven shield - koniecznie zmien na vampire shield, ewentualnie mozna phoenix shielda, ale watpie zeby ktos sprzedawal, w pozniejszym etapie rozwoju postaci zmien na demon shield, mastermind shielda nawet nie proboj kupowac, bo jest bardzo ciezki steel helmet - narazie zmien na crown helmet, bo jest bardzo leciutki, w pozniejszym etapie mozesz zmienic na demon helmet lub helmet of the ancients scarf - narazie mozesz zostawic, w pozniejszym etapie mozesz kupic platinum amulet, a od 60+ lvla koniecznie nos aol'a leather boots - jesli chcesz miec wiecej arma i capa to zmien na pirate bootsy, ale od 35+ nos juz bohy, crocodile bootsow nie kupuj, bo jest to tylko strata pieniedzy pzdr stasiupila |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Aldora
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() @stasiupila
Wez bardzo cie prosze nie pisz bzdur...phoenix shield?Wiesz dziecko ze to jest rar...?Wybuli pelno kasy,ale i tak pewnie nikt tego nie sprzedaje,wiec polecam vampike lub meduse.Helmet polecam hat of the mad lub crown helmet.P legi zostaw,ale jak sie uprzesz moze zakupic te k legi.No i oczywiscie b robe.A to z tym aolem...powiedz ktury sorc biega w takim eq z aolem?Ba!W zasadzie sorc/druid chodze BEZ aola. @up Bohy PODOBNo zwiekszaja predkosc o 20 lvli... @down No wiesz,kazdy ma wlasny styl gry ![]() Ostatnio edytowany przez Lotress - 24-01-2007 o 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Seraphinatis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
zgadzam sie( z Monna), omg ludzie wy chyba nigdy nie graliscie postaciami magicznymi =.= zostaw te eq co masz jest ok, nabij kolo ~~30lvl kup boh i blue roba a zamiast vampirki c shielda. Ja w sumie na moim 50ed biegam w p set c shield i boh i jest ok, lepiej wydac kaske na manaski
![]() |
#16 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Lakamen
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 20
Skille: 65~/65~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
lol ?Phoenix shielda,a to dobre ! ![]() topic: ja bym radzil b robe,meduske i crown(crus helmet) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Ja nie mogę (żeby nie użyć innego słowa zaczynającego się na p)! Proszę, już pięćdziesiąty raz piszę, żeby w końcu ktoś PRZECZYTAł PORADNIK DOT. SZYBKOśćI!!!!! BOH zwiększa prędkość o 20 leveli, jak nie wierzysz to przeczytaj poradnik, jak dalej nie będziesz wierzył, to się powieś. @topic: Jeśli wkurza cię to, jak wolno chodzisz kup boh. Mnie bardzo wkurza, więc kupuję eq: crown helmet, doublet, plate legs, boh, dwarven shield i rod. Jeśli potrzebujesz capa na manasy, runy itp. to kup b robe i vamp shield.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 24-01-2007 o 16:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() od kiedy to sie nosi doublet na 20 lvlku?? ja na rooku rzadko kiedy to mam.. dam ci statsy doubleta : pancerz 2 waga 25 oz... wiec po co ci doublet jesli blue robe ma podobny cap i ma 9 wiecej defa??
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Iridia
|
![]() noszac boszki na takim lvl bedziesz sie modlil zeby ci tylko nie wypadly przy dedzie
![]() mozesz kupic b robke i do tego nie vampke tylko draga wszystko w swoim czasie ![]() @up no wiesz doublet na mainie to rar, malo kto go ma ![]()
I <3 Iridia Ostatnio edytowany przez myanato - 24-01-2007 o 22:35. |
![]() |
![]() |